Dulce desserter i den latinamerikanske tradition hardcover walmart. om

Latinamerikansk kultur har også skelnet i drikkevarer. Nogle af dem har deres oprindelse i indianereens tider. Blandt de fælles drikkevarer i denne region er den paraguayanske mate te. Drikken er traditionelt serveret i små tømte og tørrede græskar. Der er også sådanne lokale drikkevarer som Chicha Corn Vodka, Pisco Grape Vodka, Atole drikke lavet af majs, Orshad Light Drink med mandler, naturlige juice og kakao. Indbyggerne i Latinamerika spiser oftest kaffe. En tart hot drink om morgenen fortyndet med mælk, og om eftermiddagen foretrækker de en mere bitter sort kaffe.

Forskellige forfriskninger af frugter og grøntsager fremstilles som dessert. Ofte blander Hispanics juice med is, mælk og vand ved hjælp af en mixer. Også populær er en blanding af sød mango juice og kokosmælk eller papaya og ananas frisk. Der er også en sådan typisk drink af disse steder som Resbaladera en forfriskende blanding af ris eller byg, eller chicheme en let forfriskende drink lavet af mælk med majsmel og sukker. Den eksotiske smag af latinamerikanske drikkevarer giver dig mulighed for at eksperimentere ved at kombinere forskellige lokale frugter.

Normalt handlede alt om at foreslå et sundt twist på klassisk latinamerikansk køkken, men hej, det er feriesæsonen rigtigt? Og hvad bedre tid til at forkæle i en uge med familie og venner, før du dykker tilbage i de lettere billetpris og motionsrutiner. Her er fire af vores all time favorit ferie dessert retter, som vi hænder ikke kan få nok af.

Natilla er en custard-lignende dessert traditionelt tjente i juletid i nogle latinamerikanske lande. I Den Dominikanske Republik er en lidt mindre sød version almindeligt serveret til morgenmad. Det er typisk lavet med mælk, sukker, æg, majsstivelse, vanille og kanel. Der kan også laves en række Natilla-variationer, når der tilføjes andre ingredienser for at opnå forskellige smagsoplevelser som med denne lækre kokosnødbrune sukker Natilla! Opskrift her

Denne søde ris Dishis populær i hele Latinamerika. Det er en klassisk dessert, der transporterer mange af os tilbage til barndomsbordet. Denne feriesæson, hvorfor ikke lave en gryde af denne OH-SO-nostalgiske blanding og mindes med din familie om ferier af Yore? Opskrift her

Mantecados Caseros, De Limn, De Chokolade, De Almendra, De Coco, De Canela, Hojaldradas, Roscos De Vino, De Anãs, Hojaldradas de Naranja, Alfajores De Almendra, Chocolatitos de Avellana, Bocaditos de Almendra, OlivalMendrados, Empiã ± Onados, Almedrados. Y ASà PODEMOS SEGUIR NOMBRANDO PRODUCTOS que no Tienen Aceite de Palma. La artesanÃa de El Dulce Nombre es respetuosa con el Medio Ambiente en todos ellos. Y si, siempre lo ha sido. ¤ï¸

Uanset om du er en fan af cubanske Mojitos, Puerto Rico Pia Coladas eller peruvianske Pisco Sours, når det kommer til cocktails, latinamerikanske lande har masser af ekspertise på området. Agua fresca, en sødmefyldt afkøling alkoholfri drik fremstillet af vand blandet med frugter, frø eller blomster, er nær- endeløst fleksibel i sit valg af ingredienser og variationer.

Så hvor disse desserter fra? Og hvordan har de blevet så populært i Latinamerika? Tag en tur ned denne sukker-fyldt avenue for at finde ud af mere om tre af Spaniens mest berømte desserter, og hvordan deres popularitet voksede.

Normalt solgt fra boder eller butikker, der åbner ud til gaden, deres lugt lokker folk passerer i nærheden, whetting appetit på ethvert tidspunkt af dagen. Nogle mennesker spiser dem regelmæssigt, og hver familie har sin egen tradition for at spise dem på bestemte tidspunkter på helligdage eller på anden måde, om til morgenmad om søndagen, på kold jul eftermiddage , eller som en sommertiden snack på stranden .

Dem, der er i stand til at modstå fristelsen til churros ofte udtryk for en vis foragt for de ingredienser, der anvendes til at gøre dem: dybest set bare stegt dej fremstillet af mel og vand. Måske har de ret, men er det ikke, hvad nogle af verdens mest velsmagende snacks er lavet af?

Ikke alle churros er de samme. Der er de klassiske, lange dem med vinklede riller, som undertiden formet til en ring. I Madrid, Castilla Len, og Castileâ € ”La Mancha regioner, er disse givet det generiske navn 'churro.' Så er der "Porras," også kendt som "tejeringos" eller "jeringos" i Andalusien, som er tykkere og ikke så tætte indeni. De er bedst nydes med en varm chokolade, en kop kaffe med mælk, eller blot på egen hånd, drysset med sukker.

Fadet er blevet omfavnet hele Latinamerika, hvor hvert land har sin egen genkendelige variation næret af de lokale. Den colombianske udgave, for eksempel, indeholder revet kokosnød. Den costaricanere, i mellemtiden, mener, at desserten kan helbrede sårede sjæle og lyse op i dag. Den budding er så indgroet i spansktalende kultur, der var endda en venezuelansk sæbeopera i 2007 kaldet Arroz con leche, og før det, i 1950'erne, en argentinsk film med samme navn.

Dette thailandske kokos is sælges fra roving gadesælgere i hele landet. Dens serveret inde halv kokosnød, og youll høre de leverandører, der kommer fra lyden af klingende klokke knyttet til bilen. Itim Kati kan tilpasses med toppings. De mest populære muligheder omfatter jordnødder, skiveskåret mango og klæbrig ris, som tilføjer en lidt krydrede note. Nogle gadesælgere sælger endda cremet kokos is mellem skiver brød.

Pandan formidler nudler i lod Chong med en elektrisk grøn farve. Navnet på denne dessert kommer fra den proces, hvorved dens gjort. Lod Chong oversætter til at undslippe gennem hullerne. Den flydende creme fremstillet af rismel, mungobønne mel og vand skubbes gennem små huller for at skabe de lange nudler, svarende til spaghetti. Nudler har ingen smag og blot tilføje en gelé tekstur. Nudlerne svømme i en sød sirup fremstillet af kokos fløde og palmesukker hældt over is.

Picarones, en chilensk og peruvianske dessert, er ligesom donuts krydsede med beignets. De har den traditionelle doughnut form, men de er lavet af søde kartofler og macre. Crispy udenfor med en pillowy, dejagtig indeni, er ringene gennemblødt ina sirupsagtig, sugarychancaca sauce tilsmagt med anis.

Ligesom Picarones, er buuelos ofte sammenlignet med donuts. Denne dessert er lavet af forskellige ingredienser afhængigt af latinamerikanske land. I Den Dominikanske Republik og Nicaragua, er buuelos lavet af yuca. I Colombia er de lavet af forskellige slags oste. Mexicos version er en af the mest recognizable i USA.

Chicharrn de leche både lyde og ser lidt skræmmende ved første â € ”du kan høre det og tænke: bidder af stegt svinekød i mælk? Men den dessert, som kommer fra Higüey, Den Dominikanske Republik, er faktisk lavet OFA ost ostemassen i en lys sirup. Desserten kommer stødt og er lækker â € ”desværre det er svært at finde gode billeder af det, så Donta blive afskrækket af uhyggelige udseende krukke ovenfor.

På den anden side, take-home is med forbrugerne bruge meget mere tid i deres hjem end normalt på grund af lockdowns, karantæner og fjerntliggende arbejder / læring faktisk viste i en langt bedre ydeevne end et år tidligere i løbet af 2020, drevet navnlig ved bulk iscreme.

En regional CAGR på 2 forventes i løbet af 2020-2025, med alle produktområder optagelse positive CAGRs. Take-home is vil fortsætte med at se positiv vækst, mens impulsis vil vende tilbage til indspilning stigende salg fra 2022. De meget mindre frosne desserter og frosne yoghurt kategorier vil også vende tilbage til positiv vækst territorium â € ”selv om sidstnævntes salg i 2025 stadig vil være kun omkring halvdelen af de registrerede i 2022.
Nyankomne

Klassisk Sommer Desserter

Klassisk Sommer Desserter

Hurtig og nem middag eller dekadent dessert opskrifter til enhver lejlighed.

Den 6. årlige top 100

Den 6. årlige top 100

Gage Tollner store cocktails, rå bar, steaks og stegt kylling gør det til en af ​​de bedste nye restauranter i NYC

Devils på hesteryg den mest retro af canaps

Devils på hesteryg den mest retro af canaps

Ambers Devils på hesteryg opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Devils på hesteryg

Devils på hesteryg

Engle på hesteryg, en britisk forretter lavet med østers, der er blevet pakket i bacon og kogte.

MapleSriracha Devils on Horseback

MapleSriracha Devils on Horseback

En engelsk pub snack er reimagined med mexicanske ingredienser Devils on Horseback bliver Diablos en Caballo. En stor snack til Halloween, eller Dia de Los Muertos, eller når som helst en boozy drik er i hånden.

Diabetisk havre kiks.

Diabetisk havre kiks.

Diabetisk havre kiks opskrift ud af vores kategorien korn Estscarter har over 80.000 sunde lækre opskrifter online. Prøv dem ud

10 af de bedste opskrifter til Blomkål

10 af de bedste opskrifter til Blomkål

Her er 15 lækre blomkål opskrifter, der kan hjælpe dig spise sundere uden forsøgsfasen på smag, når du er på en LowCarb diæt eller ketofriendly spise planen.

Allehånde Kylling med Chimichurri og Brown Rice

Allehånde Kylling med Chimichurri og Brown Rice

Find og dele hverdagen Brown Rice Opskrifter for diabetisk. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Konfiguration Fejl

Konfiguration Fejl

Æblemos og kanel give disse pandekager en helt unik smag thats perfekt for at sparke off dagen

Nyankomne

Nyder de bedste korn til diabetes dit sunde køkken

Lær mere

Ofte set

Diamond Crystal Kosher Salt, 3 pund Walmart. om

Diamond Crystal Kosher Salt, 3 pund Walmart. om

Få bedste tilbud på Diamond Crystal Kosher Salt levering fra Central Market i Austin, Georgetown, Round Rock, Manor, Leander, Cedar Creek, Del Valle, Spicewood, Pflugerville, Buda, Manchaca, Cedar Park på Burpy. om

Køkken Essentials Salte og hvorfor den type og mærke, du bruger Matters

Køkken Essentials Salte og hvorfor den type og mærke, du bruger Matters

Mærket af kosher salt og hvordan man måler det kan gøre en reel forskel i din opskrift Heres hvordan at bytte Morton Kosher Salt til Diamond Crystal Kosher salt, og omvendt.

Slowcooked oksekød ragout opskrift Sainsburys Magazine

Slowcooked oksekød ragout opskrift Sainsburys Magazine

Langsom kogt, fallapart oksekød i en rig rødvin og tomatsauce. Blot 10 minutter af prep, derefter overlade det til at lave mad i ovnen eller langsom komfur.

Levi Roots Curry Goat Caribbean Opskrifter Goodtoknow

Levi Roots Curry Goat Caribbean Opskrifter Goodtoknow

Fantastisk mad til enhver smag med et øje til bæredygtighed

Stor værdi terninger Pimientos, 4 ounce Food News

Stor værdi terninger Pimientos, 4 ounce Food News

1.553 dåse pimenta produkter udbydes til salg ved leverandører på Alibaba.com En bred vifte af dåse pimenta muligheder er tilgængelige for dig, såsom hul, iso, og HACCP. Der er 4 leverandører, der sælger dåse pimenta på Alibaba.com, primært i Asien.

Hvad skal man gøre med Pimiento Peppers Home Cooking

Hvad skal man gøre med Pimiento Peppers Home Cooking

Selvom i dag fejret som et ikon af sydlige hjemmelavning, stammer Pimento-ost ​​i nord, som et produkt af industriel fødevareproduktion og masse markedsføring. Heres hvordan det ankom til din picnic kurv.

Linser og linser mel

Linser og linser mel

Den væsentligste forskel mellem linser og bønner er, at linser er mindre og flade skivelignende hvorimod bønner er store og ovale eller kidneyshaped. Endvidere linser er bikonvekse frø mens bønner frø, der vokser i lange bælg.

Hvad er forskellen mellem Fajitas, Enchiladas og Tacos

Hvad er forskellen mellem Fajitas, Enchiladas og Tacos

Nøgleforskelle mellem burritos, tacos og fajitas Har du problemer med at dechiffrere menuen, når du serverer en mexicansk restaurant, du ikke alene.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Hvis begge kan lave en dejstigning, hvorfor opfordrer din dejrecept til begge

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.