Adgang til denne side er blevet nægtet.

I løbet af det sidste og en halv år har du sandsynligvis brugt mere tid i køkkenet end nogensinde før, uanset om du eksperimenterede med surdough brød bagning eller bryde i et nyt keramisk køkkengrej. Med alt, hvad der steger, sauter og simmering, er det helt muligt, at du skal erstatte nogle af de velbrugte gryder og pander med noget mousserende nyt. Hvis du er efter ubakulere rustfrit stål og hårdt anodiserede skillets, se ikke længere end all-cladâ € "og lige nu kan du få mærkeets køkkengrej til salg til op til 45% rabat under Amazon Prime Day.

Der er noget for enhver form for kok her, fra en rustfrit stål stege pande til en top-rated hårdt anodiseret nonstick stegepundtæt, der er perfekt til stegning æg eller flipping fransk toast. Shoppere, der søger at fuldføre deres hele køkkentøjssamlingen, skal vælge det 10-delt sæt, der omfatter 8- og 10-tommers skillets, en 2-quart-overdækket kasserolle, en 3-quart overdækket gryderet, en 3-quart overdækket Saut Pan, og en 8-quart overdækket Stockpot.

Hvis du bare skal tilføje en stjerneelement til din køkkentøj flåde, skal du ikke overse den 12-tommers rustfrit stålfrø, der er 35 off for Prime Day. Skillet er konstrueret med en flad base og flared kanter, der gør flipping og omrøring alles lettere. Og shoppere, der søger at vågne op til bananpandekager, bør investere i den hårde anodiserede nonstick gryde, som er lang nok til at passe masser af plader af fransk toast og stegte æg.

Det primære dags salg varer kun indtil kl. 11:59 s. . PT den 22. juni, men du bør handle hurtigt til NAB disse tilbud, da de er bundet til at sælge ud, før begivenheden slutter. Fortsæt med at rulle for at tjekke alle de bedste all-clad tilbud, med priser fra kun 61.

Gratis fragt på alle ordrer købt med dit militære stjernekort eller ordrer på i alt 49 eller mere. Ikke-militære stjernekortkøb værdsat mindre end 49 vil pådrage sig en 4. 5 fragtgebyr. Forsendelse / håndteringsgebyrer kan anvendes på overdimensionerede poster. Tillad venligst yderligere leveringstid for varer afsendt til APO / FPO-adresser. Se detaljer>.

Finansieringsoplysninger: Militære Star-kampagner underlagt kreditgodkendelse. Ved at vælge en betal din vejs finansieringsplan, du vælger ud af ethvert salgsfremmende 0 Finans tilbud, kan dit køb kvalificere sig til at modtage. Renter vil blive opkrævet på salgsfremmende indkøb fra købsdatoen til nedsat 9. 9 APR og faste månedlige betalinger kræves, indtil kampagnen udbetales fuldt ud og beregnes som følger: på 36-måneders kampagner, 0,223; på 48-måneders kampagner, 0,254; og på 60-måneders kampagner, 0. 212, af indledende salgsfremmende køb. Den faste månedlige betaling vil blive afrundet til næste cent. Manglende betaling af minimumsbetalinger for tre faktureringscykler annullerer salgsfremmende sats. Standardkonto vilkår gælder for ikke-salgsfremmende indkøb. Som 16. marts, 2020 en variabel 10. 4 APR finder anvendelse på ikke-salgsfremmende indkøb, og en variabel 18. 4 APR gælder for konti underlagt straf APR. Eksisterende kortholdere bør se deres kreditkort aftale til gældende vilkår .

Disse dage, hører vi mange mennesker siger, at de er nervøse for at lave mad i noget, men en non-stick pande. Men med et pan lavet af 18/10 rustfrit stål, ligesom All-klædte, du behøver ikke non-stick! 18/10 rustfrit stål er af høj kvalitet, holdbart stål, der er meget modstandsdygtig over for pletter, rust, og korrosion mens det opretholder en lys, attraktiv glans. Det betyder, at det udfører en høj grad af ikke-klæbende i stålet. Ifølge All-klædte, bør du kun brug for non-stick til at koge æg.

Skru ned din varme! Alt-klædte s 18/10 rustfrit stål og aluminium Core er langt mere effektiv end de fleste andre køkkengrej. Du behøver ikke at bruge de højere temperaturer på varme ringe det meste af tiden. I min video, kan du se, at jeg laver det meste af min mad på 4 på mit komfur urskive. Jeg virkelig kun nogensinde gå højere end 4, når jeg ønsker at koge vand.

90 af tiden, blot ved hjælp af et ikke-slibende svamp til at rense din gryde med vand og sæbe er alt hvad du behøver. Men hvis du ikke er patient eller hvis du varme din pande for varmt, kan du få en lille stak-på mad eller en "regnbue" i din pande, men bare rolig. Alt hvad du behøver i disse tilfælde er en lille bar Keepers Friend. Du kan enten blande det med lidt vand for at skabe en pasta og gnide det på din pande, eller du kan tillade din pande at suge i vand, som du har sprinket Bar Keeper's ven til en time eller deromkring. Bagefter vil din pande normalt se så godt ud som ny! Â

Theall-clad D3 Tri-ply rustfrit stål kokadelinie indeholder all-clads originale 3-lags design. Den har 18/10 rustfrit stål til en madlavningsflade, der ikke interagerer med mad, selv sure fødevarer som tomater og citrus. Dine opskrifter vil altid have en konsekvent smag. Det har også en aluminium kerne, der sikrer, at din pande opvarmer jævnt på tværs af sin madlavningsflade. Dens tredje lag er lavet af 18/0 rustfrit stål, som er magnetisk, så det kan bruges på en induktionskogetop. Og dets opvaskemaskine sikkert.

Teall-klædt D5 børstet rustfrit stål køkkenvarer linje har 5 lag af metal og er mere væsentlig end den oprindelige all-clad D3 tri-ply rustfrit stål køkkengrej. Det har det samme 18/10 rustfrit stål til en madlavningsflade og et aluminiumlag efterfulgt af et andet rustfrit stållag. Det fjerde lag er aluminium for yderligere at fremme selv opvarmning. Det femte og udvendige lag er magnetisk 18/0 rustfrit stål, der tillader det at blive anvendt på induktionskogeplader, samme som originale all-clad tri-ply rustfrit stål. Alt i alt har All-Clad D5 2 aluminiumlag og 3 rustfrit stållag. Den har en mere Ergonomisk Håndtag og flared Brims, svarende til det, du finder i den allklad kobber kernelinje. Italso har et større andet håndtag for at gøre det nemmere at afhente og bruge potteholdere / ovnlanter.

Fordelene ved D5are lidt mere behagelig at bruge håndtag og fælge, der gør hældning lidt mindre rodet. Det ekstra rustfrit stållag vil gøre D5 mindre tilbøjelige til at kæde og give lige opvarmning. D5 rustfrit vejer også mere end D3, så det er lidt sværere at løfte. Derudover er all-clad D5 rustfrit køkkengrej også ca. 15% dyrere.

All-clad D3 har været standarden for højtydende køkkengrej i mere end 20 år. Det er stadig en fremragende linje af potter og pander og har en levetidsgaranti. Mens ekstra lag af metal i D5 køkkengrej gør det mindre tilbøjelige til at kæde, kan jeg ikke huske, når en all-clad cookwareItem blev returneret til warping. Tri-ply rustfrit steellin er lettere end D5, og jeg tror, ​​at det opvarmer hurtigere.

All-clad D5 Køkkenudstyr har et par forbedringer, men den oprindelige D3 Tri-Plycookware er stadig ekstraordinært køkkengrej. Hvis du søger at spare penge, skal du vælge D3 rustfri. Det ekstra metal i D5 tilføjer til sine omkostninger, men du bliver lidt bedre Udførelse Køkkenudstyr. Du får beslutte, hvilken linje der bedst opfylder dine behov. Enten stil med køkkengrej er sikker på at behage, da all-clad stadig er den ubestridte mester af køkkengrej!

Materialet, der anvendes til fremstilling bestemmer Mange vigtige faktorer som holdbarhed, rustmodstand, varme Ledning og endnu vigtigere mad smag. All-clad potter er lavet af rustfrit stål med aluminium eller kobber kerneindsatser indlejret i dem. Men ikke alle er skabt lige. Nogle mærker bruge højere kvalitet metaller, der gør dem ekstra holdbare og modstandsdygtige over for ridser i forhold til andre. Hvis du vil have din investering til at vare længere, så skal du se om denne faktor omhyggeligt.

Hver gang du laver mad med All-Clad køkkengrej, du er at drage fordel af mere end tres års teknologiske geni. All-Clad køkkengrej er den udtænkt af banebrydende amerikansk metallurgiekspert, John Ulam, der skabte kompositter af forskellige metaller og gjort videnskabelige gennembrud, der ændrede hele køkkengrej industri. Men theres mere til All-klædte end bare teknologi. Til denne dag, er All-Clad køkkengrej stadig lavet i hånden i Canonsburg, Pennsylvania, ved hjælp af amerikansk-made stål, og dets stadig køkkengrej valg for professionelle kokke og hjem kokke over hele verden. All-Clad køkkengrej sin bedre madlavning gennem videnskab!

All-Clad har gjort sit navn som Rolls-Royce af køkkengrej kvaliteten er usædvanlig, alt køkkengrej er lavet i USA, og de er en af de få køkkentøj selskaber, der tilbyder en fuld livstidsgaranti. Men mens et godt sæt køkkengrej er vigtigt for en kok på ethvert niveau, uddelingen af penge til et sæt All-klædte rustfrit stål pander kan være svært. Hvis All-klædte er ikke helt i dit budget, er der nogle rustfrit stål pander fremstillet af andre mærker, der er lavere i pris og stadig høj i kvalitet. Ved test af stål pander rustfrit, fandt vi, at mindre dyre indstillinger holde op til kvaliteten af All-klædte. Du får jævn varmefordeling og stor varmeisolering, men du behøver ikke at bekymre sig om hamrer disse pander lidt omkring. Her er fem All-klædte alternativer, du kan købe nu.
Nyankomne

Morgenmad, frokost og middag Har vi altid spist dem

Morgenmad, frokost og middag Har vi altid spist dem

Dont Lad travle morgener komme i vejen for morgenmad. Læs videre for 16 easytomake opskrifter, som du kan spise, mens du er ude. Psst, Theyre også lav i PersonalPoints.

Græskar spice barer med flødeost frosting lav carb og glutenfri hele dagen jeg drømmer om mad

Græskar spice barer med flødeost frosting lav carb og glutenfri hele dagen jeg drømmer om mad

Græskarbjælker med flødeost Frosting falder ind i efterårets smag med denne lækre opskrift fuld af græskar og toppet med sød frosting.

21 High Protein Low Carb Soup Opskrifter

21 High Protein Low Carb Soup Opskrifter

Du handler alt om den ketogene kost, en lowcarb, highfat spiseplan. For en vis sort skal du smide dine yndlings keto ingredienser i en solid, mavesuppe. Her er 16 af vores favoritter.

Alle formål Kaffe RUB RECIPE Easy Opskrifter

Alle formål Kaffe RUB RECIPE Easy Opskrifter

Denne allPurpose kaffe gnide er vores allime favorit tør gnide, som vi bruger på alt. Dens jordiske, smagfuldt og dejligt at bruge på alt, hvad du vil hurtigt lave mad på grillen.

10 luftfrit kylling lår opskrifter til at lave til middag i aften flipboard

10 luftfrit kylling lår opskrifter til at lave til middag i aften flipboard

Tag din stegte kylling til et sundere niveau med denne kærnemælk luftfrit opskrift. Kylling lårene kommer ud vidunderligt fugtige og skarpe med masser af smag.

Luftfrit Salmon til en

Luftfrit Salmon til en

Luftfrigivelseslaks giver ungdomsjuiciest laks med et sprød udvendigt hver gang. Denne luftfrit Salmon opskrift vil være den nye måde, du laver laks på hver

Kylling vinger dyppet i smeltet smør og belagt med parmesanost og urter bage op i en fantastisk sprød appetitvækker til tailgating.

Kylling vinger dyppet i smeltet smør og belagt med parmesanost og urter bage op i en fantastisk sprød appetitvækker til tailgating.

Kylling vinger dyppet i smeltet smør og belagt med parmesanost og urter bage op i en fantastisk sprød appetitvækker til tailgating.

Chef Johns sjusket Joes

Chef Johns sjusket Joes

Denne klassiske franske hvide bønner og pølse parabol er langsomt kogt til bud perfektion under en sprød, karamelliseret skorpe.

Hjemmelavet Fajita krydderier

Hjemmelavet Fajita krydderier

Farvel opbevaring og hej, hjemmelavet Fajita krydderier dette kan nemt være dobbelt, tredoblet eller firdoblet ... Bare brug 2 til 3 spsk pr. Opskrift.

Nyankomne

10 bedste friske fighedopskrifter yummly

Lær mere

Ofte set

G er til Golden Years, A Life Berigelse Guide for Senior Living

G er til Golden Years, A Life Berigelse Guide for Senior Living

Find mere end 460 betroede dessert opskrifter fra vores Mærke ambassadører komplet med vurderinger, anmeldelser og madlavning tips.

EASY PEACH Crumble OPSKRIFT Smør med en side af brød

EASY PEACH Crumble OPSKRIFT Smør med en side af brød

Meget lækker fersken cirkel. Jeg fik denne opskrift fra Betty Crocker Fall Bagning Book Fall 2007 240

Country Ham og Redye Gravy Opskrift

Country Ham og Redye Gravy Opskrift

Country Ham med Redye Gravy Opskrifter Bedste Opskrifter og relaterede opskrifter

Fermentering 101 hvordan man laver hjemmelavet lowsaltsauerkraut

Fermentering 101 hvordan man laver hjemmelavet lowsaltsauerkraut

Med en sødsmoky smag, går denne fantastiske bagt sauerkraut med æbler bacon godt med så mange forskellige retter, det er også godt for dig

Vegetarisk Baked Beans

Vegetarisk Baked Beans

Nem hjemmelavet veganske bages bønner er fyldt med rige tomatoey smag. Super hurtige til at kaste sammen, og så meget sundere end dåse

Bare hvordan hvor længe gør ting som mel, bagepulver, allspice og muskatnød sidste før ...

Bare hvordan hvor længe gør ting som mel, bagepulver, allspice og muskatnød sidste før ...

Bare hvordan hvor længe gør ting som mel, bagepulver, allspice og muskatnød sidste før ...

Allehånde California Tropical Fruit Tree Nursery

Allehånde California Tropical Fruit Tree Nursery

Allehånde er lavet af formaling af frøene af allehånde træ og smager som en kombination af kanel, muskatnød og nelliker.

Allspice Powder 12oz.

Allspice Powder 12oz.

Allspice er den tørrede frugt af Pimenta Dioica plante. Mortant til forskellige caribiske køkkener, allspice har smagskombinationer af kanel, muskatnød og fed. Fælles i græskar tærte krydderier i dag.

Spice Profile Star Anise

Spice Profile Star Anise

Nej, de er ikke det samme. Allspice er et bestemt krydderi, der er et rundt frø, der ser ud som en glat peberkorn. Fem krydderi er en blanding af fem krydderier stjerneanis er den overvejende. Hvis du ikke kan finde allspice, kan du bruge jordklædet kanel som en erstatning.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.