Mumbo BarBQ SAUCE. Original. Autentisk. Flavour løber aldrig tør

Ønsker at kapitalisere ud af denne kulturelle hæftning, Andy begyndte at bygge sit Andy Factory mærke i en alder af 5 i sin Prince Georges County, MD hjem køkken som en del af en homeschool iværksætter projekt. Han fortsatte vækst og udvikling sine opskrifter og virksomheden godt ind i hans teenage år som en måde at håndtere sin forældre skilsmisse og til at finansiere hans college uddannelse.

Sammen med sin bror Nyles, Andy udviklet en af de mest populære Mambo saucer i DC regionen: Onkel Dells Mambo Sauce. Den syrlige, krydret alligevel sød sauce går godt på næsten anythingfrom vinger, til ribben, til farsbrød, til dips, og meget mere. Brødrene elsker at indføre folk til den pulserende verden og stærk kultur deres mor, de modtager, når de kørte rundt DC udkig efter vinger og mumbo sauce fra hendes foretrukne steder.

DC, der eksisterer i dag er betydeligt gentrified. Jeg kunne se det på mine forældres ansigter, da jeg voksede op. Hver gang ons drev gennem byen Id høre dem tale om de steder og mennesker, der werent der længere. Det syntes at såre dem, når theyd ser en vis natklub eller vartegn omdannet til noget andet. Jeg har lyst til mambo sauce er og altid vil være en af de pre-gentrified artefakter i byen. Vi er skyld arbejdet på et særligt projekt for at hylde den unikke kultur, der fødte denne fantastiske sauce.

Når differentiere Onkel Dells Mambo Sauce fra andre, har vi først at se på at stave navnet. Mumbo med en u faktisk at henvise til en sauce ud af Chicago. Jeg tror, at sauce er mere af en BBQ sauce i smag for mig. Mambo med en et udtryk som regel den traditionelle mambo sauce stil skabt i DC carry-outs. For mig, onkel Dells Mambo sauce er bare så autentiske, men alsidig. Jeg mener det er den ægte vare, men alligevel, weve været i stand til at bruge denne sauce til nogle virkelig gourmet retter og som en sauce støvregn for nogle utraditionelle fødevarer. Ja, dens vingen sauce mine forældres generation kom til kærlighed, men dens så meget mere. Ive været at henvise til vores onkel Dells Mambo Sauce som en kamæleon sauce. Den tilpasser så godt til noget!

Min Poppy fik på telefonen med mig og sagde Andy, du skal gøre lønningslisten! Han sagde, folk ikke ønsker at hjælpe mig igen, hvis jeg dont gøre godt på mit ord. Hvad jeg lærte af hans kommentar var til generelt at holde mit ord til mennesker. Jeg lærte også, at du skal betale gode penge for gode mennesker for god hjælp. Under stand business tjenesteudbydere omkring mig er uvurderlig, og jeg lærte tidligt, at jeg skal være villig til at betale for det.

Min mor var gnisten til min iværksætter bug. Da vi Hjemmeundervisning, og der var så mange af os, brugte hun en masse projekter som en måde at lære forskellige aldre og også for at undervise forskellige lektioner. Hun sagde, at vide, hvad du ikke ønsker at gøre i livet kan være lige så vigtigt som at vide, hvad du ønsker at gøre. Thats hvorfor hun gjorde os starte forskellige virksomheder. I det mindste kunne vi sige, at vi gav det et skud.

Min mor sagde hun så straks i min personlighed at jeg var en iværksætter. Et par år senere, var der en stor snestorm i vores by. Jeg ønskede at skovl sne i et par naboer. Bee og jeg endte med at starte Burton Brothers Services. Under den anden sne af det næste år, vi fik kæphøj og tog på for mange kunder. Vi har undladt at skovle hver indkørsel. Vi var nødt til at analysere vores fiasko, og skrive et brev af forklaring og undskyldning til hver kunde. Det var ydmyge, men jeg kunne godt lide den udfordring at forsøge at holde de kunder, der forblev. Og vi var i stand til at gøre netop det. Næsten hver eneste af dem forblev en kunde, indtil jeg var omkring 15. Vi har endda ansat andre kvarterets unge, og nogle af vores venner.

Mumbo sauce - dc berømte sød sour sauce

2022-02-25 Mange DC område restauranter, især kinesiske restauranter, Koreanske restauranter, og stegt kylling carryouts tjene DC Mumbo Sauce, der er. rom amazingribs. omRatings 65Calories 53 pr servingCategory Aftensmad, Frokost, Saucer og krydderier

2022/02/01 En DC Afvikling klassiker i form af en håndholdt frikadelle. Vend disse i skydere, tjene på tandstikkere eller lade dem i crockpot til den nyeste og bedste tilføjelse til din Super Bowl spredes. Jolle, sprøde frikadeller krydret til perfektion, slathered i en sød, syrlig og krydret mumbo sauce. Dens thFrom lizeeangel. Omcuisine Americantotal Time 30 MinScategory Appetitizers, Party Food, Keto, Lav Carbcalories 87 pr. Servering

2022-07-27 Chicagoans ville argumentere Mumbo Sauce startede ikke i DC overhovedet. I stedet hævdede en Chicago Barbeque restaurant kaldet Argia B, at de startede det -. rom fox5dc. Ovestimeret læsetid 3 minutter

2022-10-28 Mumbo Sauce, DCS Special Sauce Opskrift. FromratingsCaloriesCategory. Bland og lad dem simre. Bland alle ingredienserne sammen i en gryde, fortrinsvis med en visp for at bryde op klumper af tomatpasta og ingefærpulver. Simmer på lav, kog ikke, i ca. 20 minutter for at gifte sig med smagene og tykke det lidt. Smag og juster til dine præferencer. Ligesom det varmere, være. rom sauceproclub. om.

Når besøgende tænker på Washington, D., forestiller de museer, regering og politik, men der er et stort samfund lige ud over de få blokke, der har en rig historie fyldt med stilarter, musik, lingo og mad alle vores egne. Vi er stolte af at kunne samarbejde med KFC for at dele vores kultur med flere mennesker.

Arsha har skabt en succesfuld forretning med denne latterligt lækre sauce, og vi er stolte af at være partner med hende for at give endnu flere mennesker en chance for at prøve det, sagde Kevin Hochman, præsident, KFC U..

Sandhed bliver fortalt, det går jævnt godt med stegte kyllingevinger og ægruller, så crossover giver mening. I dag kan du finde Mumbo Sauce på offentlige markeder og endda high-end restauranter, men det er stadig det retmæssige domæne af Divey takeout butikker, afroamerikansk eller chineseand det går stadig bedst med vinger.

Efter næsten fem måneders arbejde hjemmefra eller bo på arbejde, da eeyorores blandt os beskriver situationen, har jeg oplevet dette mærkelige fænomen: Jeg savner Washington. Selve byen Formanden, der er en sump, det samme sted, at meget af landet synspunkter som et argument for voksen dagpleje, kaldte jorden en gang en hellishly fugtig pit af fortvivlelse med uudholdelig trafik.

Dette er, hvad uger af selv- Isolation vil gøre for dig: Det vil gøre dig nostalgisk for et sted, der stadig er dit hjem. Jeg tror, ​​det forklarer min pludselige og uventede, trang til vinger og mumbo sauce. Selvom saucen har rødder i Chicago, hvor udvalgte mærker ejer Mumbo-varemærket, hvis du vil opleve Washington sine højder, er dets dårlige, dens fattigdom, dets gentrifikation, dens skønhed, dets forfald alt hvad du behøver at gøre, besøge byerne mange CARATOUS, så mange af hvilke handel i den klassiske combo.

Zhang gør omkring fem galloner Mumbo sauce hver morgen til sine egne bestemte specs, og næsten hver dag sælger han fire til fem galloner af det. Dem, der har stået foran bulletproofglas, gennemgår den glødende menu overhead, ved, hvorfor saucen flyder så frit på vinger vinger. Det gør ikke baby talk patroner med en fluorescerende GOOP, der går ned som kirsebær sirup. Denne mumbo sauce vil have dig til at føle varmen. Zhang injicerer sin krydderi med Louisiana Brand Hot Sauce, for en midtkvalitetsbrænding, der bufret med ikke bare sødme, men også med surhedsgraden af ​​eddike og citronsaft. Sidstnævnte giver en tropisk lysstyrke, der mangler fra standardudgave Mumbo saucer.

Zhang har en klar forståelse af forretningshemmeligheder. Han siger, at han har delt sin Mumbo Sauce opskrift med kun en anden person på jorden. Min kone ved, siger han. Dette stykke information rattles mig måske mere end det burde, bestemt mere end det rattles Zhang. En forfærdelig ulykke, min egen indre Eeyore foreslår, og Washington kunne ikke kun miste en sand håndværker af Mumbo Sauce, men også den meget sauce, han skabte. Lad os håbe Zhang har opskriften gemt væk i et sikkert et sted. Jeg vil virkelig ikke forestille mig at spise den stegte ris på vinger vinger â € "studded med hakkede løg sårede og smagede i en krydret wok â €" uden det.

Mumbo Bar-B-Q Sauce Original Authentic Smagen løber aldrig ud!

Vi kender lækker grill sauce, trods alt har Weve gjort det siden 1950, en mundtlig batch ad gangen. Eller generationer, den legendariske smag af Mumbo BBQ sauce har tantaliseret smagsløgene i Diehard smagsøgere fra kyst til kyst. På RIB-ledd, Wing Spots, Backyard Grill Eller i køkkenet har Mumbo Sauce den smag, du ønsker.

Udformet af Chicago Pit Master Andentrepreneur Argia B. Collins, mumbo sauce rammer en perfekt balance mellem sød, tangy og krydret. Tilberedt med naturlige ingredienser, herunder anhedsvently blanding af aromatiske krydderier, forbedrer Mumbo Sauce smagen af ​​kød, skaldyr, kylling, grøntsager og meget mere. Alsidig som krydderier og madlavningssauce, vores loyale fans siger alle det samme om vores Brandi Sæt Mumbo Sauce på alt! Det er musik til vores ører!

Hvad er mumbo sauce? Det er smagen af ​​D. ., Med hver carryout prale deres egen hemmelige opskrift fuld af ingredienser, der aldrig blev frigivet til offentligheden. Ketchup, grill, sød og sur, paprika, hot sauce. Oull ved aldrig, hvad der virkelig er i det, men det er så godt, at du ikke vil bekymre dig virkelig. Som lokal komiker Leon Scott engang spurgte, hvordan ellers kan du forklare den måde, hvorpå Mumbo Sauce gør de raggedy carryout kyllingevinger og soggy, crinkled pommes frites smag så godt? Den lokalt berømte rødlige-orange sauce er så latterligt vanedannende, at i 09, Villanovas Basketball hold D.. Resultatet erklærede det, de savnede mest om hjemmet.

DC scootere vre protest DC spiser jobs begivenheder boliger interns markedsplads cirkeljkydc øl vegan / vegetarisk dc dc pokemon go dc & baltimore r4r dc forældre DC over 30 nye DC Girls District History
Nyankomne

Den gode olie på aioli

Den gode olie på aioli

Jeg har eksperimenteret med at lave mine egne aioli som jeg ønsker at have en fri for ...

Er vegetabilsk olie eller olivenolie Bedre at Fry pommes frites med

Er vegetabilsk olie eller olivenolie Bedre at Fry pommes frites med

Når du foretager hjemmelavede pommes frites, har du masser af muligheder hvilken type olie, hvilken type af vegetabilsk, bagning eller stegning. Her er hvad du bør vide.

Mineralolie kan bruges til at bevare dine trækøkkenredskaber og skærebræt. Jeg fortæller dig, hvordan du bevarer dine trævarer i de kommende år.

Mineralolie kan bruges til at bevare dine trækøkkenredskaber og skærebræt. Jeg fortæller dig, hvordan du bevarer dine trævarer i de kommende år.

Mineralolie kan bruges til at bevare dine trækøkkenredskaber og skærebræt. Jeg fortæller dig, hvordan du bevarer dine trævarer i de kommende år.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Lær at vælge mellem en rød, hvid, gul, eller søde løg til din madlavning, med Blå Flamme Køkken

Gulerod kage cupcakes med orange buttercream frosting

Gulerod kage cupcakes med orange buttercream frosting

Den bedste chokolade Orange Buttercream Receives on Yummly Chocolate Chips Orange Cupcakes med Nutella Buttercream Frosting, Chokolade Cupcakes med Chokolade Buttercream Glutenfri, Chokolade Dækket Bananekage

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Tilpas dit køkken med opbevaring, der er så funktionelt, da det er æstetisk tiltalende, vi tilbyder køkkenhylder og vægorganisatorer til at opfylde dine behov.

Bedste Oyster Shooters Opskrifter med Ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Bedste Oyster Shooters Opskrifter med Ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Madlavningskanal serverer denne Oyster Shooter Recipe plus mange andre opskrifter på CookingChanNTTV. om.

Anmeldelser Anbefalinger SERP Breville Panini Press Popularitet Klassificeret tilbud,

Anmeldelser Anbefalinger SERP Breville Panini Press Popularitet Klassificeret tilbud,

Der er ikke noget bedre end en stor sandwich. Her på Bestcovery ønsker vi at hjælpe dig med at få perfekte panini hver gang med de bedste panini tryk på 2022.

Den bedste panini i Firenze

Den bedste panini i Firenze

Oplev vores bedste panini og grillet sandwich opskrifter, som vores grillede sommer squash tartiner, grilletvegetable panini, grillet ost med bacon, æble og spirer og meget mere.

Nyankomne

Top 25 mest populære italienske fødevarer retter kokke blyant

Lær mere

Ofte set

De 45 bedste pasta opskrifter

De 45 bedste pasta opskrifter

Pasta kan bruges i en række retter, parret med alle mulige proteiner og serveres i så mange saucer. Her er kun 50 måder at lave pasta på.

50 Easy Pasta Opskrifter til den perfekte Weeknight Dinner

50 Easy Pasta Opskrifter til den perfekte Weeknight Dinner

Pasta. En ingrediens eller et fad Uanset hvad, vi elsker det, og dens basis for mange af vores nemme midtugen måltider, med et par mere udfordrende ideer, hvis du har lyst

Sous Vide Peach Moonshine opskrift

Sous Vide Peach Moonshine opskrift

Lav en fersken skomager måneskin med friske ferskner infunderes med kanel. Lad det sidde og nyd al den smag og nyde over is.

Hvid eller hvede bedste peanut buttertojelly ratio Sådan gør du den perfekte PBJ Sandwich, ifølge eksperter

Hvid eller hvede bedste peanut buttertojelly ratio Sådan gør du den perfekte PBJ Sandwich, ifølge eksperter

Hvem elsker ikke PBJ, når jeg virkelig vil oppe min mor spil, bringer jeg ud den grillede jordnøddesmør gelé sandwich til sejren.

Hvor finder man den bedste cheesesteak i Philadelphia

Hvor finder man den bedste cheesesteak i Philadelphia

Vi kan ikke sige, at det vil afslutte debatten for evigt, men den nyeste kamp over, hvem der gør den bedste Philly Cheesesteak, har en ny Victor.

Peterboro Traditionel Picnic Basket

Peterboro Traditionel Picnic Basket

Shop online til picnic kurv sæt på Ubuy Indien, en førende eCommerce butik med stor samling af picnickurv sæt til lave priser. Gode tilbud, cashbacks, rabat tilbud hurtig levering option med millioner af produkter til at udforske.

7 Gorgeously Romantic Picnic kurve til to picnic livsstil

7 Gorgeously Romantic Picnic kurve til to picnic livsstil

De bedste picnic sætter tilbehør til 2021, herunder de bedste picnic kurve og udendørs spisestue sæt til at hæve din park møde ups. Tænk rygsæk picnic sæt og en kurv picnic kurv og du på sporet.

Leslies Bedste Pineapple Tart opskrift ieatishootipost

Leslies Bedste Pineapple Tart opskrift ieatishootipost

Nastar er dybest set den rige smøragtig mørdej med hjemmelavet sød ananas marmelade som fyldet. Dens lækre og smuldrende.

9 Bedste Pizzelle Makers 2022 Anmeldelse Opkøb Tips og FAQ

9 Bedste Pizzelle Makers 2022 Anmeldelse Opkøb Tips og FAQ

Ønsker du at købe det bedste pizzelle producent af 2022 Det er vores anbefalede produkter og tilbundsgående anmeldelser baseret på pris, kvalitet, mærke og durablity.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.