Honeybaked Ost med pistacienødder og tranebær

Med en Pte en choux dej, du hovedsageligt halvdelen tilberede dejen først, ved at tilføje mel til kogende vand og smør, og omrøring som en gal, indtil du har en kugle af dejen sammenhængen i play-dej.

Vores bagt ost er bedst tjent varm, og så kan grillet over en flamme eller opvarmet på en indendørs bageplade. Når opvarmet, ost karamelliserer, at blive sprød og sød på ydersiden, blød og smøragtig på indersiden, men ikke mister sin form. Vi tilbyder flere varianter og sorter, såsom Original, røget bacon, Cranberry Kanel, hvidløg, og Jalapeno. De gør en stor forretter eller ost plade, drysset med noget sødt eller krydrede, såsom honning eller ahornsirup, chili gelé, eller hvidløg infused olivenolie.

Vi tilbyder schweizisk-stil Raclette på mange af vores arrangementer og festivaler. Vi smelter halvt hjul af Alpine ost under traditionelle Raclette brænder, og skrab den ost over kogte kartofler, videre til ristede baguettes, selv på wienerpølser for en en af en slags schweizisk hund. Osten er luksuriøst rig og klæbrig, hvilket giver en stor komfort mad, især ved festlige Christkindl Markeder i kulden. Og at gå sammen med vores varme oste, serverer vi frisk pressede Hot Honning Crisp Apple Cider.

Da bagningen forlænger livet af denne ost kan det være fryses og holdes i ca. et år eller blot nedkølet og spist inden for 3 uger eller deromkring. Vilkår fælles for denne ost, når markedsføres i lande uden for Skandinavien omfatter juusto', som betyder ost på finsk eller juustoleipa hvilket betyder brød ost, som er afledt af brød-lignende udseende og ovnbagte resultat af brunet ydre overflade. I Sverige er osten er kendt som ostbröd.

Rygter om at blive forbudt på den franske metro, modne poisses lugter fødder og smager som bacon vanillecreme. poisses kommer fra Bourgogne og får sin berygtet stank bliver forsigtigt vasket i en opløsning af saltvand og vindruepulp, lagde den solidt i den vaskede skorpe familien. poisses lugter stærkere end det smager. Især efter en stege, glæde for trykladning umami overmander enhver resterende stank. Takket være sin dejlige yeasty noter, poisses er fremragende serveret simpelthen med skiver af baguette eller surdej brød. Dens traditionelt og smukt parret med rød Bourgogne, men er også fremragende med en røget ånd ligesom Mezcal.

Dette er ikke den røde voksbehandlet Dansk Fontina fra købmand. Fontina Val dAosta er blevet gjort i Italiens Aosta-dalen regionen siden det 12. århundrede af mælk fra køer, der græsser på alpine græsgange. Lavet på samme måde som Raclette, det smelter i samme no-holder forældelse oozy måde, og dens nuttier, grassier smag par perfekt med Barbaresco. Hvis du vil have din bagt Fontina at føle sig som en fancy fest fad, prøv Ina Gartens Bagt Fontina opskrift med hvidløg, timian, og rosmarin. Par med en tør, frugtagtig hvidvin fra det nordlige Italien, ligesom Pinot Grigio.

Fromager dAffinois er en dobbelt flødeost, hvilket betyder at det blev gjort med fuldfed mælk plus et stænk af tilsat fløde. Tak, selv om, at en proces, der kaldes ultrafiltration at nedbryder fedt molekyler for fuldt ud at sprede dem i hele pastaen, dAffinois føles lige så dekadent som den bedste tredobbelte creme eller endda smør. Hvis du kan lide sødere variationer af bagt Brie, dAffinois er vejen at gå sin cremede er spektakulært snit med nogle hindbær konserves. Nyd den med den mest munter mousserende vin kan du finde, såsom Prosecco eller Cava.

For mere krydrede snackers vil Brie Fermier og dens broccoli ost suppe varianter være en åbenbaring . Lavet til at efterligne den rå mælk franske Bries, som er ulovlige her i U.., Brie Fermier er garlicky, kål-y og løg-y, med noter af broccoli. Dens dejlige ved stuetemperatur, men når bagt, det virkelig læner i sine krydrede suppe smag og vil banke sokker off nogens whos bekymrede, at bagt Brie er en kedelig fad af gårsdagens. For ekstra pift, top det med karamelliserede løg eller sauted svampe. Bagt Brie Fermier er udmærket med en beskidt Martini, men også rart med en tør Alsace Gewürztraminer.

Køkkenet er mit lykkelige sted, hvor jeg leger med fantastiske ingredienser, der nærer kroppen og sjælen. Min mission? For at få dig fyret op om god mad og give dig værktøjerne til at gøre det selv. Mine opskrifter er aldrig nøjeregnende og altid spændende ~ der er 2.000 og tæller på bloggen!

Boblende cremet geitsost er smuk, når de er parret med brød og crudits til dipping, men det vil smage sensationelle, når det har en tomatbaseret sauce, der ledsager den. Lav en hjemmelavet marinara sauce og ske den i bagningsskålen med dine gederost for en virkelig velsmagende godbid eller tilsæt en sød touch ved omrøring honning gennem det. For de varmere måneder, bage chunky runder af geder ost og kaste ind i en forfriskende salat.

Når din Brie er kogt, anbefaler jeg at lade den køle af og derefter skære det i 2 cm kiler og betjene det med nogle bruschetta toasts og soltørrede tomater for at skabe en uforglemmelig starter. Det vil endda lave en stor canap, når den serveres med en række hærdede kød.

Mest berømt for at være topping på en lækker fransk løg suppe, Gruyre har typisk en stærk, tangy smag, der gør det let at identificere i enhver skål. Denne ost er lavet af køermælk, hvilket betyder, at dens ubestrideligt glat og cremet, så overvej at bage det for, når du næste er vært.

Stick med hvad du ved og tilføj nogle karameliserede løg til din smeltede Gruyre, for et twist på den klassiske franske løgesuppe. Alternativt kan du pakke den i boules og lade dine gæster dyppe ind i det med noget mere crusty brød.

Hvis du vil få mest muligt ud af din Gruyre, hvorfor ikke rør det i en bakke af bagt grøntsager til et cremet twist på klassiske sider? Jeg anbefaler at parre din ost med ovn bagt Courgettes , Asparges, Shallots og Hvidløg. Garnér med nogle granatæblefrø og mango klumper til en smuk, sommeren tage på skålen.

Denne forretter er sort-tie-versionen af ​​grillet ost. Mens Ive tjente mange Amini grillet ostein min dag, er denne opskrift meget lettere at lave og har en smule panache og nem elegance, som kun et udvalgte få kan trække af. Det er som George Clooney af ost appetitvækkere, hvis du fanger min drift.

Javier er en baskisk født, uddannet kok og gæstfrihed professionel, ejer af Basco Fine Foods, en spansk mad og drikke importør baseret i Yorkshire. Han kører regelmæssigt klientfødevarer og drikker arrangementer rundt om i landet, og han er en kursuslærer på Hartingtons Bakewell Cooery School. Javiers Passion ligger på at bringe kvalitet spanske ingredienser og opskrifter til så mange som muligt.
Nyankomne

Parmesan Kylling med cremet Bacon Sauce

Parmesan Kylling med cremet Bacon Sauce

Spinat og Flødeost Fyldt kylling parmesanost denne bagt fyldte kylling opskrift er bomben, når det kommer til smag Kyllingen er proppet med spinat og flødeost og belagt med en sprød brødkrumme belægning.

Honning Soy Bagt kylling opskrift

Honning Soy Bagt kylling opskrift

Brug for en nem kylling middag Dette Bagt HoneyGarlic kylling fra Delish.com er let og lækker.

Sheet Pan Bagt kylling og grøntsager

Sheet Pan Bagt kylling og grøntsager

På den weekend middag, du vil have noget, der vil få dig gennem ugen der kommer. Disse ark pan kylling underlår, serveret med zucchini og peberfrugter, bør gøre det trick

Budget Bagt Chuck Steak Dinner In Folie

Budget Bagt Chuck Steak Dinner In Folie

Chuck Roast i folie fra Cooks Country opskrift Saw dette på Cooks Country programmet på PBS, og det var fantastisk.

Bagt Coconut Chicken

Bagt Coconut Chicken

Kokosmel og rasp vende grundlæggende kylling strimler i sprød, flavorful sjov på en pind i denne bagt kokos kylling spyd opskrift.

ParmesanCrusted Torsk med remoulade

ParmesanCrusted Torsk med remoulade

ParmesanCrusted Torsk med remoulade

Sådan Roast REJER i ovn Super Easy

Sådan Roast REJER i ovn Super Easy

En vidunderlig fad med en kombination af fire friske krydderurter, friske brødkrummer, hvidløg og smør. Serveres på en bund af arugula vendt med olivenolie og citronsaft. Original opskrift fra Wolfgang Puck af Food Network.

Astray opskrifter Mamalagia majsmel bagt mos

Astray opskrifter Mamalagia majsmel bagt mos

Få Tamale Pie Opskrift fra Food Network

Ost Opskrift Bagt Cream Ost Wontons af Carsch Redcipes

Ost Opskrift Bagt Cream Ost Wontons af Carsch Redcipes

Bagt flødeost wontons. Denne opskrift er så nem og dens måde sundere end stegte wontons. Vi lavede en forretter i dag, der varede hele 10 minutter.

Nyankomne

Denne cremede majs og cheddar bage gør til en fremragende sideskål serveret med grillet kylling eller oksekød.

Lær mere

Ofte set

Bagt æg med estragon creme

Bagt æg med estragon creme

Disse lækre æg bages med fløde, purløg, og parmesanost.

Sund morgenmad gør Ahead Egg Muffins

Sund morgenmad gør Ahead Egg Muffins

Kort om tid til morgenmad Bages op disse praktiske og søde muffinsized æggebægre.

Hvorfor skal du faktisk spise fisk på Thanksgiving

Hvorfor skal du faktisk spise fisk på Thanksgiving

Chef James Clark af den nye Postal Fish Company i Pittsboro har en opskrift til at lave en hel fisk til Thanksgiving, i stedet for kalkun.

Easy Baked Fish Tacos

Easy Baked Fish Tacos

Avgolemono med kylling

Grillet fisk tacos med mango og tomat salsa

Grillet fisk tacos med mango og tomat salsa

Disse sprøde fisk tacos bagt ikke stegt fyldt med frisk og frugtagtig salsa og tangy avocado salsa er sikker på at blive en instant favorit.

Hvid fisk veracruz opskrift ernæring beregning

Hvid fisk veracruz opskrift ernæring beregning

Denne opskrift er høflighed af Zarela Martinez, kok og ejer på New York City Zarela Restaurant.

Bagt wholewheat Tortilla Chips opskrift

Bagt wholewheat Tortilla Chips opskrift

Oplev vores Bagt Tortilla Chips og andre top Forretter Snacks opskrifter på PamperedChef. om. Udforsk nye opskrifter og køkkenprodukter, og få inspiration i dag

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.