Hvad skal man gøre med Pimiento Peppers Home Cooking

Tasty Southern Pimento Cheese tager minutter at lave, og er utrolig alsidig. Spred det på kiks, tjener det som en dukkert med majschips, skål det på brød, lav utrolige grillet ost sandwich, brug det til toppen af ​​din yndlingsburger, lav Pimento ost quesadillas, eller brug det som en base for Wonton Jalapeo Popper Bites.

Først er det pimiento eller pimento? Faktisk vil du se det stavede begge veje. Pimiento er spansk for peber. Mens pimento er en acceptabel variation af Pimiento, er det også et andet navn til Allspice.

Der er sandsynligvis så mange variationer af pimentoost, da der er sydlige kokke. Bortset fra den typiske Cheddarost, Mayonnaise og Pimentos, Southern Cooks kan tilføje flødeost, parmesanost, Worcestershire sauce, sennep, hvidløg, løg, Jalapeo Peppers, Cayenne Pepper, og en lang række andre ingredienser.

Hvad skal man gøre med Pimiento Peppers?

Første gang jeg virkelig kiggede på pimentoostens historie, skrev jeg en lang artikel, der åbnede, pimentoost har en snavset lille hemmelighed. 'Pà ¢ tà © south' er ikke rigtig meget sydlig overhovedet.

Hvad overraskede mig mest på det tidspunkt, der opdagede, at denne gooey concoction of shredded ost, mayo og tærte rød pimentosa blanding nu betragtet som en af ​​de quintessential sydlige fødevarer, der faktisk blev opfundet et andet sted. Efter alt har forfattere kaldt pimentoost "en stor sydlig institution", noget der er "helliget af sydoverførere" og er "så indviklet i mange sydoverskridende liv, at vi ikke forstår vores passion for de ting, der ikke findes uden for regionen. " Hvordan kunne pimento ost, dette mest sydlige af fødevarer, muligvis er født uden for syd?

Nej, det er mere interessant om pimento ost er ikke, hvor den blev født, men hvordan det fik, hvor det er i dag. I sin vej gennem amerikansk madkultur, reversede det det lapsariske mønster, der blev fundet i fortællingerne om så mange andre retter som Cornbread og Hoppin 'John, og det tog en ganske anden rute end elevationsfortællingen, du ser med noget som rejer og grits, som begyndte som en ydmyg morgenmad mad og blev forhøjet af sydlige kokke i en fin-spisestue entré e.

Nej, Pimento Cheese fik sin startede nordin New York, i factas et produkt af industriel fødevarefremstilling og masse markedsføring. Dens historie er en af ​​indløsning, af et farveløst fabrikk barn vedtaget af en god sydlig familie, skrubbed op godt og inviteret til søndagsmiddag.

I 1870'erne i New York State begyndte landmændene at lave en blød, uberørt ostmodelleret efter den franske Neufchtel. Inden for et par årtier var mindst fem New York-virksomheder markedsføring en amerikansk Neufchtel, og de introducerede snart cremeost, en variant lavet af blande creme med Neufchtel Curd og støbte den i blokke i små rektangulære træformer.

Selvom det primært produceres i New York, blev cremeost på en eller anden måde forbundet med byen Philadelphia, og den nye York-baserede Phenix-ost blev markedsleder med sin Philadelphia mærke cremeost, som senere blev erhvervet af Kraft Cheese Company .

Omkring samme tid blev søde røde peber importeret fra Spanien først tilgængelig i Amerika. I 1887-udgaven af ​​Miss Parloas køkkenkammerat bemærkede Maria Parloa, at disse peberfrugter, da de er grønne, er meget mildere end den fælles bell-peber, selvom de ser så meget ens ud, er det ofte svært at skelne dem. Hun anbefalede udstopning og bagning dem.

Inden for et årti, blev importeret spanske peberfrugter bliver dåse og solgt af store fødevareproducenter, som ikke kun boostet deres popularitet, men også indført det spanske navn pimiento. Ved århundredeskiftet mest print kilde var faldet på i og kaldte de peberfrugter pimentos.

Disse to nye, up-to-date productscream ost og røde pimentoswere favoritter af udøvere af Domestic Science. Også kendt som "hjemkundskab", det var en kvinder-ledede sociale reformer bevægelse, der søgte at bringe orden og videnskabelig præcision til alle aspekter af hjemmet, med særlig vægt på videnskabelig madlavning og en pæn middagsbordet. Flødeost var den perfekte mad til Domestic Science sensibilitet. Det blev blød og mildt aromatiseret, og dens rene hvide farve konnoteret renhed. At det var noget nyt og sælges af moderne fødevareproducenter kun tilføjet appel, for den indenlandske Forskere var forkæmpere for industriel konserves og videnskabelig fødevareemballage. Inden længe blev de udtænke et vilkårligt antal opfindsomme måder at optage flødeost i salater og hors d'oeuvres: rulle den til kugler til at tjene i kopper salat eller kombinere det med nødder eller krydderurter, og fyld den i selleri sticks og udhulede radiser.

den indenlandske Forskere elskede dåse pimenta, også, især deres milde, harmløse smag og deres prangende rød farve. I 1899, redaktørerne af Boston Cooking-School Magazine inkluderet et blomkål og piment salat på deres mandag middag menu for august, der konstaterer, at der på grund af deres strålende farver, pimenta er en tiltalende supplement til mange en salat, og når de bruges sparsomt deres søde, milde smag er normalt nød.

Det var kun et spørgsmål om tid, før de to bestanddele blev bragt sammen. I 1908, en artikel i Good Housekeeping anbefalede sandwich fyldt med en blanding af blød flødeost, sennep, purløg og hakket pimentos. Det følgende år, Eva Green Fullers Up-to-Date Sandwich Book præsenteret en mere grundlæggende version af sød peber ost sandwich: Grind to små dåser af pimenta med to kager af Neufchatel ost, og smag til med lidt salt. Spred på tynde skiver af let smurt hvidt brød. Snesevis af lignende opskrifter dukkede op i magasiner og kogebøger i årene lige før og efter Anden Verdenskrig I.

Det var ikke længe, før ost fabrikanter besluttet at spare forbrugerne nogle problemer og smag deres ost i fabrikken. De løb pimenta gennem en mekanisk chopper derefter blandet dem ind i Neufchatel ostemasse sammen med en knivspids rød peber lige inden osten blev formet. Kommercielt fremstillet sød peber ost brast på markedet omkring 1910 og spredt hurtigt over hele landet. I marts 1910 blev købmænd i Minnesota reklame Pimiento Cheeseâ €”Noget nyt, og i april papirer i North Dakota kørte annoncer tilbyder Pimento ost, noget nyt, pr krukke. . . 20A ¢. Inden for et år, sød peber ost var tilgængelige så langt mod vest som Portland, Oregon og Albuquerque, New Mexico og ned syd i Alabama og South Carolina, også. De fleste af de producenter synes at have været baseret i New York eller Wisconsin.

The South har måske ikke opfundet sød peber ost, men det gjorde blevet centrum for nationens sød peber vokser og konservesindustri. Omkring 1911 når importerede spanske pimentos var et dyrt, men i-demand delikatesse, landmænd tilknyttet Georgien Experiment Station uden for Griffin, Georgien, begyndte dyrke indenlandske pimentos. De udviklede Truhart Perfection sød peber og opfinde en ristning maskine, der gjorde peeling peberfrugter lettere. Af 1920'erne, havde en blomstrende piment industri udviklet i og omkring Griffin. 1938 var rekordåret, med 25.000 tønder under dyrkning . Landets største pakker, Pomona Products Company i Griffin, producerede 10 millioner dåser pimenta om året.

Nogle har foreslået, at Georgiens enorme piment produktion var grunden til, at sød peber ost blev meget mere populær i den sydlige end andre steder i landet. Men højdepunktet af Georgien piment productionthe 1920'erne gennem 1940scorresponds direkte med den nationale sød peber ost boom. Georgia pimenta blev dåse og afsendt landsdækkende, og deres tilgængelighed synes at have øget populariteten af sød peber ost over hele landet.

Hvordan dette skete, er ikke ligefrem klar. Jeg har ikke været i stand til at finde nogen første hånd regnskaber sydstatsfolkene gøre deres egne sød peber ost før Anden Verdenskrig, selvom nogle forfattere ser bagud i erindringer husker det tydeligt. Avis klummeskribent Audrey Brooks Parker, der voksede op i Texas, huskede hendes mor gør piment ost sandwich fra bunden for hendes skolemad, at bemærke, at de blev blandet med Mamma egen hjemmelavede salat dressing. I Gadsden, Alabama: Historier om den store depression, Robert Wilbanks minder om, at i den tid meget få ingredienser var færdigpakkede og at der for deres sandwich, sød peber ost kom ikke fra en butik, men blev foretaget på hjem ved at skære og blande 'hoop' ost og pimentos fra en krukke.

Hoop ost var en hvid ost fremstillet ved at dræne vallen fra hytteost og trykke ostemassen i en rund form, skaber en mild smag, halvfast hoop af ost. Det blev solgt i landets butikker over hele Syd i første halvdel af det 20. århundrede, og min spekulation er, at nogle familier anvendt denne bredt tilgængelige ost og dåse pimenta at gøre deres egne tilnærmelse af forarbejdet sød peber ost . Var dette en depression-æraøkonomiske foranstaltning? Måske: Du kunne få et pund af hoop ost til omkring 40 cent, mens en fem ounce krukke af pimentoost løb 20 til 25 cent. Men det er ikke klart, om færdigpakket pimento-ost ​​var endda tilgængelig i de fleste af de små landsbutikker, der tjente landbrugsfamilier.

Vi spiste helt sikkert pimento ost vokser op, minder om Vivian Howard. Hun er kokken og medejer af kokken og bonden i Kinston, North Carolina, og emnet for PBS Dokumentarfilm Serie en koks liv. Hun voksede op i et område kendt som dybt løb i hjertet af North Carolina Tobacco land.

Det var noget, vi købte på købmanden, men vi havde altid det, siger hun. Jeg kan huske, at min tante lavede hjemmelavet pimento ost, og jeg spiste det hver gang jeg gik over til hendes hus. Der var ikke noget kompliceret om hendes tante's opskrift: Just shredded cheddar, pimentos fra en krukke, mayonnaise, paprika og en lille Cayenne, men Howard husker livligt forskellen. Det var så meget bedre end hvad vi fik på købmanden, siger hun.

Pimento-ost ​​er nu blevet omdannet til en slags fancy, all-purpose-krydderier, der kan tilføje en øjeblikkelig sydlig touch til næsten enhver skål. Kokke stuff quail med det, tuck det inde i omeletter, og slather det mellem to stegte grønne tomater for at gøre en moderne pan-southern snackcreations aldrig set i det 20. århundrede syd.

Sidste år, Vivian Howard og hendes mand, Ben Knight, åbnede kedel Room Oyster Bar, deres anden Kinston restaurant, hvor de serverer bagt pimento ost med pølse og krakkere og spredte det også på toppen af ​​en chili burger. Det ville have været Blasfemøst Derefter indrømmer Howard. Det var altid bare hvidt brød og et meget tyndt lag pimento ost.
Nyankomne

Hvad er forskellen mellem Fajitas, Enchiladas og Tacos

Hvad er forskellen mellem Fajitas, Enchiladas og Tacos

Nøgleforskelle mellem burritos, tacos og fajitas Har du problemer med at dechiffrere menuen, når du serverer en mexicansk restaurant, du ikke alene.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Hvis begge kan lave en dejstigning, hvorfor opfordrer din dejrecept til begge

Richards Andouille Sausage 1 lb

Richards Andouille Sausage 1 lb

Alt hvad du behøver at vide om forskellene i røget pølse vs. frisk pølse, hvordan man laver det, og når at bruge det Ca CEST bon

Pizza dej med kiks blande opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Pizza dej med kiks blande opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Soul Slice måske kontroversielt tjener sydlig mad på en kiks skorpe.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Nem Silvanas opskrift Hjemmelavet Sylvanas ikke for sweetBest AnswerSylvanas er cookiesized versioner af en af filippinere mest elskede kager Sans Rival. Cookien version af Sans Rival har den samme

Hvad er specielt om svenske kødboller

Hvad er specielt om svenske kødboller

Easy Weeknight Comfort Food, denne Ground Beef Stroganoff har intenst rige og salte smag, som mange ground beef stroganoff opskrifter savner.

Forfriskende Frosne Bloody Marys

Forfriskende Frosne Bloody Marys

Hvordan man laver en bloody mary, omfatter kitchentested Bloody Mary opskrifter og cocktail historie.

20 Bedste Bundt Cake Opskrifter De bedste Bundts af hele tiden

20 Bedste Bundt Cake Opskrifter De bedste Bundts af hele tiden

Disse dejlige og lækre forår Bundt kage opskrifter er perfekte valg for dine forår fester

10 Bedste Flavored Pasta Dough Opskrifter Yummly

10 Bedste Flavored Pasta Dough Opskrifter Yummly

Vores foretrukne allpurpose italienske Pasta Dough opskrift. Dette Hjemmelavet semulje pasta er den perfekte opskrift på restaurantquality pasta derhjemme.

Nyankomne

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Lær mere

Ofte set

Hjemmelavet chokolade Opskrift af Niru Gupta

Hjemmelavet chokolade Opskrift af Niru Gupta

Opret en hjemmelavet chokolade forretning. Forskning, Start og stående ud, distributører, kundegrundlag, alt er afgørende. Læs guide til, hvordan man starter.

Denne orange Dijon Vinaigrette opskrift er en forfriskende hjemmelavet salat dressing option salats 30Seconds mad

Denne orange Dijon Vinaigrette opskrift er en forfriskende hjemmelavet salat dressing option salats 30Seconds mad

Havesalat med orange Dijon Vinaigrette Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Chuleta frita puerto rican stegte svinekoteletter

Chuleta frita puerto rican stegte svinekoteletter

Var din sydlige Carolina-middag ud af krogen, hvis det var tilfældet, chancerne er det klassiske Food Network show diners, driveins og dyk er stoppet af, viser pimento ost, hjemmelavet cornbread, rejer Bles og alt imellem.

Dinner Party Desserter thatll 100 imponere dine gæster, Theyre Den gode

Dinner Party Desserter thatll 100 imponere dine gæster, Theyre Den gode

Brug for en dessert til wow en menneskemængde Disse chokolade extravaganzas er sikker på at imponere, og de er overraskende nemt at lave også.

The Daily Meal

The Daily Meal

Hvad er den første ting, der kommer til at tænke, når jeg siger Macadamia Nødder Sandsynligvis macadamia nut cookies Theyre så lækker og tilføje en ...

Veg Lung Fung Soup Opskrifter nemme opskrifter

Veg Lung Fung Soup Opskrifter nemme opskrifter

Hvis du elsker æg stegt ris, læs videre for alle tips og tricks for at gøre det bedste æg stegte ris i dit liv.

Brystkræft hos mænd NHS

Brystkræft hos mænd NHS

UK engelsk definition af fåredip sammen med yderligere betydninger, eksempel sætninger og måder at sige.

Klassisk italiensk brød dypning olie

Klassisk italiensk brød dypning olie

Olivenolie er blandet med flere tørrede urter og citronsaft til at lave en enkel og velsmagende dip til brød.

Spicy Veetable Ost Balls Sauce

Spicy Veetable Ost Balls Sauce

Underholdende snart, men ikke har meget tid til at spare på tidskrævende appetitvækkere Disse krydrede stegte ostekugler er så let perfekt til nogen part

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.