Fransk løg suppe Au Gratin

Det var en lørdag aften, og vi havde lige ankommet i Paris med vores venner Bryan og Jenn, 6 måneder gravid med deres første barn. Kun fire dage før vi sad sammen i London, øjne klistret til en tv-skærm i rædsel, som vi overværede billeder af fly styrter ned i theWorld Trade Center. Vi var, alle os, i Europa for første gang på en længe ventet to-ugers eventyr.

Fødevarer er forbløffende, at måde, er det ikke? Jeg især mærke til det i løbet af ferien, når vi samles med venner og familie til at nyde de fødevarer, der er blevet tradition. En eller anden måde de kommer til repræsentere noget mere: varme, sikkerhed, taknemmelighed.

De fleste franske løg suppe opskrifter skabe en smattet, trævlet, klyngende ost trampolin at klemmer ned på suppen skålen som den smelter, hvilket skaber et syn at se, men en rod at spise i høflig selskab. Ikke denne opskrift, der opfordrer til en simpel drys af ost på ristet brød i stedet for hele skålen. Det gør ikke kun for nemmere at spise, men lidt mere plads til at opleve kompleksitet af blandingen af karameliseret røde og gule løg samt porrer. Det betyder også, du kan forkæle din indfald for fransk løgsuppe, selv når du ikke har ost med Super Glue-lignende stick-til-det-iveness. Enee Schettler.

Hvordan er fransk og engelsk løgsuppe anderledes?

Youd blive tilgivet, hvis du troede, der var bare den ene kindFrenchbecause det synes at være mere almindelige. Og for at være ærlig, theyre lignende, men ikke helt det samme. Theyre begge lavet med en masse løg i en brothy base, og begge har brød og ost. Theyre begge fremstillet på samme måde, Sauta © Eing løg, tilføjer bouillon, og bagende til at smelte og boble.

Endelig det kommer ned til brød og ost. Begge disse smukke supper er toppet med en crusty skive brød, så det hele er dækket med en bunke af revet ost. I fransk løgsuppe, youre sandsynligvis kommer til at bruge baguette og en lækker, melty ost ligesom Gruyre. Emmentaler og schweiziske er andre fremragende valg. Engelsk løgsuppe bruger nogen form for brød thats tætte nok til at modstå, at varm bouillon, men osten valg er Cheddar.

I en stor suppe gryde over medium-høj varme, saut de gule og røde løg og porrer i smør og olivenolie omrøring lejlighedsvis at holde løgene klistrer til bunden af potten og svidning, indtil de' ve begyndt at blødgøre lidt og skrumpe i volumen, 5 til 10 minutter.

Lige før du er klar til at tjene suppen, piskeris i Parmigiano Reggiano. Det er vigtigt at piskeris i osten i sidste øjeblik, eller det vil synke til bunden af potten og brænde. Slev den varme suppen i varmefast skåle eller cklipper og flyde et udsnit af det bagte brød i hver skål. Drys nogle Gruyre over hver skive brød og skub cklipper under slagtekyllinger indtil osten bobler og brune.

I dag Im partnering med mine venner på O-Live Co og ved hjælp af deres Everyday olivenolie til caramelize løgene og toast crostini topping. Deres olie har vundet flere priser og scorede 97/100 point i Flos Olei placeringer, verdens mest fremtrædende olivenolie ranking. Dette gør det til det perfekte olie til par med smør i en klassisk fransk opskrift som denne.

Jeg vil sige, du kan slippe af sted med gule løg, men søde løg tage dybden af smag i denne hjemmelavet fransk løgsuppe til det næste niveau. Skiver på den rigtige måde, karamelliseret med smør og olivenolie, de er virkelig en drøm.

Skiveskæring 5 løg til denne opskrift er allerede en vanskelig opgave, dont få mig forkert. Jeg er godt klar over, at tårer vil blive kastet. Jeg mistet overblikket over, hvor mange tårer blev udgydt i de utallige timer tilbragte jeg teste denne opskrift.

Vegetarisk, vegansk glutenfri substitutionsÂ

I mellemstore gryde, smelte smørret over medium-lav varme; saut svampe og løg for ca. 10 til 12 min eller indtil let karamelliseret. Røre i mel til at absorbere smør; langsomt røre i fløde. Øg varmen til høj, røre i lager og bring i kog. Reducer varmen og simre under jævnlig omrøring i 20 minutter eller indtil varianter er blandet.

I en stor suppe gryde over medium lav varme tilsæt smør og olivenolie. Når smørret er smeltet, tilsæt løg, hvidløg, laurbærblade og timian. Sauter afdækket omrøring hvert par minutter, indtil løgene er blødgjort og brunet - omkring 25 minutter.

Hæv varmen til medium og add vin. Fortsæt med at simre, indtil vinen næsten er fordampet, ca. 5 minutter. Tilsæt melet og fortsæt med at lave mad i et par minutter for at lave mad den rå mel smag.

Sæt din ovn til at broiler. Skær baguetten på en diagonal i 1/4 tommer tykke skiver. Placer baguette skiverne på en arkbakke, børste med olivenolie på den ene side og drys med salt. Placer i ovnen og broil i et par minutter, indtil toppen af ​​tastene bliver lysebrune. Fjern fra ovnen og flip toasterne over. Stænk de travne, der er generøst med revet Gruyere-ost. Sæt tasterne tilbage i ovnen og broil i et par minutter, indtil toastens ost er smeltet og begynder at blive Golden Brown.

Når løg er karameliseret, tilføj hvidløg og saut i 1 minut; Tilsæt mel og rør i et minut. Rør i vin, ophugning af eventuelle brune bits, kog i 2 minutter. Tilføj lager og timian. Reducer varmen, delvist delvist og lad dem simre, indtil smagene er godt blandet, ca. 30 minutter. Sæson til smag med salt og peber. Fjern timian og kassér.

Cheesy, gooey, og så lækker duftende, denne suppe er en keeper til kolde vinteraftener. Opskriften er enkel, men teknik er alt. Brug en rig kyllingemasse, skive løg ensartet og tag tid til at karamelisere dem ordentligt for denne lækre suppe.

Q pandemiske rutiner holder mig væk fra favorit restauranter som brasserie af niche, men jeg har stadig trang. Jeg savner sin franske løg suppe og kan ikke lide ideen om at savne det i to år. Id elsker at forsøge at gøre det hjemme. Kan du hjælpe med at få opskriften? â € "Peggy Cohen, Richmond Heights

En brasserie af niche var glad for at give opskriften på sin klassiske franske løg suppe til læsere at lave hjemme. Suppen er også tilgængelig via Brasseries Curbside Service enten som en enkelt servering eller i en fransk løg suppe kit, der tjener fire til fem personer.

Vil du gerne anmode om en opskrift fra en restaurant, der stadig er åben i St. Louis-området? Send din anmodning sammen med dit fulde navn og den by, du bor i Reciperequestpost-Dispatch. om.

Fransk løg suppe er sådan en klassiker. Dens hvad du spiser på din første tur til Frankrig, og selvom du spiser det på restauranten ned ad gaden hjemme hele tiden, er det stadig specielt og mindeværdigt. Soupe à Lignon gratinà © e. Den rige løg-y bouillon, den sprøde brød soaking op ad smagen, gooey smeltede ost drypper af din ske. Dens lækre at nyde og sjovt at spise.

Der er en million opskrifter, metoder og familie hemmeligheder til fransk løg suppe, og jeg vil på ingen måde antage at erstatte din tidshøvede tradition. Men det er sådan, jeg gør det, rig med lag af smag og hvert fransk twist, jeg kunne komme med. Jeg har studeret mange opskrifter, spist flere skåle end jeg plejer at huske og arbejdede i årevis for at perfektere det â € "for mig. Det kan ikke passere mønstre med fine franske kokke eller traditionelle franske bedstemødre, men det er dybt og rig og dejligt og uendeligt trøstende. Det bevarer sin løg essens med kompleksiteten af oksekød bouillon og den skarpe, søde æblecider, der parrer med løgene smukt. Et strejf af Calvados, det franske Apple Brandy, et stænk af Vermouth og et sundt DASH af Dijon Sennep Meld Meld for at skabe et subtilt, men bestemt gallisk smag.

Nu, så meget som jeg elsker en god løg suppe, er dårlig løg suppe ofte bare salt bouillon med stringy løg i en masse i bunden dækket med gummiagtig ost. For at undgå at løg klump, foretrækker jeg at puree suppe base for at få en løg smag i hele suppen. Du kan springe over dette, hvis du vil, men jeg tror virkelig, at du vil blive imponeret over resultaterne.

Brug af gule og røde løg tilføjer et ekstra lag smag, men alle gule løg kan bruges. Jeg forbereder løgene ved at bruge gitterbladet i fødevareprocessoren. Placering af papiret på løgene hjælper dem med at blødgøre og brune og bevare deres rige smag. Brandy kan bruges i stedet for Calvados, men Calvados tilføjer et specielt tryk.

Skær et stykke vokspapir for at passe ind i din hollandske ovn, og tryk den ned i panden for at skabe formen på et tætsluttende låg og sæt til side. Du skal trykke på dette over løgene for at hjælpe dem med at karamelisere. Forresten kaldes dette en kartouche.

Smelt smør med olivenolie i en stor stockpot eller hollandsk ovn over medium høj varme. Når smørret lige har smeltet, tilføj løgene og sautéet til gennemskinnelig og lige begyndt at brune. Tilsæt calvados og vermouth og rør til deglaze panden. Tilsæt det brune sukker, timian, oregano, salt og peber og 1/2 kop cider. Tryk den forberedte runde af vokset direkte over løgene. Reducer varmen til medium lav og kog, indtil løgene er bløde og søde og brune, ca. 20 minutter.
Nyankomne

Alle elsker brunch thats hvorfor weve fik en lækker ny brunch opskrift, der har været omkring et stykke tid. Denne enkle Blintz Souffl er en traditionelt jødisk godbid, der er sikker på at behage alle omkring køkkenbordet. Let at lave, og fuld af sød god morgen smag, gør dig klar til brunch

Alle elsker brunch thats hvorfor weve fik en lækker ny brunch opskrift, der har været omkring et stykke tid. Denne enkle Blintz Souffl er en traditionelt jødisk godbid, der er sikker på at behage alle omkring køkkenbordet. Let at lave, og fuld af sød god morgen smag, gør dig klar til brunch

Alle elsker brunch thats hvorfor weve fik en lækker ny brunch opskrift, der har været omkring et stykke tid. Denne enkle Blintz Souffl er en traditionelt jødisk godbid, der er sikker på at behage alle omkring køkkenbordet. Let at lave, og fuld af sød god morgen smag, gør dig klar til brunch

Foodie Guide til Spooky Eats og Treats Halloween Time 2021 i Disneyland Resort

Foodie Guide til Spooky Eats og Treats Halloween Time 2021 i Disneyland Resort

Leder du efter en fantastisk måde at virkelig krybe ud dine gæster denne Halloween Nå, vi tror, at blod er definitelythe bedste måde at gå om det nej, ikke rigtigt blod, naturligvis Fortsæt læsning

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Den blodige Brain Shooter er en sjov og disgustinglooking skud, der vil holde din venner kommer tilbage efter mere. Kast i nogle grenadine for en blodig effekt.

Bloody Mary Bar Byg din egen klassiske Bloody Mary Opskrift Kiyafries

Bloody Mary Bar Byg din egen klassiske Bloody Mary Opskrift Kiyafries

Belastet med smag og krydderi, en hjemmelavet blodig mary er kongen af ​​brunchcocktails og giver et droolworthy Ig-billede.

BigBatch Bloody Marys opskrift

BigBatch Bloody Marys opskrift

Hjemmelavet blodig Mary Mix, der er så nem at blande op, starter med tomatjuice og clamato og er infunderet med alle de bedste blodige mary smag

10 steder at bestille en blodig mary i Chandler

10 steder at bestille en blodig mary i Chandler

Du vil ikke have et problem at finde Topnotch Bloody Marys omkring St. Louis Næsten hver bar og restaurant har deres egen version.

Hvad skal man tjene med blodige marys mad parring, forretter og fest ideer

Hvad skal man tjene med blodige marys mad parring, forretter og fest ideer

Grib opskriften på denne loaded Bloody Mary, og du vil være på vej til en perfekt weekendbrunch cocktail på ingen tid det er en snack i et glas

Bloody Mary Spice Blend

Bloody Mary Spice Blend

Bestil online Roots Bloody Mary Dry Spice Mix på www. ysunfresh. om.

Bloody Mary Garnish 6 Letters Dailcrossword.org

Bloody Mary Garnish 6 Letters Dailcrossword.org

Bedste svar for garnering til et Gibson crossword clue. Ordet, der løser dette krydsord, er 5 bogstaver langt og begynder med o

Nyankomne

Røget blodig mary med grillet garnishes

Lær mere

Ofte set

Bloody Mary Pynt Bar Idéer kroning Detaljer

Bloody Mary Pynt Bar Idéer kroning Detaljer

Traditionelle Bloody Mary Pynt opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Blodige marys på en pind

Blodige marys på en pind

Få Tiffanis krydret Bloody Mary med Maple Bacon Opskrift fra Food Network

Oktober er Bloody Mary Month på St. Regis Hoteller. ThinkingOfTravel.com.

Oktober er Bloody Mary Month på St. Regis Hoteller. ThinkingOfTravel.com.

En blodig mary er en dejlig drink, men det er ikke altid det nemmeste at lave. Her er nogle tips og tre store opskrifter.

Bloody Mary Rim salt opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Bloody Mary Rim salt opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

En blodig mary, korrekt lastet med alle gode ting syltede, krydret, crunchy og uimodståeligt munchy, er mere end bare en drink til mig.

Et måltid i et glas. Bar Louie Bloody Mary. En behandler Billede af Bar Louie Tampa Tripadvisor

Et måltid i et glas. Bar Louie Bloody Mary. En behandler Billede af Bar Louie Tampa Tripadvisor

Bedste morgenmad, frokost, mimoser, og cocktails i større Sacramento, Granite Bay, og Folsom område. Del minder med din familie på Marios Tidlig Toast.

Vil du have en perfekt Bloody Mary Heres hvordan dens gjort.

Vil du have en perfekt Bloody Mary Heres hvordan dens gjort.

Vil du have en perfekt Bloody Mary Heres hvordan dens gjort.

Den bedste blodige mary opskrift til at piske op

Den bedste blodige mary opskrift til at piske op

Elsker en vodka tomat juice cocktail prøve en v8 blodig mary med blodig mary salt rand og assorteret blodige mary spyd for garnish lykkelig brunching

Den eneste blodige mary opskrift, du nogensinde vil have brug for

Den eneste blodige mary opskrift, du nogensinde vil have brug for

Ryst ting op under din næste happy hour med denne hvidløg olivenolie blodig mary, garneret med krydret rejer og syltede grøntsager.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.