Chorizo Og Sød kartoffel Tacos Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Jeg savner at blogge. Jeg stadig lave mad hver aften, men tiden til at fotografi , redigere billeder, skrive indlæg, indlæg på sociale medier er det bare has not været der. Men Im forsøger at passe det i. For at sige det lidt højere op på listen over prioriteter. Og jeg tænkte, hvad bedre dag for at hoppe tilbage i det end tirsdag. Fordi, yall vide, hvor meget jeg elsker mig så mig Taco tirsdag.

Og med rådyr sæson har netop afsluttet, det føles kun rigtigt, at jeg deler en taco, der kan bruge noget af det velsmagende dyrekød chorizo! Selvfølgelig kan du bruge uanset hvilken type chorizo du har eller foretrækker, men for dem, der har nogle vildt chorizo, jeg varmt anbefale dig at bruge det. Fordi, yum.

I mellemtiden tilsættes 2 teskefulde olie til en stor stegepande over medium-lav varme. Tilføj i chorizo, og madlavning, omrøring og smuldrende, indtil det er kogt og ikke soupy leder. Hæld vandet fra fedt og tilbagevenden gryden til brænderen.

Jeg ligesom min mad krydret, så thechipotle peberfrugter i adobo pakke en hel del af varme. Hjemlig ønsker en mildere version af denne skål, springe chipotle andtry tilføjer bare 2 til 3 spsk af adobo sauce i stedet.

Denne chorizo, sød kartoffel og sort bønne taco opskrift er inspireret af vores dejlige Kreditor Clerk, Alma San Roman. Alma er ikke kun en tegner wiz men en utrolig cook. Shesent holdet et billede af "tacos de chorizo" frokost, der fik os alle trang chorizo tacos!

! Den fetaost bruges til top denne taco opskrift er fra ourBest Baa Mejeri, en af vores mange fantastiske Ontario osteproducenter ligger i Fergus, ON, Bedste Baa ejes og drives byPeter og Nicole Bzikot.

En af mine foretrukne dinneronawhim opskrifter gør Taco tirsdag ikke kun ønskelig men let! Strømlinet madlavning af chorizo, løg og sød kartofler / majs på én gang sat middag på bordet på 30 minutter max. Chorizos naturlige krydderier er særligt gratis til søde kartofler; men hvis du ikke føler svinekød, prøv jorden kalkun, hakket oksekød, eller solo sød kartoffel!

Hvis du er på udkig for at amp op din traditionelle taco opskrift thenlook ikke videre end disse flavorful sød kartoffel Chorizo Tacos! De har en lækker blanding af ristede søde kartofler, rød peber, sorte bønner og chorizo! Alt er krydret til perfektion og derefter toppet med creme fraiche og Cotija ost! God fornøjelse!

2022/01/06 Peel løg og sød kartoffel og terninger i 1/2-i. terninger. Varm olien i en stor gryde over medium varme. Læg løg, kartofler, og salt og kog løg. rom solnedgang. omServings 4Samlet Time 30 minsEstimated Reading Time 2 minsCalories 1006 per portion

efter et stykke tid selvom, jeg besluttede at prøve bestilling noget fra selve menuen, men stadig med chorizo, fordi nu, at jeg vidste, hvor godt det var, hvordan skulle jeg gå til ordre noget andet jeg afgjort på chorizo bløde tacos, som ikke indeholdt kartofler.

Åh mand. de er nogle velsmagende tacos. også? chorizo kan være temmelig fedtet. det viser sig, at spise flere tacos fyldt til randen med bare chorizo kan efterlade en temmelig intens pøl bag på pladen, når du er færdig.

når jeg besluttede at genskabe chorizo tacos hjemme, jeg vidste, at jeg ønskede at inkludere nogle kartofler til hjælpe med at udfylde op tacos uden at blive helt så fyldt til randen med kød. og, irsk arv trods jeg bare ikke har en masse kærlighed til hvide kartofler. theyre bare så. ikke noget.

gå ind. chorizo og søde kartoffel tacos! den cremede, ristede søde kartofler tilføje sådan en flot kontrast til den krydrede svinekød og sprøde rødkål og løg. og fordi vi hugge de søde kartofler i små terninger, før vi stege dem, bliver de gjort i mindre end 20 minutter, så vi ikke behøver at vente for længe med at nyde vores chorizo og sød kartoffel tacos.

i virkeligheden, da vi flyttede, dens nu langt hurtigere at gøre disse tacos selv, end det er at køre de 2 timer tilbage til den mexicanske restaurant. og nu, at jeg regnet ud min favorit opskrift på chorizo og sød kartoffel tacos, im ikke engang det fristet til. godt, ikke meget ofte, alligevel.

forberede chorizo blandingen, mens kartofler er i ovnen. I en varm pande drysset med lidt olie, tilsæt løg og peberfrugt andsautà © i 5 minutter. Tilføj chorizo og kog kanterne begynder at få sprød. Tilføj nu hvidløg og sauté i 30 sekunder, og tilføj derefter sorte bønner. Kog i endnu et par minutter for blot at tillade smag at meld. Sidst tilføjer kartofler til chorizo-blandingen. Hvis din pande ikke er stor nok, kan du bruge en stor krukke eller bagning skål og blande kartofler og chorizo ​​mix.

Mexicansk chorizo ​​søde kartoffel taco

Jeg gør disse tærte søde kartofler hele tiden. Jeg elsker at lave søde kartofler til salte retter, ikke søde retter, hold savory hele vejen! Hvidløg, løg, chili pulver, røget paprika, chipotlechili magt, salt og peber gør disse små gutter til en salte og tilfredsstillende kartoffel skål! De pairso godt med chorizo ​​pølse og æg, de var bare ment at blive swaddled sammen i bløde varme tortillas. Jeg top dem af med friske tomater, cotija ost, frisk avocado og hot sauce selvfølgelig!

Jeg finder det vigtigt at bruge en non-stick stegepande til de søde kartofler for at undgå at holde fast. Jeg har lavet dem i flere slags pander, og min gode non-stick-stanker hjælper dem skarpt og ikke bliver grødet og klæbrig.

Jeg bruger de virkelig små bløde shell taco tortillas, så antallet af tacos du kan samle willdepend på de størrelser tortillas, du bruger. Hvis du bruger større tortillas, som du fylder mere, kan du op på antallet af æg for at få dem til at gå videre. Dette Status Meget Wiggle Room, du kan gøre mere eller mindre afhængigt af det nummer, du vil lave!

300 gram søde kartoffel 200 gram røde nyre bønner 60 gram baby spinat 20 gram Coriander 6 El Cielo Mixta Corn Tortilla 2 Gratis Range Pork Chorizo ​​2 Tomater 1 Rød Chilli 1 majs Cobs 1 TBS Græsk Yoghurt Ekstra jomfru olivenolie salt og peber

Jeg kan godt lide at charme mine tortillas over den åbne flamme på af brændere af min gaskomfur. Du kan også pakke dem i papirhåndklæde og varmt i mikrobølgeovn i 10-15 sekunder, eller pakk i folie og opvarm dem i ovnen.
Nyankomne

Ny Rick Bayless serien bringer dig ugentlige taco opskrifter

Ny Rick Bayless serien bringer dig ugentlige taco opskrifter

Disse tacos var så nemt at forberede, jeg var en lille smule skeptisk, at de ville være godt. Men igen Rick Bayless ikke lade mig ned jeg er sådan en fan. Han sagde, at chorizo er den mexicanske udgave af bacon det bare gør alting bedre. I dette tilfælde en lille smule gik en

Chorizo Tacos med Creamy Slaw

Chorizo Tacos med Creamy Slaw

Disse robuste, supersimple seafood tacos får de fleste af deres rige dybe smag fra den smuldrede mexicanske chorizo, der går ind i dem.

Chokolade kaffe eclair.

Chokolade kaffe eclair.

Ingredienser, allergener, tilsætningsstoffer, Ernæringsfakta, Etiketter, Oprindelsesoprindelse og information om produktprofiteroler AU Chocolat Carrefour 360g 4x 90g

HLNE LAURAENDEAUS BACON OG PECAN BRUSSELS SPROUTS RICARDO

HLNE LAURAENDEAUS BACON OG PECAN BRUSSELS SPROUTS RICARDO

Jeg ønskede virkelig at lave en skål med brusselsspirer. Jeg besluttede at bruge en fuldbodificeret kombination af krydderier, for en fantastisk vinter varm op.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

25 Fun Jul morgenmad Ideer til Kids oprette en speciel morgenmad til kick off feriesæsonen, eller til juledag formiddag.

Drej Sidesten jul skinken i en teatralsk morgenmad gryderet

Drej Sidesten jul skinken i en teatralsk morgenmad gryderet

En lækker make forude Morgenmad gryderet thats ikke grødet. Dette æg skål kommer sammen i 10 minutter og er perfekt til brunch eller morgenmad til aftensmad.

Jul morgenmad brunch opskrifter

Jul morgenmad brunch opskrifter

Jul morgenmad brunch opskrifter

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Find julen vafler stock billeder i HD og millioner af andre royaltyfree stock-fotos, illustrationer og vektorer i Shutterstock kollektion. Tusindvis af nye, highquality billeder tilføjet hver dag.

Hvor man har en Lavish Hongkong Hotel jul Brunch eller middag

Hvor man har en Lavish Hongkong Hotel jul Brunch eller middag

I år har du ikke lyst til at lave mad, men sætte fødderne under bordet og deler et dejligt måltid med din familie. Vi har plukket op nogle restauranter forventer du den 25. december 2021 over en dejlig brunch.

Nyankomne

Jul buffet ideer

Lær mere

Ofte set

Epic jul Cinnamon Roll Board

Epic jul Cinnamon Roll Board

Uanset om det er en ferie eller en søndag morgen i maj en Brunch Charcuterie Board er en imponerende skærm og en vindende ide til en knockout familietræf

Leder du efter nogle nemme jul brunch ideer Vi er skyld fik alt fra Brussel salathoveder Hash til Cloud Æg.

Leder du efter nogle nemme jul brunch ideer Vi er skyld fik alt fra Brussel salathoveder Hash til Cloud Æg.

Leder du efter nogle nemme jul brunch ideer Vi er skyld fik alt fra Brussel salathoveder Hash til Cloud Æg.

Vegetarisk julemenu Vegetariske julopskrifter

Vegetarisk julemenu Vegetariske julopskrifter

Uanset om du har brug for en festlig spredning til en skare eller en intim julemiddag af to, vil disse veganske restauranter gøre madlavningen til dig.

Julen Charcuterie Board

Julen Charcuterie Board

Hvordan at gøre den perfekte julegave charcuteri bord plus tips til at vælge ost, kiks, og en indkøbsliste til alle de elementer, jeg brugte.

Wow Gæster denne jul ved at gøre Charcuterie kranse kernen i dit Appetizer Table

Wow Gæster denne jul ved at gøre Charcuterie kranse kernen i dit Appetizer Table

I denne uges Foodie fredag, stopper 23ABCs Kallyn Hobmann af Locale Farm til tabel spisested til at lære at gøre julen krans charcuteri bestyrelser.

Juletræ Charcuterie Board

Juletræ Charcuterie Board

Imponer gæster denne ferie sæson med disse sød jule charcuteri bestyrelser at funktionen honningkager mænd, pebermynte, og mere.

Julen Dessert Charcuterie Board live til Sweet

Julen Dessert Charcuterie Board live til Sweet

Skab den ultimative julegave cookie dessert bord til en ferie fest eller filmaften, plus ideer til at gøre en jule slik bord.

Ost board house.

Ost board house.

De er som salte gingerbread huse.

Træ juletræ charcutererie bord

Træ juletræ charcutererie bord

Dette er en showpropper for sikker og tager en lille planlægning, men resultaterne er det værd, at der ikke er nogen opskrift på denne forretter, brug hvad du nogensinde vil. Studere billedet for at få en ide om, hvordan man placerer de behandler instruktioner om at lave et juletræ charcuterie bruge et Styrofoam juletræ

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.