Apple blåbær blintzes

For et par uger siden havde jeg nogle forfærdelige fejl ting, hvor jeg stort set spiste toast i fire dage. Alle fødevarer lød frastødende, og endnu værre, så gjorde sprut. Ville jeg nogensinde blive det samme igen jeg især blev slukket ved mejeriet, herunder min elskede ost. Det var en mørk, mørk tid, folkens. Heldigvis, jeg trak igennem! Og for at fejre, Blueberry Blintzes for alle!

Med foråret rundt om hjørnet Im alle farvel havregryn, Hej freshflowers og brunch perfekte opskrifter! Og det, mine elsker, er grunden til min søster og jeg belagt op blåbær blintzes til morgenmad i går. Hannah er på besøg fra Texas i denne uge og pandekager / blintzes er hendes speciale. Theyre lidt tidskrævende, men helt det værd.

Helt ærligt, havde jeg slags sat præget i en boxwiththeir papirprodukter. Så dum for mig. Selvfølgelig giver det kun mening, at de ville overføre deres smukke designs til andre tekstiler. Åh ja, præget Pretties findes også i væg kunst, stof, lampeskærme, gardiner, puder, ANDtable sengetøj. høne folkene hos Udmøntet delt deres nye linje af sengetøj med mig, jeg hvinede af fryd. Hvor perfekt er disse til foråret, endnu mere, påske!?! Jeg valgte Floral Chalkboard i Bluebelland den perfekte detailsof denne udskrift gør mig smiler hver gang jeg blik på vores bord. Foråret er lige rundt om hjørnet, mamas, Sundayin kendsgerning, og Udmøntet er klar til at lyse op din spiseplads! Sig mig, hvad dækkeservietter, servietter og bordløbere vil du sammen med dine blåbær blintzes og andre brunch favoritter?

Denne blåbær blintz opskrift er fælles i hele Østeuropa. Den starter med en tynd, usyret , crepe-lignende pandekage, der kan gøres med forskellige mel og er foldet omkring en blåbær påfyldning. Her er mere om østeuropæiske blintzes. Erve disse blintzes til brunch, morgenmad, eller dessert.

Pandekager og crpes er herlighed børn i morgenmaden rutine, så vi besluttede at ændre tingene op og vælger noget lidt mere speciel. Blintzes er mest almindeligt forekommende i Øst-europæisk køkken og er meget lig crpes, idet de er også normalt fyldt med frugt, kød, grøntsager eller oste.

Generelt er denne opskrift har også ricotta eller flødeost tilføjet i fyldet, men for nu, var at holde det simplelets ikke bliver for vanvittigt .. Disse blåbær blintzes er en sjov måde at prøve noget lidt anderledes, og hvis du allerede har lavet nogle variation af pandekager, skal du være en total pro!

Morgenmad på Nerds husstand er formentlig meget gerne morgenmad på dit hus. I løbet af ugen, vi aldrig har tid til at hengive sig noget luksuriøse sin grab-en-slice-of-skål, open-en-yoghurt, hæld-en-hurtig-kaffe tid. Så weekenden er, når vi virkelig komme til at hygge os. Og når det er en speciel weekend ligesom Mors Dag, vi virkelig lyst til at gå til luksus indstilling. Disse blintzes. Nå, lad os bare sige, hvis de var på menuen morgenmad-i-seng på et klassiske hotel, jeg ville ikke se på noget andet. Nej, ikke pandekager. Nej, ikke æg Benedikt. Nå, måske æg Benedikt, men Id også bestille en runde af disse blintzes. Men heres ting Ive aldrig set dem på et hotel menu, og måske Im vil de forkerte hoteller. men thats alle by-the-by fordi Im gør dem derhjemme nu. Og ja, de er så godt som de ser.

Gør forude opportunity1:  Når crepes område kogt, du Cana stable dem direkte på en plade, som du går, plejer de holde sammen. Og once afkølet, du kan dække the Platea med plastfolie og holde hele thing i køleskabet. Derefter kan du udfylde dem, når du er klar.

Okay, på fyldet, der er den virkelige stjerne af showet. Vi brugte en blanding af sødmælk ricotta og flødeost, fordi vi elsker thatcreamy, sød konsistens. Du kan erstatte hytteost for ricotta, og kan bruge mascarpone eller creme fraiche i stedet for flødeost. Disse er virkelig tilpasningsdygtige. Tilføjelse æggeblommer ikke kun gør det fylder lidt rigere, men det hjælper også det satte bare en lille smule, så det bliver almostlike awarm, delikat budding.

Så når crepes og fyld er lavet, er det tid toassemble de blintzes. Spoon omkring 1/4 kop af osten fyldet på den nederste tredjedel af crepe, efterlader lidt ofspace på edgesto fold. Fold den nederste kant op dække fyldet, fold siderne i, og thenflip det hele over for at lukke emballagen, næsten som en burrito.

Når blinserne er fyldt, er alle de tilbage til at opvarme en pande med lidt smør, anfrere dem i blot et par minutter hver side, indtil de bliver skarpe og gyldne brune. Thenplate, top med sauce og server!

Selvom disse smag som en virkelig speciel godbid, er de nemme nok til en sjov, weekend morgenmad enhver tid på året. Andnowwere off for at spise ourblintzes og wistfully browse fancy hotel websites igen.

Flip og kog på den anden side i yderligere 20-30 sekunder, og glid derefter på en plade for at afkøle. Gentag med resterende smør, børstning på stegepanden meget let med ekstra olie eller smør efter behov. Du kan stable crpes oven på hinanden, selv når de er varme, vil de ikke holde sammen.

Først og fremmest smager de utroligt. Eople vender sig også til veganske fødevarer til vægttab og sygdom Forebyggelse . Det ser ud til, at der hver uge er nye studier og vidnesbyrd, der udgives af personer, der har genvundet deres helbred ved at tabe deres kolesterolniveauer, tabe sig og komme ud af hjertet og diabetesmedicin ved at inkludere flere plantebaserede fødevarer i deres kostvaner. Der er nu mange undersøgelser, der viser, at mange alvorlige sygdomme , sådan hjertesygdom, fedme og diabetes kan forebygges og vender tilbage ved at nyde mere veganske fødevarer.

Vil du være jordvenlig? Ud over at give en out-of-this-world culinary erfaring, sker der også en af ​​de mest effektive skridt, vi kan tage for at beskytte miljøet. FN's fødevare- og landbrugsorganisation Estimater , at kødproduktionen tegner sig for næsten en femtedel af Global Greenhouse Gasemissioner - More end hele verdener Transport Industri kombineret . Andre vender sig til veganske fødevarer ud af medfølelse og følsomhed over for dyrene, især dem, der er hævet gennem fabrikkens landbrug. Uanset din grund til at nyde et vegansk måltid, er der ikke behov for at gå på kompromis med smag - et spændende kulinarisk univers venter!

Denne skål fremkalder mange barndomsminder, hvor vi kærligt afrimmer de frosne blinser med stor fanfare og genopvarmning for et specielt måltid. For at gøre dem fra bunden, og for at gøre dem veganer, var en sand Revelation . Af slaviske oprindelser er blintzes en del af den østeuropæiske kulinariske tradition. Mange fyldninger og toppings er mulige for både søde og salte versioner. Her er en af ​​de mest populære. For en sundere blintz kan du forlade den sauting i slutningen. Serveres på din næste Hanukkah Party sammen med Latkes og Vegan Sour Cream.

Hvis du tror, ​​at en blintz lyder meget ligner en crepe, ville du være korrekt! En crepe er en fransk skål, og det er en meget tynd pandekage, der ususally har en påfyldning, så foldes, før den serveres. Fyldninger kan være nutella, chokolade, bær, sød ost eller salte muligheder vrimler også.

I denne version af glutenfri blintzes kan vi tage en kort snit, der undgår besværet med at lave pandekagen. En mandelmel tortilla er pandekage. Siete Family Foods gør kornfri tortillas, tacos og chips og denne kornfri tortilla er blevet en frossen madstjerne på mit hus. Jeg elsker, at mandelmel tortillas er glutenfri, kornfri, ikke-gmo, vegansk og mejerifri.

Du vil finde mange måder at bruge denne frosne blåbær sauce til en topping til dine blinser, pandekager, vafler, is, yoghurt, granola og endda en tilføjelse til en ostplade på toppen af ​​bagt brie. han listen fortsætter.

1. Forbered blåbær sauce: Kombiner 3 kopper frosne blåbær, 1 spsk sukker, 2 teskefulde majsstivelse og zest og juice fra ½ citron i en medium gryde. Røre. Kog og rør konstant i 3 minutter, så tag saucen ud af varmen. Saucen fortykkes, da det køler.

4. Placer tre spiseskefulde af påfyldningen på den nederste halvdel af en tortilla. Fold siderne ind i midten, så rul tortillaen væk fra dig, efterbehandling med sømmen på bunden. Gentag alle tortillas.

Jeg har set blintzes omkring maden blogging sfære i et stykke tid, og jeg havde lyst til at prøve dem. Fra de opskrifter, som jeg fandt blintzes, er i det væsentlige en crepe indpakket omkring en ostfyldning og dækket af en sovs. Jeg havde lyst til at prøve at lave blåbær blintzes og i weekenden var landmændsmarkedet fuld af de lokale blåbær. Hvilken bedre måde at sparke blåbærsæsonen? Efter at have set på en flok opskrifter kom jeg op med denne. Jeg brugte min standard crepe opskrift, og jeg gik med en kombination af flødeost og cottage cheese til ostfyldning. Jeg kan virkelig godt lide kombinationen af ​​blåbær og ahornsirup, og jeg kunne ikke modstå at tilføje nogle ahornsirup til blåbær sauce. Blinserne tog lidt tid at gøre, men de var det værd. Blueberry blintzes var så gode! Den varme ostfyldning var en god kombination af sød og tangy, og det gik godt med Maple Blueberry Sauce. Blinserne var en perfekt weekend morgenmad.
Nyankomne

Let frisk frugt clafouti

Let frisk frugt clafouti

Super cremet og nem clafoutis opskrift, en dessert lavet med frugt og en custardlike påfyldning. En grundlæggende opskrift, der er perfekt til brunch eller morgenmad.

God mad jul Made Easy

God mad jul Made Easy

De goto kokke omrøring op på internettet

Opskrift Anna Jones Breakfast Cake

Opskrift Anna Jones Breakfast Cake

Denne rustikke franske skål er en nem og elegant mulighed for dessert, morgenmad eller brunch.

Indlæg om Opskrift bog skrevet af mcgowankim

Indlæg om Opskrift bog skrevet af mcgowankim

Indlæg om Opskrift bog skrevet af mcgowankim

Sous vide blåbær clafoutis

Sous vide blåbær clafoutis

En clafoutis er en traditionel frugtpudding fra Limousin-regionen i Frankrig.

Blueberry Cobbler Opskrift Ree Drummond Food Network

Blueberry Cobbler Opskrift Ree Drummond Food Network

Jeg har lavet denne skomager SÅ mange gange sidste sommer. Når blåbær var på salg, 3 for 5 lbs gjorde jeg det tre gange. Om en uge. Yup, det bare så god. Venligst Bemærk, jeg delte skomager med andre mennesker. Tre skomagere til mig selv, jeg tror ikke engang jeg kunne håndtere, at sukker højt.

En lækker bær skomenter med dit valg af bær og en sød kiks topping giver det klassiske brostensbelagte udseende. Let at forberede opskrift med tips til brug af friske eller frosne bær.

En lækker bær skomenter med dit valg af bær og en sød kiks topping giver det klassiske brostensbelagte udseende. Let at forberede opskrift med tips til brug af friske eller frosne bær.

En lækker bær skomenter med dit valg af bær og en sød kiks topping giver det klassiske brostensbelagte udseende. Let at forberede opskrift med tips til brug af friske eller frosne bær.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Denne boble bær skomager er fyldt med kirsebær, blåbær og kiks, virkelig dekadent.

Basilikum og Blueberry Gin og Tonic aninas opskrifter

Basilikum og Blueberry Gin og Tonic aninas opskrifter

Søde blåbær indgyde krydret gin i denne forfriskende cocktail sipper. For en brusende blåbær cocktail, top med kølet club soda.

Nyankomne

Opskrifter til håndværk cocktails og mocktails eller italiensk sodavand lavet med blåbær inspirerede busk sirupper eller enkle sirupper

Lær mere

Ofte set

Blueberry Coffee Cake.

Blueberry Coffee Cake.

Denne citron blåbær bundt kage har en fugtig og buttery crumb, fuld af blåbær og lyse lemony smag er det garanteret at sætte et smil på dit ansigt

Blueberry Kærnemælk Cornmeal Cake The Well belagte Life

Blueberry Kærnemælk Cornmeal Cake The Well belagte Life

Cornmeal vafler besat med generøse håndfulde blåbær tilføjer til tang af den kærnemælk og cornmeals sødme og kornet tekstur.

Double CornBlueBerry Cobbler.

Double CornBlueBerry Cobbler.

Castiron stegefungering blåbær cobbler

Blåbær cornbread muffins cindys have til bord

Blåbær cornbread muffins cindys have til bord

Nem, 1bowl Cornmeal Muffins besat med modne brombær. Øm, helt sødt og en lækker snack eller side til salte entrees.

Blåbær cornbread muffins opskrift af ninjamommakitchen

Blåbær cornbread muffins opskrift af ninjamommakitchen

Bages op en batch eller to af friske blåbærkornsmuffiner lavet med Jiffy Corn Muffin Mix. Dine smagsløg vil takke dig.

DairyFree Blueberry Cornbread Opskrift

DairyFree Blueberry Cornbread Opskrift

Mens Savory Cornbread er lækker, er sød, frugtfyldte cornbread endnu bedre. Denne blåbær cornbread er tæt og fugtig. Perfekt til morgenmad, dessert eller som en snack.

Blåbær og honning majsbrød opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Blåbær og honning majsbrød opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Blueberry cornbread er en sød og buttery stilleved kage, der er perfekt til din næste ned hjemme, sydlige affære

Blackberry Cornmeal Cake Opskrift

Blackberry Cornmeal Cake Opskrift

Disse citron blåbær cornmeal kager er den perfekte sommertid dessert. Uanset om der er en middag snack eller en lys dessert efter middag, er de sikker på at sætte et smil på dit ansigt

JIFFY Corn Dog Muffins JIFFY Mix

JIFFY Corn Dog Muffins JIFFY Mix

Køb Pioneer Brand Yellow Corn Muffin Mix, 6 Ounce Pakke med 12 på Walmart. om.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.