Enchilada Meatball Bake.

Denne enchilada kødbold bage omfatter alt, hvad du kender og elsker om enchiladas. Disse enchilada kødboller er lavet med svinekød og oksekød, bagt til perfektion i en enchilada sauce og smothered med ost.

Kærlighed elsker jer kødboller så meget som jeg gør? Nå, hvis svaret er andet end ja, så vent bare, indtil du prøver denne opskrift, vil du være konverteret . Alt den rige sauce gør det til at føle, at du virkelig bider i en enchilada med perfekt smeltet ost og helt fugtige kødboller. Denne opskrift er på ingen måde autentisk, men det er sikkert, at det er kedeligt værdigt.

I en lufttæt beholder vil disse kødboller holde op til 3 dage i køleskabet. For at fryse, skal du blot sprede de kogte kødboller separat på et bageplade og placere i fryseren, indtil de lige er frosne. Fjern dem og læg i en fryser taske eller anden lufttæt beholder og læg tilbage i fryseren i op til 3 måneder.

Der er flere måder at betjene disse kødboller på. Du kan tjene dem som de er som en forretter. Du kan lave tacos med dem og top dem med dine yndlings Taco Toppings. Server dem over ris, eller lav enchiladas med dem.

Barb Hodgens elsker at lave mad med alternative, sunde hele fødevareingredienser med fokus på gut sundhed. Barb har overvundet hendes egne gut sundhedsmæssige problemer gennem sund kost. Del dine ideer, kommentarer og billeder i slutningen af ​​dette indlæg:

Disse mexicanske kødboller er selve definitionen af ​​komfort mad; Opvarmning, osteagtig og bagt i en velsmagende hjemmelavet tomat, sød peber og jalapeno sauce, der gør dem fugtige og smelte i din mund lækker!

Fresh Jalapeos, i kødbolden og saucen, gør denne skål synge med autentisk mexicansk smag, så vær ikke bange for at bruge den mængde, vi foreslår. Jalapeos er virkelig ikke krydret og har en mild smag, som selv børn vil nyde. Uanset hvilken varme disse små peber har er i deres frø og den hvide membran inde, så den super følsomme kan simpelthen skære dette væk. For mere spark, tilføj dog nogle varmere chili sort.

sauce12. Hæld i lidt mere olivenolie i panden, hvis det er nødvendigt. 3. Tilføj den hakkede røde løg, sæt låget på panden og lad det svede på en lav stabil varme i ca. 3 minutter. 14. Tilsæt hvidløg, Jalapeà ± OS og Red Capsicum, omrør for at kombinere med løgene, så returner låget og lad det lave mad i yderligere 5 minutter. 5. Tilsæt løg, krydderier, salt, honning og vand / begge, så fortsæt derefter på en lav simmer med låget i 20 minutter. 16. Forvarm ovnen til 180 ëšc / 350 ëš F17. Rør sausen og læg derefter i kødboldene. Returner låget så simre i et sidste 5 minutter.

Denne opskrift svarer til vores. Hjemmelavede kødboller simmer i en rød sauce, indtil alt er reduceret, gooey og lækre. Saucen for Albondigas Al Chipotle er en Chipotle Pepper Salsa, og det er fyldt med rig røgfyldt smag, friske urter og krydderier. Denne traditionelle opskrift hopper også Cheddar-osten på toppen, selv om det er almindeligt at tilføje en kube af ost eller stykke kogt æg i midten af ​​disse kødboller. Lær mere og prøv denne opskrift fraMexico i mit køkken.

En af mine foretrukne dips for disse kødboller er den nye helt simpelthen Avocadoâ "¢. Det er en sund avocado dip eller spredning med blot et par smag - Forbedrende Ingredienser. Jeg elsker, hvor praktisk disse simpelthen avocadoâ "¢ Â dips og spreads er, hvilket giver mig den store avocado smag uden alt besværet.

Lad os se det, hvis jeg havde en dollar for hver avocado, jeg købte det, var endnu ikke moden, for moden eller ubrugelig. Jeg ville være mindst en hundredeær. Indebærer avocadoâ "¢ løser det problem og skaber lykke med dets lækkerhed og bekvemmelighed. Det er Glassen hos Whole®.

Disse frikadeller er en perfekt appetitvækker eller sjov brik til en middag puslespil. Hvis jeg var at gøre dem til et måltid ville jeg top dem over en Tex-Mex salat eller lave en mexicansk stil sub sandwich, og selvfølgelig, du kender nogen af dem ville haveSIMPLY AVOCADOâ ”¢ på dem også!

ernæringsanprisninger: Low Carb, sukker bevidst, Nyre venligt, Dairy Free, Egg Fri, Peanut Free, Tree Nut Gratis, Soy Free, Fish Gratis, Skaldyr Gratis, svinekød Gratis, Red Meat Free, Crustacean Gratis, selleri Gratis Sennep Fri, Sesame Gratis, Lupin Gratis, Mollusk Gratis, Alkohol Gratis, Kosher

Sauce: Varm olien i en stor ovnfast saut gryde og tilsæt løg, peberfrugt og salt. Cover og koge i 15 minutter, under jævnlig omrøring, indtil de er bløde. Tilsæt salsa verde og bring det i kog. Sluk for varmen og sæt til side, mens du laver frikadellerne.

dets sommertid, og fik 2022 ud til en sizzling start med det nyeste spørgsmål omdisk! Vi skruer op for varmen og savle-faktoren med vores grill favouritesincluding tandoori-stil kylling og saftige steaks, efterfulgt af friske og levende salater, der er lys på kød, men store på smag. Vi også dunk, dryp og drizzle vores vej gennem sommerkandimenter, der er gode nok til at spise på deres. Og vores middag til seks sektion er tilbage for at tjene et andet revner sæt af menuer, der vil imponere dine gæster. Vi hedder derefter tingene op med vores nyeste samling af hurtige og nemme fødevarer hurtige opskrifter, før vi tager vores søde tid med dekadente bakker og desserter.

Juster ovnen rack til midterstilling og forvarmning til 475F. Linje en kantede bageplade med folie. I en stor skål, kombinere kød, æg, tomatpuré, rasp, 2 hvidløgsfed, koriander, chili pulver og 1 tsk. salt; bland med hænderne for at kombinere godt. Form i 1 1/2-inch kødboller og sted på forberedte bageplade. Tåge med nonstick madlavning spray. Bage indtil godt brunet, 17 til 20 minutter, dreje en gang eller to gange.

3Stir kødboller før spredning med cherrytomater og bage i yderligere 2-3 minutter. Mens kødboller er i ovnen, forberede to poser langkornet koges i sækken ris ifølge pakke instruktioner.

Chipotle er røde, modne jalapeos der er blevet røget og tørret. Chipotle i adobo er de røget chilis rehydreret og dåse i en hvidløg, krydret tomatpuré. Det er adobo. Det er en lækker tomat-baserede sauce, der tager på smokey smag af chilis.

Disse kugler er lavet med hakket oksekød krydret med spidskommen og chili pulver, og blandes med hakkede jalapenos og cheddar ost. Der er ingen rasp i opskriften, kun 1 æg til hjælp binde det hele sammen.

Jeg tjener dem med en creme fraiche og salsa sauce. Dens så simpelt, som det lyder, bare blande 50% salsa og 50% creme fraiche sammen, det ikke få lettere end det! Disse frikadeller er også godt med en grøn tomatillo sauce, eller en krydret chipotle sauce. Serveres dem med alt efter hvad du kan lide eller tilbyde dine gæster alle tre!

Hvilken slags hakket oksekød skal jeg bruge?

Vi elsker at bruge en cookie scoop, når de foretager frikadeller, fordi de er så enkle at lave den samme størrelse. Brug en 2-tommers scoop, så på den måde, de er alle de samme. Så scoop frikadellerne og rul dem i dine hænder til at gøre dem glat som du spiller med Playdough . Dette vil hjælpe med at holde dem bundet sammen, så de er mindre tilbøjelige til at falde fra hinanden, da de er bagning også.

Hvis du ikke har adgang til en cookie scoop, kan du også bruge et målebæger for hver frikadelle. Så rulle dem i dine hænder, og tilføje dem til bageplade. De bør alle være af samme størrelse på denne måde og ser fabelagtig.
Nyankomne

Bagt Mirliton Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Bagt Mirliton Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Trin for trin instruktioner til denne lækre Mirliton og rejer gryderet. South Louisiana Comfort Food med kun 5 ingredienser plus krydderier.

Denne ret er et fint eksempel på Yottam Ottolenghis blik for uventede, men blændende gode smag kombinationer.

Denne ret er et fint eksempel på Yottam Ottolenghis blik for uventede, men blændende gode smag kombinationer.

Denne ret er et fint eksempel på Yottam Ottolenghis blik for uventede, men blændende gode smag kombinationer.

Bagt mochiko kylling opskrift

Bagt mochiko kylling opskrift

Lær at lave mad stor Baked mochiko kylling. Crecipe. about levere fint udvalg af kvalitet Bagte mochiko kylling opskrifter, der er udstyret med vurderinger, anmeldelser og blande tips.

Disse Ovenbaked nachos er den bedste ting at ske for snacks i lang tid Crunchy og bursting med smag de får en A til præsentation for

Disse Ovenbaked nachos er den bedste ting at ske for snacks i lang tid Crunchy og bursting med smag de får en A til præsentation for

Disse Ovenbaked nachos er den bedste ting at ske for snacks i lang tid Crunchy og bursting med smag de får en A til præsentation for

Originale bagt bønner

Originale bagt bønner

Var især glad for denne sweetandsmoky picnic favorit. Og det er nemt at gøre for kun 20 minutters preptid nødvendigt.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Disse let ingen bage chokolade havregryn stænger af fuld af lækker chokolade, smøragtig havre og drømmende jordnøddesmør at lave en fantastisk dessert

Vegan bagt havregryn ingen sukker tilføjet

Vegan bagt havregryn ingen sukker tilføjet

Denne veganske bagt havregryn er fuld af smag uden tilsat sukker er let at gøre, og du behøver ikke nogen fancy ingredienser godt til morgenmad måltid

BANANA BAGES Havregryn magt barer

BANANA BAGES Havregryn magt barer

Denne Blueberry Banana Bagt Havregryn er let at lave og perfekt til en hurtig, sund morgenmad eller snack i løbet af ugen

Portugisisk blæksprutter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Portugisisk blæksprutter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Timing varierer afhængigt af vægten af ​​blæksprutte og hvor mange du laver madlavning. Jeg husker så godt, da min mor gjorde det tilbage til ...

Nyankomne

Top 15 CalciumRich Foods mange er nondairy

Lær mere

Ofte set

Find og dele hverdagen Bagt løg Ring opskrift Panko. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Find og dele hverdagen Bagt løg Ring opskrift Panko. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Find og dele hverdagen Bagt løg Ring opskrift Panko. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

How To Make Bagt Onion Rings

How To Make Bagt Onion Rings

Hvordan laver Crispy Ovenbaked Onion Rings komplet opskrift, ingredienser, koge tid og portionsstørrelse.

Denne hele stegte løg opskrift er ordbogsdefinitionen af ​​let. Unpeeled Orbs er simpelthen brændt indtil ømt og sødt.

Denne hele stegte løg opskrift er ordbogsdefinitionen af ​​let. Unpeeled Orbs er simpelthen brændt indtil ømt og sødt.

Denne hele stegte løg opskrift er ordbogsdefinitionen af ​​let. Unpeeled Orbs er simpelthen brændt indtil ømt og sødt.

Bagt løg au gratin

Bagt løg au gratin

Jeg gør altid disse til ferien indtager creamed løg, og folk bare gobble det op, lol.

Paleo Chicken Tenders

Paleo Chicken Tenders

Disse Bagte Paleo kyllingestykker både saftig og sprød, med brug af krydderier og mandel mel som belægningen. De er så nemme at lave

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Panko Crusted kyllingesandwich Med fire Chile Aioli

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Voksen og kidfriendly opskrift

Papa rellena pie er en trøstende gryderet inspireret af Shepards Pie og tilpasset fra traditionelle cubanske Papa rellenas, en tapas stil, stegt kartoffel bid.

Papa rellena pie er en trøstende gryderet inspireret af Shepards Pie og tilpasset fra traditionelle cubanske Papa rellenas, en tapas stil, stegt kartoffel bid.

Papa rellena pie er en trøstende gryderet inspireret af Shepards Pie og tilpasset fra traditionelle cubanske Papa rellenas, en tapas stil, stegt kartoffel bid.

Kylling Penne Pasta Bages med hvid sauce

Kylling Penne Pasta Bages med hvid sauce

En trøstende bechamel pasta bage også kendt som egyptisk Macarona Bechamel Lag af Penne pasta, kødsovs og cremet bechamelsovs

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.