Den mest utrolige chokoladefudge frosting opskrifter

Denne no-bake peanut smør fudge er en super nem opskrift. Om to minutter, med kun to ingredienser og ingen sliktermometer, har du ubesværet Fudge! Denne hurtige dessert er perfekt til ferie og fester og koster under 3!

Peanut smør og enhver smag frosting eller glasur er alt hvad du behøver. Du kan finde dem overalt, og de koster omkring 1 hver. Fordi denne opskrift tager to minutter at piske sammen, er det perfekt til enhver type person; Hvis du er doven og ikke ønsker at jonglere en flok ingredienser, perfekt! Hvis du allerede har travlt i køkkenet, laver du 50 forskellige ting, lad denne enkle dessert være en mindre ting for dig at klare. Hvis du ikke er bager og ikke ejer et candy termometer, er denne opskrift for dig!

Min vanilje sødet kondenseret mælk buttercream frosting opskrift har været et stort hit på min blog og med folk, der har smagt opskriften. Og jeg begyndte at få nogle anmodninger om, hvordan dette kunne være en sødet kondenseret mælkchokolade smørkremisning.

Så jeg spillede rundt med ingredienserne igen, og jeg har nu en ny opskrift til at dele med dig. Sødet kondenseret mælkchokolade Buttercream Frosting er tyk og dekadent. Det vil tage nogen almindelig kage smag og tilføje en fløjlsagtig smag til det, når du laver denne glasur.

Jeg kan godt lide en tyk glasur på mine cupcakes, men du kan tilføje mere sødet kondenseret mælk for at tynde det ud og bruge den på en kage. Det vil generøst frost 12 cupcakes, eller du kan frost 24 cupcakes med et tyndt lag af glasur.

Det vil være svært i starten, og så når det hele kombineres, vil det være en lækker fluffy glasur, du kan bruge på dine yndlings kager! Du kan justere konsistensen ved at tilføje mere sødet kondenseret mælk.

Denne fudge skive er fantastisk at have i din opskrift repertoire, da du kan piske det hurtigt op, når du har brug for en sød behandler. Basen er skabt med knuste kiks, kondenseret mælk, kakao og meget mere. Dens bløde, men alligevel fast og rig endnu ikke Overpowering .

Chokoladefudgeisektionen er lavet enkel ved at piske sammen ingredienserne og hælde det over bunden. Isektionen vil sætte lidt, men forbliver fudgy i tekstur. Et par af mine andre favorit ingen bage skiver er dette ingen bage milo skive og dette ingen bage ginger skive.

Plain kiks: Jeg bruger almindelig Arrowroot kiks, men du kan også bruge almindelige Marie kiks eller almindelig Fordøjelse Kiks. For at gøre denne opskrift glutenfri, brug almindelig glutenfri Arrowroot kiks eller en anden almindelig glutenfri kiks efter eget valg.

Det er bedst at sprede sig over din glasur umiddelbart efter at du er færdig med at gøre det. Dette undgår det fra at styrke for meget, før du kan sprede det på bunden. Hvis din glasur har brug for mere fugt, tilsæt en spiseskefuld mælk ad gangen, indtil den er spredbar igen.

Klik for at fortsætte til den nemmere chokoladefudge opskrift>

:. Hocolate Fudge Cake fryser rigtig godt. Tofreeze, vent indtil kagen og frosting er helt cool. Forlad den pande, og dæk derefter med plastfolie, så et lag af folie og fryser i op til en måned.

Jeg er klar over at sige, at dette indeholder den bedste chokolade Frosting nogensinde er ret en Erklæring , men jeg tror ærligt, at det er så lækkert! Jeg realiserede også efter mine Facebook-anmodninger indlæg, som jeg ikke havde nogen indsendt min go-toâ chokolade kageopskrift!

Chokoladekage er en af ​​de klassikere, som du ikke vil rodde med, men nogle gange kan de være forfærdelige eller ikke chokoladey nok, eller bare ikke fugtigt nok. Jeg har set de seneste par måneder, at folk bruger kaffe eller øjeblikkelig kaffe i en chokoladekage af former for at gøre kagen mere fugtig og chocolatey, så jeg prøvede dette!

Jeg kan ikke smage kaffen, og hverken kunne min familie dog  hvis du ikke kan lide kaffe, eller aldrig købe det, så ingen bekymringer, du kan bruge bare vand, men dybden af ​​smag kan ikke være den samme!

Den magiske ingrediens i chokoladefrosten er den fordampede mælk, jeg opdagede dette efter trawling gennem internettet i timevis og fandt et par nævnt, at det kunne være bedre og hellige ryger det var.

Som du kan se i billederne, ser det sig ret skinnende og næsten ser vådt ud, men det er bare konsistensen, jeg kan lide min lidt mere smidig end din standard smørkrem! Du skal dog bruge det faktiske usaltede smør, du kan ikke bruge et spredning til denne bit! Du vil have smøret, der er indpakket i folie.

Da jeg bogførte min opskrift på Myvictoria Sponge â € "Celebration Cakei vidste, at du alle elskede klassikerne, så jeg håber dette passer godt også! Men denne kage er så meget mere overbærende. Du kan nemt lave en chokolade version af min Victoria Svamp, men det er helt sikkert mere tæt og mere chokoladey. Det er stort set himlen i en bid.

Jeg bruger ikke en elektrisk mixer til denne kageopskrift, fordi den højst sandsynligt vil gøre det. Jeg gør bare hver bit for hånden, og følg derefter det hele sammen for at få en tyk fudge kage, der bakker til perfektion. Men en mixer er god til frostingssiden af ​​ting!

I en Heatproof Skål, mikrobølgeovn Det mørke chokolade smør til smeltet â € "min tager to minutter! Hæld kaffebranulerne i 125 ml kogende vand og bland â € "Tilsæt kaffen til chokolade / smørblandingen og rør godt til glat!

Bland æggene med kærnemælk tilsæt chokoladeblandingen og ægblandingen til de tørre ingredienser og rør sammen, prøv ikke at blande det, det skal være tyk, men løbende, når det er færdigt og ingen mel klumper!

Gradvist tilsæt glasurskurpulveret, alternativt med den fordampede mælk, indtil alt er inkorporeret og tilsættes vanilje essensen â € "beat i et par minutter, så det er ekstra glat cremet.

Sæt en halvdel af kagen på en plade og spred et par dollops af glasur på toppen. Sandwich med den anden halvdel. Spredet over resten af ​​glasuret på toppen eller toppen og siderne op til dig! Hvis du laver denne chokoladefudge kageopskrift til en fødselsdag, hvorfor ikke få lidt kreativ? Køb Dekorativt Icing Penner til at skrive din egen personlige besked, eller tilføj et elegant tryk med nogle spiselige glasurblomster.

Over her er vi chokolade fans-det er vores absolutte favorit smag! - og vores liv ville ikke være komplet uden nogle chokolade fudge frosting! Vi spiser det af skeden. Her kan du finde vores foretrukne choc fudge frosting opskrifter, så du kan nyde over enhver kage eller cupcake, du vil have.

Chokolade Fudge Frosting: Vil du have Creamier? Prøv denne!

stor opskrift. Jeg ville have givet det en fem, hvis det var bedre og måske flere instruktioner. Det er mere af en fudge frosting som andre har nævnt. Opskriften stater til at lave mad til tykke, men kondenserede Mik og smeltede chips er allerede tykke? Så jeg kogte det i 10 minutter og bemærkede, at det stakkede til pandenes sider bedre, så jeg regnede med det var gjort. Efter det er helt afkølet, og jeg havde tilføjet vaniljen, hvad var der på skeden, der talte temmelig godt, så jeg sprede det over kagen, som allerede havde afkølet. Frosting var ikke så tyk som det, der var på skeden eller siderne af panden, da den spredte sig godt, men holdt oozing omkring 1/2 "forbi kagenes sider. Gør mig ikke forkert. Dette er den bedste Fudgy Frosting I har prøvet, og det smagte godt med min mørke chokoladekage. Jeg vil gerne få det tykkere uden at skulle tilføje pulveriseret sukker siden det er derfor jeg elskede denne opskrift.

Denne opskrift smager godt, men som en anden Reviewers , jeg havde problemer med konsistensen og opstillet. Jeg endte med at gøre følgende Revisioner : Jeg fordoblede chokoladen og brugte 72 CACAO-bagechokolade. Jeg blandede sig om en spiseskefuld majs stivelse med chokolade og kondenseret mælk. Jeg slog ud vandet helt og holdent . Resultatet var en lidt tykkere frosting, der spredte på kagen bedre. Jeg kølede kagen efter at jeg frostede det. Jeg vil stadig sige dette er mere af en glasur, men dens let den mest lækre, jeg har haft i et stykke tid!
Nyankomne

Chokolade fudge pie

Chokolade fudge pie

Chokolade fudge pie er syndfuldt rig og sød. Vær sikker på at dine gæster bringer deres søde tand næste gang du tjener denne

Mini æg rå chokolade ganache Brownies Opskrifter Divine Chokolade

Mini æg rå chokolade ganache Brownies Opskrifter Divine Chokolade

Mocha Brownies er den perfekte combo af chokolade og espresso i en rig, fudgy brownie. For kaffe og chokolade elsker, dens den ultimative dessert

Den perfekte cupcake for når du forventer en lille en. Boy Girl Puppy Betyder det noget,

Den perfekte cupcake for når du forventer en lille en. Boy Girl Puppy Betyder det noget,

Den perfekte cupcake for når du forventer en lille en. Boy Girl Puppy Betyder det noget,

Alternativ Bundt Cake Glaze Brug af sødet kondenseret mælk opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Alternativ Bundt Cake Glaze Brug af sødet kondenseret mælk opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Babushka Deli er din russiske og europæiske fødevarer butik online. Du vælger dit foretrukne mad og ved klik vil vi levere det til din dør.

Chokolade og Guinness kage spisestræet

Chokolade og Guinness kage spisestræet

Hummingbird Bakery Chocolate Guinness Cake

Nem opskrift på rig og lækker chokolade Guinness kage kvæles i cremede Baileys spiked buttercream. Perfekt til St. Patricks Day

Nem opskrift på rig og lækker chokolade Guinness kage kvæles i cremede Baileys spiked buttercream. Perfekt til St. Patricks Day

Nem opskrift på rig og lækker chokolade Guinness kage kvæles i cremede Baileys spiked buttercream. Perfekt til St. Patricks Day

Habanero Brownies Mexicanske Brownies

Habanero Brownies Mexicanske Brownies

Habanero Pepper er en meget krydret peber sort, der er bredt tilgængeligt i supermarkeder. Lær alt om Habanero på Peppergeek

Chokolade Habanero Peppers Til salg Opskrifter

Chokolade Habanero Peppers Til salg Opskrifter

Lav Honning ristede hvidløg Habanero Hot Sauce

Habanero Chocolate

Habanero Chocolate

Chokolade Habanero er en yderst varm chocolatecolored habanero. I øjeblikket er chokolade Habanero anerkendt som verdens 4. hotteste peber.

Nyankomne

Rich Chocolate Frosting.

Lær mere

Ofte set

En anden chokolade chip cookie opskrift

En anden chokolade chip cookie opskrift

Find og del hverdagen Villaware Krumkake Opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Chokolade ladyfingers

Chokolade ladyfingers

Supercook fandt 77 kaffe og dame fingre opskrifter. Supercook viser tydeligt ingredienserne hver opskrift, så du hurtigt kan finde den perfekte opskrift

Lægger for at frigive chokolade dækkede kartoffelchips udelukkende på Target Stores video

Lægger for at frigive chokolade dækkede kartoffelchips udelukkende på Target Stores video

Hver dages en stor dag for familier. Køb din vej online og instore, oplev store værdi gaver, bøger og alle ting baby, børn og hjem.

Chokolade Smoothie opskrift Hvordan man laver Chokolade Smoothie opskrift bigbasket Kogebog

Chokolade Smoothie opskrift Hvordan man laver Chokolade Smoothie opskrift bigbasket Kogebog

Den bedste chokolade Smoothie Med Kakaopulver Opskrifter på Yummly avocado og chokolade Smoothie, mexicanske chokolade smoothie, mexicanske chokolade Smoothie

ChocolateRaspberry Linzertorte

ChocolateRaspberry Linzertorte

Smukke sandwich cookies fyldt med hindbær marmelade og toppet med chokolade perfekt dessert til enhver part.

Hemmelighederne ved belgisk chokolade

Hemmelighederne ved belgisk chokolade

Chokolade spiritus, hvad er det Svaret kan overraske dig. Og hvad med chokolade likør, nyheder, finde ud af alt hvad du behøver at vide i dette indlæg.

En gammel Family Circle opskrift, jeg husker adskillige som barn Best lavet i en Bundt tin.

En gammel Family Circle opskrift, jeg husker adskillige som barn Best lavet i en Bundt tin.

En gammel Family Circle opskrift, jeg husker adskillige som barn Best lavet i en Bundt tin.

Chokolade Peanut Klynger med Marshmallows

Chokolade Peanut Klynger med Marshmallows

Behov det perfekte søde behandle til jul eller andre helligdage Lær at lave denne nobake hvid chokolade jordnøddesmør slik, som alle elsker

Crispy chocolatemarshmallow behandler opskrift

Crispy chocolatemarshmallow behandler opskrift

Denne enkle kakao pebble chokolade peanut smør marshmallow barer opskrift tager kun omkring 30 minutter at lave, og du er klar til at spise

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.