Belgiske æltrede muslinger Recalibrere Turntable Kitchen

belgiske øl muslinger opskrift sidechef

Hart Jeg havde mødt Jef, ejeren af ​​Van Steenberge, her i staterne et par gange og hes, godt, fantastisk. Charmerende, sjov, intelligent og engagerende, han regnede hurtigt ud, at vi ikke ønskede eller har brug for at høre sit bryggeriur script, vi havde hørt det omkring 12 gange allerede den uge - øl er stort set lavet på samme måde overalt, så han begyndte at hælde og taler om hans forretning. Det var den mest interessante tur, vi havde hele uges sandhed blive fortalt. Jef kan lide at drikke, vi kan godt lide at drikke, drikke kan have fundet sted i store mængder. Hart opfordrede til en keg af Piraat og Jef gik og fik en. Shit var ved at blive rigtig. Og det gjorde. Vi skulle være på vores musling fest kl 6, klokken 7 var vi stadig på bryggeriet, der hænger ud med jef som vi var alle de bedste venner, der fangede op på en fest. Ved 8 Jef besluttede, at han ville komme med os til middag, fordi vi var alle berusede og sultende.

Muslinger er en toskallede bløddyr, oftest opdrættet i saltvand, men de kan også leve i ferskvand. De fleste af de muslinger, der er tilgængelige i Nordamerika, kommer fra Prince Edward Island Canada, tilsyneladende har de primært muslinge voksende vand deroppe, for det takker jeg dem. Muslinger er den slags skaldyr, som du laver mad fra levende, som hummer, hvilket gør den mest stressende del af muslinger til middagskøb og opbevaring, før du koger dem; De lever ikke for evigt, mere som en uge eller 2 fra den dag de høstes, hvis de opbevares ordentligt, hvilket gør at plukke friske og lave dem, når du har fået dem hjem nøgle. Min regel jeg køber dem dagen før eller den dag jeg planlægger at lave mad, ingen grund til ikke og det Garantier De er friske.

Hvordan vælger du en frisk muslinger faktisk ret nemt. Du vil have dem, der er lukkede og lugter som havet. Let at gøre, hvis du vælger dem selv, meget sværere, hvis du er afhængig af fiskemongeren i butikken for at gøre det for dig. Generelt, hvis jeg handler på en købmand som Market District, vil jeg ikke købe nogen, der er løs i sagen på is, jeg beder altid om min fra ryggen, og hvis de ikke har nogen, jeg køber noget andet. Jeg foretrækker at købe disse i strimlen, hvor jeg kan vælge gennem de 2 # tasker, de normalt har ud selv, men uanset hvor du køber dem, vil du have, at skallerne lukkes på de fleste af dem. Jeg har aldrig ikke haft nogle døde, jeg havde brug for at pitche, men det skulle ikke være mere end 2 eller 3 pr. Pund, du køber. Hvad mange til at købe, får jeg normalt 1-1 1/2 pund pr. Person  Hvis det er et måltid, ca. 1/2 pund, hvis det er en forretter og 2 pund pr. Person, hvis jeg laver mad til HART.

De gav dem til mig på klipperne, wtfmussels skal holdes koldt og er meget modtagelige til temperaturændringer. De bør give dig en pose is til at kaste på toppen af ​​muslingerne for at sikre, at de ikke bliver varme på vej hjem. De bør ikke dumpe is på toppen af ​​muslingerne selv, den direkte kulde vil også dræbe dem hurtigt. Målet er at holde dem kølige og levende, en pose is på toppen af ​​dem gør det trick.

OK, jeg har disse skabninger hjemme, nu WhatClean & Debeard dem og få dem gemt, indtil du er klar til at bruge dem. Dette er den mest kedelige del efter min mening, men jeg tror, ​​det er primært fordi jeg plejede at gøre dem 50-plus pund ad gangen. Fyld en stor skål eller beholder med koldt vand. Dump muslingerne i og agitere dem. Masser vil flyde til toppen, disse er alle slags perfekte, fjern dem fra vandet og sæt dem i en kolander. Rør de andre og begynd at sortere gennem dem. Hvis de er lidt åbne, tryk på dem med noget, bruger jeg en parringskniv normalt og ser om de forsøger at lukke op, en indikation, de ikke er helt døde endnu; Hvis de sætter det i kolander, hvis de ikke bortskaffer dem. Enhver, der er åbne eller beskadiget / revnet, klart døde, smider væk. Min sidste batch af 4 # Jeg kastede væk 6, da jeg renser dem, ikke for Lurvet.

Når de er renset, sætter jeg enten kolander ind i en skål, så enhver ekstra fugt kan dryppe af, du vil ikke have dem til at sidde i funky vand, eller hvis mit køleskab er for fuld til at passe en stor røvskål, sætter jeg dem ind i en beholder og dække med våde papirhåndklæder, indtil jeg er klar til brug. Hvis jeg ikke har dem i en kolander eller dræning pande, skylles jeg godt, før du bruger dem for at sikre, at noget funk vand er væk, det smager om så godt som det lugter ikke meget. Muslingerne har brug for fugt på håndklæderne for at holde sig i live, men du vil virkelig ikke have dem til at svømme i vand overhovedet. Disse er saltvandsdyrker, ferskvand er ikke alt det godt for dem, virkelig. Jeg er ikke generelt ismuslinger hjemme, medmindre jeg ikke laver dem i et par dage, som vi allerede har diskuteret, forsøger jeg at undgå, men hvis jeg gør sine poser af is på toppen af ​​papirhåndklæder på toppen af ​​muslingerne for at undgå at få dem også kold. Hold dem også i køleskabet, indtil du er klar til at lave mad, samme som med nogen skaldyr.

Jeg ved, jeg ved det. Hej lyd så persnickety. De virkelig arent, det tog mig længere at skrive dette, end det gjorde for faktisk at gøre alt det. Jeg har tendens til at være alt for forsigtigt med skaldyr, det er bare den kloge ting at gøre. Fisk og skaldyr er langt mere modtagelig til temperaturmisbrugsproblemer end kød eller fjerkræ, og jeg kan ikke Gribearante, hvordan det blev håndteret, før jeg købte det, så jeg fejler på forsigtighedssiden og sørg for, at jeg håndterer det så perfekt som jeg kan .

Muslingerne er rene og hænger ud i mit køleskab. Nu whatnow den nemme del â € "koge dem. Den grundlæggende metode til madlavning muslinger er den samme, uanset ingredienserne. Sved dine aromatiske stoffer, sug muslingerne i aromatiske stoffer længe nok til at få panden varm, tilsæt din madlavning til en fanfare af sizzles og damp, dække og lad damp i ca. 5 minutter, fjern de åbne, kassér, at der ikke åbnes, der ikke åbnes. Hvis der er nogen, reducere og afslutte saucen, hæld over muslingerne og spis med en kurv af crusty brød, så du kan sop op saucen. Begynd at afslutte, ikke inklusive preptidet for aromatiske stoffer, er ca. 10 minutter; Med den aromatiske prep sin måske en halv time afhængigt af hvor hurtigt du er med en kniv. Det eneste særlige udstyr, du har brug for, er en stor saute pande med et låg.

Jeg kan ikke lide muslinger, de er chwymers, du har kun spist overcooked eller kogt fra frosne muslinger. Når kogt korrekt og friske muslinger er søde og ømme. Nøglen er at tage dem ud, når de er kogte. De er kogte, når de har åbnet og ligner det store billede ovenfor, kog dem længere, og de bliver hårde og kornede, intet jeg vil spise. Muslinger er heller ikke de samme som muslinger eller østers, så ikke kan lide af en af ​​dem, der har intet at gøre med muslinger. Hvis du graver rejer, giver muslinger et skud, de er ikke så faste teksturelt, men sødmen er ens. De smager heller ikke fiskede, hvis du håndterer og gemmer dem rigtigt, oftest kommer nogen funkiness fra ikke at skylle dem, før du bruger dem efter at være opbevaret i et par dage. Disse grunde er derfor, at jeg kun bestiller muslinger, når vi er fra steder, der specialiserer sig i dem og ved, hvordan man håndterer og kog dem og generelt foretrækker at gøre dem selv.

Jeg forberedte 3 forskellige opskrifter til at dele med Yinz, den vi kunne lide det bedste jeg sætter i dette indlæg, de andre 2 vil være i et andet indlæg i morgen, fordi dette indlæg blev looooong. For at citere Hart har jeg ingen anelse om, hvorfor jeg nogensinde har spist en musling, der er forberedt på anden måde end denne re: fennikel, orange og gueze forberedelse, der var, hvis jeg siger så mig selv, smukt smukt fantastisk. Kombinationen var glimrende lys, med citrus og sur øl, der virkelig fremhævede fennikelet smukt. Jeg tilføjede også noget frisk timian for at bringe det hele sammen. Disse vil være DEF gør igen. Og igen. Og igen. Denne opskrift er til 4, nok til middag til 2 eller en snack til 3 eller 4.

Varm den sautepande over medium varme og smelte 2 spsk af smørret. Tilsæt fennikel, Shallot Garlic og Sweat indtil øm og sød ildelugtende â € "Du vil have barslingets hårdelsde til at lave mad helt ud, men ikke tage på nogen farve.

Når aromatikerne sveder ud, vinkes varmen til høj og tilføj muslingerne. Saute i panden, indtil det er varmt, og muslingerne er belagt i smør og aromatiske stoffer. Sæson med noget salt frisk jord peber, klem i appelsinjuice og tilsæt øl. Det skal sizzle pop når tilføjet. Låget panden, lad den stå på høj og damp muslingerne i 4-5 minutter.

Jeg serverer muslinger med en bunke af crusty brød og en sprød salat til at lave et komplet måltid af det. For bedre eller værre vil du spise dem alt i en siddende disse ikke genopvarmes godt eller arbejder let ind i rester, de bliver hårde genknyttet.

De andre opskrifter, jeg vil sende i morgen, er en bacon bleu ost lavet med en belgisk dobbelt og en mere traditionel belgisk favorit af porrer, hvidløg tomat lavet med en belgisk gule ale. Begge så yummy.

De fleste mennesker er ikke opmærksomme på det overvældende ernæringsmæssige indhold af muslinger. En undersøgelse på Harvard University fandt, at muslinger indeholder stort set samme mængde protein som T-bone bøf, men er betydeligt lavere i kalorier og fedt.

Nem ingrediens dampet muslinger i øl

2022-03-11 I en stor kasserolle eller hollandsk ovn varme olivenolie over medium varme. Tilsæt sjaletter og hvidløg og kog, omrør, indtil blød og gennemskinnelig, ca. 3 minutter. . rom nørderswithknives. OMSERVINGS 2TOTAL TIME 20 minSestimeret læsetid 4 minutter

2022-03-07 Metode. Varm olivenolien i en stor lidded pande og steg lardonerne indtil gylden, og tilsæt derefter løg, gulerod og fennikel og kog i 10 minutter eller indtil blød. . rom olivemagazin. OMSERVINGS 2TOTAL TIME 30 MinScategory Hurtig og EasyCalories 669 pr. Servering

2020-06-21 Opskriften på Moules-Frites er så populær, at det er en af ​​de yndlingsretter af belgierne og fransk. I Frankrig er Chez LÃ © ON eller LÃ © på de Bruxelles restaurantkæde til stede i hele. rom 196Flavors. Omcuisine Belgian, Frenchcategory Main Courseauthor Renards Gourmetstotal Time 1 Hr 10 min

2022-09-16 Belgiske øl dampede muslinger. Muslinger og øl er to velkendte ingredienser i det belgiske køkken. Det meste af tiden vil du drikke øl med dine muslinger. En velkendt ekspression in. ROM overraskende. Ecipescuisine BelgianCategory frokost, hovedkurserne 1Total tid 25 minutter

2022-10-30 Belgiske øl-dampede muslinger * tjener to som hoved- eller fire som en starter. 2 pund af muslinger, skrubbet og afskåret 1 flaske belgisk stil Lager 1 Shallot, hakket 1/4 kop hakket cilantro. 1. Tilsæt øl og skaller til en stor beassepot. Bring til langsom kog over medium høj varme. 2. Tilføj muslinger, dæksel og damp indtil alle. ROM TurnTableKitchen. Ovestimeret læsetid 4 minutter

2022-02-09 Muslinger dampet i belgiske ale, sjaletter og urter. I en bred krukke over medium-høj varme smelter smørret. Tilsæt Shallots og Saute indtil Blød, ca. 4 minutter. Tilsæt hvidløg og timian og kog i 1 minut længere. Tilføj ale og tag bare til koge. Tilsæt muslingerne, dækslet og kog, omrør lejlighedsvis, indtil muslingerne åbner, 6-8 minutter. rom blog. Illiams-Sonoma. Ovestimeret læsetid 1 min

2022-08-12 Denne opskrift viser det belgiske ølkøkken, med dette sofistikation og kompleksitet, mens de er hårdføre og sjælfulde. Denne Waterzooi opskrift bruger hvide fisk, såsom hellefisk, torsk, stygge eller anden fast kødfisk og muslinger og simmerede i fløde og en belgisk tripel stil ale. rom kokke-bordet. OmebrewChef. Ovestimeret læsetid 4 minutter

2022-08-06 Tilsæt olivenolie og 1 spsk smør. Når olie er opvarmet, og smør smeltes, tilsættes skaller, porrer, hvidløg, timian og rød peber. Rør og kog til 3 € 5 minutter, indtil aromatiske stoffer er blødgjort, men ikke brunet. Tilføj øl og tarragon. Når væske kommer til kog, tilføj muslinger. Cover pot med et låg og kog til 5 € "7 minutter eller indtil muslinger har. Rom TastyKitchen. om.

2022-11-17 Tilsæt muslingerne, rør til frakke med grøntsagerne og panjuice og kog i ca. 1 minut. Tilsæt øl, dække panden og koge over medium høj varme. Reducer varmen og lad dem simre i 8 til 10 minutter, indtil alle muslinger åbne. Tilsæt persille, tarragon, basilikum, citronsaft og den resterende spiseskefulde smør. rom Chefspencil. om.

Jeg ramler her, jeg ved det. Mellem TO-DOS og venskaber , familie og glidende mål, og hvem ved om disse muslinger? Pointen er, så meget som jeg elsker mad, jeg vil ikke altid tænke for svært om detaljerne om mad. Jeg vil have, at det bliver kastet i en gryde, med en håndfuld af dette, en glug eller det, og et par knipler af salt. Skønheden i denne skål er i sin Terapeutisk Natur: SCRUBBING Muslingerne - en øvelse i omhyggelighed, der tager sig af noget stressende, en undskyldning for at bryde ind i et sekund Flaske øl som du laver mad, og en grund til at spise en hel baguette mellem to personer.
Nyankomne

Frosne belgiske kartoffelfries 18C0. 0f.

Frosne belgiske kartoffelfries 18C0. 0f.

Velkommen tilbage til Instagram. Log ind for at tjekke, hvad dine venner, familieinteresser har fanget deling rundt om i verden.

Cinnamon Roll Liege Waffles Belgian Sugar Waffles

Cinnamon Roll Liege Waffles Belgian Sugar Waffles

Kanel og rosin er en klassisk kombination, og for god grund er de lækre sammen. Her ruller vi dem ind i en puffpastry spiral med sukker og flødeost, og derefter koge det i en ævle jern indtil skarp og flaky udenfor, varmt og buttery indeni.

Friet eller patat Den ultimative guide til hollandsk fries

Friet eller patat Den ultimative guide til hollandsk fries

Trappeze Pub Belgian Fries Done E. S Way See 341, Italien, Italien, Aktiebilleder og God tilbud til Athen, Georgien, På TripAdvisor

Classic belgiske vafler

Classic belgiske vafler

Toasty vafler er en velkommen morgen behandle. Frys eventuelle rester til genopvarmning til en hurtig ugedag morgenmad.

Vafler med jordbær

Vafler med jordbær

Kalorier, carbs, fedt, protein, fiber, kolesterol og mere for belgisk vaffel med jordbær pisket fløde Morgenmad Specials Belgian Waffle, Jordbær. Ønsker at bruge det i en måltidsplanhoved til kost generatoren og indtaste antallet af kalorier, du ønsker.

Flødeost og champignon fyldte mini klokke peberfrugter

Flødeost og champignon fyldte mini klokke peberfrugter

Disse fyldte mini peberfrugter er en nem forretter opskrift med masser af smag og kun 1 vægtture smartpoints.

Stegt rød peber spredt sandwich opskrift

Stegt rød peber spredt sandwich opskrift

Er Bell Peppers den største ting siden skiver brød ifølge tiktokers, disse crunchy veggies rent faktisk smager bedre end alles favorit carb, og flere og flere mennesker på internettet bliver ombord ved at bytte ud brød til klokke

Find kalorier, kulhydrater og ernæringsmæssige indhold til Beltline Bar Berømte Wet Burrito og over to millioner andre fødevarer på myfitnesspal

Find kalorier, kulhydrater og ernæringsmæssige indhold til Beltline Bar Berømte Wet Burrito og over to millioner andre fødevarer på myfitnesspal

Find kalorier, kulhydrater og ernæringsmæssige indhold til Beltline Bar Berømte Wet Burrito og over to millioner andre fødevarer på myfitnesspal

Økologisk Sort Beluga linser

Økologisk Sort Beluga linser

Vores sorte beluga linser hjælp opretholde et sundt immunsystem, lavere kolesterol, giver en rig kilde til jern og giver næsten 13 af din daglige ...

Nyankomne

En lille slædegreen lentil med en delikat blå marmorering. Puy linser anses af mange for at være den bedste lentil på grund af deres unikke peppery ...

Lær mere

Ofte set

Køb Bønner Sort Lentils Beluga Organic

Køb Bønner Sort Lentils Beluga Organic

En rig rødbederpasta opskrift, perfekt til en dekadent middag. Badet i rødvin, rødbederens jordiske smag bliver utænkeligt kødfulde.

Investigadores de las universidades John Moores y Hope de Liverpool descubrieron que el flavanol de cacao Aumenta el flujo sanguneo y facilita el Desarrollo del ejercicio fsico da personas de Mediana edad

Investigadores de las universidades John Moores y Hope de Liverpool descubrieron que el flavanol de cacao Aumenta el flujo sanguneo y facilita el Desarrollo del ejercicio fsico da personas de Mediana edad

Investigadores de las universidades John Moores y Hope de Liverpool descubrieron que el flavanol de cacao Aumenta el flujo sanguneo y facilita el Desarrollo del ejercicio fsico da personas de Mediana edad

Corn mel til vægtforøgelse på nettet i dag

Corn mel til vægtforøgelse på nettet i dag

I denne korte guide vil vi diskutere nogle sundhedsmæssige fordele og anvendelser af at spise majsstivelse.

Sundhedsmæssige fordele ved græskar

Sundhedsmæssige fordele ved græskar

Græskar er rige på vitaminmineraler, der kan reducere risikoen for makuladegeneration. Trendy øjne optometri bekymrer sig om dit syn sundhed. Øjenlægning i Manhattan Beach, Californien

Her er 7 sciencybacked grunde til, at citrongræs te skal være en del af din kost

Her er 7 sciencybacked grunde til, at citrongræs te skal være en del af din kost

Fra vægttab for fordøjelsen skal du opdage syv måder, der starter din dag med citronvand, kan have en dyb indvirkning på dit helbred.

Hvorfor mousserende vand kan hjælpe dig med at tabe sig, plus 3 opskrifter

Hvorfor mousserende vand kan hjælpe dig med at tabe sig, plus 3 opskrifter

Hvem sætter fizz i kulsyreholdigt vand mousserende vand simpelthen et thrillseekende stænk af panache eller kommer den med reelle sundhedsmæssige fordele

11 tips til typiske Berlin opskrifter

11 tips til typiske Berlin opskrifter

Sophieneck, Berlin Picture Kartoffel suppe og glas Dingslebener Pilsner. Tjek Tripadvisor medlemmer 407 oprigtige fotos og videoer af Sophieneck

Gennemse og gem opskrifter fra Bernardin Complete Book of Home bevarelse 400 lækre og kreative opskrifter til i dag til din egen online samling på Eatyourbooks. om.

Gennemse og gem opskrifter fra Bernardin Complete Book of Home bevarelse 400 lækre og kreative opskrifter til i dag til din egen online samling på Eatyourbooks. om.

Gennemse og gem opskrifter fra Bernardin Complete Book of Home bevarelse 400 lækre og kreative opskrifter til i dag til din egen online samling på Eatyourbooks. om.

Golden Berry Chantilly Cake

Golden Berry Chantilly Cake

Berry Chantilly Cupcakes. Jordbær, blåbær, hindbær og brombær på bunden toppet med hvid kage og frisk flødeskum og en ...

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.