Fishermans Wharf Bedste Sourdough brød i San Francisco

Surdej er synonymt med San Francisco og vi har citys naturligt forekommende bakterier, Lactobacillus sanfranciscensis, at takke for disse sprøde, syrlige, og sej brød. Spørg nogen, hvor de tror, den bedste surdej i San Francisco er og youll få et andet svar. Men et par bagerier fortsat skille sig ud som faste kandidater til nummer et på stedet.

Hit op disse bagerier og hente et par Brød til de friske, berømte San Francisco surdejsbrød. Spis dem ristet og smurt, dyppes i cioppino, toppet med avocado, eller fyldt med clam saftige soupSan Francisco-stil surdej er lækker i alle og enhver måde.

Placering: 160 Jefferson Street, lavere niveau, Fishermans Wharf 160 Jefferson Street, øvre niveau, Fishermans Wharf Pier 39 170 O'Farrell Street 399 10th Avenue 3251 20th Avenue

Tartine Bakery er absolut hypedbut aldrig overhyped. Turister og lokale line op til at smage de friske brød fra denne San Francisco surdej selskab hver dag, og en enkelt bid vil gøre dig forstå hvorfor. Lige siden slog dørene op i 2002 af bager Chad Robertson og konditor Elisabeth Prueitt har Tartine etableret sig som ikke blot en af de bedste bagerier i San Francisco, men også en af de bedste morgenmad pletter. En brødet af surdejsbrød fra San Franciscos Tartine er enorm; det har en mørk-farvet skorpe og en indvendig thats plettet med luftige huller. Resultatet? Et brød med en tilfredsstillende stykket, men nem at bide i. Yum.

Du bliver nødt til at køre lidt længere for at nå den berømte Della Fattoria. Men, en flavorful bid i hele sin kornet, vil brand-kyssede brød gøre trafikken helt det værd. Da det blev åbnet i 1995, har Della Fattoria modtaget og fortsat modtager ros for at gøre nogle af de bedste surdej i San Franciscoit haswon anerkendelser fra Bon Appetit Magazine, samt elskede kok Ina Garten, Barefoot Contessa.

I modsætning til de fleste andre poster på denne liste, Noe Valley Bakery didnt fastlagt som en surdej bageri fra get-go. Familievirksomheden tilbyder en række andre bagt behandler så godt, fra cookies og kager til endnu glutenfri kager, men deres San Francisco-stil surdej er uden sidestykke. Mens dens minder om en baguette i sin Lookit har en tynd form, meget sprød skorpe, og sej crumbthe smag er umiskendeligt, at den berømte San Francisco surdejsbrød. Bortset, den sure smag af Noe Dale brød doesnt have åbenlys wheatiness af hele hvede deje. Mens du er der, prøv nogle af de bakerys søde behandler såvel; deres hindbær og abrikos hamantashens er forbløffende.

Grundlagt af Azikiwee Andersona tidligere pro-skater-slået-bakerRize Up bageri er en af de nyeste tilføjelser til den imponerende repertoire af lækre San Francisco surdej selskaber. Mens vi elsker en klassisk surdej brød som helst dag, hvad sætter Rize Up bort fra andre bagerier er de kreative kombinationer af varianter. Youll finde jalapeno, bacon og cheddar brød, hvidløg confit og timian, sesam og grønne løg, og mere lækre kombinationer sprængfyldt med smag. Hvert brød er omhyggeligt bagt med naturlige, organiske og høj kvalitet bestanddele ved Anderson.

Acme Bread Company er en elsket S.. klassiker, der aldrig undlader at forbløffe os. Acme forsyninger den bedste surdej i San Francisco til dine foretrukne restauranter som Chez Panisse, samt udvalgte forhandlere og købmandsforretninger. De bakerys sourdoughs kommer i mange formsbaguettes, batards samt runder. Theyre tangy og flavorful, med en tyk sprød skorpe, perfekt til dunking i en garlicky skål med cioppino.

Det er nemt at få en stigning ud af en lokal tv-nyheder besætning. Især i en slo-mo statens hovedstad ligesom Californias. Så det var den 6. september 2007, hvor KCRAs LiveCopter 3 svævede over en Sacramento parkeringsplads, ved 8:23 en. ., Strålede billeder af en langsom bevægelse rød varevogn, tailed af en sort-hvid politi cruiser. Så snart van trukket over, cap en mand i en hvid bagere dukkede ud. I stedet for at lave en køre for det, som er, hvordan du forventer disse ting til at spille ud, han arbejdede op til en journalister mikrofon, arme tynget af brøddej. Dens omkring 40 pounds, sagde han. En skare af tilskuere jublede.

Boudin Bageri i San Francisco, byens ældste og en af ​​de mest kendte purveyer af sit berømte surdej brød, leverede et centralt stykke af sin historie til sin nyeste udpost. Siden 1849 har bageriet påberåbt en bakterier-og-gær-rige startera lille mængde dej, som bagere regelmæssigt føder ved at tilføje mel og vandto racer de levende organismer, der gør brødet stiger og giver surdough sin tang. Korrekt passet, en starter kan fødsels Bilâlions af chewy brød over årtier og endda århundreder.

Hvem ved, om dette ur-brød var surdough, men i sidste ende, at genuet af daglig carb spredte sig gennem Mellemøsten og Europa, blev en nærende hæftning for meget af Western Civilisation . Processen var enkel. Start med mel og vand. Lad det fermentere i et par dage, regelmæssigt tilføje mere mel og vand og holde blandingen varm nok til at tillade de vilde gær og lactobaciller på kornet for at gøre deres jobbubbling med gas og fortykning. Derefter tilsættes en chunk af denne starter til en dej af mere mel og vand, lad det sidde i flere timer, og derefter pop det i ovnen og bage til godhed.

Ingen kunne faktisk tegne sig for de mystiske interne reaktioner af starter indtil midten af ​​det 19. århundrede, da Louis Pasteur fastslog, at gær var en mikroskopisk levende kemiker, der blev sukker til alkohol og gas. Det førte snart til opfindelsen af ​​koncentreret bagere gær, som trimmet den arbejdskrævende brødfremstillingsproces fra dage til blot. Det gav også en monokulturfermentering af dej, med mindre biokemisk og næringsdiversitet. Det indvarsles i det smagløse, masseproducerede produkt, der sidder på supermarkedshylder i dag, fuld af snesevis af multisyllabiske fortykningsmidler og tilsætningsstoffer. I Europa, Old World Bread-Making Practices, som kræver specialiseret færdighed og tålmodighed, udholdt endda midt i den quick-fix, pakkede ting. Men begyndende omkring 1990'erne så den håndværksmæssige bevægelse i USA kokke afvisning af bagere gær og påbegyndte en besættelse med surdej og den levende starter, der kræves for at gøre det.

Selv om bagere og forskere, der studerer mad, er oprindelsen af ​​surdough mikroorganismer noget af et mysterium, siger Anne Madden, en postdoktorisk forsker på North Carolina State University, der kalder sig en mikrobiel strateg. Madden og hendes vejleder, økologen Rob Dunn, er en del af en global, men lille klub af forskere, der forsøger at løse mysteriet. Deres Sourdough-projekt har samlet mere end 550 prøver af live starter fra hele verden af ​​dem, der afleveres gennem generationsin et forsøg på at katalogisere mikroorganismerne , der befolker dem.

Den første til at forsøge at knække mysteriet i San Francisco Sourdough var T. Frank Sugihara og Leo Kline, et par mikrobiologer, der arbejder i bugten i 1970'erne for U.. Institut for Landbrug. På Thetime svor Bakers, at ingen i landet kunne reproducere tangy mad mere end 50 miles væk fra byen, og at forretter transplanteret til andre steder ville stige, men normalt miste deres sure smag. I deres landemærkestudier fandt parret, at gær og en bakterie, der senere ville blive kaldt Lactobacillus Sanfranciscensis, efter at byen kendt for surdej, arbejdede sammen for at gøre dejen stige og smag godt.

I surdej, gær og lactobaciller arbejde som et hold. Men ingen vidste, hvor Lactobacilli kom fra. Bagere tilføjede ikke de ting, og andre fødevarer, der brugte de samme ingredienser, manglede dets særprægede smagselement. Forskere begyndte at lede efter og finde det i startdej i Tyskland, Frankrig og ItalyAlle steder med en rig surdejhistorie. Mange mennesker, herunder mikrobiologer, troede, at det kom fra bagere hænder. Men Claudia Picozzi, en assisterende professor ved universitetet i Milano, arbejdede på en alternativ ide.

Så hvorfor dominerede en mindre spiller i insektguten i dej? En af grundene til sin succes, siger Francisco Migoya, hovedkokken på modernistiske retter, Science-of-Cooking Lab i Bellevue, Washington, er økologisk. Det er dybest set skabe en gift, så de andre bakterier vil dø, siger Migoya, som medforfatter til fem-volumen Modernist Brød: kunst og videnskab. Ved at ændre miljøet lever det ind, lactobacillus sanfranciscensis ud over sine naboer og som følge heraf påvirker det surdoughs smag.

Studier som picozzis løser ikke bare nerdy bage trivia spørgsmål. De tilbyder også den virkelige verden til både håndværksmæssige og industrielle brødbagning. En sådan viden kan hjælpe os med at designe brød med bedre smag og dem, der er sundere for os, siger NCSU mikrobiolog Anne Madden. En af hendes projekter undersøger de mikrober, der partner med insekter som hvepse og humlebier. Hun og hende kolleger har fundet nye gær på disse vingede feltboliger, som hun håber, kan gøre brød med nyttige træk.

Fishermans Wharf er Times Square i San Francisco, du kender det til en komplet turistfælde, men du føler dig stadig tvunget til at besøge alligevel. Gå forbi den uendelige strøm af kædeforretninger, restauranter og voksmuseer kan gøre dig lyst til dig i et kæmpe udendørs indkøbscenter i stedet for på en historisk mole. En anmeldelse jeg læste opsummeret oplevelsen perfekt, jeg følte at jeg var fanget i en forlystelsespark med kun en tur.

Besøg Boudin Bageri på Fishermans Wharf

Brød har været en del af den menneskelige kost, da stenalderen en hæftning i næsten alle kultur- og tidsperiode på grund af dets næringsstofstilskud og tilgængelighed. Fødevarer er et symbol på menneske civilisation , og ærligt var store fans. Navngiv enhver form for brød, og vi har sandsynligvis prøvet det, hvis vi ikke har, har vi planer om at gøre netop det. Da amerikansk ikon Oprah Winfrey proklamerede sin kærlighed til brød til masserne, nikkede vi efter aftale. Vi er, og vi kan ikke understrege dette nok, carb fiends.

Vi var i stand til at prøve den regelmæssige surdej runde, som manglede det meste af de fermenterede bid, vi ledte efter i stor surdej. Hvis vi overvejer brød generelt, var det en god brød, men vi vil ikke have et godt brød, vi vil have en stor. Vi kom til San Francisco for surdej brød, og Boudin leverede ikke ikke i fermenteringsafdelingen, der sætter den slags brød fra hinanden.

Brødets er et kvintessential aspekt af en stor brød. Men på trods af vores høje forventninger flod dette brød ikke godt et tegn på kommerciel bagning, som gjorde sit score endnu mere.

Noe Valley Bakery er et lille og malerisk naboskabsbageri beliggende i det charmerende Noe Valley-kvarter. Dette bageri er godt elsket af dem i nabolaget, mens vi der er vi Vidnesbyrd Den søde syn på ca. 15 børn, som alle blandede sig i og forbruger cupcakes og andre godbidder, der sælges af butikken.

Acme Bread Company er beliggende inden for San Francisco Ferry Building Marketplace A renoveret Historisk togstation og fødevaremarked med produkter af lokale landmænd, håndværksproducenter og uafhængigt ejede og drevne virksomhedsejere.

Bekvemt placeret ved siden af ​​Acme er Cowgirl Creameries en ostbutik på europæisk stil med deres egen cowgirl oste samt amerikanske og europæiske ostvalg. Så du tror bedre, at vi swiped nogle ost til at ledsage brødet.

Vi købte Inverness en cremet, tangy ost lavet af Holstein Milk A i alderen i to uger. Vi parrede denne ost med alle de forskellige brød, vi forsøgte, fordi som enhver god forsker ved, er et godt eksperiment kun så gyldigt som dets kontrol.

Vi gav høje placeringer for værdi og erfaring, fordi lige udenfor færgebygningen var den smukke San Francisco Bay den perfekte ramme for en picnic. Vi lagde dog et punkt fra erfaringssektionen på grund af de onde små fugle, der omringede os på dækket. De var efter os vores brød, vores ost og måske vores sjæle.

Tartine er en lokal favorit og er angiveligt et af de bedste steder for surdej. Kærligheden San Franciscans har for bageriet var klart fra starten de lange linjer, lad os vide, at vi var i til en godbid. Vores spænding overfyldte, vi bestilte deres surdej land brød.

Denne brød var lækker og enorm. Det lugtede og smagt som det fortjente en linje af lånere ud af døren hver dag, som den havde. Skorpen havde et helt stærkt udvendigt, der flaked væk til en uber-blød inde i en balance, der er svært at opnå.

Historien om Californien brød som en fremtrædende faktor inden for brødbage datoer fra Dage of the California Gold Rush omkring 1849, der omfatter udviklingen af ​​surdej brød i San Francisco. Det omfatter stigningen af ​​håndværker bagerier i 1980'erne, som stærkt har påvirket, hvad der er blevet kaldt brødrevolutionen.
Nyankomne

Rigatoni med kødsauce California Wine Club opskrifter

Rigatoni med kødsauce California Wine Club opskrifter

Hurtig, nem og enkel nok til en tirsdag aften, er denne morderopskrift sikker på at blive en ugentlig hæftning.

Bedste Nonstick Køkkener sætter til dine køkkenstider i Indien

Bedste Nonstick Køkkener sætter til dine køkkenstider i Indien

Køb ALDA non stick sauce pan online til lave priser i Indien, shop fra en bred vifte af køkkengrej som sauce pan, trykt sauce pan, non stick sauce pan, rustfrit stål sauce pan. Eksklusiv design torsk nem retur.

Saucepan Guide 12 Bedste typer for at få til 2022

Saucepan Guide 12 Bedste typer for at få til 2022

Køb Hawkins TPAN rustfrit stål kasserolle te pande, lille, sølv online til en overkommelig pris. Få Special tilbyder hurtige leveringsmuligheder med hvert køb på Ubuy den førende internationale shoppingplatform i Tyrkiet. B079M2PDLL.

Hvor kan jeg få den bedste fisk og skaldyr til min skaldyr gryderet

Hvor kan jeg få den bedste fisk og skaldyr til min skaldyr gryderet

Krabbe og rejer gryderet er en af vores tandlæger signatur opskrifter. Han tjener normalt den op som en appetitvækker, men det ville være en stor side parabol så godt.

Rejer Mirliton gryderet opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Rejer Mirliton gryderet opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Rejer og Mirliton gryderet opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Giadas Lemony Rejer Scampi med Orzo

Giadas Lemony Rejer Scampi med Orzo

Uanset om du gør det med skallerne på eller fra, er Chef Johns Hawaiian Garlic Rejer Scampi en hvidløg og rejerelskere drøm

Slowcooker Classic Beef Stew opskrift

Slowcooker Classic Beef Stew opskrift

Slow Cooker Paleo Beef Stew Denne Whole30 oksekød gryderet kunne ikke være nemmere Lad den langsomme komfur gøre arbejdet nyde en hyggelig måltid.

Nyankomne

Slow Cooker Chili Opskrifter Award Winning med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Lær mere

Ofte set

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Tjek de bedste kassere, ifølge vores testkøkken. Fra den bedste nonstick-kasserolle til den bedste StainlessSteel-kasserolle, vil disse pander få jobbet gjort. Plus, lær om det bedste materiale til saucepersoner.

Slow Cooker Smoky Oksekød Chili Fed Palate Foods

Slow Cooker Smoky Oksekød Chili Fed Palate Foods

Denne veganer chili bruger extrafirm tofu, som holder sin form gennem ulmende og opsuger alle de foretrukne varianter af en klassisk chili.

Bedste barberede is smagskombinationer

Bedste barberede is smagskombinationer

S J Snowball Custard Shop Bizillion Flavour Combinations See 19 anmeldelser, Candid Billeder og Great Dists for Arnold, MO, til TripAdvisor.

Friskbagt surdej leveret gratis i Green Bay

Friskbagt surdej leveret gratis i Green Bay

Voyageurs Surdej er naturligt syret, håndlavede brød lavet med lokale kerner i Green Bay, Wisconsin.

Jasons surdej

Jasons surdej

Bryan Ford, forfatteren af nye verden surdej, er på en mission for at udvide definitionen af surdej til at være mere rummeligt, og for at fejre de brød kulturer af Syd- og Mellemamerika.

Jeg har modtaget denne opskrift fra en kær ven, og det er lækkert. Den købte rotisserie kylling kunne sagtens bruges i denne også. Det gør en stor container til en stor familie,

Jeg har modtaget denne opskrift fra en kær ven, og det er lækkert. Den købte rotisserie kylling kunne sagtens bruges i denne også. Det gør en stor container til en stor familie,

Jeg har modtaget denne opskrift fra en kær ven, og det er lækkert. Den købte rotisserie kylling kunne sagtens bruges i denne også. Det gør en stor container til en stor familie,

De bedste Spaghetti med tomatsauce nogensinde

De bedste Spaghetti med tomatsauce nogensinde

Vores hemmelige familie spaghetti sauce opskrift, en autentisk italiensk Spaghetti Sauce. Gør dette let pasta sauce og nyde en rig, tyk, zesty hjemmelavet tomatsauce.

Spinat og feta Spanakopita

Spinat og feta Spanakopita

Med butterdej, og at cremet spinat og feta påfyldning, denne græske klassiker er svært at slå.

Ønsker du at forbedre din grillning og rygning færdigheder får den bedste grill gnidning og krydderier på markedet i dag. Tjek vores anmeldelser og se hvorfor vi vælger

Ønsker du at forbedre din grillning og rygning færdigheder får den bedste grill gnidning og krydderier på markedet i dag. Tjek vores anmeldelser og se hvorfor vi vælger

Ønsker du at forbedre din grillning og rygning færdigheder får den bedste grill gnidning og krydderier på markedet i dag. Tjek vores anmeldelser og se hvorfor vi vælger

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.