Mini æble omsætninger med puff wienerbrød

Vi forsøger normalt at gøre de fleste ting fra bunden, og selvom vi har en morder opskrift på tærskeskorpen, nogle gange køber vi præfabrikerede. Og vi er stærke i, at der ikke er noget galt med at tage et par genveje.

butik købt pie skorpe er en af ​​de handeste hjælper vi kan holde i fryseren, men hvis vi ønsker at tage det op et skridt, så er det blødt wienerbrød. Puff wienerbrød gør de flotte søde eller salte tærter og er hurtig og nem at bruge.

Vi har en croissant opskrift, vi laver for næsten hver ferie, og det er et must for Thanksgiving og jul. Og vores croissanter er lavet med masser af smør mellem hvert tyndt lag af smukke dej og er de flakiest af middagsruller. Det er fantastisk og værd at den ekstra tid, som er perfekt til særlige lejligheder eller søndagstøtter, men til daglig brug, tager vi puffekage.

Og for eksempel kan disse mini æble Turns Med Puff Wienerbrød og Apple Pie Fyldning vil vi helt sikkert bruge lagerkøbt puffekage. Disse mini æble omsætninger er lavet med en hjemmelavet æblepaifyldning omgivet af lagene af flaky skorpe. Og vi bruger den ekstra tid ved at skære og lave madfriske æbler for at gøre en nem hjemmelavet æbletekagefyldning.

Start med at forme et bageplade med pergamentpapir og indstille det til side. Forvarm ovnen til 400 grader F. Brug en Apple Corer og peeler og tag qupes kerner og hugge i små, bitstørrelser.

Betjen disse mini æble omsætninger Med puffekage er lækre som en snack eller en dessert. Og det er hvordan man laver omsætninger ! Du kan ændre disse op og tilføje over andre fyldninger som fersken, kirsebær eller blåbær. Husk, at der ikke er noget galt, tager et par genveje.

Jeg elsker at bruge puff wienerbrød, og jeg elsker især det i små desserter og små bid. Disse Easy Apple Pie Puffs skuffer ikke. Let at gøre, let at tjene, og de er perfekte til Thanksgiving og ferie underholdende. Som en ekstra bonus? Relativt lavt på kalorier og sukker. En win win!

Jeg vil have dem til at osere lidt, når de bager. Hvorfor? Jeg kan godt lide at tjene disse med en scoop vaniljeis. Hvad er bedre end de klassiske smag af vanilleis og varm æblepai? Det ved jeg ikke. Aybe hvalpe? Jeg tror kun hvalpe.

Bages disse skønheder på en forvarmet 375 ovn i ca. 20 minutter. Du vil bemærke, at når de er kogt, er de let sauced og ikke for søde. Det er lige nok af en balance på begge. Jeg vil smage til æblerne og ikke overstyres af sukker.

karamel og appleese en af ​​vores foretrukne fødevarekombinationer. Det er lige deroppe ved siden af ​​banan og jordnøddesmør og chokolade og jordnøddesmør. Nogle gangeFlavorer bare Harmonisere og skabe lykkelige spisning erfaringer Uanset opskriften. Denne karamel æblepie bites opskrift er en af ​​dem.

Hvad er de bedste æbler til æblepai, du spørger? Vi foretrækker tart æbler og bruger altid Granny Smith Apples, men HoneyCrisps fungerer også godt. De forbliver lidt sprøde, når de koges og ikke bliver grødet som andre sorter.

Placer Apple-kvartalerne, skåret op på arbejdsfladen. Wrap 1 Pastry Strip omkring hvert æble kvartal, start i bunden, og derefter indpakning længde tre gange, op over venstre side, derefter midten, derefter højre side. Tryk enderne fast til æblet for at holde spiralen på plads. Placer kager på bagpladen. Bør kagerene med det resterende smør og drys med det resterende kanelsukker.

Siden det næsten november tænker mange af os om ferien i år og hvor forskellige de vil se ud. Helligdage kan forårsage så meget stress, da det er uden alle disse andre faktorer, vi står overfor i år. Så jeg siger, at de ting, du kan styre lettere på dig selv. I dette tilfælde, virkelig let på smagsløgene også! Jeg er en stor fan af dessert boards, mini assorterede desserter, fordi hvis du kan lide mig, kan du lide at prøve alt! Når du går med en dessertkort, kan du lave et par forskellige små bid til din smagsoplevelse.

Apple-blandingen er lige så nem som finhakning og smider hvert efterårspice, du har i en saucepande. Dit hus vil temmelig meget lugt som det bedste Yankee lys, du kan forestille dig, og du behøvede ikke engang at betale 385646098 for det!

2022-11-13 Skær de spidse tips fra æbleskiverne, så de ikke gennemborer gennem puffebakken. Kombiner tranebærsaucen med den friske rosmarin i en skål. Nu monteres. ROM BlueJeanCheF. Omcuisine Americantotal Time 40 MinScategory Appetizers / SnackCalories 168 pr. Servering

2020-09-22 Brug af en puffer wienerbrød og hjemmelavet påfyldning, disse lækre æblepine kopper er den bedste måde at nyde Apple Pie i en knivspids! Nyd en bid af æblepai i en brøkdel af tiden det. rom thesamanmom. Omratinger 9Sveds 18Cuisine AmericanCategory Dessert

2020-09-11 Jeg tjente dem sidste Thanksgiving på min dessertbuffet sammen med disse mini puffer wienerbrød æble tærter. Alle elskede hver sprød, flaky og velsmagende bid af efterår. Hvis du vil . rom savvysavingcouple. etauthor Amy desrosiererstotal tid 20 minScategory dessertcalories 193 pr. Servering

Super Easy Puff wienerbrød eller 2-3 ark butik-købt smør puff pastryâ € ¢ Plain melâ € ¢ æggehvid whiskedâ € ¢ caster sukkerâ € ¢ caster sukkerâ € ¢ madlavning æbler jeg brugte Granny Smith Applesâ € ¢ Ground Cinnamonâ € ¢ Majsstivelse

Har du nogensinde forladt skrot fra andre opskrifter, og du ved ikke rigtig, hvad de skal gøre med dem? Det er præcis, hvordan disse pufferkanter æblepie bider skete. Jeg gjorde min oksekød stew pot pie og havde nogle tilbage over puff wienerbrød, så jeg gravede rundt for at se, hvad jeg kan meste dem med, så jeg greb et æble og en velsmagende snack blev født!

Glem ikke smør og kanel sukker i slutningen! Jeg har en blanding, som jeg købte, så jeg behøver ikke at gøre arbejdet, men det er kun en blanding af kanel og granuleret sukker, så blot bland din egen, hvis du ikke har nogen! Det tilføjer en lille smule sødme og smag til enden. Og det er smukt! Gotta har den præsentation, ikke?

Resterende ingredienser fra andre opskrifter? Har du brug for at lave en stor batch? Prøv disse puff pastry æble pie bites! Det kræver ikke mange ingredienser, og de er utroligt nemme at kaste sammen!
Nyankomne

Individuelle Apple Crumb pies Midnight Baker Super Easy

Individuelle Apple Crumb pies Midnight Baker Super Easy

649 Hjemmelavede opskrifter til hjemmelavet æbletærte fra det største globale madlavningssamfund se opskrifter til mødre hjemmelavet æblepai også.

Apple Pie Moonshine.

Apple Pie Moonshine.

Apple Pie Moonshine er lige så glat og sødt, da de kommer til en velsmagende drink. Denne opskrift er stor serveret varm eller kold. Indeholder æblecider og everclear.

Monin Apple Pie 700 ml

Monin Apple Pie 700 ml

Find mange gode nye brugte muligheder og få de bedste tilbud på Monin Apple Pie Syrup Tarte Aux Pomme 700ml til de bedste online priser på eBay Free Levering for mange produkter

6 Fælles PieMaking Mistakesand hvordan man undgår dem

6 Fælles PieMaking Mistakesand hvordan man undgår dem

En skridtvise vejledning om bagning den perfekte fint apple tærte.

Apple Pecan Cream Pie

Apple Pecan Cream Pie

Cinnamon Apple tærte med Pecan Crust, en vegetarisk opskrift fra Elanas Pantry.

Opskrift flødekaramel og æble selfsaucing budding

Opskrift flødekaramel og æble selfsaucing budding

Udsigt over libreddit, en alternativ privat frontend til reddit.

Caramel Apple Selfsauceing Pudding Cake Seasons og Suppriers

Caramel Apple Selfsauceing Pudding Cake Seasons og Suppriers

En frisk æblekage med nødder og rosiner, der efter bagning, men stadig varmt, har en kogt karamellike topping hældt over den. Hvis du bruger en glasbageskål, reducer ovntemperaturen med 25 grader.

Apple Rice Opskrift til babyer Toddlers Apple Rice Grød

Apple Rice Opskrift til babyer Toddlers Apple Rice Grød

Hvordan man laver paneer og æblepudding alternative lag af hytte ost skiver og æble skiver arrangeret i bagning skål, toppet med kondenseret mælk og frisk fløde og bagt

Hjemmelavet tysk kaiserschmarrn pandekage med æble sauce på et hvidt træbord, top view. flad lå, overhead, ovenfra.

Hjemmelavet tysk kaiserschmarrn pandekage med æble sauce på et hvidt træbord, top view. flad lå, overhead, ovenfra.

Download og køb denne Stock Image Kaiserschmarrn Pandekager med Apple Sauce, Jagahuette am Stuempfling Hut, Ski Area Spitzing Ibr966069 fra AgeFotostocks Photo Library på over 110 millioner høj opløsning Stock Photos, Stock Pictures, Videoer og Stock Vectors

Nyankomne

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Lær mere

Ofte set

æblecider gammeldags med ahorn simple sirup blå skål

æblecider gammeldags med ahorn simple sirup blå skål

Kærlighed æbler Prøv Apple Business, en forfriskende cocktail, der kombinerer blomstergin med æblejuice, lime og honning.

Den bedste Apple Crumble

Den bedste Apple Crumble

Lær at lave ApplesaucepeCan Crumb Cake. MyRecipes har 70.000 testede opskrifter og videoer, der hjælper dig med at være en bedre kok.

Apple og Lemon Marlborough Pudding Opskrift fra 1858

Apple og Lemon Marlborough Pudding Opskrift fra 1858

En vanillecreme tærte lavet med æblemos og toppet med en brun sukker Marengs.

CopyCat Baked Apple Pie lommer til at gå opskrift af velsmagende

CopyCat Baked Apple Pie lommer til at gå opskrift af velsmagende

Bring en stor kurv af sprød, søde stegte æble tærter og folk mister deres sind, der stuffer dem i deres trøje lommer eller punge. De er så gode.

Den nemmeste veganske havregryn pandekager ingen æg, ingen mælk, ingen banan

Den nemmeste veganske havregryn pandekager ingen æg, ingen mælk, ingen banan

Æbleauce havregryn pandekager opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Det er svært at afgøre, hvilket er mere sjov, hvilket gør disse fjollede snacks eller gumlede dem På bare et par minutter, vil du har miles af smil.

Banan Applesauce pandekager til baby spise, live, løbe

Banan Applesauce pandekager til baby spise, live, løbe

Pandekager fyldt med cinnamonspiced æble og rosiner. Apple pandekager er gode til babylerede fravænning, småbørn eller til madpakke.

The Best Applesauce Pancakes No Eggs Opskrifter på Yummly Applesaucestuffed Tenderloin, Koreansk Jord Tyrkiet Ris Skåle, Mustardapple Kød Loaf

The Best Applesauce Pancakes No Eggs Opskrifter på Yummly Applesaucestuffed Tenderloin, Koreansk Jord Tyrkiet Ris Skåle, Mustardapple Kød Loaf

The Best Applesauce Pancakes No Eggs Opskrifter på Yummly Applesaucestuffed Tenderloin, Koreansk Jord Tyrkiet Ris Skåle, Mustardapple Kød Loaf

Spicy Apple Chips opskrift Hvordan laver Spicy Apple Chips opskrift Hjemmelavet Spicy Apple Chips opskrift

Spicy Apple Chips opskrift Hvordan laver Spicy Apple Chips opskrift Hjemmelavet Spicy Apple Chips opskrift

Hurtig og nem Diwali sød opskrift bruger Æbler og Jaggery. Denne Apple Burfi er ikke indlæst med ghee også. Perfekt lavt kalorieindhold indiske Dessert.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.