Porchetta Udbenet diegivning svin Min. 2 kg

1Begin ved prepping din svinekød. Score huden af svinekød maven med en kniv i linjer i en vinkel på tværs af hele huden, derefter sted i køleskabet afsløret natten dette vil hjælpe tørre ud fugten i huden og sikre, at du har super sprød knitrende.

1. -1. kg Waitrose 1 Britisk fritgående svinekød maven Joint, rulles, befries for overskydende fedt 1 spsk fennikelfrø, groft formalet 1 spsk chili 3 unwaxed citroner, plus kiler til at tjene 2 spsk olivenolie, plus 200 ml for roasties 3 store fennikel løg, 2 kernehus, og fint skåret og 1 indkvarteret, blade forbeholdt 20g pakke rosmarin, blade kun, grofthakket 20 g pakke salvie, blade kun, grofthakket 10 fed hvidløg, finthakket, plus en halveret pære til stege kartofler 50g pinjekerner 50g friske rasp 50g rosiner 2 kg Maris Piper eller kong Edward kartofler, skræl og skæres i grove 2-3cm klumper 10g pakke laurbærblade

3. Forvarm ovnen til 150C, gasmærke 2. Tryk på afkølede udstopning på kødsiden af svinekød maven og stramt roll i bredden, så det kun lige lukker op. Bind sikkert med kokke snor. Placer den bundne fælles oven på Quartered fennikel, i midten af en stor, dyb stegeplade. Placer kartoflerne og resterende 2 citroner, groft hakkede, rundt om kødet med de halverede hvidløg pære og laurbærblade, støvregn dem alle med den ekstra 200 ml olie. Roast i 2 timer 45 minutter, afdækket, kastede kartoflerne halvvejs gennem, indtil alt er mørt.

4. Fjern fælles og hvidløg til en plade og hvile under folie i 30 minutter. Slukke ovnen op til 250C, gasmærke 9. Toss kartofler og stege i yderligere 10-15 minutter. Retur svinekød på panden og stege for en afsluttende 20 minutter eller deromkring, vendte hvis nødvendigt, indtil huden er krakeleret og opblæste. Afsat til at hvile i et par minutter mere. Klem ristet hvidløg fra pæren og bland i kartoflerne. Fjern snoren og knitrende, derefter skære svinekød i skiver. Serveres med knitrende og kartoflerne drysses med de reserverede fennikel blade. Lækker med nogle årstidens grønne grøntsager.

Tilberedning, Forvarm ovnen til 230 ° C eller 210C ventilator tvunget. Score flæskesvær med en skarp kniv. Placer svinekød, kød opad, på en ren bord. Spred hvidløg, persille og timian over kødet, og roll svinekød maven op fra den lange side for at danne en cylinder. Bind med køkken streng af regelmæssige intervaller.

Sted svinekød på en rist over en stor bradepande. Pensel Rind med olivenolie og drys med fint salt. Roast for 15-20 minutter, eller indtil skorpe er blæret og gyldne. Reducer temperaturen til 160C eller 140C ventilator tvunget. Stege indtil indre temperatur efter Thicken del af svinekød er 70C.

De piggies udbenes, valset og hængte og Porchetta er ca 2 kg. Dette vil nemt tjene 6 8 gæster, og på grund af den måde, vi har forberedt dem, de er meget enkel at skære og tjene. For at fremme den knitrende, gnide ydersiden af piggie med olie og drys generøst med havsalt. Vi vil anbefale at have ovnen på omkring 220 grader C i de første 25 30 minutter, så at den knitrende får en god start. En omtrentlig tilberedningstid ville være 25 30 minutter for 500 g, med en god 25 minutter for at hvile kødet, når det er kogt, som hjælper den til at slappe af og blive let at skære. Traditionelle tilbehør til svinekød såsom æblemos arbejde rigtig godt. og selvfølgelig nogle dejlige kartofler stegt i vores prisbelønnede dejlige Welsh Wagyu Fedt er et must!

Kog fra kølet. Tid 2 timer 30: 240C / Ventilator 220C / Gas 9 Før tilberedning: Forvarm ovnen. Fjern fælles fra køleskabet 20 minutter før tilberedning. Fjern al emballage, herunder drop pad, fra samlingen. Tør skorpe med en papirserviet og gnide med 1 spiseskefuld salt, derefter forlade i yderligere 20 minutter. Fjern alt løst salt og fugt med en papirserviet derefter forsigtigt gnide 1 spiseskefuld vegetabilsk olie over skorpen. Drys en yderligere teskefuld salt ind i huden og placere samlingen i en bradepande. Under madlavning: Kog i midten af ovnen i 30 minutter. Bringe ovntemperaturen til 190C / Ventilator 170C / Gas 5 og kog i yderligere 2 timer. Efter kogning: Rest i 20 minutter før udskæring. Kontroller mad er rygende varm hele vejen igennem, alle safter løbe klar og ingen lyserøde farve rester. Dette er kun en guide. Alle madlavning apparater variere.

Som mange ting italienske, giver hver region i Italien sin egen indflydelse på Porchetta, variationer i opskriften er kendt fra Sardinien, Sicilien og Abruzzo. Populær i hele landet, Porchetta stammede i det centrale Italien betragtes som en Commony skål med smag dikteret af tradition / provins. I hele Italien sælges Porchetta dagligt på markeder og supermarkeder, især under offentlige skærme eller helligdage, og det kan serveres i en Panino. Det spises også som en kødfad i mange husstande eller som en del af en picnic. Traditionelt steg langsomt over en ildsted, indtil kødet bliver så ømt og cremet, at det falder af knoglen, mens huden forbliver skarp, Herbaceous og salt.

Vores Porchetta er allerede blevet udbenet, rullet, bundet og marineret med vores traditionelle italienske opskrift på olivenolie, salt og knust sort peber, kanelpulver, knust, hvidløg, korianderfrø og hakket frisk Rosemary, klar til dig at stege.

Fjern al emballage. Hvis deproste, lad kødet komme til stuetemperatur i ca. 20 minutter. Forvarm ovnen til 180C / fan 160c / gas 4. Placer din stege på et trådstativ i en stegebakke. Drizzle din stege med olivenolie og sæson med havsalt og friskmalet sort peber. Tilsæt noget vand til bunden af ​​bakken for at forhindre rygning. Steg kødet i ovnen for

Forøg derefter temperaturen til 250c / fan 230c / gas 9 og skarp stegt i 20-30 minutter. Vende og baste lejlighedsvis mens madlavning. Hvis din stege begynder at farve for meget, dække løst med tinfoil. Når din led er kogt, hvile hvile afdækket på et varmt sted i mindst 20-30 minutter.

En økonomisk saftig, krydret, Bedøvelse Flavored Pork Roast, der kombinerer succulenceof langsomt stegt svinekød med den særprægede spicy røghed af spansk chorizo

Vi bruger kun premium kvalitet, fri rækkevidde, additivfri, langsomme modning svinekød, som giver de mest saftige af rige porky smag og teksturer - fra gårde med upåklagelig Proveniens og verdensklasse standarder for etiske Husdyrry

Ved at vokse i en meget langsommere, mere naturlig sats, erhverver vores premium kvalitet fri range svinekød en traditionel, tydeligt Porky smag og succulence - der har været stort set glemt blandtfotas masseproduceret svinekød

Vi tager vores frie rækkevidde, additivfri mave af svinekød, debone det, så forsigtigt rul det backtogether med lag hvidløg, fennikelfrø, urter og olivenolie - med en generøs mængde af hjertet.
Nyankomne

Gryder Produkt Size Conversion Chart

Gryder Produkt Size Conversion Chart

Læs Hvad er en 2 Quart gryde nyttigt til diskussion fra Chowhound Køkkengrej, kasseroller mad samfund. Deltag i diskussionen i dag.

Brandied Frugt afsæt for venskab kage Opskrift af SirLancalot

Brandied Frugt afsæt for venskab kage Opskrift af SirLancalot

Få svamp Starter Opskrift fra Food Network

Ugentlige måltid planer hvad man skal lave mad til middag denne uge

Ugentlige måltid planer hvad man skal lave mad til middag denne uge

Ved ikke, hvad du skal lave til middag i aften, lær om fordelene ved måltidsplanlægning og brug disse ideer til at gemme din familie penge tid.

Måltid prep 30 Dage Forplejning med Delicious, Simple og sunde måltider til Prep and Go Paperback

Måltid prep 30 Dage Forplejning med Delicious, Simple og sunde måltider til Prep and Go Paperback

Whole30 er en eliminering kost program, der fortalerne siger, kan forbedre søvn, energi og humør, og potentielt støtte vægttab. Gerne vil i gang Følg denne enkle vejledning med en fødevare liste, en prøve menu med måltid ideer, og tips til succes.

Bedste Køkken Gaver til madlavning Lovers 38 Unikke ideer 2022

Bedste Køkken Gaver til madlavning Lovers 38 Unikke ideer 2022

Hvornår tænkte på gifting, kan vi lide at tænke på, hvad personen kan lide og har brug for i deres daglige rutiner. For personen i dit liv er det altid

375 Kylling N Fries, AL Waab, Doha

375 Kylling N Fries, AL Waab, Doha

375 Kylling n Fries Lusail Marina

Tre bønne veganske chili 6pack

Tre bønne veganske chili 6pack

Oplev vores tre bønne vegetariske chili og andre top hovedretter opskrifter på Pamperedchef. om. Udforsk nye opskrifter og køkkenprodukter, og få inspiration i dag

The Morning Banana Diet kan være den billigste, nemmeste nogensinde. Men fungerer det

The Morning Banana Diet kan være den billigste, nemmeste nogensinde. Men fungerer det

Forestil dig en kost, hvor man kunne spise, hvad du ville til frokost og middag og tabe sig uden selv at ramme gym. Og det hele koster mindre end en dollar om dagen. Ingen joke. Dens bananer.

Tre Konvolut Slow Cooker Roast Kellis Kitchen

Tre Konvolut Slow Cooker Roast Kellis Kitchen

Den berømte crock pot stege opskrift, der bruger blot tre krydderier ingredienser til den mest lækre stege nogensinde youll have.

Nyankomne

Flavoring kage kan være et skræmmende, men givende kulinarisk eventyr. Der er flere måder at ændre kedelige kageblandinger og grundlæggende kageopskrifter, så have det sjovt og eksperimentere med et par forskellige muligheder, som du søger efter Bakedgoodbliss. Brug...

Lær mere

Ofte set

4 fedter hakket hvidløg tysk oversættelse loyaler

4 fedter hakket hvidløg tysk oversættelse loyaler

Mange oversatte eksempel sætninger indeholdende 4 fedter hakket hvidløg germanenglish ordbog og søgemaskine til tyske oversættelser.

Banana Chia budding opskrifter

Banana Chia budding opskrifter

Her er hvad du har brug for banan, græsk yogurt, mandel mælk, vanilla ekstrakt, chia frø, jordbær, banan, jordbær

Den blonde Files 3 Ingrediens Vegan Banana Muffins

Den blonde Files 3 Ingrediens Vegan Banana Muffins

Disse havregryn banan æblemos boller er SUPER sundt for børn at spise, enten til morgenmad eller gemt i deres madkasse til en mid formiddag snack.

3ingredient banan pandekage opskrift af mel loovi

3ingredient banan pandekage opskrift af mel loovi

Hvilken bedre måde at starte din Valentinsdag på end med disse sjove og velsmagende pandekager. Børn vil elske dem, selv ægtefæller vil blive imponeret. Ingen grund til at lave mad fancy, bare kog med kærlighed

Vægt Watchers Pandekager Livet er sødere ved design

Vægt Watchers Pandekager Livet er sødere ved design

Nyd et velsmagende og lækkert måltid i 5. Lær hvordan man laver 3ingredientpandekager og få de smartpoints af opskrifterne.

Sådan laver du pandekager med kun 3 ingredienser

Sådan laver du pandekager med kun 3 ingredienser

Bedste fluffy 3 ingrediens banan havre protein pandekager. Lavet med banan, rullede havre og æg, disse single tjener havregryn blender pandekager er sunde.

3 Ingrediens Banana Pudding Wholefood Simply

3 Ingrediens Banana Pudding Wholefood Simply

Cremet banan budding ispinde er nemme at lave med kun 3 ingredienser banan budding, vanille vafler, og frosne bananer.

3 ingrediens blueberry cobbler

3 ingrediens blueberry cobbler

Smør, mel, sukker, mælk og blåbær er alt hvad du behøver for denne yummy sommer dessert.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Der er forskellige måder at agn myrer ved hjælp af en hjemmelavet borax myrder opskrift. Forskellige arter kræver forskellige typer agn.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.