Peterboro Traditionel Picnic Basket

Men nu, da ophold-at-home ordrer i Det Forenede Kongerige lethed, grønne områder bliver endelig ved at blive mere åben for offentligheden, hvilket giver os flere muligheder for sikre og socialt fjernt park datoer dette forår.

Hvad er bæredygtige madkurve og kølere?

Hvis du er en person, der nyder park datoer med din partner, så bæredygtige picnic totes fra Sea Grass er et godt valg. Igloo Recool er også en bæredygtig køler at bringe under varmere årstider, da det kan dine drikkevarer køle på varme dage.

Hvis du er en person whos bange for bugs snigende ind på din sandwich, vil du helt sikkert elske Kazis sikkert håndvævede og fair handel madkurve. VivaTerra er almindeligt kendt for sin let at bære madkurve, og youll sikkert gerne dem, hvis du ikke kan lide voluminøse kurve.

Du kan også undersøge Etsy for vintage madkurve, der giver tidløs vibes til din nogensinde klassiske picnic datoer tidløse vibes. Åh, og hvis du er på udkig efter en høj kvalitet køler thats komposterbart, så skal du få en fra Footprint Eco Cooler.

Som vist ovenfor er der flere miljøvenlige alternativer til traditionelle picnic kølere og kurve. Men uanset hvad dine picnic behov og præferencer kan være, vil der altid være et perfekt kurv og køler til dig.

Her er de bedste madkurve kølere til socialt fjernt og bæredygtige picnic datoer: Â

Hav Græs er en USA-baserede mærke, at tilbud håndvævede picnic totes fremstillet af søgræs og vegan læder. Selskabets grundlægger, Pam, fundet inspiration fra hendes thailandske arv, som førte hende til at skabe bæredygtigt lavet håndvævede produkter ved hjælp af naturlige materialer. For hver købt kurv, dette selskab giver ryggen til thailandske studerende i nød.

Men du har brug for nogle måde at bære din mad, drikke og bestik til din destination, og det er her madkurve spiller ind. Sikker, kan du bare smide din frokost i en taske eller totalisatorspil, eller bruge en plastik køligere, men hvor er det sjove i det? Uanset om du ønsker traditionel flet eller noget lidt mere moderne, en god picnickurv signalerer, at noget særligt er på dagsordenen - Det er ikke bare spise udenfor, det er en fest.

The Picnic Time Land Picnic Basket er lige så traditionel som kan være. Det er bare den slags pic-a-nic kurv Yogi Bear elskede at stjæle og Dorothy bruges til at bære hendes lille hund Toto. Det omfatter ikke kuverter, men det har masser af plads til dine egne plader og redskaber, samt din mad og drikkevarer.

Du kunne indgive VonShef Picnic Rygsæk under Ting picnickers i gamle dage ville ønske, de havde, og sætter pris på i dag evne til at bære alt hvad du behøver for en picnic mens dine hænder fri til at bære andre ting eller holde på din kæreste er en € ”eller dit barns â €” hånd.

Hvis dit hjerte er villig, men ryggen siger, Nej tak, til at slæbe en tungt lastet picnickurv til en udendørs leg, koncert, eller ridning begivenhed, vil du sætte pris på genial design af Freeport Park picnickurv til fire. Dette traditionelt indrettede og velassorteret-til-fire picnickurv har en robust ramme, fire hjul, og en 36-tommer optrækkelige håndtag, ligesom din favorit wheelie kuffert.

Plastik kopper eller flasker er bedst for små for at undgå brud. Hvis du er bringingwine briller til de voksne, overveje at pakke en let bakke til aborre dem på i løbet at hælde og mellem slurke, og hvis du er prøvetagning kork-forseglet vin, glem ikke oplukker!

Der er ingen grund til at Riska morsom mave, hvis du planlægger og pakke omhyggeligt. Kolde kasser og isposer er vigtigt at sørge for, at elementer, der normalt er gemt i køleskabet stayas køle som muligt, så keepthings som kød tærter, fisk eller mælkeprodukter retter stuvet væk, og ikke forsinker tucking når du har nået din destination.

Selv om det kan se tiltalende at lægge ud din billetpris for alle at se, og holder din mad på is i så længe som muligt vil mindske risikoen for at skulle smide ud noget, der har siddet i den bagende sol hele dagen. Assistent mad redaktør Miriam foreslår at skære retter som quiche i kiler og tjene dem op direkte fra køleboks. Indfra bærer nogle håndservietter eller anti-A7> bakteriel Gel, og sørg for, at alles hænder er rene, før de chow ned.

Lav picnic prep mere enkel ved at forberede en hovedret fremad, som let kan opdeles. Denne showstoppingChicken, skinke og asparges picnic pieis værd at indsatsen og vil have alle Anmodning om Second skiver. For en veggie indstilling, denne pulserende, flerlags regnbue picnic pieis sprængt med farverig veg kombineret med æg og feta.

Når du har samlet dit apparat, er det på tide at planlægge dine picnic-bestemmelser. Andwiches, tærter, scotch æg, pølse RollsandChicken Drumsticks betragtes som klassiske picnic behandler af en grund - de er alle fingerfødevarer, der rejser godt. Lag op en picnic baguette med salami, spinat, basilikum, pesto og mozzarella til en mundhøje bid med eller skabe en farverig veggie regnbue sandwich. Lav en batch af perfekt portioned mini svinekød tærter med Piccalilli , eller tag inspiration fra Sydamerika med disse lækre stegte Beef & Chorizo ​​empanadas. Acon-Wrapped eller Spicycoronation DrumstickSare garanteret også at behage en skare.

Gør gourmet med Chorizo ​​Scotch Quail's Eggsand Røget Laks Scotch Eggsor Pisk op en Lighter Batch of Vegetarian Falafel Scotch Eggs. Vi foreslår at tage dine chilleddishes ud af køleskabet og indpakning af folien, så i boble wrap før du sætter i din kølige boks for at holde dem ved en sikker temperatur så længe som muligt.

Pasta andpotato salatsare perfekt til picnics, da de hjertelige ingredienser holder godt op, selvom de lider lidt afbattering i transit. Denne super sommer tildeling Salat med engelsk sennep-dressingmages Det meste af nogen sæsonbestemt veg, du kan finde. Crunchy agurker, radiser og røde løg er fremhævet, men hvorfor også kaster i Somefennel, selleri og forårsløg. En anden picnic hæftning kommer i form af kogt æg, som er midtpunktet i denne herby persille og Watercress Salat.

Klædt, Leafysalads kan blive mangler, hvis de bliver for længe, ​​så tilføj de sidste hånd lige før servering for at undgå den frygtede vilje. Få klog ved at lægge tunge ingredienser og saucer på bunden af ​​din container - prøv vores regnbue salatpotter, griddled salat krukke orhoumous, Tabbouleh & Feta Picnic Bowl. o Bland det op, skift chunky pasta figurer til en orzo og mozzarella salador swap almindelige kartofler til deres mere farverige fætter i denne søde kartoffelsalat.

Picnic puddings kan være vanskelig som de fleste desserter enten smelter eller har brug for omhyggelig håndtering, men der er stadig masser af picnic-venlige puddinger at vælge imellem. RayBakes AndLOAF kager er ideelle-skive før pakning, du ikke tager en skarp kniv. Disse sæsonbestemte Blackberry Bakewell Squarescan transporteres i tin og vil holde op imod varmen af ​​en varm, solskinsdag. Rownies, Shortbread AndCookies er nemme at pakke op og dele ud. Hvis du er efter noget mere sofistikeret, gør krukker perfekt portionerede fartøjer til at transportere blødere slik som disse jordbær og fløde cheesecakes, Pimms gelé Jarsor Abrikos & Creme Fraiche Eton rod.

Uanset om du går til forfriskende frugtagtig eller fed og boozy, pakker at slippe på, når du spredes i solskinnet. Amily-venlige muligheder som vores pre-chilledcoconut & ananas køler, blåbær og mint iste te og zingy blackberry lemonadearesure at behage en skare. Let mere sofistikerede ganer vil savourelderflower & agurk G & TS, en klassisk Pimm eller vinbaserede rosenrøde spritzers. n en køligere dag, en kolbe af kaffe, te eller varm chokolade er sikker på at modvirke kølige fingre.
Nyankomne

Leslies Bedste Pineapple Tart opskrift ieatishootipost

Leslies Bedste Pineapple Tart opskrift ieatishootipost

Nastar er dybest set den rige smøragtig mørdej med hjemmelavet sød ananas marmelade som fyldet. Dens lækre og smuldrende.

9 Bedste Pizzelle Makers 2022 Anmeldelse Opkøb Tips og FAQ

9 Bedste Pizzelle Makers 2022 Anmeldelse Opkøb Tips og FAQ

Ønsker du at købe det bedste pizzelle producent af 2022 Det er vores anbefalede produkter og tilbundsgående anmeldelser baseret på pris, kvalitet, mærke og durablity.

The Living Age

The Living Age

Madlavning et bud og røget oksekød bryst kommer fra at vide, hvordan man vælger den bedste form for oksekød baseret på kvalitet, fedt og mere.

De bedste poke pletter i Oahu, Hawaii

De bedste poke pletter i Oahu, Hawaii

Sækken skål er en kvintessensen hawaiiansk fad af marineret, stegt tun tjente over varm ris. Det har uendelige variationer. Ingredienser 1 12 ...

Sådan Bestil Poke Like a Pro

Sådan Bestil Poke Like a Pro

Bestil online til takeout Sakura Poke skål 2 Protein fra Sakura Japan Salisbury. Servering de bedste japanske i Salisbury, MD.

Shop for Theater Popcorn Poppers i bedste fald køb. Find lave daglige priser og køb online til levering eller instore afhentning.

Shop for Theater Popcorn Poppers i bedste fald køb. Find lave daglige priser og køb online til levering eller instore afhentning.

Shop for Theater Popcorn Poppers i bedste fald køb. Find lave daglige priser og køb online til levering eller instore afhentning.

De bedste popcorn maker anmeldelser af vores eksperter. Sammenlign mærker og produkter på markedet med de mest omfattende produktguider

De bedste popcorn maker anmeldelser af vores eksperter. Sammenlign mærker og produkter på markedet med de mest omfattende produktguider

De bedste popcorn maker anmeldelser af vores eksperter. Sammenlign mærker og produkter på markedet med de mest omfattende produktguider

Hvad er den bedste popcorn maker at købe Firstlawcomic

Hvad er den bedste popcorn maker at købe Firstlawcomic

Her er en opskrift på hvordan man laver den mest fantastiske hjemmelavede popcorn med en enkel gryde på komfuret. Super velsmagende

Badekar Badekar vandhaner Costco

Badekar Badekar vandhaner Costco

For espresso obsessives og vanemæssige cappuccino drikkende, de bedste mælkeskummer er fundamentet til en wellrounded hjem kaffebar. Vi er skyld rundet op nogle af de bedste for alle dine athome latte og flade hvide behov.

Nyankomne

De bedste popcorn poppere på 2022

Lær mere

Ofte set

Vores favorit svine mørbrad opskrifter

Vores favorit svine mørbrad opskrifter

A smokysweet tør rub sikrer, at dette grillet svinemørbrad kommer ud gløderne med en fantastisk skorpe. Skiver op og serveret med en skål af

Let sennep mashed kartoffel

Let sennep mashed kartoffel

Tænk alle spuds er de samme tænker igen. Læs videre for alt hvad du behøver at vide om kartofler og hvordan man vælger de rigtige til din opskrift, finder nye ideer og inspiration med Sainsburys opskrifter.

Amazon. om bønne komfur

Amazon. om bønne komfur

Leder du efter trykkomfur, især til madlavningsbønner, så her er den bedste trykkomfur til bønner med komplet købsvejledning.

Perfekt Prime Rib Rub Recipe

Perfekt Prime Rib Rub Recipe

Easy 4 Ingrediens Classic Prime Rib Recipe Lawryys Prime Rib, der ikke kun er nemt at lave, men når færdig er en af ​​de måltider, der ser ud som om du arbejdede i timevis og

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Food Network jest Jednym z najbardziej znanych jeg rozpoznawalnych kanaw podrniczych w Europie, Afryce, Azji i na Bliskim Wschodzie.

PumpkinSwirl Cheesecake.

PumpkinSwirl Cheesecake.

TIS sæsonen for alle ting græskar, og hvis du er en ostekage elsker, er dette opskriften på lykke denne Graham Cracker Crumb, græskar Swirl Cheesecake er en dekadent dessert, der sikkert bliver en favorit i enhver sæson

Hvad er en Birria Taco, og hvor kan jeg få dem i Vancouver

Hvad er en Birria Taco, og hvor kan jeg få dem i Vancouver

Brick Redorange og dybt beroligende, Birria kræver langsom madlavning for at give de rigeste resultater. Her er 11 steder i Salem-området for at finde det.

Quiche Florentine Opskrift quiche med spinat. Popeye ville elske det

Quiche Florentine Opskrift quiche med spinat. Popeye ville elske det

Cant vælge mellem en quiche Lorraine eller florentinske til din næste brunch Tilføj bacon og spinat til den grundlæggende fyldning for det bedste af begge verdener.

Top 7 bedste stille blender Anmeldelser 2022

Top 7 bedste stille blender Anmeldelser 2022

Skabe lækre smoothies og supper med de bedste blenders rundt

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.