De 9 Bedste Coconut Cocktails man laver og drikke hele året Den Manual

To af mine rigtig gode venner fra hvor jeg plejede at bo i Colorado var i byen for et arbejde konference og jeg planlagt på at møde dem til middag og drikker en nat. En af mine venner, jeg ikke havde set i omkring 8 år. Det var så dejligt at se hende. Vi temmelig meget plukket tilbage op, hvor vi slap, og de tre af os gals chattede og fniste i timevis.

Jeg sværger, at hver drink jeg har higede sidst har at gøre med en sang Jeg har for nylig hørt et eller andet sted. For nylig, jeg har delt en Tequila Sunrise, som var inspirationen bag Eagles mega hit med det samme navn. Jeg fik landet sangen Vandmelon Crawl sidder fast i mit hoved i en uge efter at have lavet denne lækre Vandmelon Vodka Fizz, Â og nu har jeg fået den linje sætte lidt spiritus i min kokos vand fra Thomas Rhett 's fantastisk sommer sang, ferie nu, at jeg 've gjort denne Coconut Mojito. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. ll af disse lækre sommer drikkevarer har mig i total ferie-mode, og jeg elsker det! Den nyeste sang inspireret cocktail er lavet med kokosmælk i stedet for kokos vand, men det er soooo forfriskende, at jeg kunne drikke dem hele dagen. Ll bare have et par skønt!

En kokosnød-vand infunderes cocktail er den perfekte måde at køle ned på en varm sommer nightplus dens pakket med kalium, et sundt alternativ til kokosmælk eller crame de Coconut. Bartendere er at sætte en ny drejning på en favorit tropisk smag med disse strand-inspirerede drikkevarer:

2 ounce Cruzan Coconut Rum 6 ounce kokosvand ounce frisk presset limesaft Hæld coconut Rom over is i en tumbler glas. Top med frisk kokos vand og limesaft til smag. Rør og server.

Hæld al spiritus i en is-fyldte cocktail shaker. Tilføj ananassaft, kokos vand og sprøjt af Blå Curaao til farve det grønne. Shake og stamme i en kold cocktail glas. Tilføj et par dråber frisk lime saft og pynt med en skive lime.

Kokos vand mærke for nylig udgivet en linje af aromatiseret mousserende kokosvand, og de er de perfekte blandemaskiner til nogle frugtagtig og lækre cocktails. Med varianter ligesom grapefrugt, citron ingefær, hindbær kalk, og ananas passionsfrugt , er vores krop vikarer allerede køle ned fra sommervarmen lige tænke nipper på disse. Plus, kokos vand er godt for dig, så hvis vi gør disse cocktails med kokos vand, vi dybest set gør vores kroppe en solid, ikke? Hold læsning for ni mousserende kokos vand cocktail opskrifter, der vil gøre du ønsker yderligere tre måneder af sommeren.

Vi har et udvalg af opskrifter, som er nemme og hurtige at lave, hvorfor ikke nyde denne cocktail med pasta frittata eller Tusccan panzanella salat. Også glem om side retter ligesom ristede gulerødder med spidskommen, grønne bønner eller søde og tangy zucchini! Afslut din fest med super lys nutella og ricotta mousse!

Caribeno cocktail så let at lave, er der ingen grund til, at du ikke kan have kvalitet cocktail høj hjemme på blot et par minutter. Fyld op cocktail shaker fuld af is, tilsæt rom med kokos vand. Følg op med limesaft og sukker sirup, rystes i et minut. Seeve blandingen i højt glas fyldt med is. Derudover kan du tilføje kalk til pynt og et sugerør.

Coconut vand isnt sød smag på egen hånd, men det skærer tartness af citroner, der betyder, at jeg ikke behøver at tilføje et ton med sukker at gøre thelemonade spiselig betydeligt. PLUS kokos vand er ekstremt fugtgivende og perfekt til den brændende varme temps kommer vores vej over de næste par måneder. Tilføj i de sundhedsmæssige fordele af frisk citronsaft â € ”C-vitamin! Flavonoider! â € ”og friske jordbær â €” betændelse kæmper! Mere flavonoider ! â € ”og du har fået en nærende drik, der er sjovt, fuld af smag, og lav i tilsat sukker. Talte omtrent 1/3 kop simpel sirup, som er halvt vand halvt sukker, i hele 5+ kop opskrift.

Rør alt sammen derefter hæld jordbær kokosnød vand limonade over is! Tart, tart, tærte, med den perfekte mængde sødme og fuld af virkelige, hele fødevarer, jeg er utroligt begejstret med, hvordan denne drik viste sig. Jeg tror et par frosne blåbær og / eller en kvist mynte tilføjet til hvert glas ville tilføje lidt noget noget præsentation - også. Men du tjener det â € "nyd!

Kokosnødevand er kendt for sine mange sundhedsmæssige fordele, men det har også et ry som en stor mixer til cocktails. Årsagen bag dette er relativt simpelt kokosnødevand smager godt! Som en bonus kan det hjælpe med at undgå tømmermænd, når de er inkluderet i blandede drikkevarer på grund af de naturlige hydratiserende egenskaber i kokosnødevand! Det er også unikt blandt andre drikkevarer, fordi dens flavourful men subtile. Det betyder, at dets forfriskende, â unikke tropisk smag vil supplere ingredienserne i en blandet drink uden overvældende dem, hvilket er præcis det, du vil have ud af en mixer.

Margarita er en klassiker og en af ​​de mest populære tequila-baserede cocktails. Tilføjelse af kokosvand til blandingen gør det endnu mere forfriskende end det allerede var. Ingredienserne er enkle. Alt du behøver for at gøre denne kokosnød Margaritaare følgende:

Mimosas er de perfekte weekend cocktails, hvilket gør kokosnød mimosa twist det perfekte valgforskydning på en varm sent morgen eller tidlig eftermiddagsdag. Det sker også med at være en af ​​de nemmeste cocktails at lave. Alt du behøver for din Coconut Mimosa Twist er følgende ingredienser:

Kokosnødevand og rum drikkevarer er også en god mulighed, hvis du er underholdende venner og familie, da de ikke tager meget tid til at forberede. Hvad angår hvor stærk du skal gøre dem, det er op til personlig præference. Vi anbefaler:

Sangria er den perfekte blandede drink til frokost Get-Togetheror aften samlinger - især hvis du areplanser på at være udendørs, som på en picnic eller på en gårdhave. Graces Sangria kræver en Littleprep-tid, så sørg for at lave en krukke et par timer i forvejen. Tag de følgende ingredienser og kombiner dem i en krukke, der skal stå i køleskabet, indtil smagene blæser i:

Prøv disse kokosnødevandsblandede drikke opskrifter ud. Ikke kun smager de godt, men du vil finde dig selv mindre tilbøjelige til at vågne op med en tømmermænd den næste dag, end du ville med andre blandere. Dette skyldes, at kokosnødevand er ekstremt hydratiserende og en af ​​hovedårsagerne til, at folk oplever tømmermænd, er Dehydrering .

Alkohol er dehydrering og kan føre til en elektrolyt ubalance. Han oxidative stress, at alkohol forårsager på kroppen resulterer i forbruget af antioxidanter, som er nødvendige for at forhindre og reparere skade på kroppen. Derfor anbefaler vi at afslutte natten ved bare at drikke noget kokosnødsvand i sig selv.

Vi kan bare ikke få nok af kokosnødevand og alle ting kokosnød forbedret. Med kokosnødderen skår feber stadig stærk, det ser ud til, at trenden spredes til restauranter og barer. Men heres en lille insider hemmelig kokosnødevand har længe været en ingrediens i cocktailkultur, især i tropiske eller tiki-barer, der parrede romer med riper, rigere frugter og smag fra de varmere klipper.

Som en bonus er kokosvand også fuld af elektrolyt s og mineraler, der hjælper til rehydrat dig efter en stor aften. Vi kæmtede Singapores barer og restauranter til de øverste kokosnødevandscocktails at prøve og fundet overraskende kombinationer, der omfattede tequila, urte jamu og jordbær. Men intet gjorde os lykkeligere end at finde den og alkoholiske kokosnødskrute først serveret på banebrydende Craft Bar Klee i 2008 og nu på Naked Finn.
Nyankomne

Mexicanske Ceviche opskrift Med Clamato foodrecipestory

Mexicanske Ceviche opskrift Med Clamato foodrecipestory

En triedandtrue liste over alle de måder, Mexico har opdaget, hvordan man kan helbrede la cruda

Find og del hver dag Torre de Mariscos Opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Find og del hver dag Torre de Mariscos Opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Find og del hver dag Torre de Mariscos Opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Tapas Iberico skinke, Torsk Fish Dip, Hvid Ansjos med Tomater Billede af Boira, Gerona Tripadvisor

Tapas Iberico skinke, Torsk Fish Dip, Hvid Ansjos med Tomater Billede af Boira, Gerona Tripadvisor

Hvis du ønsker et måltid, der vil tantalize smagsløgene og er let at lave, så prøv denne opskrift til mantecato Torsk. Det er ikke kun en stor skål, men har nutrientrich ingredienser til et sundt måltid. Denne ret er perfekt til en intim familie middag eller en brunch med venner. Vi håber, du og din

Torsk fisk med citron Kapers sauce opskrift

Torsk fisk med citron Kapers sauce opskrift

Torskefilet med Caper Butter

Maple Date Walnut Kaffekage

Maple Date Walnut Kaffekage

Nyd Doles Recipe til mandel dato kaffekage. Udforsk denne opskrift og mange flere på den nye Dole Sunshine-websted, hvor friske kreationer aldrig er langt væk

Chokolade Kaffe Bundt Cake

Chokolade Kaffe Bundt Cake

Disse mini kokos og kaffe bundt kager er en dekadent, hurtig og enkel kage perfekt til eftermiddagste eller dessert.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Et stykke klassisk kaffe og valnødlagskage dækket med et lag af cremet kaffe buttercream frosting er den perfekte teattime behandler.

Morning Joe Spred frisklavet Karmalize. E.

Morning Joe Spred frisklavet Karmalize. E.

Glatte kaffe smør fløde dækker lag af hvid og chokoladekage med kaffe smør fløde og en antydning af abrikos spændet mellem. Bemærk Alle smør flødekager kan bestilles uden hindbær eller abrikos spredning

Kalorier i sort kaffe hvordan det hjælper med at kaste ekstra kilo

Kalorier i sort kaffe hvordan det hjælper med at kaste ekstra kilo

Antallet af kalorier i kaffe kan overraske dig. Find ud af, hvor mange du måske drikker efter at have tilføjet mælk, fløde eller sukker.

Nyankomne

8 af de bedste kolde kaffecocktails til 2021

Lær mere

Ofte set

Underbrystet Rub Noir

Underbrystet Rub Noir

Køb online eller i butik. Vores Melbourne Kaffe Kød Rub vil ændre den måde, du griller evigt. En Southernstyle rub, der pakker en rig, dyb og tilfredsstillende punch.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

En lækker twolayered kaffe kage dækket med en sød kaffe creme frosting og drysset med smeltet chokolade Denne kaffe kage er fugtigt, rig, og så

En overraskende ingrediens gør disse Desserter Irresistible

En overraskende ingrediens gør disse Desserter Irresistible

Disse kaffe og dessert cocktails er perfekt til at afslutte et måltid eller give et tiltrængt løft. Svirret med spænding i løbet af disse opskrifter.

Millionærer Kaffe opskrift

Millionærer Kaffe opskrift

Vind ned en vanvittig uge med denne uge Torsdag nat Cocktail The Harvest Moon cocktail

Bedste Alcoholic Kaffe Cocktail Opskrifter

Bedste Alcoholic Kaffe Cocktail Opskrifter

Hvis du er tænker på at nyde din koffein boost med en lille kick, kan du forsøge at finde ud af hvilken alkohol går bedst med kaffe. Her er 8 ideer.

Black Bean og Espresso Chili

Black Bean og Espresso Chili

Jos Kaffe South Congress Annual Chili cookoff

Tea zone kaffe gelé 7.28 lbs

Tea zone kaffe gelé 7.28 lbs

Kaffejelly er en lækker kaffeflavet kubet gelatine i en tyk kaffefyldt sødet creme. En stor dessert til kaffe elskere det vil helt sikkert tilfredsstille din kærlighed til kaffe.

Kaffe Jelly Chef Eugene Raymundo

Kaffe Jelly Chef Eugene Raymundo

Højkvalitets kaffe gelépirerede gaver og varer. Tshirts, plakater, klistermærker, boligindretning og mere, designet og solgt af uafhængige kunstnere rundt om i verden. Alle ordrer er skræddersyet og mest skib over hele verden inden for 24 timer.

Din guide til Milk Punch Og Cocktail Afklaring Smartblend

Din guide til Milk Punch Og Cocktail Afklaring Smartblend

Kaffe Mælk Punch Mini Donuts Gilmore Girls Style

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.