Kan du spise din jackolantern græskar

Dette betyder, at 35 millioner græskararesæt, der skal købes dette årvogne14. Mergionset at gå til affald1. Hans er næsten lige så meget som de 15 millioner spildte i 2022 og nok Tomakea Bowl ofpumpkin suppe til heleukbollen.

Sidste Halloween, 33 millioner græskar blev købt til udskæring, men næsten 12million af disse var leftaleate2. Ncouragingly, bevidstheden om, at carving græskar påfører beathas, 53% sammenlignet med 42% sidste år.

Da Hubbub startede sin forskning i græskar tilbage i 2022, har antallet af peoplewho forsøgt den teasonal behandler HassignificateChertyClased, med kun 26% af folk, der nu siger, at de aldrig har prøvet det sammenlignet med 47% i 2022.

AOIFE Allen, direktør hos Hubbub, sagde: Dens fantastiske at se, at flere og flere husstande spiser deres græskar på Halloween. Uwever, som Halloweencontinuerer at vokse i popularitet, WeestimateAlmost det samme antal græskarswillo til affald Assix for år siden, så det er vigtigt, at Peopleare inspirerede til at koge deres udskæringer.

Pumpkins er en dejlig sæsonbestemt mad, der vokser lokalt, og de er en billig og sund måde at fodre en skare på. E Har en række opskrifter forslag til rådighed for at få folk til at lave mad med denne lækre mad.

MichaelTellarmi, græskar køber fromco-op: På Thecoâ € "OPWERE forpligtet sig til at forebygge spilde af vores butikker og gøre hvad vi kan for at hjælpe vores kunder med at reducere affaldet Hjem. Iere forventer et salg af græskar til at flyve fra hylderne igen i år, hvorved vores kunder toog deres græskar og derefter kompost dem, hvor det er muligt, for at hjælpe med at reducere virkningen af ​​Halloweenon miljøet.

Findstep ved trin instruktioner om, hvordan man laver en pie græskar og flere lækre opskrifter her

Når du forbereder græskar til at spise, skal du sørge for, at du har grundigt vasket ydersiden med varmt vand og sæbe eller Vaskemiddel . Dette er især vigtigt for græskar købt i et "græskar patch", da de måske ikke er blevet vasket før. Selvom typiske store carving græskar kan smage forfærdelige, er de spiselige. Det er altid bedst at bruge madlavning græskar, når vælger et græskar, som du har til hensigt at spise. Hvis du udskærer det til Halloween, før du spiser, skal du vaske det, før du skærer ind i det og skyl det igen efter at have vist.

Pumpkin i sig selv er fremragende. For at lave mad græskar, skive i klumper ikke større end 3x3, og alle klumper skal være omtrent samme størrelse. Forlad skrælen på. Damp i mikrobølgeovnen eller på ovnen, indtil alle stykker er bløde og grødet. Derefter kan du tjene direkte ved spisebordet med smør, efterlader det til diners for at fjerne skræl. Alternativt kan du lade det køle, skræl i køkkenet, mash det op med smør til smag, så varme og tjene.

Brændt, pureeret, kuberet teknisk, alle græskar er spiselige. Men der er vigtige distinktioner at gøre, når du satte sig for at lave mad med hele græskar, ligesom jeg gjorde på en nylig 95-graders oktoberdag.

Jeg sætter en halvdel af græskar, hud og alt på et bageplade og omhyggeligt, at sucker er tungt sted i ovnen. Pumpkin Innards kræver varme til at blive omdannet til meget af noget. Og gør puré er nok den nemmeste måde at forvandle en hel græskar til noget, du kan spise, så det er hvad jeg gør.

Du kan også luns op en hel græskar i skiver eller terninger indmaden i små stykker, der kan stå i fremragende for noget som sød kartoffel. Og de er billige. Jeg fandt sukker græskar i butikken for mindre end 99 cent pundet nylig; 10- til 12-pund carving græskar generelt svæve mellem 5 og 10 i oktober.

De græskar typisk købt som Halloween dekorationer er lyse orange og afrundet, med tyk hud, solide kød og en overvejende hult indre. Skær et hul i toppen, øse ud de frøbærende indvolde og græskar solidt bevarer sin form til udskæring og holde stearinlys på Halloween aften. Nogle græskar avlet til dette formål, omfatter 2 til 5-pund sorter som Baby Bjørn, omgang gysende og sukker Treat. I 8- til 15-pund kategori er Jack-O-Lantern, Autumn Gold og Harvest Moon sorter. Græskar der modnes til en størrelse på 15 til 25 pounds omfatter Connecticut Field, Jumpin' Jack og Rouge Vif d'Estampes, eller Askepot græskar.

ved også, hvilken del af græskaret er spiseligt? De fleste dele af græskar er spiselige, herunder den kødfulde skal, frøene, bladene og endda blomsterne. I USA og Canada er græskar en populær Halloween og Thanksgiving Haple.

Hvad sker der, hvis du spiser en jack o lantern champignon?

Når folk besøger deres lokale familieejede græskar patch omkring Halloween, søger de normalt til middag. Størstedelen af ​​de næsten 2 milliarder pund af græskar dyrket i U.. Hvert år er skåret op i stedet for at spise, hvilket gør squash til en unik del af landbrugsbranchen. For folk, der foretrækker sæsonbestemte opskrifter til Halloween-dekorationer, kan det rejse et par spørgsmål: Er græskarerne solgt til Jack-O-lanterner, der er forskellige fra græskar, der sælges som mad? Og er Halloween græskar noget godt at spise?

Uanset hvad du gør, skal du sørge for, at dit græskar ikke er udskåret allerede, når du beslutter dig for at lave mad med det. Der er mange måder at genbruge dine jack-o-lanterner, men at gøre dem til tærte er ikke en af ​​dem. Hvis man planlægger at lave mad med et carving græskar, skal det være intakt, siger McKelvey. Brug aldrig en, der er blevet udskåret i en jack-o'-lantern, ellers kan du beskæftige dig med bakterier, snavs og støv og andre små critters.

Halloween er en stor forretning i meget af verden. I U.. Alene det anslås at 9 milliarder vil blive brugt på Halloween i år, splittet næsten jævnt mellem kostumer, dekorationer og slik. Alt på en begivenhed, der virkelig varer et par timer, en nat om året.

Den masseproducerede standard orange græskar solgt forhalloween er blevet opdrættet og vokset som dekorationer, ikke som mad og ikke til smag. Det betyder ikke, at de arent spiselige, men det kan betyde, at du ikke vil nyde det.

Forslagene, du hører til madlavning Dekorative Halloween Pumpkins involverer normalt at gå ud og købe en masse andre ingredienssugar og krydderier, grøntsager, nogle gange meatin Håber om, at der kan laves noget af alt dette, vil gøre Halloween Pumpkin mere Palatable . Slags som at drukne en frygtelig veggie i ketchup eller smør og salt for at undgå at smage det. Eller dreje det til en dessert, der drypper i sukker og kalder det en godbid.

smadre dit græskar, før du sætter det i kompostpileor, mindre dramatisk , skære det opwill fremskynde processen lidt. Og selvom de fleste græskar ikke er grønne eller brune i udseende, for kompostering formål, de er grønne, hvilket giver nitrogen til din kompostbakke.

Pumpkins. Vi ser næppe dem hele året og derefter oktober kommer rundt, og vi kan ikke undslippe deres orange ansigter. A Stigerende 15 millioner græskar dyrkes i Storbritannien hvert år, men hvor mange af os har faktisk spist en af ​​dem?
Nyankomne

Hvornår skal du smide kogte ris

Hvornår skal du smide kogte ris

Hvor længe er kogt ris godt til i køleskabet ifølge FoodSafety.gov Foodkeeper App, kan resterende ris opbevares i køleskabet i tre til fire dage, og det kan opbevares i fryseren i en til to måneder. Hvis du lagrede din ris i fryseren, så er det vigtigt for tha ...

25 fascinerende græskarfakta Barton Hill Farms

25 fascinerende græskarfakta Barton Hill Farms

Selvom typiske store carving græskar kan smage forfærdelige, er de spiselige. Det er altid bedst at bruge madlavningspumpkiner, når du vælger et græskar, som du har til hensigt at spise. Hvis du udskærer det til Halloween, før du spiser, skal du vaske det, før du skærer ind i det og skyl det igen efter at have vist.

How do you genopvarme frosne kogte rejer

How do you genopvarme frosne kogte rejer

Ja, du kan fryse kogt rejer, og de vil komme ud af fryseren lige så velsmagende som når du lægger dem derinde.

Dont Toss Din Leftover JackoLanternsHere er 6 måder at genbruge dem

Dont Toss Din Leftover JackoLanternsHere er 6 måder at genbruge dem

Mens mange græskar købes forcarving formål, er der faktisk masser af måder at genbruge den alsidige squash herunder deres kød og frø

Kan du spise rå græskar guts wikipedikia encyclopedia

Kan du spise rå græskar guts wikipedikia encyclopedia

Landlinjer blog fra opskrifter til stearinlys, her er fem kreative ideer til at hjælpe med at finde en anden brug til dine gamle græskar.

De rå og de kogte tips til at spise kød

De rå og de kogte tips til at spise kød

Som en tv-kok har Blanc lært, at Lams Levers skal være tyndt skåret og lave mad ... Mere

Sådan laver du græskar til tærte selv din jackolantern

Sådan laver du græskar til tærte selv din jackolantern

Selvom typiske store carving græskar kan smage forfærdelige, er de spiselige. Det er ... Mere

Ham og bønner med Randall bønner bruger genvejsingredienser som dåsebønner, leftover skinke, smør og løg til trøstende middag.

Ham og bønner med Randall bønner bruger genvejsingredienser som dåsebønner, leftover skinke, smør og løg til trøstende middag.

Ham og bønner med Randall bønner bruger genvejsingredienser som dåsebønner, leftover skinke, smør og løg til trøstende middag.

Kan katte spise græskar

Kan katte spise græskar

I denne korte undersøgelse svarer vi på spørgsmålet, kan du spise en rå græskar og vil løse de ernæringsmæssige fordele ved at spise rå græskar. Desuden, We.

Nyankomne

Hermetisk Jalapeno Hot Sauce Opskrift

Lær mere

Ofte set

Sådan laver du Canned Beans din komplette vejledning

Sådan laver du Canned Beans din komplette vejledning

En lækker, hurtig og nem afghansk curry. Bløde og buttery nyrebønner simmeres i en krydret tomatsauce med let karameliserede løg og hvidløg.

Dette Pumpkin Pear brød budding opskrift er fra den Cookn opskrift arrangør opskrift samling

Dette Pumpkin Pear brød budding opskrift er fra den Cookn opskrift arrangør opskrift samling

Dette Pumpkin Pear brød budding opskrift er fra den Cookn opskrift arrangør opskrift samling

Kan Kraft American Cheese skiver være frosset FirstLawcomic

Kan Kraft American Cheese skiver være frosset FirstLawcomic

Billige kan du fryse amerikanske ost skiver katalog af varer til lave priser og med gratis forsendelse. Og en bred vifte af kvalitetsprodukter fra joom

Kan du fryse før skiveskåret amerikansk ost

Kan du fryse før skiveskåret amerikansk ost

Ja, du kan fryse amerikansk ost i et par måneder. Find ud af, hvor længe amerikansk ost ville vare i fryseren.

Avocado Puree Stage 1

Avocado Puree Stage 1

Sådan fryser du Avocado til brug i dine hjemmelavede babyfoodopskrifter

Canning Cherry Tomatoes eHow. om

Canning Cherry Tomatoes eHow. om

Frisk dåse kirsebær tomat skrællet køb frisk dåse kirsebær tomat skrællet, kirsebær tomat produkt på Alibaba. om

San Sebastian Cheesecake er en berømt ostekage fra Spanien. Dens lækre, med en brændt top og et rigt, cremet interiør. Så let

San Sebastian Cheesecake er en berømt ostekage fra Spanien. Dens lækre, med en brændt top og et rigt, cremet interiør. Så let

San Sebastian Cheesecake er en berømt ostekage fra Spanien. Dens lækre, med en brændt top og et rigt, cremet interiør. Så let

Bhindi Bhaji Opskrift Enkel nem indisk vegetabilsk curry af okra og tomat

Bhindi Bhaji Opskrift Enkel nem indisk vegetabilsk curry af okra og tomat

Jeg har brugt frossen okrabhindi i denne opskrift. Denne Masala Bhindi med løg er hurtig og meget nem at forberede og er absolut lækker.

Sauted Dåse laks

Sauted Dåse laks

En dåse laks opskrift thats lækker cremet, pakket w veggies, denne laks pasta opskrift kommer sammen på bare 15 minutter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.