Chef Johns sjusket Joes

Ja, disse Chef John opskrifter fortjener et A i statsborgerskab, fordi de arbejder så utrolig godt sammen. En velsmagende oksekød gryderet bliver strimlet oksekød tacos på dag to. En simpel stegt kylling konverterer til en Southwest-inspireret gryde. Og så videre. Hver opskrift er lækker på sin egen, men parre dem op, og de skaber noget, der er endnu bedre. En anden lækker måltid, der er helt unikt fra den første. Bare vær sikker på at gøre lidt ekstra for den første opskrift, hvis du kan, så du har enought at skabe den forjættende andet måltid. Sikker på, kan du spare tid og kræfter ved at parre disse opskrifter sammen. Men det er lidt af en sidegevinst til deres 5-stjernede yumminess.

Hvis du kan lide oksekød gryderet, og du er en fan af chili, er du nødt til at gå nødder i dette, siger Chef John. Serveres med lime kiler som-er, eller med varme mel tortillas, chili olie, salsa, eller tern avocado ved siden af nogle spanske ris og en dejlig grøn salat.

Dette er min tage på, hvad der er i øjeblikket verdens mest trendy taco opskrift, siger Chef John. Når du foretager disse du kommer til at forstå, hvad det hele drejer sig om. Start med en portion af min oksekød Birria. Shred oksekød til den ønskede konsistens, men jo finere oksekød er makuleret, jo bedre er det absorberer væsken og vådere din taco vil være. Og så kombinere denne super krydrede, aromatiske consomà © med forbløffende oksekød og ost tacos.

Hemmeligheden bag denne super-simple opskrift er i teknikken: sear kylling til en smuk brun skorpe og kog svampene indtil de afgiver deres naturlige safter. Med denne teknik, Chef John bygger stor smag brug af kun to vigtigste ingredienser kylling og svampe.

Denne opskrift er et eksperiment i ekstrem selvkontrol, siger Chef John. Jeg ønskede at udfordre mig selv til at lave en kylling og svampe opskrift bruger kun kylling og svampe, sammen med lidt smør og olivenolie.

Disse chimi s er ikke dybt stegt, de er pan-stegt i lidt olie og bagt indtil opblæste, gylden brun, og ydersiden er sprød, siger siger Chef John. Jeg kan lide at tjene med dollops af guacamole, creme fraiche og salsa.

Krydret og vinegary, denne hurtig pan-stegt svinekam opskrift gør en sensationelle hovedret parret med Chef Johns syltede ingefær asiatiske Pear Coleslaw og ris. Tjek Chef Johns video for at se, hvordan man prep svinekam og at opdage fordelen ved udskæring en hatchwork mønster i kødet før hurtigt marinering det i en simpel kombination af ris eddike, hvidløg, fiskesauce, sojasauce, Sriracha, og kinesisk 5-spice pulver.

Klar på 45 minutter. Denne hjertelig, fra-bunden bønnesuppe funktioner sauteed hvidløg, friske urter, og krydderier simret med cannellini bønner og kylling bouillon, og færdig med creme fraiche og en tvangsindløsning af citronsaft. Hvis du kan lide, krone din suppe med hjemmelavede sprøde croutoner og et drys af persille. Der er bare noget om, at combo af glat, silkeagtig suppe, og sprøde, sprøde croutoner, der gør alt synes i orden, siger Chef John.

Er dette en middag pizza? En morgenmad pizza? En frokost pizza? Ja det er. "Dette er en pølse og æg pizza, og mand, er det lækkert. Du kan aldrig spise æg nogen anden måde, og du kan aldrig spise pizza anden måde igen," siger Chef John. Dette krydret pizza byder varmt italiensk pølse, Fontina ost og æg. Det centrale er at bruge en let hånd med pizza sauce. Bare en lille smøre. Den er klar på cirka 40 minutter.

Klar på cirka 40 minutter. Denne lækre mahogni-farvet kylling er baseret på den berømte kylling skålen tjente på en populær San Francisco vietnamesisk restaurant. Dette fantastiske fad er en fantastisk kombination af sød, krydret, og salt smag alle stikning til saftige stykker af kylling, siger Chef John.

Klar på omkring 35 minutter, denne cremet majs suppe med grillede kammuslinger er enkel, nem og lækker. Det er ikke creamedcorn, dens majs puré. "Denne opskrift på grillede kammuslinger på friske majs fløde viser, at du kan tage et par sæsonbestemte ingredienser, sætte dem sammen enkelt og hurtigt, og producere noget temmelig specielle," siger Chef John. "Der er tre nøgler til at producere tilstrækkeligt seared tunger. For det første skal de være helt tørre. For det andet, at olien går de kolde kammuslinger, ikke i den varme pande. For det tredje, skal din pande meget varme, hvilket betyder, at du er nødt til at bruge en meget tung, støbejern eller rustfrit stål gryde."

Klar på 20 minutter. Denne lækre kyllingopskrift indeholder en simpel øvelse i Pan Gravy Perfection, siger Chef John. Hvis jeg kun havde en dag at lære nogen, hvordan man laver mad, tror du bedre på denne arketypiske sauce opskrift ville være en af ​​de første ting, jeg ville demonstrere.

Klar på ca. 45 minutter. Lav lækker champignon risotto den nemme måde uden at stå ved ovnen konstant omrøring. "Begyndelsen og slutningen af ​​denne Risotto opskrift er temmelig standard, men vi har flyttet midt i det 15. minut i ovnen i et forsøg på at eliminere de frygtede" variabler ", siger Chef John. "Udover at være lettere og mere gentagelig producerede denne metode en risotto, der var identisk i udseende, smag og tekstur til alt, hvad jeg kan gøre på ovnen."

Home Cooks vil finde dyb-skål pizza, med sin unikke buttery cornmeal skorpe, mere tilgivende end sin new york modpart , siger Chef John. Du behøver ikke bekymre dig om at have den hotteste ovn eller for mange påfyldninger - bare sørg for, at din sauce er meget tyk og smagfuld! Jeg garnerede min med persille og mere parmesanost. I øvrigt lavede Chef Johns Chicago-stil pizza denne liste ved snævert at slå ud sin detroit-stil pizza.

Hvis du har lavet og elsket græsk citron kylling og fondant kartofler, så vil du absolut elske disse citron peber kartofler, da det stort set er det bedste af de to opskrifter sammensat, minus kyllingen. Tender på indersiden og crusty på ydersiden, disse kartofler gør for en imponerende sideskål. Det eneste problem er, hvad hovedretter du parrer det med, er i alvorlig fare for at være opstillet.

Med Chef John's Feather-Light Cheese Souffler er der ingen Bechamel Sauce. Han er skåret ud det meste af arbejdet. Men denne genvejsversion leverer stadig intens ost smag. "Jeg arbejdede faktisk på noget, jeg skulle kalde 'Cheesecake Souffle'," siger Chef John, "og siden jeg tilføjede flødeost til bunden, besluttede jeg at springe over den klassiske hvide sauce, og simpelthen smear alt sammen. Dør Det er godt at eliminere et skridt i en klassisk opskrift og få den nye til at vise sig bedre? "

Så meget belønning, så lidt indsats. Og du behøver ikke engang et støbejern for at gøre det - enhver ovn-sikker stegefungering. Når det kommer til at beslutte, hvad du skal bringe til en cookout, er denne super nemme støbejern cornbread den klare vinder, siger Chef John.

I løbet af årene har Chef John modtaget omkring 1.000 anmodninger om kornfrit brød. Tyvogtyve var året, det gik ned. Efter nogle bange besluttede jeg endelig at gøre det, siger han. Og det oversteg mine forventninger! Uden hvedemel og gær vil det ikke være sandt brød. Men hvis du er ude af kulhydrater, og har drømt om et godt stykke smørret skål med dine æg, er dette værd at prøve. Det smager relativt neutralt, med en meget subtil æggedighed og svagt mandelsmag, og en tekstur minder om af et ekstra fugtigt og svampet hvidt brød.

Den saftige Lucy. Dette er ikke bare nogen gammel cheeseburger, forklarer Chef John. Afhængigt af hvem du snakker med, kaldes denne ostfyldte burger enten en 'saftig Lucy', eller en 'JUCY LUCY'. Det skyldes, at to restauranter i Minneapolis hævder at have opfundet det, og de staver det anderledes. Sørg for, at du grundigt og omhyggeligt presse kanterne af de to patties sammen for at forsegle i ostfyldning, som holder kødjuicieren. Spred din yndlingsburger sauce over bolle. Prøv dem med kok John's tow-stegte pommes frites.

Denver omelet var en af ​​de første fødevarer, jeg nogensinde har lært at lave mad professionelt , som en linjekook i gymnasiet, siger Chef John. En ændring af tempoet fra en fransk omelet, Denver omelet er kendt for sin fastere tekstur og karameliseret smag. Gør det en komplet frokost eller middag med Arugula salat og ristet brød. Eller nyd dem med kokken John's Classic Hash Browns.

Hver spansk restaurant tjener denne skål af rejer, der er klædt i hvidløgsinvaltet olivenolie med røgfyldte hints af paprika og et strejf af sødme fra sherry. Sørg for, at du har alle dine ingredienser sammen, før du går til ovnen, da du begynder at afslutte, denne koger i blotte minutter. Det er fantastisk til en tapasfest, da du kan prale alt i forvejen. Bare spoon rejer og sauce over ristet brød og drys mere cayenne og persille på toppen for at nyde.

Denne berry smuldrer sin ultimative. Jeg klæber ikke ordet ultimativt på bare nogen opskrift, "siger Chef John. Denne berry godt kan være min favorit sommer dessert, med den perfekte balance mellem søde og tærte, ømme og skarp, frugt og smuldre. Nogle is på siden anbefales stærkt.

Med disse cremefyldte revnede boller ind i top 3 for 2022! Disse smukke creme puff crack boller var inspireret af den store britiske Bagning Show, som i øjeblikket er min favorit ting på tv. Da kokken John forklarer, er de i det væsentlige individuelt portioned Boston Cream Pies. Disse ville være gode fyldt med alle slags ting, men det er svært at slå vanilje bønner wienerbrød creme.

Hvad startede som en croque madame med vanilte i stedet for den sædvanlige hvide sauce blev til en Monte Cristo med et pocheret æg på toppen. Kan ikke kalde det en croque madame længere, jeg vendte mig til Twitter for hjælp. Nogle fyr, der går ved navnet Zap Shakur foreslog, at jeg gik med Madame Cristo, og resten er historie. Top med pocherede æg eller stegte æg og garnér med friske bøffer.

Og den mest overvågede af Chef Johns 2022 sløjfer os lige tilbage, hvor vi startede - med en Chicago-reference. Denne flammende ost ritual blev startet af restauratører i Chicago, som opfordrede kunder til at råbe, 'OPA!' Da pladen blev antændt, forklarer Chef John. Du kan genskabe traditionen hjemme i minutter, uanset om du vil gnide lidt romantik med en gammel flamme på dato natten eller bare prøve en hurtig og sjov ost skål på en kølig weeknight. Serveres med skåret frisk eller grillet brød.

Hvis du er som os, har du lyst til den klassiske komfort madopskrifter potstoster, stegt kylling, meatloaf, rejer og grits og kylling noodle suppe. Vi elsker ikke bare at fortære dem, vi elsker at diskutere dem, argumenterer for, hvad der er og ikke er den bedste komfort mad. Naturligvis er der ingen opskrift, der definerer hver af disse retter som "en klassiker". Men når skubbe kommer til at skubbe, vil vi altid vende sig til kokken John for hans komfort mad ideer og inspireret tager på klassikere, herunder regionale komfortfaborfavoritter. Disse opskrifter er de bedste af de bedste! Som kokken selv måske siger, nyd.

I denne klassiske kærnemælk stegt kyllingopskrift, vil du kaste kyllingestykkerne med 11 krydderier og derefter marinere det i kærnemælk. Giv kyllingen en hurtig mudder i krydret mel, og det er steget tid! Jeg elsker tangy tenderization, at kærnemælk giver, siger kokken John. Efter kærnemælk sug, mold kyllingestykkerne i krydret mel og steg dem i varm olie indtil skarp og kogte. Server med kokken Johns klassiske Macaroni salat og hans perfekte kartoffelsalat.

Secrets til denne meatloaf er friske, meget fint tærte grøntsager, der giver det fugt og smag â € "og et let tryk i blanding af ingredienserne, siger Chef John. Denne hjertelige meatloaf er det perfekte måltid til kølige efterår og vinteraftener, serveret med kok John'sâ perfekte kartoffelkartofler og simple champignon sovs.

Lad os nu komme ind i kokken Johns trio af italiensk-amerikansk komfort madopskrifter, der starter med sine hjemmelavede kødboller! De er meget nemme at lave, siger Chef John. Og da vi springer over det meget rodet skridt med pan-stegning, før de ramte saucen, bliver det DOWNRIGHT Simple. Her bruger jeg en standard halv-oksekød / halv-svineblanding. Du kan erstatte vand eller oksekød bouillon til mælken, hvis det foretrækkes. Du vil bage disse kødboller indtil smukt brunet. Bunke dem på toppen af ​​kokken Johns tomatsauce og nyd dem i kødboldsandwicher!

Del to af den italienske-amerikanske trio har osteagtig, kødfulde lasagne. Det dobbelte skud af kødmalet oksekød og italiensk pølse giver dette forberedelse ekstra heft. "Der er kun to ting, du har brug for til Great Lasagne," siger Kokken John: "En tyk, rig, superkøddødsauce og masser af det, og en ricotta påfyldning, hvor kun de fineste oste er velkomne. Til sauce, jeg Elsk en kombination af halv italiensk pølse og halv lean malet oksekød. Jeg kan også lide masser af sauce. " Par det med kokken Johns Panzanella Salat.

Her er Chef Johns berømte Old-School Mac og Ost. Han starter med en simpel roux, der tilføjer urter, krydderier og kold mælk. Så er det tid til revet muskat, worcestershire sauce og tre slags oste sammen med en smidge af Dijon i slutningen for stor smag. "Denne nemme at gøre old-school macaroni og ost har en perfekt sprød skorpe," siger Chef John. Match din Mac og ost med kokken Johns grillkylling.

Pot stege er en søndagsmiddag klassisk. Denne langsomt kogte pot stege udvikler super-øm kød og dybe, lækre smag. Den rigtige hemmelighed her sørger for, at du sørger kødet før den lange, langsomme braising, siger kokken John. Sammenlign denne opskrift med hans enkle oksekødspotte stege opskrifter, en one-pot stovetop pot stege. Serveres med kartoffelmos.

Næste, her er en hæfteklammer af italiensk-amerikanske restauranter. Kokken John foretrækker en lettere berøring end de fleste: Min version af kylling parmesan er lidt anderledes end hvad de gør i restauranterne, med mindre sauce og en crispier skorpe. Sammenlign denne opskrift på kokken John'sâ nye og forbedrede kyllingeparmesan. Pair din kylling parm med brutus salat og kok John'sâ hvidløg og parmesan middag ruller.

Kokken Johns stegemetode hits det magiske søde sted mellem sjældne og mellemstore sjældne - helt rosa og ekstra fugtig i centrum med en lækker sprød skorpe. Prime Rib var perfekt, saftigt og perfekt rosa, siger Karenkooks. Elskede det! Elsk videoen for virkelig at få en god følelse af, hvordan man anvender smør og urter.
Nyankomne

10 bedste friske fighedopskrifter yummly

10 bedste friske fighedopskrifter yummly

Få opskriften på OlympianAvtRoved Fig Jam Cookies.

G er til Golden Years, A Life Berigelse Guide for Senior Living

G er til Golden Years, A Life Berigelse Guide for Senior Living

Find mere end 460 betroede dessert opskrifter fra vores Mærke ambassadører komplet med vurderinger, anmeldelser og madlavning tips.

EASY PEACH Crumble OPSKRIFT Smør med en side af brød

EASY PEACH Crumble OPSKRIFT Smør med en side af brød

Meget lækker fersken cirkel. Jeg fik denne opskrift fra Betty Crocker Fall Bagning Book Fall 2007 240

Country Ham og Redye Gravy Opskrift

Country Ham og Redye Gravy Opskrift

Country Ham med Redye Gravy Opskrifter Bedste Opskrifter og relaterede opskrifter

Fermentering 101 hvordan man laver hjemmelavet lowsaltsauerkraut

Fermentering 101 hvordan man laver hjemmelavet lowsaltsauerkraut

Med en sødsmoky smag, går denne fantastiske bagt sauerkraut med æbler bacon godt med så mange forskellige retter, det er også godt for dig

Vegetarisk Baked Beans

Vegetarisk Baked Beans

Nem hjemmelavet veganske bages bønner er fyldt med rige tomatoey smag. Super hurtige til at kaste sammen, og så meget sundere end dåse

Bare hvordan hvor længe gør ting som mel, bagepulver, allspice og muskatnød sidste før ...

Bare hvordan hvor længe gør ting som mel, bagepulver, allspice og muskatnød sidste før ...

Bare hvordan hvor længe gør ting som mel, bagepulver, allspice og muskatnød sidste før ...

Allehånde California Tropical Fruit Tree Nursery

Allehånde California Tropical Fruit Tree Nursery

Allehånde er lavet af formaling af frøene af allehånde træ og smager som en kombination af kanel, muskatnød og nelliker.

Allspice Powder 12oz.

Allspice Powder 12oz.

Allspice er den tørrede frugt af Pimenta Dioica plante. Mortant til forskellige caribiske køkkener, allspice har smagskombinationer af kanel, muskatnød og fed. Fælles i græskar tærte krydderier i dag.

Nyankomne

Spice Profile Star Anise

Lær mere

Ofte set

Den bedste erstatning for Pumpkin Pie Spice

Den bedste erstatning for Pumpkin Pie Spice

Hvad er i pumpkin pie krydderi, og er der en god græskar pie krydderi erstatning Her vi besvare alle presserende spørgsmål om PPS og give dig en nem pumpkin pie krydderi recipefor når du har brug for et græskar pie krydderi erstatning eller blot ønsker at prøve en DIY udgave .

Whats en god erstatning for nelliker

Whats en god erstatning for nelliker

Chilli er den kulinariske årsag vi husker Columbus rejse, krydderi, der eksploderede over hele verden, og etableret sig i Asien så dybt vi har svært ved at tro det oprindeligt kom fra Amerika.

Glutenfree Almond Bundt Cake

Glutenfree Almond Bundt Cake

Torta Caprese er en flourless, chokoladealmond kage fra Capri. Hvis du elsker Fudgy Brownies, vil du elske denne glutenfree chokoladekage

Amaretto Almond kage opskrift Ernæring Beregning

Amaretto Almond kage opskrift Ernæring Beregning

Amaretto kage fra kage mix Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Søde fra datoer, sure fra citron, bitter fra selleri, og salt fra parmesanost, denne ydmyge salat formår at få alle smagsløg skyde på en gang.

Søde fra datoer, sure fra citron, bitter fra selleri, og salt fra parmesanost, denne ydmyge salat formår at få alle smagsløg skyde på en gang.

Søde fra datoer, sure fra citron, bitter fra selleri, og salt fra parmesanost, denne ydmyge salat formår at få alle smagsløg skyde på en gang.

Top 10 spanske dessert opskrifter med mandler

Top 10 spanske dessert opskrifter med mandler

Mandler er en populær del af mange traditionelle desserter i Spanien. Dette er en liste over mandel dessert opskrifter fra Spanien.

Lemon Brittle Cookies Ernæring Beregning

Lemon Brittle Cookies Ernæring Beregning

Nyd Jul historier og julen aktiviteter med dit barn. Hav det sjovt at finde de skjulte historier i Mrs Claus køkken. Hundredvis af Ferie opskrifter og jul opskrifter at vælge imellem. Plus meget mere at gøre i hele Santas Village

Almond Skrøbelig Uden majssirup opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Almond Skrøbelig Uden majssirup opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Når du foretager mandel skørt slik, start med en tung nonaluminum gryde at opmuntre selv madlavning og til at forhindre, at blandingen fra overbrowning. Pakke individuelle poser af sprødt for ferie giftgiving.

Cerealalmond skør

Cerealalmond skør

Denne hjemmelavede saltet mørk chokolade mandel toffee er helt over toppen på den bedste måde muligt. Dækket i rig saltet mørk chokolade, hver sød buttery bid er fyldt med crunchy ristede mandler.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.