Den bedste Red Velvet Cake

Med Valentinsdag nærmer , er det tid til at trække alle sejl. Jeg elsker at lave en klassisk rødt fløjl kage da farven er perfekt til ferien. Men i denne herlige opskrift, ømme rødt fløjl kage sandwich en udsøgt vanille cheesecake, og så er icedwith flødeost frosting. Masser af trin, masser af ingredienser, masser af swooning når gaflerne opfylder munden. Jeg tog denne perle af en kage til et middagsselskab og trods vores fuld brystflæsk, vi alle var i stand til at afslutte en skive.

Kan du gøre denne dessert før tid?

Stop ved hendes blog til seeDanielles tage på hendes Red Velvet Cake og Cheesecake med flødeost Frosting samt hendes sociale medier sites Sørg for at tjekke ud af, hvilke ofmyrecipes hun gjorde denne måned, også!.

Hvis du elsker karamel desserter, dont miss thisCaramel Cheesecake. ThisWhite Chokolade Raspberry Swirl Cheesecakeis anden drømmende cheesecake eller hvis du ønsker en lettere opskrift, så prøv theseRed Velvet Cheesecake Swirl Brownies.

Et par opskrifter Ive havde mit øje på bl.a. thisTraditional Lemon Cheesecake Opskrift fra Pint Sized Baker, thisNew York Style Cheesecake fra Brown Eyed Baker samt thisCrème BRA »là © e Cheesecake fra The Food Charlatan

Denne rødt fløjl kage opskrift er, hvad en rigtig rødt fløjl kage gerne smag! Dækket med flødeost frosting, jeg endelig fundet ud af, hvorfor folk elsker en rigtig rødt fløjl kage. Denne kage er smøragtig, blød og virkelig lever op til sit fløjl beskrivelse. Denne kage også par rigtig godt med Hermelin frosting eller min let buttercream frosting.

Er rødt fløjl kage bare en chokoladekage opskrift med rød frugtfarve tilføjet?

Red Velvet Cake isnt bare en chokoladekage med rød frugtfarve tilføjet. Faktisk er den oprindelige rødt fløjl kage fik sit navn, fordi den kærnemælk og eddike naturligt bringe ud den røde undertoner i kakaopulver, hvilket giver kagen en rød nuance. Kærnemælk og eddike også nedbryde gluten i mel resulterer i en mere mørt kage, som er formentlig grunden til det fik tilnavnet rødt fløjl.

Selvfølgelig årenes løb en lille rød frugtfarve blev sat til intensivere farven til det, vi ser i dag, hvilket er grunden til folk kan blive forvirret over, hvad smagen af en ægte rødt fløjl kage opskrift formodes at være. Nogle uerfaren bagere kan endda bare tilføje rød frugtfarve til en vanille kage. Rød frugtfarve faktisk smager virkelig bitter, så hvis du nogensinde har haft en alt for farvet rødt fløjl kage opskrift, er det sandsynligvis smagte virkelig dårlig.

Hvad gør en reel rødt fløjl kage opskrift smag ud?

Når der er en kontrovers mellem er noget godt eller ej, er det altid bliver mere populært. Der er et ordsprog i kunsten, hvis dens gode så vil folk enten elsker det eller hader det. Hvis alle bare føles ok om det, så det er bare meh. Samme med kage, folk synes at enten elsker eller hader rødt fløjl kage.

Kan denne opskrift laves til cupcakes? â € ”Ja, du kan helt sikkert bruge denne opskrift på cupcakes. Jeg har gjort dem mange gange, og de viser sig rigtig godt. Bage i 5 minutter på 400ºF reducere derefter til 350ºF i 10-15 minutter, eller indtil cupcakes er sat i centrum. Fyld ikke cupcake liners mere end 2/3 af vejen fuld eller de vil løbe over og kollaps.

Vil du vide hvordan dælen var rødt fløjl alligevel, begyndte jeg forske hvordan det blev gjort. Hvis du er en bage junkie ligesom mig, har du sandsynligvis ved nu, at rødt fløjl ikke er faktisk rød, men mere som lys rødbrun grund af kakaopulver i blandingen. Hvaaaad Story fortæller, at i 1930'erne, for at skabe en mere jævn og fløjlsagtig kage, var lidt af kakaopulver tilsættes til en dej indeholdende kærnemælk og bagepulver. Den kakao og kærnemælk producere en stærkere reaktion formular bagepulver, skaber det luftige krumme vi alle elsker fra rødt fløjl. På grund af dette, kagen var mere af en mursten rød farve. Et eller andet sted på den måde, nogen har besluttet at tilføje rød frugtfarve for at gøre det mere rødt. Og derfra gik det til at være en almindelig vanille kage med masser af rød farve. Så dybest set thats kage, der er berømt nu.

Men den lille røde velvet cupcake, som jeg plejede at have var ikke noget som disse super lyse røde kager. Det var mere af en dyb rødlig mursten. Og årsagen var fordi, selv om det havde lidt af rød frugtfarve, det stadig fulgte den gamle traditionelle formel med kærnemælk og den smule kakao. På den måde skal du blot en lille mængde af røde frugtfarve. Og hvis du bruger en høj én kvalitet, endnu mindre.

Dette er en mini kage perfekt til share på Valentinsdag. Gør dig klar til en super silkeblød og fløjlsagtig rødt fløjl kage med creamiest og fluffiest flødeost frosting. Hvorfor er dette frosting så blød? Fordi jeg først slå det og derefter pisket jeg det. Dens sådan en behandling!

1. Hvordan laver kage mel? Måle 1 kop mel. Fjern 2 spsk og erstatte dem med 2 spsk majsstivelse. Let! Til denne opskrift fjernet I 3 spiseskefulde af 1 ½ kop mel og substitueret med 3 spiseskefulde majsstivelse. Støvtætte gang før sigtning igen med kakaopulver, bagepulver og salt.

3. Dette er den slags kage, der er perfekt til at gøre forude! Varianter og teksturer vil blive endnu mere forbløffende den næste dag. Hvis du kan planlægge, anbefaler jeg stærkt, at du gør denne kage dagen før. Opbevar i køleskabet og lad det komme ned til stuetemperatur før servering.

At forberede frosting samle kage: Pisk flødeost, konditorer sukker og vanille i en stor skål med en elektrisk mixer på medium hastighed, indtil glat. Sted én kage lag oversiden nedad på et fad; dække med halvdelen af frosting, spreder lige til kanterne. Indstil det andet lag på toppen, top nedad. Spred resterende frosting på kun toppen. Drys med revet chokolade, hvis det ønskes.

Rum-temperatur smør til en dej er en af de største kulinariske fejltrin. Faktisk skal smør være under 68F til fælde luftmolekyler og opbygningsstruktur. Ellers vil fedtet være flydende og kagen vil være flad. For at få cool smør: Skær nedkølet smør i stykker og lad dem sidde i en skål i 5 minutter før slå.

Julen er officielt mindre end to uger væk! Er du klar eller er du helt freaking ud, nu hvor jeg påpegede, at lille faktum ud? Er gaverne indpakket og under træet endnu, eller vil de blive sat ud juleaften efter alle er sund søvn?

Jeg var altid begejstret for de gaver og selvfølgelig tabellen dessert, så når jeg får at piske en ferie dessert, kan jeg få lidt svimmel planlægning det ud. Theres bare noget særligt ved julen godbidder. Fra cookies til barer, slik og selvfølgelig kage der er så mange fantastiske muligheder!

jeg ikke vokse op med rødt fløjl kage eller rødt fløjl noget. Jeg kun endelig oplevet det inden for de sidste par år, men Ive vokset til at elske sin lyse festlig farve, perfekt til en bred vifte af helligdage og fester. Whats mere festligt end en rød kage med sprød hvid glasur og knuste slik skud ?!

Tilføj flere store cookie skefulde værd af frosting til første lag af kage, spredt ud i et jævnt lag. Top off med anden etage og gentag. Endelig tilføje tredje kage, top off med ekstra glasur til at dække toppen og siderne af kagen. Dette er blot en krumme pels. Et tyndt lag af frosting er tilstrækkelig.

Forvarm ovnen til 350. Smør og mel en 12-tommer runde kage pan. I en stor skål, piskeris mel med sukker, kakaopulver, bagepulver og salt. I en mellemstor skål, piskeris olien med kærnemælk, æg, levnedsmiddelfarvestof, eddike og vanille. Piskeris de flydende ingredienser i melblandingen. Hæld dejen i den forberedte pan og bages i 40 minutter. Overfør kagen til et rack og lad den afkøle helt i gryden, 2 timer.

I betragtning af denne definition, vi overtrådt ganske lidt i denne bake off, skævvridning i retning af mere moderne rød fløjl kager, der generelt bruger mad farvelægning og flødeost frosting. Mit ideal rødt fløjl kage har en fugtig, tæt krumme, en temmelig sukkerholdige buttercream-esque flødeost frosting, og for at være honesta dyb rød farve er en del af klagen til mig. Så lad os se, hvilke kager steg til toppen!

PARTNER BEMÆRK: Im glad for at være partnering withImperial Sugaron denne bake off som Ive konsekvent brugt deres konsekvente, høj kvalitet ren rørsukker produkter i hele mit bage offs. Imperial Sugar er non-GMO verificerede, allergen fri og gluten-fri!
Nyankomne

Jolle, let krydret græskar cupcakes toppet med ahorn flødeost frosting og færdig med en støvregn af karamel. En nem falde dessert

Jolle, let krydret græskar cupcakes toppet med ahorn flødeost frosting og færdig med en støvregn af karamel. En nem falde dessert

Jolle, let krydret græskar cupcakes toppet med ahorn flødeost frosting og færdig med en støvregn af karamel. En nem falde dessert

Coconut Cupcakes med kokos fløde CheeseFrosting

Coconut Cupcakes med kokos fløde CheeseFrosting

Bestil online Martha Stewart Køkken kage Gulerod Flødeost Glasur på www. endiks. om

Flødeost Kolache Påfyldning opskrift

Flødeost Kolache Påfyldning opskrift

Disse håndholdte behandler er en specialitet af den centrale Texas, som spænder over området mellem Houston, Austin og Dallas, u00a0and i den lille by West.

Nem Hindbær Kringle opskrift Ernæring Beregning

Nem Hindbær Kringle opskrift Ernæring Beregning

Gooey, skællende, og lækker, denne let at lave kirsebær dansk er fyldt med en lækker flødeost påfyldning og toppet med en sød støvregn.

Boba og Bubble Tea Kan ikke være så Nærende

Boba og Bubble Tea Kan ikke være så Nærende

Min taro mælk te opskrift med detaljerede instruktioner og fotos. Lær at lave taro boble te med ægte taro og perfekt kogte boba.

Creamed spinat med svampe og løg opskrift mad. om

Creamed spinat med svampe og løg opskrift mad. om

Nem opskrift på champignon og spinat quiche med en hel hvede skorpe. Opskrift på hjemmelavet flødeost hjælp paneer og fløde inkluderet.

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

3ingredient peber gelé bites efter Mama Steph

Ingen Bake Flødeost Pie opskrift Cuisinart. om

Ingen Bake Flødeost Pie opskrift Cuisinart. om

Ingen Bake Easy Coconut Cream Pie lavet med kokos øjeblikkelig budding mix, flødeost, og en klar til brug graham krakker skorpe.

Nyankomne

PUMPKIN CHEESECAKE PIE

Lær mere

Ofte set

Moms Flødeost Pie

Moms Flødeost Pie

Få Moms Flødeost Pie opskrift fra Cooking Channel

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Langsom komfur cremeost og kartoffel suppe er hjertelig, påfyldning og perfekt med crusty brød. Langsom mad din vej til komfort mad i vinter.

Easy Pumpkin Cake With Cream Cheese Frosting

Easy Pumpkin Cake With Cream Cheese Frosting

Nem græskar kage med melasse creme ost glasur opskrift. Fugt og let tekstureret. Lavt fedt og mindre sødt end de fleste kager.

Keto Pumpkin Flødeost Pound Cake

Keto Pumpkin Flødeost Pound Cake

Prøv denne Pumpkin Pound Cake med en ahorn flavored flødeost Glasur. Med Demo Video

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Få opskriften på Salami og flødeost Sandwich.

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Denne vegetariske sjuskete Joe Dip har et cremeostbundslag og er toppet med en tyk sløv joe osteagtig blanding lavet med ud over kød.

Spis så meget, din personlige kostassistent

Spis så meget, din personlige kostassistent

Rul op Pinwheel Sandwiches One Pot

VeggieFilled Flødeost Bagel Spread Oh My Veggies

VeggieFilled Flødeost Bagel Spread Oh My Veggies

Flødeost Spread For Bagels Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Et twist på den klassiske abe brød recipecream cheesestuffed Pillsbury nedkølet halvmåner oser med varm karamel og kanel.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.