Et øjeblik Tak...

TRIN 2 - ADD KARTOFLER ÆRTER: Læg kartofler og ærter i tadka. Du kan skære kartofler i alle størrelser. Du kan bruge friske eller frosne ærter i karry. Når du bruger frosne ærter bare suge dem i vand i et par minutter.

Dette aloo gobi Matar er en tør version af en side parabol lavet med kartofler, blomkål og grønne ærter tilberedt i krydderier som spidskommen og de sædvanlige mistænkte. Vi elsker denne serveret med nogle enkle dal og ris eller roti eller med bare almindelig yoghurt. Følg min opskrift teknik til at få en perfekt kogte aloo gobi mutter, hvor alle tre er stjernen i fadet. Hvis du ved hvad jeg mener! Tilbagevendende læser? Gå til opskrift.

F elsker kartofler og nogle gange mere end kød! Jeg har set ham scoop alle kartoffel bidder fra min aloo gosht og give mig grin. Om blomkål? Jeg plejede at gøre Gobi Paratha meget, men af sene jeg ikke har gjort parathas fordi jeg vil have nogle side parabol opskrifter, der er hurtig, nem og flavourful. Og så de grønne ærter - Jeg bruger altid frosne dem - de er en frelser det meste af tiden, behøver du ikke enig? Jeg bruger min bestand meste gøre min mutter paneer og Poori Masalaa og mere for nylig på min semiya upma.

Aloo Gobi Matar eller Mutter eller Mattar - Dette er en perfekt combo af veggies, der komplimenter hinanden opfyldelsen de nærende behov i et måltid. Jeg vidste, hvad jeg ønskede, men de opskrifter, jeg prøvede aldrig oversat til min smag, indtil jeg forsøgte Vegan Richa opskrift. Så kom kampen for at holde veggies i form. Det meste af tiden ved udgangen af madlavning, ville der ikke være nogen tegn på gobi. Jeg er sikker på, de fleste af jer står der og sandsynligvis troede dem, du ser blogs er ikke kogt igennem! Men jeg er her for at give dig tips og teknikker, der vil hjælpe dig have veggies ser perfekt stå sammen!

Hvordan laver aloo gobi mutter tør opskrift?

prepping Kartofler og blomkål: Sørg for at hugge både kartofler og buketter i en lignende størrelse til at lave mad jævnt. Jeg gerne suge kartoffel bidder i almindeligt vand i ca. 10 til 20 minutter og skyl dem før brug. Jeg tror, det hjælper med selv at lave mad i mindre tid. For blomkål, jeg bruger mine hænder til at adskille buketter og derefter bruge en kniv til at afskære enhver fedt stilk. Jeg derefter vaske buketter i rindende vand i et dørslag og lad det dryppe indtil de skal bruges.

Hvilken type gryde til brug? Jeg fandt også, at anvendelse af en mindre pan at passe ingredienserne stramt hjælper cook jævnt mens fastholde formen. Dette giver nogle kartoffel og blomkål stykker til at få forkullede, tilføjer smag og stykket. Jeg har brugt en 9-tommers støbejern stegepande. Jeg finder en flad baseret pande giver hjælper bedre end dyb kadai eller pot, hvor dampen bygger mere at gøre veggies for blød og grødet.

Skyl de udblødte kartoffel terninger og dumpe dem i gryden og omhyggeligt bland til pels stykkerne. Kog dækket i 5 minutter på lav til medium flamme. Dette er for at give det en forspring som blomkål ikke behøver så meget tid som kartofler til at lave mad.

Åben og røre i de blomkålsbuketter og igen koge tildækket i 15 til 20 minutter, men sørg for at åbne hvert 5. minut for at røre veggies. Du kan støvregn lidt olie, hvis du finder det alt for tørre. Nu fordi vi bruger en mindre gryde, rør omhyggeligt lest stykkerne flyve ud af gryden! : -

Jeg har ikke tilføjet nogen salt endnu, fordi jeg ikke ønsker det for at få grødet. Kontroller, om kartoflerne er kogt ved hjælp af en kniv til at skære igennem et stykke. Tilsæt de kogte eller frosne grønne ærter sammen med salt, når de kartofler og blomkål er møre og behov blot et par minutter til at slutte. Må ikke tø de grønne ærter hvis veggies allerede fuldt kogte. De kolde ærter vil hjælpe med at stoppe de kartofler og buketter fra madlavning videre. Cover og kog i yderligere 5 minutter, eller indtil veggies er kogt og bud.

Lehsuni Aloo Matar opskrift Hvidløg Aloo Matar Sabzi Opskrift Hvis du er en person, der går amok over smagen af hvidløg så denne opskrift er for dig. Lehsuni Aloo Matar er en meget berømt nordindiske fad.

Lehsuni Aloo Matar er en sådan ret, som kan serveres med roti, puri, paratha, dal ris. Til denne opskrift har jeg brugt små baby kartofler, som tilføjer ekstra smag til fadet. Selvom normalt aloo matar er en tung fad og er lavet ved hjælp af en masse masalas. Dette lehsuni aloo matar sabji er lavet med lys blanding af masalas og er meget let at lave.

Hvis du fandt dette indlæg nyttigt, ville jeg virkelig elske det, hvis du pin det eller deler det med dine Facebook-fans eller Twitter-tilhængere eller Google Circles i dag. Alt det tager er et simpelt klik på PIN-koden, del, del, Tweet eller Google knapper under posten. Det vil holde mig motiveret . Tak skal du have!

Hvordan laver Aloo Matar Sabji vegetarisk opskrift?

Tilsæt krydsning og kanelpulver, Garam Masala, rød chili; På lav medium flamme blandes alle ingredienser. Derefter tilsættes ærter og resten af ​​de hakkede kartofler. Stænk salt til smag. På lav flamme dækker låget med en plade og lad det koge i 23 minutter. Giv det en god røre, dæk igen koge i yderligere 2 minutter.

Er der en opskrift på Aloo Gobi Mutter Sabzi?

ALOO MATAR FRY RECIPTEHEY GUYS! I dag skal jeg dele en hurtig, nem og lækker frokostopskrift, som virkelig er hurtig og nem at lave. Jeg tror, ​​at jo mere lette mad vi har til frokost, jo mere er vi sunde. Så dette er af den sunde opskrift, der har mindre krydderier, men smag er bare utroligt. Du kan også give denne tørre sabzi til frokostbokse til dine børn, og de vil helt sikkert afslutte deres frokostboks. Så lad os vide, hvordan man laver det.

2022-07-01 Aloo Matar er en lækker nordindisk curry lavet med kartofler, ærter, løg, tomater, krydderier og urter. Denne super smagfulde Aloo Matar. Rom Indianhealthyrekipes. Omratinger 95calories 282 pr. ServeringCategory Main

2022-05-15 Der er en række populære vegetariske opskrifter i Indien, men Aloo Matar er nok den mest forberedte. Easy Tilgængelighed af de grundlæggende ingredienser â € ". ROM SANJEEVKAPOOR. OMCategory Main Course-VegetarianCalories 896 pr. Serviceestimeret læsetid 3 minutter

2020-10-16 I anledning af Holi gør dette yummy Aloo Matar / Muttar Ki Potli fra gaderne i Nord India præsenteret af Chef Harpal Singh Sokhi på Emami. Aloo Matar Opskrift - Aloo oversætter til kartoffel og matbar til ærter. Denne Aloo Matar er en simpel curry lavet af kartofler og friske ærter i en krydret løg tomat sovs. rom opskrifter. omemader. Uzz
Nyankomne

Aloo Matar Opskrifter på urdu

Aloo Matar Opskrifter på urdu

Find og dele hverdagen Aloo Matar opskrift Simple. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Sådan laver du Aloo Matar Paneer, Opskrift af MasterChef Sanjeev Kapoor

Sådan laver du Aloo Matar Paneer, Opskrift af MasterChef Sanjeev Kapoor

Stor opskrift på Dhaba Style Aloo Matar Indian Roadside Restaurant Style Kartofler Green Peas Curry. Dhaba stil retter er rige på krydderier en speciel godbid for smagsløgene. Dette er en simpel klassisk og smagfuld indisk vegetarisk skål lavet med en kombination af kartofler grønne ...

Gobi matar masala ingen løg ingen hvidløg blomkål ærter masala

Gobi matar masala ingen løg ingen hvidløg blomkål ærter masala

Gobi Matar Masala Opskrift eller Blomkål Peas Masala er en EasyTomake Side Dish ved hjælp af de sæsonbestemte bedste produkter og er ingen løg ingen hvidløg.

10 bedste alouette ost opskrifter yummly

10 bedste alouette ost opskrifter yummly

Alouette ost spredes opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Chili Powder Substitute.

Chili Powder Substitute.

Kør ud af chili pulver til din favorit opskrift Frygt ikke denne chili pulver erstatning er super nemt at lave med krydderier i dit spisekammer.

Folk er alvorligt splittet over Mums Alternativ Julefrokost

Folk er alvorligt splittet over Mums Alternativ Julefrokost

Juletid er normalt den ene tidspunkt af året, hvor vi lader os spise, hvad vi ønsker, og slippe af sted med det. Men hvis du er efter et alternativ til julefrokost eller middag der plejer bryde skalaerne, eller blot ønsker at ...

Tinolang manok sa dahon ng sili plus video eller kylling suppe med peber blade

Tinolang manok sa dahon ng sili plus video eller kylling suppe med peber blade

Tinolang Manok eller Kylling Stew er en traditionel filippinsk suppe lavet af papaya, chili blade og kylling. Det er nemt at forberede og gør en fuldstændig lækker frokost til hele familien.

Populære Filipino Food 03 aimtalk blog

Populære Filipino Food 03 aimtalk blog

Hi guys i dag Ill så dig hvordan man laver kylling Tinola Tinola er en ingefær og løg baseret suppe med kylling som den ved ashlyncurvey

Nyankomne

Pot roast beef to måder

Lær mere

Ofte set

Salt og eddike pickle chip emily Ellyn

Salt og eddike pickle chip emily Ellyn

Lægger salt eddike kartoffel chips

Aluminium vs rustfrit stål bageplade

Aluminium vs rustfrit stål bageplade

Hvis du er en hjemmebager, der søger bagepladen af ​​dine drømme, men ikke kan bestemme mellem aluminium eller rustfrit stål, var her for at hjælpe.

Galliano Amaretto 500ml.

Galliano Amaretto 500ml.

Amaretto Sour by Bucket Boys Craft Beer Co er en sur anden, som har en rating på 4 ud af 5, med 51 bedømmelser og anmeldelser på Untappd.

10 bedste mandel amaretto kage opskrifter yummly

10 bedste mandel amaretto kage opskrifter yummly

Magazine fordelt af North Carolina Electric Cooperative. Inkluderer nyheder, opskrifter, rejser, havearbejde og coopinformation.

9 smukke bryllup kager og brusebad desserter til savvy sydlige brude

9 smukke bryllup kager og brusebad desserter til savvy sydlige brude

9 smukke bryllup kager og brusebad desserter til savvy sydlige brude

Almondnut likør saq. Om.

Almondnut likør saq. Om.

Amaretto lavet med 3 ingredienser abrikos pits, vodka og sukker. Drizzle over det over is, tilføj det til desserter tiramisu, kager og cookies eller drik det alene. Det gør også en stor boozy gave.

Ambrosia Frugtsalat Opskrift Hvordan laver Ambrosia Frugtsalat Opskrift Hjemmelavet Ambrosia Frugtsalat Opskrift

Ambrosia Frugtsalat Opskrift Hvordan laver Ambrosia Frugtsalat Opskrift Hjemmelavet Ambrosia Frugtsalat Opskrift

Ambrosia frugtsalat med fem ingredienser, der tager mindre end fem minutter at gøre. 5Cup salat er sød og syrlig og skamløst let at lave. Dens det perfekte supplement til din ferie bordet især fordi det nemt kan laves foran eller lige før et måltid.

Creamy Fruit Salat Opskrift

Creamy Fruit Salat Opskrift

Ambrosia Salat er super let at lave og altid et hit på familiesammenkomster. Denne cremey glæde indeholder knust ananas, mandarin appelsiner, pisket topping, marshmallows og shredded kokosnød.

3 Classic Hot Dog Toppings

3 Classic Hot Dog Toppings

En hæfte i USA, den klassiske kombination af gherkins, sennep og ost er sikker på at få disse smagsløg, der fyrer på alle cylindre.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.