Top 10 Best Moon Pie i Nashville, TN februar 2022 Yelp

Indhold:

  1. One Stop Shop at købe Moon Pie produkter online i Mumbai, Delhi, Bangalore , Hyderabad, Ahmedabad, Chennai, Kolkata, Surat, Pune, Jaipur Alle større byer

Et tegn annoncerer arbejdsmandens frokost - en RC Cola og en Moonpie. Combo kostede en krone under den store depression, og kom i større portioner end deres samme prissatte konkurrenter. Melanie peeples til NPR skjul billedtekst

Marketing Director Tory Johnston står ved siden af ​​transportbåndet. Her har vi hvad der hedder 'den enrober.' Johnston siger. Dette er slags vores Willy Wonka øjeblikkelige â € "hvor hele rækken af ​​mini moonpies fortsætter under dette vandfald af chokolade.

Siger Campbell: Da han gik op i Appalachia for at forsøge at sælge nogle af produkterne fra bageriet til kulminerne, sagde de: "Vi vil ikke have noget, du sælger. Vi vil have noget, der er stort og rund og fyldt op med marshmallow, og det skal være dækket af chokolade. ' Og så har de indrammet månen med deres hænder og sagde: "Det skal være så stort som månen! '

Sikker nok, Moonpie var et astronomisk hit. Og selvom det er mest elskede og forbruges af dem, der bor i syd, sælges Moonpies faktisk i hver stat. Du skal bare se lidt hårdere på nogle steder end andre.

Du kan få en dobbelt decker, du kan få en enkelt decker, de har de mini. Og så har de alle de forskellige smagsstoffer, siger Carrie Crowe, en Chattannooga indfødt. Jeg personligt som vaniljen eller chokoladen.

Crowe selv sætte Moonpies i egne, personlige bryllupsgavekurve til gæster, men i dag bragte hun venner. En af dem, Karen Hills, fra Minneapolis, har aldrig engang set en moonpie til salg før.

One Stop Shop at købe Moon Pie produkter online i Mumbai, Delhi, Bangalore , Hyderabad, Ahmedabad, Chennai, Kolkata, Surat, Pune, Jaipur Alle større byer

Spørg mange en sydlig person, hvad du får, når du kombinerer chokolade, Graham Cracker og Marshmallow, og hvis du ikke er fra regionen, kan du blive overrasket over svaret. Nej, vi taler ikke om S'mores her. Vi taler om Moonpie. Aldrig hørt om denne søde delikatesse? Her er en primer:

Det er ikke raketvidenskab. De tre ovennævnte ingredienser chokolade, Graham Cracker og Marshmallow kommer sammen for at danne en hellig treenighed af sorter. Hvorfor er det ikke sådan en s'more? Nå, konstruktionen er anderledes, og teksturen af ​​det endelige produkt er meget blødere end den crunchy campfire hæftning. Marshmallow er sandwichet mellem to runde Graham cracker cookies, og det hele er belagt i et tyndt lag af chokoladen. Mens S'mores bør nydes som en hjemmelavet konfekture, skal du ikke bruge $ 25 på en butikskøbt version Moonpie er absolut et færdigpakket produkt.

Chattanooga Bakery håndterer produktionen, som det er gjort siden Moonpie Company kom til at være i 1917. Tidligere det år, da Legenden har det, spurgte Sales Manage Earl Mitchell en Kentucky Coal Miner, hvad han måske vil gerne spise for en snack . Svaret: Graham Cracker og Marshmallow dyppet i chokolade. Når det blev spurgt, hvor stort dette produkt skal være, svarede mineren enten ved at ramme månen med sine hænder eller erklære, så stor som månen. Mitchell rapporterede tilbage til bageriet, og det sydlige køkken havde et nyt ikon.

Det var 1951, da Lister først sang om den sukkerholdige kombination alvorligt, se ikke på ernæringsetiketterne, hvis du hengiver, men det er ikke klart, når de to kom sammen. Nogle spekulerer på de lave omkostninger ved hvert produkt, gjorde det til en ideel frokost til en fattig syd for det første halvdel af det 20. århundrede. RC Cola var et billigere alternativ til Coca-Cola, hvilket gør det til den favoriserede drik for dem, der blev hårdt hårdt af den store depression.

Sikker på, der er lignende produkter fra andre dele af verden. Mallowmars kommer fra New York, men de er meget mere marshmallow-fremad. Vognhjul er tilgængelige internationalt og har en lignende profil til Moonpie, men de blev opfundet længe efter den sydlige favorit, i 1948. Choco Pies er populære i Sydkorea, men de var direkte inspireret af Moonpie. Der er alternativer, men for alle, der hælder fra den amerikanske syd, er der ingen erstatning.

Når Wil Wheaton siger, at han savnede Dixie-Trek-konventionen, fordi hans bedstemor lige var død, blev Sheldon bedøvet. Han sagde, at hvis der skete noget til hans Meemaw, ville han være en utrøstelig Moonpie .. Stuart og Wil gav ham ganske et kig, og han fortsatte med at forklare, at hans Meemaw kalder ham Moonpie.

Når Meemaw kommer på besøg i The Meemaw materialisering, Amy lærer om den kaldenavn, som til gengæld, hvordan Meemaw kommentarer interessant er det, at Leonard og Penny vidste om øgenavn, mens hun ikke gjorde.

Enhver med en sød tand har sandsynligvis prøvet eller i det mindste hørt om en Moon Pie. Den lækre chokolade godbid har eksisteret siden begyndelsen af 1900'erne og er et populært mellemmåltid i den sydlige U.. Men just in case du Arent fortrolig med Månen Pie og dens oprindelse, Heres en lille historie lektion for dig. Undskyld på forhånd for at gøre dig savle.

The Moon Pie er blevet så populær, er der en årlig RC-Moon Pie Festival blev afholdt i Bell Buckle, TN hvert år. Dens ikke helt klart, hvorfor Månen Pie RC Cola er ofte parret sammen, men det er en sydlige kombination, som mange nyder. Festivalen afholdes den tredje lørdag i juni og er en familievenlig begivenhed, der startede i 1994 som en måde at bringe flere besøgende til Bell Buckle ved at fejre 75-året for the Moon Pie. The Bell Buckle handelskammer arbejdede med Chattanooga Bakery til kaste Månen Pie en fødselsdagsfest, og tingene tog fart.

Jeg har aldrig stoppet en varm otte sekunder til at overveje MoonPies indtil min søn tilstod mig, de var hans hemmelige skole-dages skruestik. Hvilket, for en high school kid, det er ikke en dårlig vice, ikke? Han regnede ud, hvis han var hurtige, kunne han købe en til kun 89 cent på en tilstødende Shell station mellem klasser. Det viste nogle trængsel.

Et par ting, du behøver at vide om Moonpie: For det første, de går hårdt på enhver månen og plads referencer . Obsessiv kunne være en passende ord. For det andet, solen er deres nemesis. For det tredje, en hvilken som helst form for formørkelsen er virkelig en big deal. Endelig forventer de andre mærker at bo i deres vognbane. Så siger du er et magasin, skal du ikke offentliggøre en opskrift på make-at-home MoonPies: Du får trolled.

No. 5: Fordi hvis de kommer til at kalde themselvesa "klub" efter alt og faktisk opkræve folk til at købe 96 liter ost bold pust, så bør de have noget at skelner deres medlemskab, ikke?

Nej. 3: De tager temmelig alvorligt ethvert forsøg på at kopiere deres produkt. I et ophold-i-din-sporet admonishment, de også truet Have & Gun de ville bare starte deres eget blad, som de senere sagde de ville kalde "Moonpie: Den Moonpie Magazine" og derefter de kapret tråden.

Sate din søde tand med en af de Souths mest fejrede treatsthe Moonpie. Denne fire-tommer runde dessert blev en øjeblikkelig klassiker, når Chattanooga Bakery introduced det 100 år siden i et forsøg på at hjælpe arbejdere afværge sult under skifteholdsarbejde. Sammen med en RC Cola, tærter gjort op ti-Centa arbejder mans frokost og til sidst blev en ikonisk del af vores madkultur.

Bite ind i et stykke af vores nations historie med Moon Pie Single Decker Chokolade Marshmallow Sandwiches. Månen Pie er en af USAs mest ikoniske snacks, glæde alle aldre i over 100 år. De første Moon Pie sandwich datoer hele vejen tilbage til 1917, da en lille bageri fik til opgave af en Kentucky kul minearbejder at skabe en snack så stor som månen. Opskriften blandet tykke graham crackers, real rørsukker sød, sej skumfidus og en dekadent chokoladeovertræk. Deres skabelse blev en overnight sensation, der er stadig et dagligt syn fra kyst til kyst.

Moon Pie er en af USA foretrukne snack-time godbidder! Blød og squidgy skumfidus er klemt inde mellem to cirkulære Graham-krakker kiks, og belagt med en sød slik lag! De er så nemt at nyde, og de smager fantastisk!
Nyankomne

3 Krydderier hjælp til at sænke din daglige saltindtag

3 Krydderier hjælp til at sænke din daglige saltindtag

Salt er et kemikalie, der skal kontrolleres. Med Salt Gratis Krydderier er der ingen grund til at tilføje ekstra salt, da vi har lavet en Salt Gratis Seasoning Blend herunder Salt Gratis Cajun krydderier.

Den gode olie på aioli

Den gode olie på aioli

Jeg har eksperimenteret med at lave mine egne aioli som jeg ønsker at have en fri for ...

Er vegetabilsk olie eller olivenolie Bedre at Fry pommes frites med

Er vegetabilsk olie eller olivenolie Bedre at Fry pommes frites med

Når du foretager hjemmelavede pommes frites, har du masser af muligheder hvilken type olie, hvilken type af vegetabilsk, bagning eller stegning. Her er hvad du bør vide.

Mineralolie kan bruges til at bevare dine trækøkkenredskaber og skærebræt. Jeg fortæller dig, hvordan du bevarer dine trævarer i de kommende år.

Mineralolie kan bruges til at bevare dine trækøkkenredskaber og skærebræt. Jeg fortæller dig, hvordan du bevarer dine trævarer i de kommende år.

Mineralolie kan bruges til at bevare dine trækøkkenredskaber og skærebræt. Jeg fortæller dig, hvordan du bevarer dine trævarer i de kommende år.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Lær at vælge mellem en rød, hvid, gul, eller søde løg til din madlavning, med Blå Flamme Køkken

Gulerod kage cupcakes med orange buttercream frosting

Gulerod kage cupcakes med orange buttercream frosting

Den bedste chokolade Orange Buttercream Receives on Yummly Chocolate Chips Orange Cupcakes med Nutella Buttercream Frosting, Chokolade Cupcakes med Chokolade Buttercream Glutenfri, Chokolade Dækket Bananekage

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Tilpas dit køkken med opbevaring, der er så funktionelt, da det er æstetisk tiltalende, vi tilbyder køkkenhylder og vægorganisatorer til at opfylde dine behov.

Bedste Oyster Shooters Opskrifter med Ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Bedste Oyster Shooters Opskrifter med Ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Madlavningskanal serverer denne Oyster Shooter Recipe plus mange andre opskrifter på CookingChanNTTV. om.

Anmeldelser Anbefalinger SERP Breville Panini Press Popularitet Klassificeret tilbud,

Anmeldelser Anbefalinger SERP Breville Panini Press Popularitet Klassificeret tilbud,

Der er ikke noget bedre end en stor sandwich. Her på Bestcovery ønsker vi at hjælpe dig med at få perfekte panini hver gang med de bedste panini tryk på 2022.

Nyankomne

Den bedste panini i Firenze

Lær mere

Ofte set

Top 25 mest populære italienske fødevarer retter kokke blyant

Top 25 mest populære italienske fødevarer retter kokke blyant

Ved hjælp af Yelp indsnævrede Weve ned en liste over de restauranter, der serverer den bedste pasta skål i hver stat. Forbered dig på din mund til vand.

De 45 bedste pasta opskrifter

De 45 bedste pasta opskrifter

Pasta kan bruges i en række retter, parret med alle mulige proteiner og serveres i så mange saucer. Her er kun 50 måder at lave pasta på.

50 Easy Pasta Opskrifter til den perfekte Weeknight Dinner

50 Easy Pasta Opskrifter til den perfekte Weeknight Dinner

Pasta. En ingrediens eller et fad Uanset hvad, vi elsker det, og dens basis for mange af vores nemme midtugen måltider, med et par mere udfordrende ideer, hvis du har lyst

Sous Vide Peach Moonshine opskrift

Sous Vide Peach Moonshine opskrift

Lav en fersken skomager måneskin med friske ferskner infunderes med kanel. Lad det sidde og nyd al den smag og nyde over is.

Hvid eller hvede bedste peanut buttertojelly ratio Sådan gør du den perfekte PBJ Sandwich, ifølge eksperter

Hvid eller hvede bedste peanut buttertojelly ratio Sådan gør du den perfekte PBJ Sandwich, ifølge eksperter

Hvem elsker ikke PBJ, når jeg virkelig vil oppe min mor spil, bringer jeg ud den grillede jordnøddesmør gelé sandwich til sejren.

Hvor finder man den bedste cheesesteak i Philadelphia

Hvor finder man den bedste cheesesteak i Philadelphia

Vi kan ikke sige, at det vil afslutte debatten for evigt, men den nyeste kamp over, hvem der gør den bedste Philly Cheesesteak, har en ny Victor.

Peterboro Traditionel Picnic Basket

Peterboro Traditionel Picnic Basket

Shop online til picnic kurv sæt på Ubuy Indien, en førende eCommerce butik med stor samling af picnickurv sæt til lave priser. Gode tilbud, cashbacks, rabat tilbud hurtig levering option med millioner af produkter til at udforske.

7 Gorgeously Romantic Picnic kurve til to picnic livsstil

7 Gorgeously Romantic Picnic kurve til to picnic livsstil

De bedste picnic sætter tilbehør til 2021, herunder de bedste picnic kurve og udendørs spisestue sæt til at hæve din park møde ups. Tænk rygsæk picnic sæt og en kurv picnic kurv og du på sporet.

Leslies Bedste Pineapple Tart opskrift ieatishootipost

Leslies Bedste Pineapple Tart opskrift ieatishootipost

Nastar er dybest set den rige smøragtig mørdej med hjemmelavet sød ananas marmelade som fyldet. Dens lækre og smuldrende.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.