Buttery Vanilla Bundt Cake

Denne kage er så enkel, lækker og kan jeg sige, vanedannende . Sørg for at du har masser af folk til at spise dette efter du bage det, fordi hvis du ikke jeg kan garantere du vil spise næsten det hele selv. Dens lidt ligesom når du laver hjemmelavet brød og dens varme ud af ovnen, og før du ved af det halve af brødet er gået med 1/2 en pind af smør! Ikke der nogensinde er sket for mig! Denne kage fryser godt og er en vidunderlig kage til at tage til en ny nabo eller når som helst du ønsker at give nogen noget hjemmebagt.

Bemærk: Du kan bruge muskatnød i stedet for kanel. Du kan også bruge krydderi kage mix eller chokolade kage mix med rødvin. Du kan bruge rødvin med den gule kage mix, men det gør kagen en grønlig farve.

Oh. Min. Gæt hvad Ive gjort fire gange i de sidste to måneder? Min Zingy Lemon Bundt Cake. Hvis jeg skulle leve af én kage til resten af mit liv, det er det. Og det er sådan en big deal. Denne kage er levende, frisk og darlingly lidt sød takket være de glatte og fløjlsagtig vanille buttercream toppet med spiselige blomster og tørrede skiver af citrus citron. Ut få dette. Det er så guddommelige, og lys, og zingy at det ikke gør du føler dig skyldig, når du går tilbage til sekunder og tredjedele. Også, det er den kage at gøre til Mors dag. Jeg garanterer hun vil elske det. Det eneste, jeg kan ikke garantere, er, hvis hun vil lade dig tage hjem levninger.

vil alle lemonlovers venligst stå op? Hej hej! Velkommen til Lemon Kærlighed Club. kærlighed citron, og jeg må indrømme jeg er lidt aggressiv når det kommer til at tilføje citron til kager. Jeg gætte, hvad jeg forsøger at sige er, at jeg er den pige, der tilføjer mere citronsaft, og mere citronskal indtil det er helt zingy og levende - ligesom en behagelig citrus diskotek i munden.

A bundt kage er simpelthen en kage, der er simpelthen bagt i en bundt pan, som er tydeligt formet som aring med rillede eller rillede sider, hvilket efterlader et cylindrisk hul gennem midten af kagen. Ved anvendelse af et bundt pan, itallows mere af kagen at være i kontakt med kanterne af panden, og derfor varmen er overført mere jævnt efterlader en dejlig brun skorpe rundt om kanterne. Til denne opskrift, jeg brugte en bundt pan, som jeg fandt i en genbrugsbutik! De bedste bunt pander er langt intervallet fra Nordic Ware, som du kan finde på Williams Sonomain Australien. Hvis du ikke har en bundt pan, thenit er egentlig ikke en bundt kage, som det handler om formen. Så jeg kan varmt anbefale at købe en, hvis du kan.

Den gteauBasque, en klassisk fransk kage fyldt med luksuriøse wienerbrød fløde, er en af mine favoritter. Da jeg så et brød kage tage på menuen på en af mine foretrukne restauranter, Highlands Bar & Grill i Birmingham, Alabama, blev jeg begejstret. Når jeg smagt kagen, fandt jeg, at snarere end at have en wienerbrød fløde påfyldning, det havde den creme blandet lige ind i dejen, og jeg blev inspireret til at tage innovation et skridt videre med en smuk Bundt kage . Vi har lavet en baskisk Custard at vi derefter røres i en almindelig pund kage base, skaber en kage, der smager af wienerbrød fløde, men har tekstur af et bud pund kage.

Den Gateau baskisk er den mest berømte dessert serveres i Baskerlandet grænsede Frankrig og Spanien. Det er en smøragtig, letsaltet med en sprød skorpe, der er fyldt med et custardy lag af vanille wienerbrød fløde. Nogle gange er det fyldt med kirsebær bevare stedet. Men jeg garanterer du vil miste dit sind med denne slette-leder kage. Det er sindsygt lækkert!

Denne opskrift opfordrer til 2 vanilje bønner og vanille ekstrakt. Et par problemer, jeg løb ind i var; Jeg havde 2 vaniljestænger, men de var helt tørret ud. Jeg gik til butikken for at købe mere, men de var 16 for en bønne! Så glem det! Â Jeg tilfældigvis har pulveriseret vanille bønne, at jeg bragt tilbage fra Madagaskar, så jeg brugte en knivspids af den pulveriserede vanille og ekstraktet. Â Du kan bare fordoble vanille ekstrakt, hvis du ikke kan finde overkommelige eller fugtige vanille bønner.

I mellemtiden i en lille gryde, kombinere mælk, sukker, citronskal og semulje. Koge over medium varme, indtil blandingen kommer til en småkoge. Piskes konstant. Hæld langsomt den varme mælk blandingen i æg-åg blandingen, indtil den er blevet inkorporeret ved røring sammen. Hæld blandingen tilbage i gryden og koge over medium-høj varme røre hele tiden og kraftigt, indtil det tykner og derefter koges i 1 minut.

I en stand mixer udstyret med pagaj vedhæftet fil, fløde til blødt smør med brun sukker, salt, vanilje og mandel måltid på høj hastighed, indtil fluffy i tekstur, omkring 3 minutter. Tilføj æggene et ad gangen. bland æg indtil fuldt indarbejdet, og derefter tilføje den næste æg.

Vi besluttede dette er parret særdeles godt med et stykke skarp salt ost. Helt seriøst. Den søde cremet kage er lækker i sig selv, men kombinationen af en lille bid af ost i-mellem bid sender det til et andet niveau. Du vil se.

8 timer siden Den baskiske kage optrådte tilbage i midten af det 19. århundrede, da det blev gjort som en familie godbid. Alle havde deres egen opskrift, som blev overleveret fra generation til generation. Fyld også varierede afhængigt af, hvad værtinde af hjemmet havde på hånden på det tidspunkt: abrikoser, kirsebær, blommer, fløde osv ..

Denne glutenfri gengivelse af citron Marengs Pie blæste mit sind jeg havde ventet at forsøge en marengs baseret tærte, og en citron Marengs virkede som en fin idé. Jeg forventede bid af lemon curd og marengs uden en pie crust, men jeg tog fejl! Den Marengs base langsomt bagt i ovnen, indtil det opnår en lys gylden nuance, dybest set skåltaler det, mens bevare en sej konsistens nedenunder. Den Marengs fletning omkring pie plade var min idé, og jeg elsker, hvordan det viste sig. Den citron ostemasse er sød og syrlig og vanille bønne flødeskum på toppen har ingen sukker, så det balancerer sødme meget godt, mens tilføje nogle velkommen cremethed til Lemony påfyldning. Jeg elskede virkelig denne pie, jeg tror mere, end jeg nogensinde forventet, og jeg vil holde det i tankerne til den næste glutenfri bage Im bedt om at forberede! shaunasever runningpressbooks # midwestmadebaking # lemonmeringue # lemonmeringuepie # marengs # meringuepie # lemonangelpie # angelpie # tærte # lemonpie

Ost og brød? Ja tak! â € â ™ € Jeg Jeg mener, jeg tror, jeg ikke selv behov for at spørge, amiright ??? Nå, lad mig fortælle dig lidt mere, fordi det bliver bedre! Denne krydrede hurtig brød består af skarpe cheddar og parmesan, blandet med skalotteløg, hvidløg og sennep og blandet med en god mængde øl. Alle disse komponenter blandet sammen gjort mit hus lugt lækker, og resultatet er bare velsmagende godhed. Jeg elskede det yderste lag af brødet, fordi osten slags hærdet som det smeltede og du får disse sprøde ost bid, der er YUMZ! Jeg skar det, mens det stadig var varmt, jeg kunne ikke modstå, men pr opskriften anbefaling , jeg vil riste skiver og spise dem med lidt smør i morgen, selvom jeg vil indrømme, theres ikke en masse madrester venstre! â € â ™ € I En € ¢ â € ¢ â € ¢ shaunasever runningpressbooks â € ¢ # midwestmadebaking # cheddarbread # quickbread # cheddar # beercheddarbread

Jeg besluttede for februar at lave to kager fra Zo Bakes Kager og denne ene er meget passende for i dag, fordi det er National Banana Bread Day Det kan meget vel være en af de bedste bananer brød Ive havde, fordi jeg elsker Nutella og theres masser af det hvirvlede i midten af brødet og på toppen. Fugtig og fuld af banan smag, det var umuligt at holde sig væk fra det, så heldigvis opskrift giver to brød! Ã <â € ¢ § â € ¢ â € ¢ zoebakes â € ¢ tenspeedpress â € ¢ # zoebakescakes # kage # bananabread # nutellabananabread nutella # nutella # nutellaswirl

Hvis du er ligesom mig, feriesæsonen ER Prime Time til bagning. Den festlig periode synes ideel til icing cookies, glasur kager, og udrulle dejen. Måske dens ferie sindstilstand eller måske det bare den kolde snap, men eitherway, jeg kan ikke vente med at forvarme min ovn. Omkring dette tidspunkt sidste år, blev jeg fejrer med en årlig tradition: gløgg cocktails på Highlands Bar Grill, en af mine foretrukne restauranter i Birmingham, Alabama. Der, jeg stødt en af deres nye wienerbrød kreationer, en GA-¢ teau baskiske pund kage. Til min overraskelse, da jeg skåret i det, ingen vanillecreme center sivede ud. I stedet var kagen lavet med cremen virker som dets flydende base, hvilket betyder dejen bages i en fast, bud-crumbed kage, der smagte af ren custard.
Nyankomne

Gteau Basque Opskrift af Marion P.

Gteau Basque Opskrift af Marion P.

Stor opskrift på Gteau Baske. Baskerlandet er lokaliseret i den sydvestlige del af Frankrig, nær den spanske grænse fra Hendaye til Bayonne og indtil Saint Jean Pied de Port, hvis du går øst. Det spredes også i Spanien, men jeg kender ikke boarders. Det er ikke en administrativ region ...

Denne baskiske kylling skålen er dybt aromatiseret og Juston højre side af krydret, pleje af de regioner, berømt chile, piment dEspelette.

Denne baskiske kylling skålen er dybt aromatiseret og Juston højre side af krydret, pleje af de regioner, berømt chile, piment dEspelette.

Denne baskiske kylling skålen er dybt aromatiseret og Juston højre side af krydret, pleje af de regioner, berømt chile, piment dEspelette.

Baskisk brændt cheesecake

Baskisk brændt cheesecake

NouvelleAquitaine Gateau Cake Basque

Sådan laver du Burnt Basque Cheesecake

Sådan laver du Burnt Basque Cheesecake

Den brændte Basquestyle Cheesecake er blevet noget af en medieblade i de seneste år. Faktisk spekulerede jeg på, om det var for klichd og i øjeblikket at inc

Spinat og geder ost croquetas opskrift

Spinat og geder ost croquetas opskrift

Cremet torsk fritters. Lækker

Biscoff Basque Cheesecake.

Biscoff Basque Cheesecake.

De bedste baskiske desserter opskrifter på yummly goxua baskisk creme dessert, pistaciender, mamey dessert

Bass Pro Shops Review Top Ti Anmeldelser

Bass Pro Shops Review Top Ti Anmeldelser

Feltstrøm, Americas største udendørs sportsblad, fejrer udendørs oplevelsen med store historier, overbevisende fotografering og gode råd, mens de ærer de traditioners jægere og fiskere er gået ned i generationer.

Gordon Ramsays stegt kalkun med citron, persille og hvidløg Dinner Opskrifter GoodtoKnow

Gordon Ramsays stegt kalkun med citron, persille og hvidløg Dinner Opskrifter GoodtoKnow

En klassisk forberedelse gjort simpel Vores smør stegt kalkun er ekstra fugtig og saftigt og fuld af rige smag

Nyankomne

Batido de Trigo Billede af Sanguich De Miami Tripadvisor

Lær mere

Ofte set

Costaricanske Blackberry Smoothie opskrift Food News

Costaricanske Blackberry Smoothie opskrift Food News

Fuld ernæringsmæssige opdeling af de kalorier i Mango Smoothie Batido de Mango baseret på kalorier og ernæring i hver ingrediens, herunder Mangos, mælk, nonfat, limesaft, farin og de øvrige ingredienser i denne opskrift.

Batido de Trigo

Batido de Trigo

Batidos er Latino frugt shakes, lettere end milkshakes eller endda smoothies, og dermed meget velegnet til de forskellige varme vejr lande, hvor de nyder. Transforming th

Batidos Masa Smoothie skålene er så frisk som den emballage, de Come In

Batidos Masa Smoothie skålene er så frisk som den emballage, de Come In

Cubaninspired Frita Batidos genåbner Detroit placering efter pandemi pause

Min nye bog en er ude klæbrig sesamebaked blomkål Anna Jones

Min nye bog en er ude klæbrig sesamebaked blomkål Anna Jones

Gem disse stegte breaded blomkålbidder for dig selv, eller tjen dem til at imponere dine gæster, de vil helt sikkert bede dig om opskriften.

Beerbattered fisk og triplecooked chips

Beerbattered fisk og triplecooked chips

Hvis du nogensinde har ønsket at gøre fisk og chips hjemme denne enkle, men lækker dej opskrift vil give dig voldsramte bidder af fisk som gyldne og sprøde som de lokale fisk og chips butikker.

Armato 10 Spots for de bedste pommes frites omkring Phoenix

Armato 10 Spots for de bedste pommes frites omkring Phoenix

Dens sprøde. Dens salt. Det er næsten for godt til at være sandt. Det er den franske stege. Hvordan smager pommes frites så godt, hvor begynder vi

Fast Food Fries, Klassificeret Fra pap til perfektion

Fast Food Fries, Klassificeret Fra pap til perfektion

Dixie Drivein Restaurant, Lumberton Picture Voldsramte frites Tjek Tripadvisor medlemmer 12 oprigtige fotos og videoer af Dixie Drivein Restaurant

Brew City Beer Battered Skinon Maxi Fries til restauranter McCain Foodservice

Brew City Beer Battered Skinon Maxi Fries til restauranter McCain Foodservice

Ikke alle fries er skabt ens. Nogle er soggy, nogle mangler det afgørende fluffy interiør, mens nogle er som at se

Crispy Salt og chili kylling

Crispy Salt og chili kylling

Kinesisk salt og peber kylling er en af de foretrukne retter i takeaway verden. Dens en krydret yngel kylling, som alle vil elske.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.