Lige et øjeblik...

Ja! Jeg elsker at lave grillet ost i en luftfrit. Placer den samlede sandwich i luftfriturkkurven, derefter koge ved 200C i 3-4 minutter og derefter flip over, børste med smør og kog i yderligere 2-3 minutter indtil gylden og ristet.

Kalorier: 551kcal Carbohydrater: 32G Protein: 47G Fedt: 25G Mættet fedt: 10G Polyunsættet fedt: 4G monoumættet fedt: 9g Transfedt: 1G Kolesterol: 36 mg Natrium: 1461 mg Kalium: 238 mg Fiber: 3G Sugar: 4g vitamin A: 862IU Vitamin C: 1mg Calcium: 798mg Iron: 3mg

ristet brød, smeltet ost er der noget bedre end en frisklavet grillet ost sandwich? Den klassiske Combo er svært at slå, men det betyder ikke, at det ikke kan forbedres. Den grundlæggende opskrift hvide brød og amerikansk ost ristet i et lille smør er en god, men med et par nøglejusteringer kan grillet ost gå fra en simpel, tilfredsstillende sandwich til en mind-blowing kulinarisk oplevelse. Her er otte tips til at gøre den perfekte grillet ost sandwich. Inkorporere en eller flere, og du vil være godt på vej til brød og osthimlen.

Vil middelmådig brød forbedres, når de opvarmes og lages med ost? Ja helt sikkert. Men at bruge bedre brød vil tage din grillet ost til et helt nyt niveau. Prøv at bruge hjemmelavet brød eller et brød fra dit yndlingsbageri. Det kan være sjovt at eksperimentere med fuld hvede og hele korn sorter, samt rug, surdough, pumpernickel eller endda en sødere som kanel swirl. Du kan også gå længere uden for brødboksen, og brug engelske muffins, vafler, croissanter, focaccia eller pull-apart rolls. Undgå tykke skiver, hvilket vil gøre det sværere for osten at smelte, og spring over brød med mange huller. Bemærk også, at dag gammel eller om at gå forældet brød er perfekt til grillet ost, da fedtet og varmen vil bringe det tilbage til livet.

Standard Fremgangsmåde For grillet ost er at smøre ydersiden af ​​brødet, før det placeres i panden for mere smag, smør begge sider, indvendigt og ud. Dette virker ret pænt, tilføjer smag til sandwich, mens også forebyggelse brænder og stikker. Men gæt hvad der virker endnu bedre? Et tyndt lag af mayonnaise. Mayo gør alt smør, men bedre det overraskende godt for at brune brødet. Plus, mayonnaise tilføjer blot et tip på tanginess , som skærer nogle af rigdom af det klassiske brød og ost combo. Ikke villig til at forlade smør? Prøv at sprede smør på indersiden af ​​sandwich og ved hjælp af Mayo på ydersiden for de bedste af begge verdener.

Der er absolut intet galt med at bruge amerikansk ost det er en klassiker af en grund, men der er en hel verden af ​​oste derude, der bare venter på at blive smeltet mellem to skiver af brød. Hold dig til sorter, der smelter, såsom Fontina, Gruyere, Comté, Young Cheddars, Taleggio, og nogen af ​​jackostene, og ikke være bange for at bruge mere end en slags. Friske oste som feta og alderen oste som parmesan vil ikke smelte, men er en fantastisk måde at tilføje mere smag; Bare sørg for at kombinere dem med nok smeltende ost, som du stadig får den tilfredsstillende grillet ostoplevelse.

Ost skal altid være stjernen i showet, men theres ingen grund til, Fontina eller cheddar cant dele den spotlight med et par understøttende spillere. Bacon eller skiver skinke og tomater er ingen brainers, men prøv at være mere kreativ med dine add ins. Sauted svampe, karameliseret løg, skiver avocado og ristet rød peber kan tage din sandwich i lækre nye retninger. Tynde skiver æbler eller pærer tilføje lysstyrke og kontrasterende tekstur, mens sennep eller oliventapenade add bid og nødder eller kartoffelchips tilføje stykket. Overvej at tilføje honning, marmelade eller chutney til en salt-sød sandwich. Uanset hvad du gør, dont gå overbord. Husk: Ost skal altid være i fokus.

engelsk MuffinsPerfect for et håndholdt måltid på farten, er engelske muffins underudnyttet, når det kommer til grillet ost sandwich. Krinkelkroge er særligt stor, når det kommer til ultra-melty bløde oste som triple-crme eller brie.

Vi ved, at du kan tage en grillet ost til nogle fantastiske højder, og ville gøre det i de kommende dage. Men først var begyndt med de mest basale grillet ost sandwich. Det er den sandwich, som du voksede op spise. Dens den, du tørster på regnfulde dage. Dens ene youdip ind kondenseret tomatsuppe, når alene hjemme til aftensmad. Ts den klassiske grillet ost, lavet med almindeligt hvidt brød, forarbejdede osteskiver og smør. Nu sker det!

En stor samtale involveret hvilken ost er den bedste ost til den perfekte grillet ost sandwich. Mange mennesker bringer en kombination af forskellige oste i blandingen, herunder flere sandwich-almindelige oste som Swiss, Havarti, Provolone, Jack Cheese, Cheddar Ost og Sharp Cheddar, men også andre oste, du ikke ville forvente som Gruyere, Fontina , Brie, Parmesan, Mozzarella og Gouda.

Spørg ikke selv spørge os om variationer, der omfatter mayonnaise, avocado, karameliseret løg, rød peberfrugter, pickles, chutney eller endda ordentlige tomat suppe parringer - vi har andre punkter, vi forsøger at komme til her!

For nogle få år siden ville du have været grinet ud af den lokale diner, hvis du sagde grillet ost kunne være sund, protein-pakket mad, der fremmer vægttab. Det var altid en berygtet komfort mad.

Når du forbereder sandwich til en skare, skal du placere smørret sandwich på bageplade. Bages i 400F ovn 6 min. På hver side eller indtil singler smeltes og sandwich er gyldne brune på begge sider.

Forbered som angivet ved hjælp af en af ​​følgende muligheder: Bacon Tomato: Tilføj 2 kogte skiver Oscar Mayer Bacon og 2 tynde tomatskiver mellem singlerne. Easy Tuna Smelte: Spred brød skiver med Kraft Real Mayo. Dæk 1 brød skive med 1 singler, 2 spsk. drænet og flaked dåse tun, anden singler og resterende brød skive. Spredt med smør og kog som angivet. Cheesy Cinnamon-Raisin Grill: Forbered at bruge kanel-rosinbrød. Zippy grillet ost bacon: erstatning mirakel pisk dressing til smør og tilsæt 2 kogte skiver Oscar Mayer Bacon mellem singlerne. Double-Decker grillet ost: Tilføj et tredje brød skive mellem singlerne.

Hvordan kan en grillet ost sandwich ikke få 5 stjerner?! Jeg elskede at læse alle kommentarerne. Så jeg var nødt til at tilføje min variation, som jeg ikke så nogen foreslå. Tilbage i slutningen af ​​80'erne, da jeg var i gymnasiet, gjorde mine venner tante vægtvagter. De fortalte hende, i stedet for at bruge smør på ydersiden af ​​brødet, påfør et tyndt lag Mayo. Det griller op godt, tilføjer en lille ekstra smag, og er mindre Fedt end smørret. Det spredes tyndere, så du næppe bruger nogen, men har stadig noget for at give dig en sprød crunch. Jeg tilføjer også sennep til indersiden. Yum! Alle 3 af mine børn elsker det på denne måde. Stort indlæg!

Jeg er enig i, at denne opskrift er en klassiker, en der går hånd-n-hånden med, hvordan man koger vand som set på et andet websted. Men for dem, der leder efter en virkelig anden tilføjelse til en gammel favorit, skal du prøve dette. Gør grillost sandwich som sædvanlig, men uden Buttering Brødet. Når osten smeltes til din lignende, skal du fjerne hele sandwichet fra panden. Da begge sider af brødet vil blive let ristet, kan du nu dyppe begge sider af sandwich i et æggænger og returnere den til panden. Hvis det ønskes, kan man være kreativ med ægget ved hjælp af et krydderi efter eget valg, såsom hvidløg, selv fint hakket friske løg. Noget virkelig. Hvis du smør brødet, før du placerer sandwich i panden, bliver brødet soggy og ikke koge æggene korrekt. Prøv det og vær tilfreds med din opfindelse.

Jeg kan især lide forslaget af den rigtige drik for at drikke med dette måltid. Men hvis man bruger hvid ost, i stedet for den gule cheddar, forbliver man hos øl? Jeg må dog holde øje med. Jeg skal virkelig finde en opskrift på iced terninger. Jeg har fået det ofte fra min granny, men skrev aldrig det ned.
Nyankomne

Lær forskellige måder at spise fancy hvidløgsbrød, så du også kan inkorporere det i din opskriftsbog og behageligt overraske dine venner og kære.

Lær forskellige måder at spise fancy hvidløgsbrød, så du også kan inkorporere det i din opskriftsbog og behageligt overraske dine venner og kære.

Lær forskellige måder at spise fancy hvidløgsbrød, så du også kan inkorporere det i din opskriftsbog og behageligt overraske dine venner og kære.

Bagt ost med hurtig valnødbrød pærer

Bagt ost med hurtig valnødbrød pærer

Nu kan du spise det osteagtig hvidløgsbrød, du elsker til middag i grillet ost sandwich form. Denne ene ark pan grillet ost gør også nem oprydning.

Keto Cheese Breadsticks

Keto Cheese Breadsticks

Disse osteagtig breadsticks er keto, lav carb og glutenfri. De er nemme at lave og klar på ca. 30 minutter.

De Kuriositeter af Ale Øl en underholdende historie

De Kuriositeter af Ale Øl en underholdende historie

Prisvindende bageri med flere steder i Little Rock, Arkansas.

Publix Deli Ernæring Fakta Hvad skal man bestille Undgå

Publix Deli Ernæring Fakta Hvad skal man bestille Undgå

Find kalorier, carbs og ernæringsmæssige indhold til Publix Publix Cheese Brød og over 2.000.000 andre fødevarer på MyFitnessPal

3 ingrediens flourless ost breadsticks

3 ingrediens flourless ost breadsticks

I Georgien er dette brød fyldt med en ost kaldet sulguni Stedfortræder her er en blanding af frisk mozzarella og gedost.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Denne LowCarb smørstegt brød ost er lækrere og sundere end nogen mozzarella sticks

Pizza Hut lige tilføjet Beyond Meats Vegan Pausage til alle 450 steder i Canada

Pizza Hut lige tilføjet Beyond Meats Vegan Pausage til alle 450 steder i Canada

I dag køber MarketSide fem ost breadsticks, 18 ct, 19. 7 oz, boks på Walmart. om.

9 ting du behøver at vide, før du handler på hele fødevarer

9 ting du behøver at vide, før du handler på hele fødevarer

Flannerys Organic Health Food Stores, der giver Wholefoods og sunde alternativer i over 30 år. Gratis Naturopaths Instore, vi tilstræber at være din lokale

Nyankomne

Jeg fik denne hurtige nemme opskrift fra en ven, der arbejder for bedre boliger Gardens Realty. Du kan bruge ost, der kommer fra andre steder end Wisconsin Standing Time ikke er inkluderet.

Lær mere

Ofte set

Paneret Spam opskrift 1960'erne Opskrift af skunkmonkey101

Paneret Spam opskrift 1960'erne Opskrift af skunkmonkey101

Du bad og vi svarede Vi bragt sammen vores team af eksperter, industrien ledere, kokke, videnskabsfolk, ernæringseksperter, andpeopleto give svar toyour mest stillede spørgsmål.

Er tilapia fisk godt for dig sikkerhed, hvordan det er hævet, og fordele

Er tilapia fisk godt for dig sikkerhed, hvordan det er hævet, og fordele

Im ikke glad for fisk, men selv jeg som denne parabol. Tilapia er mild, og den krydrede skorpe er meget tiltalende. Jeg kan lide at gøre krummen skorpe i bulk og fryse i måltid mellemstore mængder. Så det bliver en super hurtig aften måltid.

Siden blev ikke fundet Caring Homes Rekruttering

Siden blev ikke fundet Caring Homes Rekruttering

Air friture tilapia er så let Dens en fisk, du ikke kan skrue op og det kokke hurtigt, fordi dens tynde og den opdræt danner en flot stykket

Bagt breaded tilapia yummy o yummy

Bagt breaded tilapia yummy o yummy

Panko parmesan crusted bagt tilapia er hurtig og nem opskrift og så helt lækker. Det er den bedste, lyse weeknight middag

10 bedste dypning saucer til tilapia opskrifter yummly

10 bedste dypning saucer til tilapia opskrifter yummly

En støvning af mel, en lille olie, og en varm stegepande skaber en gylden skorpe på disse fileter. En dollop af tartar sauce tilbyder efterbehandling. Hold denne tartar sauce i køleskabet for at tilføje smag til fisk og sandwich.

Mad Vin med kokken Jamie Gwen

Mad Vin med kokken Jamie Gwen

Italiensk oksekøds Chop Milanese opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Crispy kalvekoteletter Rosemary kartofler Trois Fois Par Jour

Crispy kalvekoteletter Rosemary kartofler Trois Fois Par Jour

Dette er et hurtigt ét potte måltid, der er ret sundt. Pork koteletter kan erstattes af kalvekød, men de vil ikke smage ganske det samme. Breaded kalvekoteletter og stegt grøntsager 4 kalvekød knogle i koteletter 2 lbs kartofler hakket i bitstørrelser 1 pære fennikel skåret i bitstørrelser 6 lille hvidløg

Jeg erstattede min ovn med en ævle maker, og du bør også

Jeg erstattede min ovn med en ævle maker, og du bør også

Støv af den vaffeljern og indtast en verden af ​​madlavning, der går langt ud over morgenmad.

Disposable loaf pander med kuplet låg 6pack

Disposable loaf pander med kuplet låg 6pack

Hver ordre indeholder seks 9 x 5 pander og seks kuplede låg for nemt Amish venskabsbrød gave giver.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.