OPSKRIFT Chef Kevin Beltons kylling og Andouille Gumbo

Seafood gumbo skaldyr gumbo louisiana køkken kultur

2 timer siden kop vegetabilsk olie kop mel 2 mellemstore gule løg i tern 1 grøn peber i tern 1 bundt tynde skiver grønne løg 2 til 3 spsk hakket frisk hvidløg 2 store modne tomater, hakkede 2 spsk hakket frisk persille 2 Potter skaldyr bestand, eller efter behov 1 pund andouille eller røget pølse, skåret i ¼-tommer runder 2 pounds frisk.

Lav Carb gumbo opskrift fra det er lav Carb ?!

1. I en stor gryde, varme olien. Steg okra, under konstant omrøring, i 10 til 12 minutter eller indtil de fleste af de slim forsvinder. Krydr med Essence. Tilsæt tomater, løg, og selleri, under jævnlig omrøring, kog i 18 til 20 minutter, eller indtil grøntsagerne er visnet. Krydr med salt og cayennepeber. Tilsæt laurbærblade, timian, hvidløg og vand. Rør og kog. Reducer til en simre og kog i 15 minutter. Tilsæt rejer og kog i 30 minutter. Serveres med ris og pynt med grønne løg og Essence. . Bland alle ingredienser grundigt og opbevares i en lufttæt krukke eller beholder. . Opskrift fra New New Orleans Cooking ved Emeril Lagasse og Jessie Tirsch. Udgivet af William og Morrow, 1993.

Som med næsten alle gumbos, denne crock pot kylling og pølse udgave starter med en roux, som er de mest intensive, hands-on del af processen. Du kan finde alle de klassiske ingredienser her i denne gumbo, herunder "hellige treenighed" af løg, peberfrugt og selleri, sammen med skiver okra, kylling, rejer, krydret pølse, og et strejf af cayennepeber.

Denne opskrift gør Gumbo en let aften måltid. Jeg gjorde det roux, kogte rejer, og prepped ingredienserne natten før og nedkølet. Den næste dag havde jeg bare at dumpe det hele i en crockpot. De aromater behøver ikke engang at være sauteed. Jeg var skeptisk, men det færdige skålen var stadig meget flavorful. â € "DANIELLE CENTONI

spøgelse gumbo har ragede store i denne kolonne i nogle måneder: Kan ikke finde en kilde til fil pulver i Storbritannien, har det været to gange forsinket. Sagen er den, gumbo er helligt for Louisianans. Alles mor eller bedstemor gør den bedste version og ofte det indebærer flere timer stående over komfuret, omrøring, formentlig med en speciel cypres træ skeen skaldet. Jeg er ikke fra Louisiana og min mor gør ting som irsk gryderet. Hvad håb havde jeg?

Men trods contriving til både gå på ferie og flytte hus, jeg endelig løb tør for undskyldninger om mine frygt sømning essensen af gumbo, ragout, der løber gennem venerne i enhver respekt Cajun, stadig gik højt. Sikker på, jeg har spist nogle gode gumbo i min tid, i Louisiana og andre steder, men gør de ting selv, Det er en hel anden kedel af krabber.

Som Mitcham citat antyder, er der omtrent lige så mange gumbos som der er mammas i Louisiana: internettet er fuld af regionale forskelle, altid kærligt beskrevet som den oprindelige, det autentiske, det bedste. Det kan være så tyk som grød, eller så tynde som suppe; karamel farvet eller mørk mahogni; sprængfyldt med skaldyr eller chock-a-blok med egern: som Sara Roahen, adopterede datter af New Orleans, og forfatter til de voldsomt underholdende Gumbo Tales, forklarer, det er en intenst esoterisk emne. uanset stil en person vokser op spise tendens til at forblive hende ideel til evigheden. Hvis du er uenig med denne idé, er det klart, fordi du er forringet i nogle triste, fundamentale måde.

På dette grundlag og fordi Golf rejer, havkat, blå krabber og lignende tendens til at være svært at komme med i disse dele, jeg beslutter at gøre livet lettere for mig selv med en kylling og pølse gumbo. Selvfølgelig, selv dette var ikke helt så nemt som det lyder mange opskrifter kræver, snarere vagt, bare for "kylling", både rå og klar-kogte. Men efter min mening, enhver gryderet værd salt bør omfatte langsom-kogte kød og for det, kan du ikke slå benene. Madlavning dem på knoglen tilføjer rigdom til sovs, men jeg ville fjerne huden, som bliver slimet og sej efter to timer i puljen.

Jeg prøvede også chorizo, på grundlag er det både røget og krydret, men selv om lækker, det gør alt smag umiskendeligt spansk. Kabanos låne en subtil krydrede note til gumbo ikke tilføje dem i begyndelsen af madlavning, men eller de vil blive gummiagtig.

amerikanske magasin Cooks Illustrated pooh-Poohs forestillingen om, at Roux behov, der skal koges som blidt og langsomt som muligt, beslutter fornuftigt at 20 minutter er den maksimale mængde tid nogen ønsker at stå over en gryde i hvert fald "testere anes lille forskel i smag", i henhold til deres nye bedste opskrifter bog. Startende med virkelig varm olie gør en betydelig forskel, selvom jeg finder 200C olie Prudhomme anvendelser, frisk fra stegning af kylling, lidt for skræmmende at arbejde med.

Okra, at meget udskældte grøntsager, er en anden populær fortykningsmiddel ja, en plakat på mad forum egullet. about giver en opskrift på okra gumbo "gjort den gamle Eko måde i Vermilion sogn, Louisiana", som omgår Roux helt til fordel for okra kogt så længe og langsomt, at det nedbryder helt, at blive tykkere saucen. Det er godt, men når jeg har tilføjet en liter eller deromkring af materiel, mærkbart tyndere end de andre gumbos. Jeg kan lide smagen og konsistensen af okra selv dog afgjort en til puljen.

Traditionelt okra blev brugt om sommeren, da det var i sæsonen. Resten af tiden, fil pulver, fremstillet af jorden Sassafras blade, viste sig at være en glad erstatning. Disse dage, kan du få okra hele året rundt, og nogle kokke mener, at fil går med kød og okra med fisk og skaldyr, eller omvendt, men jeg finder opskrifter med både, herunder en fra Roy F Guste Jr, som tilføjer fil til en sovs allerede tyk med roux og okra. Det er for meget: tyk, gloopy og udpræget vegetal, jeg tror, jeg vil gemme fil for folk til at drysse på smag, som McKee antyder.

Jeg ligesom min gumbo ganske tynde den slags serveret i en skål eller en kop, snarere end på en plade. Det kræver masser af væske: McKee bruger vand, men jeg tror, hønsefond anvendt i de andre opskrifter gør en bedre sauce.

Mange opskrifter foreslå tilføjelse varm væske til hot Roux, McKee og Prudhomme inkluderet. Dette, bemærker jeg, gør det meget vanskeligt at blande, og jeg forstår hvorfor, når jeg læser Cooks Illustrated opskrift, som, på råd fra fødevarevidenskab guru Harold McGee, bruger kold væske i stedet. Ved tilsætning køligere lager, Roux og bestanden har tid til at blande grundigt, før hele blandingen kommer op til temperatur og gelatinerer stivelse, hvilket resulterer i glat konsistens vi søgte. Bingo.

De fleste af gumbo opskrifter jeg prøver er temmelig konservativ på krydderi foran: krydderier kyllingen med sort peber, salt og cayenne er omtrent lige så langt som Prudhomme vil gå, og Guste tilføjer ikke noget, men salt. McKee, foreslår imidlertid, en Cajun krydderier involverer hvidløg og løg pulvere, muskatnød, tørret persille og valgfri mononatrium glutamat. Jeg ligesom laurbærblad hun føjer til sin sovs, men jeg er ikke sikker på om alle de krydderier: gumbo synes ikke at have behov for dem ditto Worcestershire sauce tilføjer hun. Hendes brug af Tabasco, men er inspireret: samt varme, det leverer en pikante som runder tingene pænt.

Cooks Illustrated erstatter de grønne peberfrugter med rød, med den begrundelse, at de foretrækker deres sødere, fyldigere smag. Jeg gerne let bitterhed af den grønne â € ”og selv hvis jeg ikke gjorde det, ville jeg aldrig turde rode med den Hellige Treenighed. Jeg har set lev og lad dø.

Jeg vil give dig min gumbo opskrift. Jeg lærte at lave mad fra min mor og bedstemor, der var født og opvokset i New Orleans og virkelig vidste hvordan at lave mad. Det meste af tiden, kunne du ikke få dem til at nedskrive deres opskrifter, fordi de brugte en 'knivspids' af denne og 'bare nok af at' og 'to fingre af vand,' og så videre. Denne opskrift er en kombination af begge deres opskrifter, som jeg har tilføjet til gennem årene. Serveres med varm kogte ris. Gumbo kan fryses eller opbevares i køleskab og mange mennesker kan lide det bedre næste dag. God appetit!

Print opskrift. Gumbo rejer, kylling, Andouille pølse. Tilpasset fra Bon Appa © tit Magazine december 2006 med hjælp fra Emeril og Paul Prudhomme. Prøv at finde Cajuns Valg rejer, krabber og Crawfish Boil.

Vi gjorde Emerils gumbo i går, og mens det var lækker, Roux tog for evigt og aldrig gjort det til den brune, chocolatey etape efter en time af madlavning opskriften hævdede det ville gøre det i omkring 25 minutter. Tanker? Vi brugte 3/4 kop raps olie til 1 1/2 kopper mel, under konstant omrøring over medium varme.
Nyankomne

Opskrift Michelle Barreras Creole Gumbo

Opskrift Michelle Barreras Creole Gumbo

Start din gumbo med Zatarains Gumbo Base og Gumbo Fil og forberede nogle Lang Grain parboiled ris for at skabe en mere komplet kreolsk måltid.

Robin Tager 5

Robin Tager 5

En cremet suppe med en kreolsk spark

Hver af vores Mille Crpe kager er designet med den skrøbelige balance i smag og konsistens i tankerne

Hver af vores Mille Crpe kager er designet med den skrøbelige balance i smag og konsistens i tankerne

Hver af vores Mille Crpe kager er designet med den skrøbelige balance i smag og konsistens i tankerne

Tilfredsstille dine cravings.

Tilfredsstille dine cravings.

For at starte det nye år besluttede vi at oprette en anden Instagramworthydessert, Rainbow Crepe Cake ærligt, det kan være en af ​​vores foretrukne kreationer til dato. Det ser meget mere kompliceret ud end det faktisk er så ikke panik. For den fulde video klik her Crepe Mix 1 kop fuldmælk 1

Vanilla Mille Crepe kage

Vanilla Mille Crepe kage

Kombinationen af tart lemon curd og rig mascarpone creme i denne crpe kage er en perfekt ægteskab. Jeg gik med en brle på toppen.

Whispers Cafe Whispers Cafe Creperie

Whispers Cafe Whispers Cafe Creperie

La Creperie Fransk Bageri

Russisk Produkter Regelmæssig Naked 10 Crepini, Food, købmand, Pandekager og Pancake Flour

Russisk Produkter Regelmæssig Naked 10 Crepini, Food, købmand, Pandekager og Pancake Flour

Leder du efter noget at krydre din falde fødevarer denne sæson Daglig mor har samlet nogle af de mest dekadente og lækre elementer

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Air Fryer Mini Crescent Hunde

Nyankomne

Bacon Cheese Hund Crescent Braid er en nem aften middag opskrift. Dette halvmåne bage er fyldt med wienerpølser, bacon og ost derefter toppede med chili at gøre det en hjertelig komfort mad fad.

Lær mere

Ofte set

Apple Crisp Cheese Dansk

Apple Crisp Cheese Dansk

Dette ville være vidunderligt med enhver form for tærtefyldning. Ferskner, jordbær, citron eller kirsebær ville alle være fantastisk. Du kan bare springe ind i kanelsukkerdelen til ...

416 Anmodet interval er ikke tilfredsstillende

416 Anmodet interval er ikke tilfredsstillende

Mini Apple dumplings med Ginger Ale opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Easy Apple Cinnamon Rolls

Easy Apple Cinnamon Rolls

Disse Apple Cinnamon Crescent Rolls er en perfekt semihomemade behandler, der omfatter en lækker hjemmelavet karamel sauce.

Crescent Raspberry Brie Bites

Crescent Raspberry Brie Bites

Lær hvordan du laver mini kirsebær tærter med denne nemme opskrift. På kun 15 minutter kan du forberede disse toningredige kirsebær tærter med Pillsbury Pie Crust og Cherry Pie påfyldning. Bagning har aldrig været så simpelt. Lad dine små kokke låne en hånd og tjene disse individuelle kirsebær tærter til enhver lejlighed.

Apple Pie Cinnamon Rolls opskrift

Apple Pie Cinnamon Rolls opskrift

Apple Pie med kanel Buns opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

JusRol Croissants Dough 6 Pack 350G

JusRol Croissants Dough 6 Pack 350G

En liste over 16 Croissant ordspil

Peach Dumplings med Crescent Rolls og Sprite Oh Sweet Basil

Peach Dumplings med Crescent Rolls og Sprite Oh Sweet Basil

Dette var så lækkert og let at lave. Du kan erstatte Lowsodium Dumplings fra bunden til Pillsbury Crescent Rolls.

Disse BBQ Meatball Crescent Cups gøre en hurtig og nem appetitvækker til ferien Kødboller toppet med en tangy sauce og bagt i en halvmåne skorpe.

Disse BBQ Meatball Crescent Cups gøre en hurtig og nem appetitvækker til ferien Kødboller toppet med en tangy sauce og bagt i en halvmåne skorpe.

Disse BBQ Meatball Crescent Cups gøre en hurtig og nem appetitvækker til ferien Kødboller toppet med en tangy sauce og bagt i en halvmåne skorpe.

Crescent Roll Cream Cheese Danish

Crescent Roll Cream Cheese Danish

Tag din ferie appetitvækkere op med en hak med denne komfur top, tranebær og fløde ost pinwheels opskrift. Lavet med stuffing mix, halvmåne dej, flødeost og tørrede tranebær, disse tranebær og flødeost pinhjul vil være en ny falltime favorit.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.