Hvordan laver stegt hominy

Nogle gange tænker jeg om folk, der rejser og dont Prøv de lokale fødevarer. Fordi i min verden, er rejse styret af den konstante søgen efter lokale fødevarer i bestemt by jeg er i. Dybest set, jeg rejser til maden. Dagens indlæg handler om bare at opdage Charleston, South Carolina og maden denne lækre by har at tilbyde, startende med prisvindende restaurant, Hominy Grill.

Hominy Grill er beliggende i et Historiske Charleston enkelt hus, og når man går i gennem gårdhaven, youre transporteret til enklere gange. Når du får menuen i dine hænder, vil du forstå, hvad James Bard Prisbelønnet kok og ejer Robert Stehling ønsker at opnå. Fokus på Low landets enestående kulturhistorie, men med et udstillingsvindue på smag og traditionelle teknikker. Youll sidde ned og en venlig servitrice vil bringe et papir kop fyldt med de mest perfekt kogte jordnødder, et dagligt syn i Syd. Snack på disse, mens du surfer på menuen, men hvis din læser dette, jeg har tre anbefalinger til dig: Hun Krabbe suppe med Sherry, rejer & Grits, og Charleston Nasty Biscuit.

Hvis theres én skål Id flyve tilbage til Charleston lige nu for, ville det være dette: thewith stegt kyllingebryst, cheddar ost og pølse sauce. Åh kære Herre, det er det, Id ønsker som min sidste middag. Den kiks er helt perfekt, udbud og krummen smelter lige i munden; stegt kylling er fugtig og flavorful, med et strejf af krydderi. Men hvad tager det over toppen er, at pølse sauce. Den mest velsmagende, mest lækre ting til nogensinde nåde denne Jord, vi sværmet dette igen og igen. Venligst, lover mig youll bestille Charleston Nasty Biscuit. Løfte!

Sidst men absolut ikke mindst, er Hominy Grillapparater rejer Grits. Disse er serveret med svampe, forårsløg og bacon, alle Sauta © ed med rejer og serveret med ost grits. Seriøst, kan du gå galt med en skål af trøstende rejer og gryn og ved Hominy Grill de er kogt til perfektion: rejer vendt med at sprød bacon giver den bedste måltid og denne cremede, cheesy grits? Himmelske.

Det er klassificeret en 4 på vræl og er bedømt som 43 ud af 527 restauranter i Charleston ved Trip Advisor. De James Beard Award, der er etableret i 1990, og stemt om kulinariske fagfolk, kaldes de "Oscars for mad." Â

, af Patricia Schultz, Charleston er hjemsted for Lowcountry køkken, en harmonisk blanding af fransk, spansk, afrikanske og caribiske påvirkninger. Det er en kreativ spin på traditionelle ingredienser som rejer, østers, krabber, ris, gryn, okra, og stegte grønne. Det hedder, at virkelig værdsætte den høje stil i den nye Syd, har du fået til at opleve den hjemlig ekspertise af de no-dikkedarer gammel Syd ved Hominy Grill, et kvarter restaurant whose devotees tilbede morgenmad af kærnemælk pandekager og kiks med land skinke og champignon sovs. Frokost er for stor. Wikipedia siger, at lowcountry omfatter de kystnære områder i South Carolina og Georgien og især fra Pawleys Island, South Carolina til sammenløbet af Savannah-floden på Georgia State Line. It navne Charleston og Savannah, som de centre for lowcountry køkken med deres rige mangfoldighed af fisk og skaldyr fra de kystnære flodmundinger.

Det er ikke fancy, men det er pænt billigt. Menuen er opdelt i forretter, sandwich, små plader, vigtigste plader, husets specialiteter, sider og drikkevarer. Desserter af dagen er lagt ud på skilte. En lille pap beholder med kogte jordnødder blev givet til os, mens vi kiggede på menuen, vores første smag af kogte jordnødder.

Suppen var fuld af ingredienser, primært kogte roer og en lille smule af skinke. Det var en smule intetsigende. Det var anderledes og sjovt, men jeg var ikke wowed ved det. Jeg ville gerne have det mere krydret. Vi fik en forretter af stegte grønne tomater med ranch dressing.

Jeg havde tidligere havde stegt grønne tomater i Florida og var ikke imponeret, så jeg havde noget ønske om at prøve dem igen. Men Judy insisterede. Det var det samme resultat for mig. Jeg spiste et stykke og lad Judy færdig resten. Jeg finder dem meget intetsigende og kun sjovt, når kvæles i ranch dressing. Judy kunne lide dem ganske lidt. Judy fik rejer gryn, med sauteed rejer, champignon, forårsløg og bacon, serveret på ost grits.

Det var meget rart at have mulighed for at så mange grøntsager. Endelig vil jeg bestilte citron pund kage til dessert, som ikke ville have været Judys valg på alle. Jeg kan virkelig godt lide fugtig, tung, pund kage med sicky sød glasur.

Jeg ville elske at gå tilbage og prøve mange flere ting på menuen. Jeg formoder, at menuen bliver venligere, hvis du dykke ned i den tunge, dybe stegte tilbud. Som det var, vi virkelig nød os. Atmosfæren var rart og fødevarer tilbud var gode, selvom kun Judys rejer grits ramte den ekstraordinære niveau. Jeg er sikker på der er flere elementer på menuen, der passer, bill. Et sted værdig for at gå tilbage til for flere besøg.

Det bestemt efficient svært at sælge den uforlignelige køkken i min elskede fortryllede land. I factand denne plejer overraskelse nogen af mine readersthe største udfordring var den magasiner loft på 500 ord. For mig thats undertiden blot en intro. Med fare for usømmelighed, min funktion på New Mexicos chile land forudsat flest overbevisende argumenter selvom der måske ikke har været tilfældet havde en blogger, der repræsenterer Lowcountry køkken blevet inviteret til indkast ned.

Robert Stehling, ejer-kokken af Hominy Grill var den første af de tre nutidige ypperstepræster Lowcountry køkken at tjene James Beard award. Bemærkelsesværdigt, gjorde han det ved at tjene klassiske Lowcountry cookingincluding breakfastin en meget beskeden restaurant indstilling. Der er intet prætentiøs , avantgarde, eller high-end i Chef Stehlings tilgang. Hvis der er noget, hans tilgang til Lowcountry køkken er meget nede-på-jorden, enkel og ligetil. Hans ekceptionalisme er i bare lidt opskalering den måde lowcountry mødre og kokke har kogt i generationer.

Langt fra at blive til huse i en statelig sydlige herregård er Hominy Grill ligger i en circa 1800'erne bygningsværk, der tidligere fungerede som en barbershop. Dens angiveligt en af de hårdeste borde i byen til hage og ikke kun på grund af James Beard berygtet. Den Hominy Grill har været med på en fødevarer netværk speciel hostet af Alton Brown ære Amerika ti bedste regionale klassikere. Rachael Ray kom ringer for hendes 40 A Day-serien. Det samme gjorde Adam Richman til en tape af Travel Channels Man Vs. Mad-programmet. Anthony Bourdain stoppet af når taping Ingen Forbehold for Travel Channel. Du får det punkt. Celebrity salvede restauranter har tendens til at tiltrække vrimler og sultne masser.

Ankommer en halv time tidligt på en rolig søndag morgen gjorde mig forrest i køen på en kø, der i sidste ende ville strække langs fortovet. På trods af to spisestuer og en gårdhave til dejlig spisning, den Hominy Grill isnt især commodious, men det er ekstremt godt bemandet og effektiv. Ordrer er taget og leveret hurtigt. Du vil ikke engang er færdig med din første krus kaffe før din mad begynder at ankomme. Kaffen, en speciel Hominy Grill blanding, er amazingso meget, at Im låne fra Kaffe anmeldelse: Remarkable aromatiske balance og store, suavely sød syrlighed gør dette til en bemærkelsesværdig blanding på trods af sin relativt let krop og korte finish. Mørk chokolade, aromatisk træ, tærte, cherryish frugt carry fra aroma gennem kop med klar autoritet . Dens virkelig en af de bedste kopper kaffe Ive nogensinde haft.

Hominy Grill 207 Rutledge AvenueCharleston, South CarolinaLATEST BESØG: 13 april 2022 af besøg: 1RATING: 25COST: $$ BEST BET: Hun Krabbe suppe, Charleston Nasty Biscuit, chokolade budding, solsikkefrø Toast og Raspberry Jam

Her hominy er lavet i posole som i det mindste gør det spiseligt. Normalt bruger vi frosne hominy som ikke har poppet ligesom dåsen ting. Der er også en tørret hominy som skal suge løbet nite, gnides for at fjerne den indkoblede lag osv Oh genere.

Posole er en svinekød baseret gryderet. Start med en svinekød skulder og lad det simre, måske med aromater, måske ikke. Afhænger af kokken. Så tilsættes hominy kogt til pop scene. Rød chile anvendes til aromatisering, enten blandes i bouillon eller serveres langs side af ragout.

Jeg er helt vild disse sej små knopper, fordi jeg voksede op spise dem. Min mor plejede at tjene Hominy til os til morgenmad. Hun ville FRJ op nogle bacon, derefter brugt bacon fedt at stege store udsnit af grønne tomater, der var blevet krydret med salt og peber og støves med majsmel. Så wouldsautà hun © en dåse Hominy med lidt smør og tjene det med spejlæg. Simpelt, men godt! Her er en anden tastybreakfast recipeI findes online, der lyder godt.

Fremgangsmåde: I en stor stegepande, brun hakket oksekød med salt og peber, og rød peber flager. Tilsæt hvidløg, sorte oliven, Hominy, og El Paso tomatsovs. Simre, omrøring ofte i omkring 20 minutter.
Nyankomne

Honning grill stegte kyllingevinger

Honning grill stegte kyllingevinger

De bedste kyllingevinger er dem, du kan lave hjemme. Disse honning BBQ vinger er kogte og dækket af en sød og tangy sauce.

Wendys Jalapeo Popper Salad Ernæring Fakta

Wendys Jalapeo Popper Salad Ernæring Fakta

Få og dele bedste opskrifter om Jalapeno Poppers Ernæring Fakta med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Hvad er stegt udstoppede jalapeo poppers?

Hvad er stegt udstoppede jalapeo poppers?

Hvad er stegt udstoppede jalapeo poppers?

Dette er den virkelige grund var jeg udstationering de andre opskrifter, jeg ønskede at skrive denne fantastiske skålen vi bruger til at beskæftige sig med sidesten cornbread.

Dette er den virkelige grund var jeg udstationering de andre opskrifter, jeg ønskede at skrive denne fantastiske skålen vi bruger til at beskæftige sig med sidesten cornbread.

Dette er den virkelige grund var jeg udstationering de andre opskrifter, jeg ønskede at skrive denne fantastiske skålen vi bruger til at beskæftige sig med sidesten cornbread.

Gør det rigtige Med en avocado og hummer Tacos PEI Cardigan

Gør det rigtige Med en avocado og hummer Tacos PEI Cardigan

Opskrift på hummer tacos fra Chef Brian Massie af Fix på BellagioLas Vegas, NV den StarChefs. om

Næste gang du vil wow nogen med en stor sideskål, gør disse karameliserede løgmos kartofler

Næste gang du vil wow nogen med en stor sideskål, gør disse karameliserede løgmos kartofler

Næste gang du vil wow nogen med en stor sideskål, gør disse karameliserede løgmos kartofler

Den Culinary herpetolog

Den Culinary herpetolog

Hæld en væske ind i krydret mel til at skabe dejen. Tilføje væske svarende til mængden af mel til en lidt tykkere dej. Mens du kan bruge vand, tilsætning af mælk eller øl skaber en rigere smag. Øl tilføjer også kuldioxid og skumdannende midler, som hjælp skabe en let og sprød skorpe.

Mushroom Veggie Burgers.

Mushroom Veggie Burgers.

Mushroom Veggie Burgers.

Sumac sauted champignon og løg chef tariq

Sumac sauted champignon og løg chef tariq

Denne sauteed champignon og løg er den nemmeste sideskål, som du nogensinde vil få. Denne opskrift kræver kun en særlig blanding af urter og noget smør

Nyankomne

Nem Crispy, og Crunchy stegte svampe

Lær mere

Ofte set

Kinesisk Bhel Opskrift Awesome køkken

Kinesisk Bhel Opskrift Awesome køkken

Kinesiske Bhel er en krydret, flavorsome indokinesiske smag sprød noodle chaat. Lær at lave sprøde nudler chaat i et par enkle trin.

Indomie Instant Fried Noodles 80g

Indomie Instant Fried Noodles 80g

Øjeblikkelig Rør FRY NOODLES MED Rejer og grøntsager Denne hjertelige ramen noodle rør stege er chockfull af sunde veggies, hvilket gør det til en meget

Filippinsk nudler med svinekød og rejer Pancit

Filippinsk nudler med svinekød og rejer Pancit

Stirfried risvermicelli med gulerødder, sne ærter og ituskårne kylling.

Stegt Pickle Dipping Sauce Opskrift

Stegt Pickle Dipping Sauce Opskrift

Find og dele hverdagen Fried Pickle dypning sauce opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Joaquin Baca gør Brooklyn stjerner stegte gris haler

Joaquin Baca gør Brooklyn stjerner stegte gris haler

Stegte grise haler, bønner, deviled quail æg, sauce ravigote

Pan Fried Portobello Mushroom Burger

Pan Fried Portobello Mushroom Burger

Denne sydlige stegte champignon burger opskrift er den perfekte vegetariske mulighed for en nem weeknight middag ide. Belagt i et sprødt, crunchy lag, kan dette også serveres i weekenden som en nem frokost ide til underholdende.

Panfried lam koteletter med spinat og mosede kartofler

Panfried lam koteletter med spinat og mosede kartofler

Dette er en meget velsmagende kartoffelopskrift, der også er fantastisk til at bruge op ad leftover bagt kartofler. Vinegaren giver spinat en sød smag.

Ost opskrift Rattlesnake Bites

Ost opskrift Rattlesnake Bites

Prøvede en opskrift på Rattlesnake Bites, som jeg fandt på nettet. Her er hvordan det viste sig

Fried Rattlesnake Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Fried Rattlesnake Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Min mand dræbte en rattler, skinnet og gutted det. Det var en temmelig vigtig lejlighed, og id som forberedelsen til at matche. Hes går til ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.