Im en 30YearOld texaner, og I aftes gik jeg til Dairy Queen for første gang

Jeg gik til den i Oak Cliff. Walking i og lugte alt, stegt, havde jeg ingen fornemmelse af, da jeg var. Tid er en flad cirkel på Dairy Queen. Det var en stegt eventyrland af nye madoplevelser, og jeg var både en dreng og en tænkning voksen. Hvad i helvede er en Dilly Bar? Der er en sandwich kortfattet navnet "Dude"! Hvorfor har noget, der hedder "jalitos" vises på min burger og hvorfor fanden er de så lækker? Der var en tidslinje boltet til væggen af hvordan Dairy Queen introducerede os til en ny verden, ligesom Vespucci hvis Vespucci tjente Blizzards. Heldigvis, nogle venner hjalp mig finde ud af at være en bedre Sydlænderen.

- Du skal bruge to gravys, næsten med det samme - Steak fingre er så sprøde som en pimpsten, stegt til den perfekte form af et skævt smil, og er ekstraordinære når dyppet i sovs - Du har altid, altid dyppe de fries i sovsen - jeg sagde, Hvorfor toast? - indtil jeg indså du dyppe den i sovsen. - Jeg behøver sauce med alt nu. Haircuts, telefonmøder, svømning. - Den Hungr Bustr, med jalitos, havde en krydret, syre kant, der lavet til bedre fastfood spise end de fleste fastfood. Også, lad os droppe vokalerne ud på andre ting at mærke den lækre. For eksempel: Stek. Buttr. Bacn. Macarni Ches. Komme til sagen, du ved? - Hvorfor selv ketchup? Gravy. - Den Burgr ws relly gd. - Bøf fingre lugtede og smagte så perfekt og knasende af de bedste cafeteria fødevarer du havde, da du var barn. Jeg var barn. Jeg er stadig et barn, som jeg skriver dette, spise bøf fingre i tide.

Efter polering off to is ting, vi stoppede for at se på tidslinjen på væggen. Dairy Queen debuterede i Mellemøsten i 1979, tilsyneladende. Den DQ var fuldstændig tom på dette tidspunkt, ligesom jeg havde været der i årtier eller var død. Hvad tid var det? Var det tid? Det er virkelig ikke noget. Solen var ved og jeg var en glad dreng.

Jeg blev passeret gennem Albany i 100 graders varme, og når jeg så DQ på hovedgaden gennem byen, havde jeg bare at stoppe og få fat i noget is. En Brownie Cookie Dough Blizzard ramte plet. Yum! Restaurant kunne have brugt nogle rengøring, så jeg besluttede at tage min snestorm på vej med mig.

Hvis du bor i en stor eller endda biggish byen, slags sted, hvor der er en Starbucks, en Mickey Ds og en taco lastbil på hvert hjørne, du måske ikke får Dairy Queen. Faktisk er der en chance for du måske har aldrig selv set en uden for deres reklamer. Hvis du bor i East Podunk eller syd Nowhere dog Dairy Queen kan meget vel være din by sociale hub.

Man skulle tro, en grundlæggende burger ville være temmelig svært at skrue op, ikke? Hakket oksekød, grill, bolle, og gjort. Normalt en sikker satsning fra enhver fastfood menu. men ikke så på DQ, i det mindste noget af tiden. Restaurant korrekturlæsere har bemærket på deres burgere ejendommelige tekstur, forkullet smag, og klæg boller, mens tidligere ansatte taler om burgere udgifter for længe i den varme gryde. Hvad der virkelig forstyrre, er imidlertid klage s fra kunder, der hævder, at deres DQ burgere fik dem til at opleve alvorlige madforgiftning symptomer.

En mand sagsøgt selv en Fort Worth Dairy Queen over en muggen burger, der sendte ham til skadestuen og koste ham over 20.000 i lægeregninger. Ifølge Ralph Bryan advokat, frisøren var travlt på arbejdet, da hans kone bragte ham en dobbelt patty burger. Han tog flere bites af burger, mens det stadig var delvist dækket i sin indpakning, men afviste at afslutte resten â €”det var ikke før senere, at han så bolle blev dækket i muld.

Når Bryan senere klagede til restauranten, hvor burger var blevet bestilt, lederen tilbød ham en kupon i kompensation. I stedet valgte han at indgive en retssag søger 200.000 til 1 million i erstatning for sin smerte og lidelse, og måske for at dække de sandsynlige omkostninger i hans valg af dyrere restauranter for hans fremtidige spise behov.

Rå eller under-kogt kylling er en af de førende årsager til fødevarebårne sygdomme, i henhold til Center for Disease Control. Ikke ligefrem nyheder til de fleste af os, hvis mødre alle advarede os aldrig at spise lyserød kylling. Så hvad sker der med DQ medarbejdere? Havde de har alle deres øretelefoner, da mor blev dispensering dette afgørende bid af kylling-relaterede råd? Hvis ikke, hvorfor, af kærlighed til oberst Sanders, kan ikke de sikre, at alle kyllingen de betjener er faktisk kogt ??

I årevis utilfredse kunder har fundet til sociale medier til at rapportere rå eller under-kogte kylling strimler fra Dairy Queen, nogle af dem endda udstationering billeder til at bevise de er ikke at overdrive. Én Indianapolis mand tog sin klage s længere end udstationering en online tirade, dog. Da Zach Cruse fundet en stegt kylling strimmel i sin kendelse, rapporterede han det til DQ virksomhedernes. Som et resultat af hans klage , medarbejderen ansvarlig blev fyret og den lokale sundhedsmyndigheder afdeling lancerede en undersøgelse af restaurantens procedurer tilberedes fødevarer. Heldigvis Mr. Cruse tilsyneladende ikke bliver syge af den lille mængde af rå kylling han forbruges, og dermed skåne sig selv en meget ubehagelig oplevelse og besparende DQ fra dyrere og pinligt retssager.

En chili ost hund er den ultimative der bekymrer sig om ernæring, der bekymrer sig om min hvide skjorte, jeg skal lige spise, hvad jeg ønsker at spise og gå-til-brød godbid. Og hver bid af denne overbærenhed bør absolut være værd at enhver vægtøgning, fordøjelsesbesvær, eller pletfjerning det resulterer i. Hvis du vælger Dairy Queen hund, dog, kan dine beklager begynde med den første bid.

Ha, måske ikke tre uger, præcis, men der er en god chance for, at hotdog ikke var præcis frisk fra grillen. Et tidligere DQ medarbejder indrømmede, at de varme hunde blev brugt igen, og igen, og igen og selv genopvarmet til at tjene den næste dag, hvis de ikke var alle gået ved lukketid.

Dairy Queen, ligesom næsten alle andre fastfood-kæden derude, gør tilbyde nogle salater på sin menu til at prøve-til-være sundhedsbevidste diner eller måske den ene, hvem der gemmer alle sine kalorier til dessert. Problemet med at bestille en salat på DQ, er dog, at du helt sikkert ikke får, hvad du betaler for.

Oh yeah, og om at sund indstilling ting? Umm, ikke så meget. Alle de vigtigste kursus salater spænder fra 270 til 400 kalorier og 11 til 21 gram fedt, og det er uden nogen forbinding. Hvis du vælger noget andet kalorie-wise zesty italiensk dressing, vil du være at tilføje på en anden 100 + kalorier, og 10 + flere gram fedt.

Ok, så ingen går til Dairy Queen og ordrer en Blizzard tænker det vil være en del af en nærende, velafbalanceret kost. Disse er intet men lækker kalorieindhold bomber og vi alle kender det. Hver gang i et stykke tid, du skal bare forkæle, selv om, ikke? Tja, der er hengive og så er der bare planen sindssyge, og på DQ vi tror, vi har fundet en menupunkt, der helt krydser over stregen: Royal Reese Brownie Blizzard fyldt med jordnøddesmør, i det store størrelse, kommer ind på en kæmpestor 1500 kalorier!

1500. Wow. Det er fuldt ud 75 procent af de 2.000 anbefalede daglige kalorier godkendt af den føderale Food and Drug Administration. Faktisk FDA kategoriserer enhver fødevarer over 400 så højt kalorieindhold, så hvad ville de mener om denne Blizzard? De ville nok nødt til at oprette en helt ny kategori, måske latterligt kalorieindhold.

I 2022 et panel af smag testere fra foodie hjemmeside Den away satte sig for at rang 19 forskellige Blizzards og den ene, der kom i døde sidste, hvor han scorede kun 1 ud af 20 mulige smag punkter, var den banan Split Blizzard. Den mest koncise kritik var, at det stinker, men yderligere forklaring afslørede sin våde konsistens og en sur smag af overmodne bananer. De jordbær og chokolade aromaer blev siges at være svag, og ananas ikke mærkbar overhovedet. Den konklusion var, at denne særlige Blizzard var temmelig meget en stor mislykkes.

Der er dog én positiv ting om Banana Split Blizzard, at de korrekturlæsere har undladt at genkende dig bare kunne være i stand til at få det gratis, hvis du bestiller det fra en af de Dairy Queen franchise, der bakker op kædens løfte til flip din Blizzard på hovedet før servering det. En Redditor der arbejdede for Dairy Queen afsløret, at hvis du bestiller denne særlige Blizzard lavet med chokolade is og ekstra jordbær, chokolade og ananas, spejlvende det er næsten umuligt, medmindre medarbejderen er virkelig, virkelig hurtig. En ekstra bonus, hvis du er til skadefryd â €”de fleste DQ medarbejdere virkelig, virkelig hader at lave disse.

On Aprilsnarsdag 2022 Dairy Queen besluttet at hoppe på den nyligt trendy kylling og vafler tog, blot få dage efter KFCre-lanceret sin version af den sydlige morgenmad / aftensmad mashup. Mens produktlancering var ingen spøg, heller ikke det lever op til lyksalighed og ecstasy tilsyneladende lovet af sin åh så irriterende "Date Night" tv-reklame.

Anmelder blev underwhelmed af størrelsen og antallet af vafler, en Facebook Commenter Selv bemærkning, at de syntes frosne. Nogle korrekturlæsere følte at kyllingsbuddene også havde den frosne vibe, og var ikke så gode som dem, der tilbydes af KFC, samt at være på den lille side. Kunder bemærkt også på prisen, tænkte det alt for højt for en entrà © e, der ikke engang omfattede en drink. Andet Klagen er inkluderet for meget sukker, sirup lækker ud af boksen og overflødige fries.

Da vi ventede på vores mad, tjekket jeg ind på sociale medier til at prale, lad mine venner vide om den nye udvikling af morgenmad på DQ og af mig om at deltage i det. Kommentarerne begyndte at rulle ind. Nogle af mine venner kendte også ikke DQ serveret morgenmad. Det er lige nu begyndt på dette sted, da de har slået sig ind fra deres store åbning. Morgenmad timer er mandage-lørdage 6:00 til 10:00 a. . og om søndagen er det 7:00 til 10:00 a. .

yesss, pandekager. Og ja, de var så store og fluffy og gyldne brune, da de ser i videoen måske større. Denne bunke kunne have været brugt til at løfte et par reps for at opbygge dine biceps, men vi valgte i stedet at dække dem i smør og sirup og spise dem. Afhængigt af dine fysiske evner kan dette kun være en del af en lækker morgenmad for dig, men id vær tilfreds med kun en af ​​disse pandekager som et helt måltid. Der er tre i en ordre. Vi var ude til en god start.

Vi bestilte også, hvad min far sagde var hans nye favorit. Den ultimative hash browns plade med pølse. Dette er hash brune kartofler, krypterede æg, pølse og løg. Jeg er temmelig sikker på, at du kan fortælle dem at forlade løgene, men ifølge far, der gjorde det endnu bedre. Jeg prøvede nogle, og jeg følte mig på samme måde om det som jeg gjorde om mine kiks og sovs. Pølsen gør det. Jeg har en teori om, at de bruger proprietære grise eller noget, fordi pølsen var så god. Men jeg elsker muligheden for at bestille sauce at gå med alt, hvad de har på menuen. Vi forsøgte ikke kylling kiks til morgenmad, og du kan have sovs med det, og for mig, hvad mere kunne du have med det

Jeg har allerede fortalt dig i begyndelsen af ​​denne artikel, at DQ kontaktede mig og bad mig om at gennemgå deres morgenmad. Men de fortalte mig ikke, hvad jeg skulle sige. Du kan overbevise allerede, at jeg havde en behagelig, hvis NAP-fremkaldende spisning oplevelse. Men jeg må sige, at jeg har været i DQ i Saline County og Cabot flere gange, da de har åbnet og Ive altid oplevet en konstant kundeservice.

Dairy Queen's Chicken Strips 5 Buck frokost er tilgængelig dagligt fra kl. 11.00 til 4 pm og har tre kyllingens tømmerstrimler med et valg af dipping sauce, en side af fries, en springvand drink og en sundae til 5. Sundae kan opgraderes til en mini-size blizzard for en ekstra 1.

samlet, dairy dronningens kyllingestribe 5 buck frokost er en temmelig rimelig aftale for en anstændig frokost med dessert inkluderet. Kyllingestrimlerne var temmelig gode, men fries forlod mig lidt vilje.

Curcumin, et lyse gult kemikalie fremstillet af det gurkemeje plante, godkendes som et fødevaretilsætningsstof af Verdenssundhedsorganisationen, Europa-Parlamentet og Amerikas Forenede Stater Food and Drug Administration.
Nyankomne

Søde tyske dumplings dampfnudel

Søde tyske dumplings dampfnudel

Tyske dumplings lavet med gær er en stor traditionel tysk opskrift. Server dem sødet med frugtkompot og vanille sauce.

Sød eller savory dampfnudel

Sød eller savory dampfnudel

Find Dampfnudel Stock-billeder i HD og Millioner af andre royaltyfree Stock-fotos, illustrationer og vektorer i Shutterstock-samlingen. Tusindvis af nye, highquality billeder tilføjet hver dag.

Den Strasbourg Dancing plage 1518

Den Strasbourg Dancing plage 1518

Den 1518 dansende pest stadig at være den mest dødelige af sin art og alligevel fascinerende, fordi denne dato, ingen kender dens virkelige oprindelse

Mælkebøtte og White Bean salat med mynte og oliven opskrift

Mælkebøtte og White Bean salat med mynte og oliven opskrift

Jeg var super spændt, da Joy of Joyous Sundhed inviterede mig til at være en del af dette forår Salad Celebration Samarbejde sammen med flere fantastiske ernæringseksperter og bloggere, da Im en massiv elsker af salater og jeg allerede havde den mest lækre Springinspired salat i tankerne en Mælkebøtte Citrus salat

DandelionLimaBean Soup

DandelionLimaBean Soup

Opskrift med video til Vegan Mælkebøtte Pesto

Claras Store Depression mælkebøtte SALAT Hard Times opskrifter fra tider med fødevaremangel

Claras Store Depression mælkebøtte SALAT Hard Times opskrifter fra tider med fødevaremangel

Videoerne er 10 11 år. Kvinden i videoen var 94 år gammel på det tidspunkt.

Spicy mælkebøtte greener med hvidløg og capicola

Spicy mælkebøtte greener med hvidløg og capicola

Italiensk mælkebøtte salat opskrifter

Mælkebøtte greens salat salatat hindba opskrift

Mælkebøtte greens salat salatat hindba opskrift

Nu kan du gøre Julie Taboulies Hindbeh af din helt egen

Mælkebøtte Grønne med ristede hvidløg Dressing Lady Moon Farms certificeret økologisk, SoilGrown Produce

Mælkebøtte Grønne med ristede hvidløg Dressing Lady Moon Farms certificeret økologisk, SoilGrown Produce

Lær at lave Wilted Mælkebøtte salat med pinjekerner og Crispy hvidløg og hundredvis af andre opskrifter featuring mælkebøtte greens og andre økologiske grøntsager og frugt.

Nyankomne

Mælkebøtte te Magic til din Lever, Hud Mave

Lær mere

Ofte set

Aspargessuppe Danishstyle asparges suppe til Soupsaturdayswappers fra Sids Hav Palm Madlavning og dets lignende madopskrifter

Aspargessuppe Danishstyle asparges suppe til Soupsaturdayswappers fra Sids Hav Palm Madlavning og dets lignende madopskrifter

Aspargessuppe Danishstyle asparges suppe til Soupsaturdayswappers fra Sids Hav Palm Madlavning og alle lignende madopskrifter, at finde andre originale og let madlavning opskrift ideer

Lækker autentisk dansk Kringle opskrift fra GjenvickGjnvik familie. Lær at lave en kulinarisk glæde, der symboliserer den komfortable og godt liv.

Lækker autentisk dansk Kringle opskrift fra GjenvickGjnvik familie. Lær at lave en kulinarisk glæde, der symboliserer den komfortable og godt liv.

Lækker autentisk dansk Kringle opskrift fra GjenvickGjnvik familie. Lær at lave en kulinarisk glæde, der symboliserer den komfortable og godt liv.

Kringle er Wisconsins officielle State Wienerbrød

Kringle er Wisconsins officielle State Wienerbrød

Disse pletter håndværk Kringle ligesom så lækker du vil aldrig være i stand til at stoppe med kun en skive.

Velkommen til Kirstens dansk Bakery Kirstens dansk Bakery

Velkommen til Kirstens dansk Bakery Kirstens dansk Bakery

Dansk Bageri, Hongkong Se 65 uvildige anmeldelser af dansk Bakery, bedømt 4 af 5 på Tripadvisor og klassificeret 1294 af 15,155 restauranter i Hongkong.

Lav din egen Bagt dansk Pastry Box x5Delivery Manna Dew Bakery

Lav din egen Bagt dansk Pastry Box x5Delivery Manna Dew Bakery

Den cardamomspiced dej gør disse danske kanel ruller skiller sig ud fra den søde roll crowd Frost med en flormelis glasur, hvis det ønskes.

DANSK SANDWICH ROLL RYE presliced, dansk blå og karamelliseret løg

DANSK SANDWICH ROLL RYE presliced, dansk blå og karamelliseret løg

Smørrebrød er en lys, hjertelig og lækker sandwich oprindeligt fra Danmark. Grundlaget for sandwich er rugbrød, og fyldet kan være anderledes. For eksempel, fra sild, kartofler, æg, løg, og rødbede sauce. Portioner 2 Ingredienser Rye br ...

Korean Danmuji Muchim Gul syltede Radise Side Dish Opskrift Detaljer, kalorier, Ernæring Information RecipeOfHealth. om

Korean Danmuji Muchim Gul syltede Radise Side Dish Opskrift Detaljer, kalorier, Ernæring Information RecipeOfHealth. om

Find og dele hverdagen Gul Daikon Pickle opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Den Confectionist Mørk Chokolade Almond Toffee

Den Confectionist Mørk Chokolade Almond Toffee

En lækker godbid af overbærende traditionel sprøde stil karamel med moreish ristede mandler, overtrukket med mørk chokolade og støves med fine mandler Håndlavet i New Zealand

Whisky Karamel Pecan Brownie

Whisky Karamel Pecan Brownie

Indlæg om Vegansk Bourbon Brownies skrevet af Hvad Jessica Bagt Næste

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.