Ancho Sunshine Når Shes Gone

Jeg gik med en bar på 99 ren, usødet chokolade, fordi jeg også gerne ville styre sødmen af det færdige produkt. Hvis du beslutter at bruge sødet chokolade, så sørg for at smage blandingen, før du tilføjer nogen sødestoffer.

Vi tror, du vil gå bananer for denne søde og krydret spille på en klassisk margarita. Blandet med Azuia Reposado organisk tequila, Ancho Reyes Chili likør, banan simpel sirup, og friskpresset limesaft, vil denne cocktail embolden nogen grundlæggende happy hour.

Dette indlæg indeholder affilierede links. Hvis du køber et produkt gennem en af vores links, modtager vi en lille provision uden ekstra omkostninger for dig. Besøg vores Oplysning & Privacy Policy for fuldstændige og detaljerede oplysninger.

Tiden slukket og varmen også oprette en stor mulighed for at nyde lækker, forfriskende cocktails, mens tilbringe tid sammen med venner og familie. Min Pinterest bord er blevet oversvømmet med sommerlige drinks, så er det nu tid til at prøve dem ud! Selvfølgelig så jeg straks udformet min egen margarita i stedet for at forsøge de hundredvis af cocktails, der er gemt væk til en anden dag. Nå, ja; de arent går nogen steder, ikke?

Adam Levy er Alkohol professor og grundlægger af den internationale. Beverage Konkurrencer Group. Han er en mand i konstant søgen efter imbibing i god ting og dele sin viden med dem, han kender. Født i New York med en lyst til at rejse og besøge bryggerier , vingårde og destillerier rundt om i verden. Han elsker sin hund Garret Oliver og bærer Røde stolt repræsentere Rutgers Sports.

Jeg er en fransk Norman, der brænder for vin spiritus. Jeg vendte min karriere i det, fordi jeg virkelig tror på det. Mit første link med vin var, da jeg var ung, og jeg plejede at ledsage min far til at vælge en flaske fra vores kælder til venner og familie middage. Så mit link til vin er at dele det! Jeg har arbejdet i Bordeaux for Vignobles Clà© ment Fayat som sælger og ansvarlig for kommunikation, markedsføring og PR. Jeg var i Champagne i år for at opnå en erhvervsskole bachelorgrad i international handel med vin og spiritus, og nu i NYC at gøre en praktikplads for en importør. Min drøm er at arbejde i Bourgogne i de kommende måneder, fordi jeg virkelig tror, at for at lære om vine, du har brug for at leve og føle det. Du er nødt til at rejse og opdage regionen ved dine øjne og sanser ikke bare i bøger eller på internettet. Jeg ønsker også at arbejde i udlandet og fremme franske vine og spiritus og dele vores "savoir faire" og måde at drikke.

Alisa Scerrato er en bicoastal forfatter, redaktør, og pædagog. Hun har en kandidatgrad i Kunst og humaniora Uddannelse fra New York University og over to årtiers erfaring i hendes område. Som en journalist , hun dækker emner, der beskæftiger sig med mad, kunst og kultur. I 2020 Alisa vandt en San Francisco Press Club Award 1. plads, Digital Media, Feature Story / Light Natur for hendes historie "Som Tonys Pizza Napoletana slår 10, ejer reflekterer over skiftende Nordstranden." Find Alisa på LinkedIn, Twitter og Instagram.

Aliza Kellerman er en sprut forfatter, lokal sprut fortaler, sociale medier / digitalt indhold entusiast. Hun tjente som Brand ambassadør for Adirondack Distilling Company før spydspids et digitalt indhold og sociale medier initiativ til Royal Wine Corporation. Hun er interesseret i historien bag flasken: hun mener jo mere du ved om, hvad du drikker, jo bedre det smager. Følg hende på Twitter aleezabeeza.

Allan Roth er en akademisk ved træning, men en whisky elsker ved Guds nåde. Allan har siden 2022 arbejdet på Char No. 4, en whisky bar og restaurant inspireret af en passion for bourbon, hvor han styrer drik programmet, lærer whisky klasser og curates et udvalg af over 150 amerikanske whisky og snesevis af andre fra hele verden. Han er også instruktør på The Astor Center og Murrays ost. Allan bor i Brooklyn, New York og vedligeholder et lille stykke af internettet på allanrothwhiskey. om. Følg ham på Twitter allanroth.

Amanda er en spiritus, mad og rejser journalist der hedder Brooklyn hjem i et årti. Udover Alkohol Professor, har hendes arbejde optrådt i publikationerne Thrillist, Chilled Magazine, Rejser Fritid og manualen. Når hun ikke jager efter vintage glasvarer, kan du finde hendes blande daiquiris hjemme eller skure New York City for de bedste Martinis. Følg: Website | Instagram.

I sidste uge havde jeg min ven Kayvon over for efter-work cocktails og han lærte mig, hvordan man laver en Hulk Smashhis originale cocktailopskrift lavet med Tequila, Midori og Ancho Reyes Chile likør! Det er stærkt, det er krydret, det er sødt, og det er den perfekte skygge af grønt. ust som sit navnebror.

Vil du give denne opskrift et forsøg? Det er helt sikkert ikke for alle - vores ven nægtede at være med os af frygt, det ville være for krydret! Jeg er temmelig følsom over for spiciness mig desværre, men denne drink var en fornøjelse for mig. Lækker og mærkeligt, bare hvordan jeg kan lide mine cocktails!

Den begrænsede udgave-flasker bruger faktisk den samme grundlæggende ingrediens som Ancho Reyes Eponymous Smoky likør: Poblano Chile. I dette iteration , hvor smagserfaringen er helt anderledes, er likøret lys, peppery, urteagtig og. Godt, grøn. Dens beslægtet med at bide ind i en rå peber frisk fra haven, i modsætning til den røgfyldte søde varme af en ristet chile.

Mørke og stormvæsker har taget cocktailverdenen med storm, som ironisk har gjort dem. slags kedelig. Aaron besluttede at skubbe grænserne for smag ved at øge de naturligt nuværende smag med aroma og krydderi. Ancho, vanilje, ingefær, citrus er alle rom-lignende smagsstoffer, der drejer volumenet op på rumen, mens du stadig opretholder ånden / mixerforholdet, og mælkesyren tilføjer et andet niveau af kompleksitet uden at fortynde drikkens integritet. Alle drikkevarer har brug for i det mindste et antydning af surhedsgrad for balance og mælkesyre er en blødere, creamier syre end de fleste.

Ancho Reyes er den hemmelige ingrediens, der vil give denne rug klassiske cocktail sparket du aldrig vidste det var nødvendigt

På et par nætter havde drikkevarer hotellet serveret et dejligt spark. Da hertug spurgte, hvad der var i dem, hørte vi, Ancho Reyes, men havde ingen anelse om, hvad det var, eller at det snart ville blive en af ​​vores favorit boozes. Denne spicy likør er udformet fra ancho chilies, som er tørrede og røget Poblano peberfrugter.

Heres Hvordan vinentusiast beskriver Ancho Reyes: Karamel-y Brun i glasset, kig efter en let urteagtig aroma svarende til rodøl og afrundede smag, der blander karamel og kakao med rosin og kanelvarme, med en svag røgen på Afslut. Jeg er ikke Connoisseur , men det lyder som en masse pretentiøs præg til mig. Bare ved, at det blev lidt af et spark og ville være dejligt at tilføje til en margarita eller, som hertug og jeg har pisket op for sent, en gammeldags.

Ancho Reyes Brand Ambassadør Ezra Pattek siger, det var kun naturligt for Ancho Reyes at udvikle en anden ånd, og alle elsker Verde. E mener, at smagen passer til Miami's tropiske klima.

Selv om produktet er relativt nyt til Miami, masser af barer, herunder sød frihed, bedre dage, den lokale, Bar Nancy og Coyo Taco, bærer allerede ånden. Her er de seks spiskeste versioner at prøve.
Nyankomne

Virtual Travel Time med dine børn makaroni KID Centrale San Diego

Virtual Travel Time med dine børn makaroni KID Centrale San Diego

Denne nemme egyptisk Farro salat opskrift er af en velsmagende sund vegetarisk salat lavet ved at blande kogt gamle grainFarro med de mellemøstlige varianter.

Hvor kan jeg købe fod lange hotdog bunger yoyipet

Hvor kan jeg købe fod lange hotdog bunger yoyipet

Hvor kan jeg købe fod lange hotdog bunger yoyipet

Søgeord Søg City Garden Cafe

Søgeord Søg City Garden Cafe

Instant Pot Tyrkiet Chili

Hummer, rejer og andouille pølse over pasta

Hummer, rejer og andouille pølse over pasta

Cajun Flavored Spicy Penne Pasta med Andouille pølse er lavet med ren sydlig kærlighed.

Cavatelli Con Broccoli Garrubbo Guide

Cavatelli Con Broccoli Garrubbo Guide

Så vi slog på, både mod den nuværende, båret uophørligt i fortiden. Helt ærligt troede jeg, at han talte om Memorial Day weekend trafik ud til Hamptons. Jeg er heller ikke sikker på, at id kalder historien en rigtig tragedie.

Hvor gammel er Andrew Santino

Hvor gammel er Andrew Santino

Hvem er Andrew Santino Mere om Andrew Santino Bio, Wiki, nettoformue, Løn, Højde, alder, Forhold, karriere. pdated 2022

Sarah Tiana og Andrew Santino kommer til Carolines på Broadway i tre nætter af komedie. Arah Tiana er en standup comedian og forfatter l

Sarah Tiana og Andrew Santino kommer til Carolines på Broadway i tre nætter af komedie. Arah Tiana er en standup comedian og forfatter l

Sarah Tiana og Andrew Santino kommer til Carolines på Broadway i tre nætter af komedie. Arah Tiana er en standup comedian og forfatter l

Tito Cheeto Tour Andrew Santino Live på Revolution Hall i Portland, ELLER FRI FEB 18 Everout Portland

Tito Cheeto Tour Andrew Santino Live på Revolution Hall i Portland, ELLER FRI FEB 18 Everout Portland

Andrew Santino Billetter til salg. Se tour Dates Online, Gennemse Siddemøbler for at finde de laveste priser. 100 Købergaranti.

Andrew Santino.

Andrew Santino.

Udsigt over LibredDit, en alternativ privat frontend til reddit.

Nyankomne

Pasta al forno.

Lær mere

Ofte set

Enkel måde at engel kage jordbær shortcake karakter

Enkel måde at engel kage jordbær shortcake karakter

Et af mine 2 favorit tegn i serien Strawberry er sådan en god karakter.

Grillet Jordbær Marie

Grillet Jordbær Marie

Hvis du kan lide lys, fluffy, luftig kage, er dette det perfekte jordbær Marie for dig at toppen med lækre Driscolls bær

Angel Mints Original.

Angel Mints Original.

Mast General Store tilbyder en bred vifte af varer fra mode til stegte kyllingekogebøger og toffee til telte

Angel Food Pudding Cake Opskrifter

Angel Food Pudding Cake Opskrifter

4. juli Patriotisk Berry Trifle Opskrift Disse Berry Trifles er perfekte til at fejre ferien eller som en frisk sommer dessert.

Angel Food Cake med jordbær flødeskum

Angel Food Cake med jordbær flødeskum

Smagskombinationer som jordbær og rabarber er klassikere for en fraværsagtig smag, der er godt sammen, nyder dem begge i denne elegante lagdelte engelkage.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Dette, ingen fejl hjemmelavet engel mad kage er den bedste hjemmelavede engel mad kage opskrift, der er ømt og fluffy, og let at lave med mine pro tips bedre end en boks mix

Lemon Curd Berry trifli Oh Sweet Basil

Lemon Curd Berry trifli Oh Sweet Basil

Dette easytomakeLemon Coconut Trifleis en lækker kombination af kokos flager, lemon curd, pisket topping, andangel mad kage.

Engel mad kage med bær

Engel mad kage med bær

The Best Angel Food Cake med vanille budding og Jordbær Opskrifter på Yummly engel mad kage med ananas Whip, Fluffy Angel Food Cake Delight med friske bær, frugtagtig Angel Food Cake bagatel

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.