Alaskan Røget Salmon Dip

1 -7. oz Can Chinook & Company Salmon1 - 8 oz Pakke Ofcream Cheeseâ¼cup Mayonnaise 3 spsk Cheesots - Fint hakket3 spiseskeRed klokke peber - finhakket 2 spiseskefulde dill - groft hakket3 spiseskefulde friske citron juice1 spiseskefulde kosher salt

Denne lækre dip opskrift indeholder hjemmelavet røget Alaskan laks med Jarlsberg Swiss Cheese og friske urter til en Utroligt Smag! Hvis du er en stor dip fan så er min øl ost dip og min BLT fyldte brødskål dukkert skal gøre!

Du ved, at jeg handler om bæredygtigt fiskeri, og denne laks blev fløjet ind lige fra Alaska og kunne ikke være nogen friskere. En af de købmandsforretninger, jeg hyppige har et løfte om, at det var i Alaskan Waters i går og i deres butik næste dag. Fisken er lyse orange og har den mest delikate sød duft til den. Det er simpelthen det bedste.

Tro på det eller ikke hjemmelavet røget laks er super let at trække af. Det første du har brug for er naturligvis en ryger eller i det mindste en kulgrill. Selvom de digitale rygere i disse dage gør hjemmelavet rygning meget lettere.

Det koger hurtigt, så jo lavere er temperaturen jo bedre, så den har tid til at inficere nogle røgfyldte smagsoplevelser i det. Men hvis du har en kold ryger vedhæftning, så er du penge! Ittakes omkring 60 til 75 minutter at lave mad igennem, hvilket ikke er noget i betragtning af utrolige smag, du får fra det.

Når du har din lækre røget laks, røget op og afkølet, er dukypen super nem at lave. Du vil begynde at lave dip ved at skrabe væk røget laks fra huden, så den bryder op i små klumper. Bare rolig, den kogte fisk vil nedbryde lidt mere, når den er blandet ind med de øvrige ingredienser.

Jeg er italiensk, så når jeg koger jeg laver mad til en hær, så der er altid rester, derfor røg jeg en 2 pund side af Alaskan laks - ikke dømmer mig. Tilsæt din røget laks til en skål sammen med de andre ingredienser og pisk til kombineret.

Uanset om du laver denne opskrift eller en anden stor fiskopskrift, skal du huske at købe bæredygtig vildtfanget fisk og skaldyr fra Alaska og altid Askforalaska på købmanden, det er hænder ned det allerbedste.

Jeg bestilte røget laks dip som en forretter på restauranten i Hoonah Alaska, da var der på vores Alaskan Cruise for nylig og åh min godhed. Jeg vidste straks, at jeg skulle gå hjem og lave min egen dip opskrift!

laks Vi brugte dåse laks, fordi det var det, vi havde omkring huset, men du er velkommen til at bruge resterende laks fra sidste nætter middag eller andre kogte laks, du kan lide. Hvis du bruger en lox-stil laks i din røget laks dip, kan du måske tilføje mindre af de våde ingredienser, fordi der allerede er en masse fugt i LOX allerede.

Vi havde den mest utrolige oplevelse på vores Alaskan krydstogt med prinsesse krydstogter. Mens ved vores første stop i Hoonah Alaska havde vi frokost på Duck Point Smokehouse Restaurant, hvor vi nød røget laks Dip, laks pizza, brisket og chili.

Hvilken slags laks til røget laks dip?

Du kan bruge enhver form for laks til denne røget laks dip opskrift. Vi brugte dåse laks, fordi det var det, vi havde handy, men resterende laks fra sidste nætter middag er fint, eller tørret laks, som du finder i vakuumforseglede poser er også godt.

Når jeg gør opskriftsposter, hvis jeg ikke passerer en familie-tradition, kan jeg ikke bare sende nogen til nogen ELSES opskrift Verbatim. Jeff og jeg forsøger altid at sætte vores eget spin på det eller i dette tilfælde, opret en original opskrift.

Betjening: 1Batch Kalorier: 718kcal Carbohydrater: 13G Protein: 25G Fedt: 66G Mættet fedt: 11G Polyunsættet fedt: 18G En monoumættet fedt: 10g Transfedt: 1G Kolesterol: 55mg Natrium: 2066 mg Kalium: 308 mg Fiber: 1g sukker: 5g Vitamin A: 299iu vitamin C: 3mg Calcium: 100mg Iron: 1mg

Jeg blev født og opvokset i Alaska. Dette røget lakse dipwas gik ned til min mor fra en Alaskan indfødt, da mine forældre lærte i byen Nenana, Alaska. Og nu passerer jeg det til alle, fordi det er bare for godt ikke at dele.

Du behøver ikke flybillet eller en krydstogt linje for at nyde denne spil dag dip favorit! Pakket med flaky røget laks, denne forretter kommer sammen med en mayo-og-creme ost base. Bland ristede tomater med citronsaft og McCormick Basil, Oregano, hvidløg og havsalt A. eDead mindre

Beerdrinsersusa Tag en smag af Alaska til din næste fest. Dette er en virkelig let dip at gøre, og det er en garanteret crowd pleaser. Røget vild Alaska laks den gamle mode måde ved hjælp af kirsebærtræ røg. ot flydende røg.

Jeg rejste for nylig til Alaska, en første for mig og min familie. Den undertiden overset 49. stat, eller den sidste grænse, viste sig at være som bemærkelsesværdig , da min sene onkel altid sagde, at det var. Spektakulært smuk med tårnhøje bjergkanter, der forsvinder i skyerne. Glassy vand, tårnhøje gletsjere, frodige rullende landskaber, der ser ud til at være uberørt af mennesker og uendelige dyreliv omkring dig ved hver tur. Med en jordmasse, der er større end Texas, Californien og Montana kombineret, er Alaska en stor og magisk tilstand, en, som den ville tage måneder, hvis ikke år at udforske fuldstændigt. Jeg var i ærefrygt for den visuelle skønhed, jeg så ved hver tur. Jeg har inkluderet et par billeder i dette indlæg af sted, vi rejste, steder, der tog pusten væk på en måde, jeg ikke havde forventet.

Selvom statens fisk af Alaska er konge laks, blev en af ​​vores yndlingsartikler fra turen røget Sockeye laks spredt. Sockeye laks kaldes undertiden eller blueback laks på grund af sin farve. Sockeye laks er faktisk blå tinged med sølvfarve, mens de bor i havet. Når disse laks vender tilbage til gydepladser, bliver deres kroppe røde, og deres hoveder bliver grønne. Navnet Sockeye kommer fra et dårligt forsøg på at Oversæt Ordet Suk-Kgh fra British Columbias Native Coast Salish Sprog. Suk-Kgh betyder simpelthen rød fisk. Sockeye Areamong er den mindre af de syv stillehavs laksearter, men deres saftige, lyse-orange kød er rig og ofte brugt til rygning.

Fra første gang forsøgte vi røget laks spredt i Anchorage, blev vi solgt. Bevilget, som tidligere New Yorkere, elsker vi allerede skåret røget laks af den type, vi lag på bagels. Men denne spredningâ € "med meget mere fisk end en flavored flødeost, som du måske ser på en Bagel Shopâ €" var en helt ny boldgame. En lokal favorit, denne rige, cremet sockeye laks spredning blev serveret på varmt, let ristet brød og tilbød den perfekte introduktion til Alaskan-køkken. Vi bestilte røget sockeye laks spredt flere gange på vores tur, hver en lidt anderledes. Denne opskrift er mit forsøg på at genskabe spredningen vi alle nyder i en bemærkelsesværdigt sted, vi alle blev forelsket i.

Da jeg begyndte at se på at skrive om røget laks spredt, fik jeg alt nostalgisk om min tante Alicia's opskrift. Jeg kunne se det, sat ud før familie middag på en søndag, i den keramiske skål på en plade stablet med hvede thins. Min onkel Bob dyddede kobberfloden og var vores families vigtigste lakseverandør. Alicia var ekspert med baghaven lille chef og plejede at undervise klasser. Selvfølgelig er jeg straks tekstmedmy fætter for at bede om opskriften.

Og det er da jeg huskede regel nr. 1 omAlaska madlavning: Vi tilpasser altid til, hvad vi har på hånden. Hvad har vi på kabinen? Hvad er der i fryseren? Hvad kunne vi komme i butikken? Har vi har sidesten grillet laks? Har røget fisk kommer ud lidt salt? Jeg læste måske 50 versioner af laks spredning opskrifter, hvoraf nogle går helt tilbage til før Anden Verdenskrig, og gjort fem af dem.

Min nye favorit parti laks spredning opskrift, tilpasset fra go-to recipegiven til mig bySteve Kruschwitz, der håndterer teknisk dele af ADN mad nyhedsbrev, er denne base spredes med omtrent otte fint hakkede dåse jalapeà ± o mønter, to spiseskefulde jalapeno saltvand og halv super finthakket frisk jalapeà ± o. Bare glem ikke at fortælle børnene det har et spark.

Julia O'Malley arbejder på en bog på forankring Museum om, hvordan Alaskans spise. En del af projektet involverer forske , teste og skrive Alaskana opskrifter til retter almindeligvis lavet i Alaskas køkkener. Du kan tilmelde dig til at modtage hendes ugentlige Alaska mad nyhedsbrev, hvordan Alaska Eats, i din indbakke ved visiting adn. omewsletter. Find flere klassiske Alaska recipes her.
Nyankomne

Alkoholgaver til ham moonpig

Alkoholgaver til ham moonpig

Alkoholholdige drikkede gaver, vin, øl, spiritus og champagne.

Mexico Drikkevarer Alkoholiske og ikke-alkoholiske Mexico Drikkevarer så vidt du kan rejse

Mexico Drikkevarer Alkoholiske og ikke-alkoholiske Mexico Drikkevarer så vidt du kan rejse

Chamoyada er et varemærke tilhørende Raspadoxpress, CO .. Filed i marts 9 2009 dækker Chamoyada iced frugt drikkevarer

Op dit cocktailspil med Tajn 35Yearold Spice alles pludselig taler om

Op dit cocktailspil med Tajn 35Yearold Spice alles pludselig taler om

Tajin Rim på denne krydrede og røgfyldte margarita giver en sur smag af smag, når du nipper igennem det.

Dooleys Egg Cream Liqueur 0,7 l

Dooleys Egg Cream Liqueur 0,7 l

Eierlikr German Æggelikør

Hot Coffee Drinks Opskrifter Opskrift til Nonalcoholic Coffee Drink

Hot Coffee Drinks Opskrifter Opskrift til Nonalcoholic Coffee Drink

Kahla kaffe er varm og lækker. For at lave denne opskrift, tilføj Kahla Coffee Likør til din kop, før du fylder med friskbrygget varm kaffe og mælk.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Calzone, Philly Cheese bøf

Aldi CheeseKnow Mere om det Bob Cut Magazine

Aldi CheeseKnow Mere om det Bob Cut Magazine

Aldi Halloween ost kollektion kommer, og var helt her for disse fire creepycute sorter af Emporium selection oste.

New TV-aftale Hjem Produkter, Køkkenapparater, Halloween i Aldi Katalog Special Buys Week 42 2020.

New TV-aftale Hjem Produkter, Køkkenapparater, Halloween i Aldi Katalog Special Buys Week 42 2020.

New TV-aftale Hjem Produkter, Køkkenapparater, Halloween i Aldi Katalog Special Buys Week 42 2020.

Nyankomne

Sennep Aldi pris, tilbud og salg Ugentlige annoncer

Lær mere

Ofte set

Aldi salatdressing mindes løbet botulisme risiko Alle detaljerne

Aldi salatdressing mindes løbet botulisme risiko Alle detaljerne

Find kalorier, kulhydrater og ernæringsmæssige indhold til aldi colwayfatfreefrenchsaladdressing og over to millioner andre fødevarer på myfitnesspal

Aldi mulling over introduktion af frisk forbud på tværs af hver britiske butik

Aldi mulling over introduktion af frisk forbud på tværs af hver britiske butik

Heres, hvordan man får den røde taske kylling på Aldi den frosne fødevarer, som Chickfila fans siger smager ligesom kædernes sandwich.

47 Resterede Tyrkiet Opskrifter Vil du faktisk gøre dagen efter Thanksgiving

47 Resterede Tyrkiet Opskrifter Vil du faktisk gøre dagen efter Thanksgiving

Easy Stromboli Opskrift Fremragende måltid til fryseren. Hvis du laver 12 til middag, tag en ekstra 1520 min. ter og lav 4 for fryseren.

Lager Dampet muslinger med hvidløg, sennep Spinat Pasta Opskrift

Lager Dampet muslinger med hvidløg, sennep Spinat Pasta Opskrift

Hvede øl har ofte en antydning af allehånde og fed sammen frugtagtige noter som banan og ...

En cremet, Parmesanlaced sauce er en nobrainer for en let, teatralsk pasta bage. Spring krukken og lave din egen med sauted skalotteløg og fr ...

En cremet, Parmesanlaced sauce er en nobrainer for en let, teatralsk pasta bage. Spring krukken og lave din egen med sauted skalotteløg og fr ...

En cremet, Parmesanlaced sauce er en nobrainer for en let, teatralsk pasta bage. Spring krukken og lave din egen med sauted skalotteløg og fr ...

Pølse og bowtie pasta florentine

Pølse og bowtie pasta florentine

Denne cremet pølse og spinat alfredo får altid rave anmeldelser, når venner og familie gør det så nemt og så lækkert

En pot ristet rød peber og pølse alfredo. Ristede røde peberfrugter, italiensk pølse, spinat, hvidløg og gedost, alt sammen med kun en gryde til at rengøre

En pot ristet rød peber og pølse alfredo. Ristede røde peberfrugter, italiensk pølse, spinat, hvidløg og gedost, alt sammen med kun en gryde til at rengøre

En pot ristet rød peber og pølse alfredo. Ristede røde peberfrugter, italiensk pølse, spinat, hvidløg og gedost, alt sammen med kun en gryde til at rengøre

Sidebyside indlæg ligner Halloween skud hjerneblødning anyeone Juxtapost. om.

Sidebyside indlæg ligner Halloween skud hjerneblødning anyeone Juxtapost. om.

Alien Shot Opskrift Klik Lær at tjene det som en professionel Bartender

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.