Hvordan majs hunde gjorde Glenview TikTok berømt, plus andre skæve nye virksomheder i forstæderne

Men virkelig, hvordan kunne det ikke være? Det er stort set pommes frites viklet rundt om en hotdog - lidt ligesom hvad du får på den ikoniske, ketchup-fri hotdog joint Gene & Judes i River Grove, men i én praktisk mad. En mad på en pind, ikke mindre.

Hos Shabu-Du, hvert bord har en elektrisk induktion varme brænder, der indeholder den varme bouillon. En række japanske saucer er tilgængelig for smag maden, som er leveret til tabellen af en robot ved navn Betty, der kan spille Happy Birthday når det er relevant.

Menuen vil bestå af TikTok bedste virale retter, ligesom smash burger, pasta chips, majs ribben, og den berømte bagt feta pasta de mest søgte fad af året, ifølge Google. Nogle af disse elementer kan bo omkring permanent, mens andre vil komme og gå som de tendens, med menuen og placeringer ændret hvert kvartal.

De har også indgået partnerskab med YouTube stjerne Jimmy Donaldson en top skaberen på sitet, der udgiver kunstfærdige stunts under navnet MrBeast at skabe leveringen kun fastfood-restaurant kæde MrBeast Burger november sidste år. I tre måneder, det spisested solgt 1 million burgere. Konceptet har siden spredt med over 1.000 steder i Nordamerika og Europa alene, og flere er på vej.

EnglishPortugusEspaà ± OLN € ÑƒÑ Ñ ÐºÐ¸Ð¹Ø§Ù ”Ø¹Ø ± Ø¨ÙŠØ © FrançaisDeutschà¤¹à¤¿à¤¨à ¥ à¤|à ¥ € TürkçeIndonesiaæ ™ ®é € sE à|¬à|¾à|,à|²à|¾à ° ¤à ± † a ° ²à ± a ° -a ± à¨ªà © ° à¨œà¨¾à¨¬à © € AE- ¥ æœ¬èªžØ§Ù Ø ± ou ÙItalianoTagalogภาภ© า๠”A-a ¢ ພາສາຠ¥ າວBahasa MelayuSvenskaSuomiáž-ាសាហáŸ'áž~áŸ,ážšPolskiYÐºÑ € Ð ° Ñ-Ð½Ñ ÑŒÐºÐ¸Ð¹Nederlands

En anden uge på TikTok lover en anden smart mad kombination. For det første var pandekage korn, mikro flapjacks vi drysset i sukkerlage og kastet ind i vores havre mælk. Dernæst vi rullet på grillede majs ribben, de mundrette majs stykker der curl når madlavning. Og efter gulerod bacon og is brød indsamlet millioner af visninger på platformen, var det helt klart: Folk bruger tonsvis af tid på at eksperimentere i køkkenet. Måske hjem kokke forsøger blot at bryde op pandemi monotoni. Eller måske skabere er mashing op fødevarer med det ene formål at gå viral. Uanset hvad, kan vi ikke vente med at se, hvad værelser med stegt, øl-voldsramte, chokolade-dækket godbidder TikTok kokke vil uploade næste.

Så hvad der præcist er ranch pickles?

Med ordene fra PureWows Senior Food Editor, Katherine Gillen, ville jeg gøre ranch pickles derhjemme? Nej, men har ranch krydderier nogensinde gjort noget smag værre? Også nej. Smagen combinationâ €”briny pickles parret med hvidløg og herbsâ €” gør en masse forstand. TikTok kan være på noget her.

Koreansk majs hunde menes at have været kendt siden 1980'erne i Korea, hvor de kaldes hasdogeu, varm dogs i koreansk. Den mest grundlæggende versionEn består af en pølse eller blok af mozzarella ost på en pind belagt med søde panko-dækket dej og stegt. I modsætning til den amerikanske pendant, er the dej typisk lavet med gæret mel eller rismel til Lenda en chewier tekstur.

Ligesom sociale medier apps likeTikTok og Instagram boostet populariteten af birria, koreansk majs hunde oplevet en genopblussen i de senere år takket være K-dramaer og mukbang, forudoptagede eller livestreamet videoer af folk, der spiser. YouTube-videoer praler millioner af visninger viser vloggers chomping i majs hunde, fængslende seere med lange strækninger af mozzarella ost.

Californien har allerede en dusør af koreanske majs hund restauranter, men i de sidste par år har stegt snack begyndte at lave gevinster i Arizona, så godt, med flere pletter betjener dem, og mere i værkerne.

TheSpicy Hot Cheetos Dog er lavet witha oksekød sausageencased i ahot Cheetos-crusted dej parret withspicy mayonnaise. Den Rice Flake Cheddar Dog har en elastisk cheddar ost center med en dej encrusted i sprøde ris flager og parret med sød chile sauce. begrænset oplag han Ube Cheese Hund wrapsmozzarella ost i mochi dej, derefter ruller den stegte pind inube sukker med en støvregn ofcondensed mælk som en prikken over i'et.

Etableret i 2022 to hænder er en U.-baseret. Kæde med én Arizonalocation i Mesa, hvor den deler en parkinglot med H Mart. Lokal franchise-ejer Rena Kang, der også ejer Paradise Hawaiian BBQ i downtown Phoenix, fortalte The Arizona Republic hun becamefixated på koreanske majs hunde efter at have set YouTube-videoer med sin søster.

Efter at have fået hooked på majs hunde i Californien, hun åbnede den første Arizona forpost i 2020. Den store åbning trak aline af kunder, der stretchedout døren. Mange ventet mere end en time for deres første hund.

Menuen indeholder klassikerne og derefter nogle, såsom Crispy Rice Hund, som er belagt withcrispy ris pust, og det Injeolmi hund, der kommer dækket i bønne pulver og to hænder sød sauce. her er seks forskellige fyld at vælge imellem, herunder halv ost, halv pølse muligheder og en vegansk pølse. Gæsterne kan makeit en combo med en horchata sjap og beskidte frites.

Nogle bemærkelsesværdige menupunkter includeSquid Ink Mozzarella, som inkorporerer blæksprutte blæk i dejen; Hele Rice Cake, som bytter pølsen for garae-tteok, en cylindrisk hvide ris mel kage; og Spicy søde kartofler featuring jalapeà ± o pølse, mozzarella og stegte søde kartofler terninger. Myungrang tilbyder også 10 forskellige saucer og krydderurter, du kan mikse og matche.

Corporate backstabbers forsøgte at sabotere Montaez til at træde ud af linje, men han ud-hustled dem, drevet af en sult for at lykkes. Flamin Hots blev en løbsk hit, og Montaez steg i graderne og blev et ikon.

Montaez er en karismatisk taler, og hans fortælling om en mexicansk amerikansk underdog hvis opfindsomhed erobret virksomhedernes verden er en klude-til-rigdomme Fable bagt ind i oprindelsen af et vildt populære snack.

Montaez har bygget en lukrativ anden karriere ud af at fortælle og sælge denne historie, optræder med arrangementer af Target, Walmart, Harvard og USC, blandt andre, og kommanderende gebyrer på $ 10.000 til $ 50.000 pr udseende.

En Filmen er baseret på hans liv, der skal instrueres af Eva Longoria og produceret af Christian super-producer Devon Franklin for Searchlight Pictures, er sat til at begynde at filme denne sommer. Både bogen og filmen blev solgt efter bud krige MONTAA ± EZS historie er unægtelig varmt.

Flamin Hots blev skabt af et team af hotshot snack food fagfolk startende i 1989, i virksomhedens kontorer i Frito-Lays hovedkvarter i Plano, Texas. Det nye produkt er designet til at konkurrere med krydret snacks sælges i indre by mini-marts i Midtvesten. En junior medarbejder med en frisk præges MBA opkaldt Lynne Greenfeld fik opgaven at udvikle brandet hun kom op med Flamin Hot navn og velfærdsvinklen linjen i eksistens.

Montaez levede ud en mindre Hollywood-version af hans historie, stigende fra en plante arbejdstager til en direktør med fokus på markedsføring. Han slog også nye produkt initiativer, som kan have ændret stien til hans karriere.

Men Montaez begyndte at tage offentlig kredit for opfinde Flamin Hots i slutningen af 2000'erne, næsten to årtier efter de blev opfundet. Først, han talte om det i taler på lokalt erhvervsliv og filantropi award ceremonier . Så de online medier, sultne for en feel-good historie, tog hans påstande viral.

Greenfeld kontaktet Frito-Lay i 2022 efter første ser at Montaez tog æren for Flamin Hot Cheetos, udløser et selskab undersøgelse. Denne proces afdækket beviser kalde hans konto i tvivl og ført virksomheden til den konklusion, det deles med The Times: Vi værdsætter Richards mange bidrag til vores virksomhed, især hans indsigt i spansktalende forbrugere, men vi har ikke kreditere oprettelsen af Flamin Hot Cheetos eller eventuelle Flamin Hot produkter til ham.

Kernen i Montaezs historie hvilede på banen møde, han siger ændrede hans liv, hvor han solgte sin idé om Flamin Hot Cheetos direkte til Frito-Lay elite. I sin nye erindringsbog, han lægger ud en dramatisk scene, med mere end 100 mennesker, de fleste af dem fører ledere , samles sammen med administrerende direktør i et mødelokale på Rancho Cucamonga kompleks til at være vidne til hans præsentation.

The Times talte med 20 mennesker, der arbejdede på Frito-Lay divisioner med ansvar for udvikling af nye produkter for 32 år siden, da Flamin Hot Cheetos først blev ekstruderet i eksistens. Ingen husker noget lignende episoden Montaez beskriver finder sted.

Cornhotcheetos hashtag videoer på TikTok

On TikTok, at antallet af videoer med koreanske majs hunde steg hele året, ifølge en repræsentativ til platformen, med koreancorndog hårdtslående spidsbelastning i juni og juli efter skaberen dee. 45s smag test videoer gik viral. Snack synes manipuleret til netop denne form for video succes. State Fairâ € "Style Corn Dog er sjovt, sikkert, men koreanske majshundebutikker tilbyder en overflod af muligheder. Start med en kerne, om det er alt pølse, halvpølse og halv ost, alle ost, to slags ost, halv fisk kage og halv ost, og så videre. Dip, der fylder smør og rul derefter den i brødkrummer eller påfyldninger som ternede pommes frites, knuste ramen nudler eller sprød ris før du rammer den dybe friture. Resultatet er så sprødt, at du kan høre belægningen knus med hver bid, og de mælkefyldte sorter tilbyder klassiske sociale medier agn: osttrækningen.

Som influencers på Instagram og Tiktok indsendte videoer af sig selv at prøve koreanske majs hunde, fik de kunder i dørene på steder som Stix. Alligevel gav Huis tidligere skepsis mening. Virale fødevaretstendenser er næsten uundgåelige, men også flygtige: Dalgona kaffe, selvom allestedsnærværende ved starten af ​​pandemien, faldt af radaren til fordel for den nu passere skybrød og feta pasta. I modsætning til disse DIY-tendenser, der stolte på hjemmet, kan den koreanske majshund være et klar til at spise måltidet, især tiltalende for folk, der frygter frituregryden eller nyder nyheden for at købe kød-on-a-pind et sted . De har staket større permanentitet over 2022, da de har inspireret en ny niche af butikker på tværs af U.. Hården af ​​koreanske majs hunde på Tiktok kan være fading, men deres mursten og mørtel boom viser deres potentiale til at blive et langvarigt træk ved den amerikanske snackkanon.

Corn hunde fik popularitet som en koreansk gade mad i 1980'erne, men den nuværende majs hund trendwhich ser mere end bare hotdogs belagt i mere end bare cornmeal batterier krediteret generelt til Myungrang hotdog, en kæde, der startede på et marked I nærheden af ​​Busan i 2022. På bare tre år har Myungrang samlet 650 butikker i Korea og tog majs hunde fra en gadenavleverandør til en franchise Darling. Da sociale medier voksede den trends globale appel, begyndte virksomheden sin U.. Udvidelse i Georgien i 2022, og da den ankom til Los Angeless Koteatown det følgende år, pålagde placeringen en grænse på fem majs hunde pr. Person bare for at holde linjerne i check. Interesse for koreanske majs hunde i U.. har været støt bygning siden da, med en enorm spike i Google-søgen interesse i begyndelsen af ​​2022.
Nyankomne

Costa Coffee Caramel Latte Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Costa Coffee Caramel Latte Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Costa Coffee Caramel Latte Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Costa Vida Gluten fri Menu

Costa Vida Gluten fri Menu

Få og dele bedste opskrifter om Costa Vida Sauce Opskrifter med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Costcos Apple Pie Spring Rolls er den efterår, vi ønsker

Costcos Apple Pie Spring Rolls er den efterår, vi ønsker

Costco har en ny måde at dykke på en klassisk afviklet dessert, da den har påført sine hylder med Summife Apple Pie Rolls med Caramel Dipping Sauce.

Få en kæmpe taske med Hilo Life Tortilla Style chips i Texas og Nordøstlige Costco Regioner

Få en kæmpe taske med Hilo Life Tortilla Style chips i Texas og Nordøstlige Costco Regioner

Glutenfri siete tortilla chips i havsalt er en costco fan favorit de er paleo venlige, kornfri, soja fri, vegansk, kolesterol fri og lækker 5. 9

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Field Agents New Holiday Sletningsrapport siger, at forbrugerne vil være ivrige efter at bruge efter et år af ingen gettogethers

Kalorier i Costco Cilantro Lime Rejer

Kalorier i Costco Cilantro Lime Rejer

Få de bedste tilbud på Kirkland Signature Cilantro Lime Rejer, fuldt kogte levering fra Costco i Austin, Georgetown, Round Rock, Cedar Creek, Del Valle, Spicewood, Pflugerville, Buda, Manchaca, Cedar Park, Manor, Leander på Burpy. om

Dette følger en trend for velkendt chokolade virksomheder til at sælge deres varer gennem Costco

Dette følger en trend for velkendt chokolade virksomheder til at sælge deres varer gennem Costco

Dette følger en trend for velkendt chokolade virksomheder til at sælge deres varer gennem Costco

Frosne Laks Patties Costco Welcome To Alisource, Get Quotataions nu.

Frosne Laks Patties Costco Welcome To Alisource, Get Quotataions nu.

De Trader Joes Premium Laks Burgers er ganske god, selvom theyre ikke vores foretrukne burgere i TJs flok. Læs hele anmeldelsen på Fryser Meal Frenzy.

Costco er at sælge et Giant Gingerbread Cookie Udsmykning Kit Dens så meget lettere end at lave en Gingerbread House

Costco er at sælge et Giant Gingerbread Cookie Udsmykning Kit Dens så meget lettere end at lave en Gingerbread House

Shop Costcos Yorba Linda, CA placering for elektronik, dagligvarer, små apparater, og meget mere. Find kvalitet Famous produkter til lageret priser.

Nyankomne

Er Costco mælk græs fodret

Lær mere

Ofte set

Costco sælger et par skelet fugleskræmmer, der snakker og synger

Costco sælger et par skelet fugleskræmmer, der snakker og synger

DIN LOCAL PARTY STORE SHOP PARTY CITY I nærheden af ​​dig til festartikler, dekorationer, kostumer til fødselsdage, gradueringer, Halloween, Holidays, Mere

Få de bedste tilbud på Snack Factory Organic Pretzel Crisps, 28 oz Levering fra Costco i Austin, Georgetown, Round Rock, Manor, Leander, Cedar Creek, Del Valle, Spicewood, Pflugerville, Buda, Manchaca, Cedar Park på Burpy. om

Få de bedste tilbud på Snack Factory Organic Pretzel Crisps, 28 oz Levering fra Costco i Austin, Georgetown, Round Rock, Manor, Leander, Cedar Creek, Del Valle, Spicewood, Pflugerville, Buda, Manchaca, Cedar Park på Burpy. om

Få de bedste tilbud på Snack Factory Organic Pretzel Crisps, 28 oz Levering fra Costco i Austin, Georgetown, Round Rock, Manor, Leander, Cedar Creek, Del Valle, Spicewood, Pflugerville, Buda, Manchaca, Cedar Park på Burpy. om

Costco, Rotisserie kylling, ingen hud Ernæring Fakta

Costco, Rotisserie kylling, ingen hud Ernæring Fakta

Kalorier i Costco Rotisserie kylling baseret på kalorier, fedt, protein, kulhydrater og andre ernæring oplysninger indsendt til Costco Rotisserie kylling.

Hvad er en portionsstørrelse på Costco rotisserie kylling

Hvad er en portionsstørrelse på Costco rotisserie kylling

Få og dele bedste opskrifter om Costco Rotisserie kylling Ingrediens Label med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

Costco, Nike og FedEx er advarsel, der er mere inflation til at ramme forbrugerne som helligdage tilgang

Costco, Nike og FedEx er advarsel, der er mere inflation til at ramme forbrugerne som helligdage tilgang

Hvilken inflation Costco har holdt sine priser lave på mange populære varer i årevis i slutningen, især dens fødevarer. Så hvis du leder efter en lejlighedskøb, se ikke længere end disse fire Costco-varer ...

Reddit afslører opskriften på Costcos Kylling Bakes Nemme Opskrifter

Reddit afslører opskriften på Costcos Kylling Bakes Nemme Opskrifter

I denne korte guide, vil vi besvare spørgsmålet, Hvor lang tid tager Costco Rotisserie kylling Sidste i køleskabet. Vi vil undersøge de faktorer, der påvirker

Bedre end Costco Easy Rotisserie Chicken

Bedre end Costco Easy Rotisserie Chicken

Få og del bedste opskrifter om Costco Rotisserie Chicken Rub Recipe med videoer, madlavningstips og måltider fra top kokke, shows og eksperter.

Hvorfor du bør ikke købe hele Brændt Kylling Fra Costco

Hvorfor du bør ikke købe hele Brændt Kylling Fra Costco

En håndfuld virksomheder tror Tyson og Perdue alle, men kontrol fjerkræproduktion i U.. Theyll snart følgeskab af en detailhandler kendt mere for

Kalorier i Krabbe Quiche Calorie, Fat, Carb, Fiber, og Protein Info

Kalorier i Krabbe Quiche Calorie, Fat, Carb, Fiber, og Protein Info

Michaelees italiensk Life Restauranter Caffe

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.