FiletOFish, er den eneste fisk burger på McDonalds, var forpligtet til at finde den rette akkord med mennesker. FiletOFish er næsten som enkelhed i en burger boks Dens bare fiskefilet, en skive ost, og remoulade mellem to dampede boller.

McDonalds er bedst kendt for Big Macs og pommes frites, så det kan være overraskende at erfare, at den Filet-O-Fish Sandwich faktisk forud Amerikas mest ikoniske burgerand, i virkeligheden, inspireret det. Men hvad er det for noget med Filet-O-Fish sandwich, alligevel? Historien om, hvordan det gik til, og hvorfor det fortsætter næsten 60 år senere har en overraskende kilde: katolske tradition.

Hvordan har filet-o-fisk sandwich gøre sin måde på McDonalds menu?

Så han kom til at arbejde at finde ud af, hvad der gjorde hans konkurrenters sandwich så godt, og hvordan han kunne gøre sin bedre. Han udviklede en særlig dej for fiskene, lavet en velsmagende remoulade, og tog ideen op kæden til Ray Kroc i hovedkvarteret. Kroc var mindre end entusiastisk om fisk sandwich. Han havde også et koncept for en meatless burgera skive ananas med ost på en bolle, som han kaldte Hula Burger.

Hvad er i McDonalds filet-o-fisk sandwich?

Filet-O-Fish Sandwich har været en succes landsdækkende såvel og stadig fortsætter med at se en stigning i salget i fastetiden. Faktisk en fjerdedel af det samlede salg for året ske i fastetiden. Nogle endda spøgefuldt kalder det Filet-O-Fish Season da sammenhængen mellem fasten og den ikoniske sandwich er så stærk på dette punkt, og det ser ud som det måske bare altid være på den måde. Ikke alt for fishy af en arv at have, ikke?

For en burger joint ligesom Mickey Ds, Filet-O-Fish sandwich er overraskende populære: Pirates ville give deres armfor én og tilsyneladende, hvaler spiser boatloadsof dem. The Atlantic-Pollock baseret frokost element er forbrugt med en hastighed på 300 millioner en yearâ €”23percentof dem sælges under fasten, og vi kan takke katolikkerne i Ohio og en strugglingbusinessman for fastfood klassiker.

Når Lou Groen åbnede den første McDonalds i området Cincinnati i 1959, virksomheden var hård. McDonalds var nyt for den Samarbejdsområde Den McDonald brødre var kun lige begyndt at franchise deres butikker seks år før. Groens søn, Paul, der arbejdede på sin fars McDonalds i 20 år lige og senere købte et par af hans egen, husker hvor hårdt hans forældre arbejdede for at holde forretningen i live i starten.

Åbning dag, min far gjorde $ 307. 8 i salget. Restauranten havde kun to vinduer, et register ad hvert vindue. Der var ingen inde siddepladser. Hvordan du kører en forretning på $ 300 om dagen? Min mor og far var bare kæmper for at gøre det. Min bror og søster arbejdede gratis i to år!

Selvom Lou Groens restaurant var en af 68 nye franchise åbnet dette år med grundlæggeren Ray Kroc, der var noget ved Monfort Heights, Ohio, at didnt lover godt for en lidet kendte burger fælles i fastetiden: Omkring 87 procent af den befolkning var katolsk. høne Groen var 89, mindede han til Chicago Tribune News:

Groen arbejdede ugudelige timer og havde tvillinger til foderet i home75 blev ikke skære det. Han lagde mærke til, at en restaurant i nærheden ejet af Big Boy kæden gjorde noget differentâ €”de havde en fisk sandwich. Min far fortalte mig, hvis im gonna overleve, Ive fik at komme op med en fisk sandwich, siger Paul. Så Groen gik til arbejdet med at skabe en enkel, voldsramte, helleflynder-baserede prototype, med en skive ost mellem to boller.

I 1959, adgang til topledelsen var noget nemmere, siger Paul. Der var kun en håndfuld af operatører, Kroc behandlet withrather end de tusindvis af operatører, der eksisterer i dag. Ejere som Lou modtaget mere vejledning fra den øverste ledelse. Ifølge et interview med Groen i erhvervslivet i 2006 var McDonalds grundlægger, Ray Kroc, ikke alt, der spændte på GROENS FISHY DREAMS i starten:

Men Krocs første afvisning af ideen kan være kommet fra et mere egoistisk sted. Han havde en kød alternativ ide om sin egen, kaldet Hula Burger, et stykke grillet ananas og ost på en bun. Men Kroc var villig til at kompromittere: På god fredag ​​i 1962 vises både Hula Burger og filet-O-Fish Sandwiches på menuen på udvalgte steder, der solgte sandwich, der blev solgt, ville vinde. Den endelige score? Hula Burger: 6, Filet-O-Fish: 350.

By1965, filet-o-fisken, den fisk, der fanger folk, blev en hæftning på McDonalds-menuen landsdækkende blandt andre greats som den store Mac og ægget Mcmuffin. Kroc vil senere huske manglen på HispineAppleCreation og Succes of the Sandwich i hans biografiagræning af det: fremstillingen af ​​McDonaldsNoting:

Ved siden af ​​det samlede salg for 13. februar vil ordene forudsigelige, vil svare til lør. Busi., Måske søndage er ridset ind i marginerne af posten. Selvom Paulus ikke kan bekræfte, hvem der oprindeligt scrawled denne note på siden, var forudsigelsen selv ikke for langt væk fra, hvad der kom til fruition: Sandwichs succes under udlånt ville langt overgå GROENs første forventninger.

Virksomheden har gennemgået masser af reklamer for sandwich, men især én karakter forbliver noget, der er noget, der ikke er noget, der næppe minder om kampagnen. En tegneserie med navnet Phil A. ofish havde en kort stint som ansigtet af marketingkampagnen for GROENS OPFINDELSE i 1976. Men ved 77 var den antropomorfe sømandfisk ingen steder at blive set, erstattet af en simpel annonce, der tilbød noget mad For tanke.

Den fiske, irske tegneserie til sandwich opstod lige, da McDonaldland-tegnene overtog McDonalds-annoncer og legepladser landet. Tegn som Hamburgerlar, Captain Crook, Mayor McCheese andof Courseronald McDonald blev introduceret i 71, da kæderens drev-ins blev erstattet af Mansard-Roofed Restaurants. Det var et fiktivt land, der tjente som grundlag for legepladser knyttet til McDonalds restauranter, hvor pommes frites voksede fra buske, burgere dukkede ud af jorden som blomster af Filet-O-Fish Lake og var hjemsted for Ronald McDonald og alle sine venner.

For at fejre sandwichs 50 plus års eksistens lancerede McDonalds en ny produktjust i tid til udlån i år: Fishbites. Mini-morsterne af voldsramte og stegte atlantiske pollock er tilgængelige gennem marts 2022 i Philadelphia Region restauranter. Selvom du spørger Groen-familien, sagde Lou altid, at hans ORIGNAL HALIBUT-baserede opskrift var bedre.

Groenpassed væk i maj 2011 Og vil ikke kunne smage den nye variation af sin oprindelige opskrift, men hans arv lever videre med Paulus, nu 62, der overtog to McDonalds Innorthgate og Tylersville, da hans far solgte sine 42 restauranter tilbage Til virksomheden i 1986. I dag ejer Paulus 12 restauranter i det nordlige Kentucky langs en 27-mile Strack of Interstate 75 og Plansto passerer familievirksomheden til to af hans børn.

Denne burger er et sundt twist på min fisk chips opskrift, som var et stort hit på YouTube. Fiskelementet er glutenfrit kogt uden ud med nogen olie. Det kan serveres med salat eller i en glutenfri bun. Sørg for at du har en tur på tartar sauce også!

1 Pollock: En af de mest fiskede fisk i verden, McDonalds Pollock er hentet fra Bering Sea og overraskende bærer en bæredygtig etiket fra Marine Stewardship Council. Det er en god kilde til magert protein og dets lave i mættet fedt, hvilket kan være dårligt for dit hjerte i høje mængder.

7 Bleget hvedemel: Problemet med bleget mel er, at blegemiddelprocessen producerer et uheldigt biprodukt: et kemikalie, der hedder alloxan, som har vist sig at inducere diabetes i laboratorievæske testemner ved at ødelægge deres bugspytkirtel.

8 Salt: En filet-o-fisk indeholder 580 milligram salt eller 25 procent af dit daglige anbefalede indtag. Par, der med en medium rækkefølge af fries, og du allerede allerede på 36 procent af dit daglige salt Tillæg .

15 Naturlige smagsstoffer: Det er svært at sige, hvad netop denne naturlige smag er, men mere generelt er naturlige smagsoplevelser afkastet af en faktisk fødevarekilde - i. ., Pollock-smagsstoffer taget fra en ægte pollock.

7 hvede gluten: De med cøliaki pas på: Hvedegluten er hvedemel, der er blevet hydreret for at aktivere glutenen, derefter behandles for at fjerne alt, men gluten. Dens tilsættes for at forbedre dejenes tygge.

Men hvordan kom denne bedst sælgende vare til eksistens? I tilfælde af filet-o-fisk var nødvendigheden moderen til opfindelsen. I 1960'erne blev Lou Groen, der ejede en McDonalds i Cincinnati, USA, observerede, at folk ikke spiste kød på fredagen under lånet. Så han besluttede at komme med en burger, der havde fisk i den. Når han havde opskriften på plads, gik han til McDonalds hovedkvarter, men Ray Kroc købte ikke sin ide, først. Ray havde tænkt på sin egen kødfri burger â € "en burger med et stykke grillet ananas og ost, hedder Hula Burger. Men når både produkterne blev testet på udvalgte restauranter, var Groens Burger en klar vinder. De solgte 350 filet-o-fisk burgere sammenlignet med kun seks hula burgere.

Jeg ved, du tror, ​​jeg har forladt dig, men jeg lover jeg stadig her stille Overvej Alle opskrifterne ID kan lide at lave og dele for dig. 2020 og endda 2022 har været DOOZY, men skubbede igennem og forblev positive alligevel.

Uden en skygge af tvivl er vi alle hankering efter et stykke McDonalds nogensinde siden det er Midlertidig suspension . Jeg føler dig, fordi jeg også er beklager over det faktum, at jeg ikke kan hengive mig i min skyldig fornøjelse. Hvad savner jeg mest? Deres filet-o-fisk burger; spole mig i filet-o-fisk, du er fin-tastic og jeg er absolut hooked på dig.
Nyankomne

Lær de hemmelige tips til den perfekte smag af filippinske Beef Pares

Lær de hemmelige tips til den perfekte smag af filippinske Beef Pares

Lær at lave Delicious Beef Ginger suppe, følge disse enkle opskrift trin. Nu kan du nemt lave og servere lækre retter til dine kære.

Bages wonton wrappers Ingen olie opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Bages wonton wrappers Ingen olie opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

For at få dig tilsluttet de mange måder at bruge wontons på, er her otte mærker opskrifter.

Cajun Firecracker Crackers Opskrift

Cajun Firecracker Crackers Opskrift

Hvad venter du på Skru op for varmen med disse krydrede kiks, og din familie vil have en ny favorit snack.

Firecracker Saltines fra Deep South Dish Blog. Saltine krakkere får en smagsforøgelse fra en kast i en ranch smagsstof, hvidløg og løg krydret olie.

Firecracker Saltines fra Deep South Dish Blog. Saltine krakkere får en smagsforøgelse fra en kast i en ranch smagsstof, hvidløg og løg krydret olie.

Firecracker Saltines fra Deep South Dish Blog. Saltine krakkere får en smagsforøgelse fra en kast i en ranch smagsstof, hvidløg og løg krydret olie.

Første Watch Sets Åben dato for Spring Hill Placering

Første Watch Sets Åben dato for Spring Hill Placering

Rethinking deres kandidatoplevelse startede med at overveje personlige touchpoints, den bedste måde at markedsføre til hver rolle på og den rette proces.

Hvidløg Brændt svinekam Søde Kartofler med Hindbær Chipotle Glaze

Hvidløg Brændt svinekam Søde Kartofler med Hindbær Chipotle Glaze

Originale Brændt Hindbær Chipotle Sauce Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Frontbrænder dishing på S.. madudgifter

Bekræft, at du er et menneske

Bekræft, at du er et menneske

Køb Fischer og Weiser Krydret Apple Cherry og Cranberry Sauce 40 Ounce online til en overkommelig pris. Modtag gode tilbud hurtig levering muligheder med hvert køb på Ubuy det førende internationale shopping platform i Indien. B000TTDDWE

Onepot kål bønner med hvid fisk

Onepot kål bønner med hvid fisk

Denne krydrede, Frenchinspired parabol er også lækkert lavet med muslinger i stedet for, eller som supplement til, muslinger. Uanset hvad, er det godt med sprøde brød opsuge bouillon, og et glas krydret hvidvin.

Nyankomne

Spicy rejer Chorizo Tacos Food Kærlighed Collective

Lær mere

Ofte set

Southern Fried Fish and Grits

Southern Fried Fish and Grits

Fried Catfish og Ost Grits, den perfekte middag til en familie sammenkomst, du kan ikke gå galt med en god ol sydfisk stege

Layered skaldyr forretter Old Bay

Layered skaldyr forretter Old Bay

En af de mest alsidige fisk appetitvækker opskrifter er krabber og avocado og du vil finde opskrifter på dette og mere her

Så vi er tilbage i Florida for en kort rejsepause, og det første min mand gør, er at bryde ud rygeren. Han elsker røget fisk også, og det er noget, vi sjældent finder under vores rejser. Det tager ikke lang tid før de fantastiske aromaer af røgfisken har mig længsel efter

Så vi er tilbage i Florida for en kort rejsepause, og det første min mand gør, er at bryde ud rygeren. Han elsker røget fisk også, og det er noget, vi sjældent finder under vores rejser. Det tager ikke lang tid før de fantastiske aromaer af røgfisken har mig længsel efter

Så vi er tilbage i Florida for en kort rejsepause, og det første min mand gør, er at bryde ud rygeren. Han elsker røget fisk også, og det er noget, vi sjældent finder under vores rejser. Det tager ikke lang tid før de fantastiske aromaer af røgfisken har mig længsel efter

Røget fisk dip med spinat

Røget fisk dip med spinat

Fødevarekultur af sydfoodkulturen i syd

Kost Care Fish Kabsa kalorier, kulhydrater ernæring fakta

Kost Care Fish Kabsa kalorier, kulhydrater ernæring fakta

Find kalorier, kulhydrater og ernæringsmæssige indhold til Kost Care fisk Kabsa og over to millioner andre fødevarer på myfitnesspal

Citrongræs fisk Larb Nudler med chili Dressing Donna Hay

Citrongræs fisk Larb Nudler med chili Dressing Donna Hay

Donna Hay køkken redskaber, hjemmeartikler, bøger og bagning blandinger. Hurtig og nem middag eller dekadent dessert opskrifter til enhver lejlighed.

Dumplings med kødfyldning bakterier pelmeni sibirskie xxl 1000g

Dumplings med kødfyldning bakterier pelmeni sibirskie xxl 1000g

Pelmeni er en af ​​Russias nationale retter, en lille dumpling med en delikat tynd dej, fyldt med alt fra jordkød eller fisk til svampe. Fyldningerne kan være milde eller meget krydret, afhængigt af mængden af ​​krydderier som forskellige friske urter, sort peber og løg

Haddock Pizzaiola Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Haddock Pizzaiola Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Haddock Alla Pizzaiola Opskrift En af de 30.000 opskrifter ud over dine egne opskrifter, der kan bruges til at offentliggøre din egen brugerdefinerede kogebog.

Gør en af ​​vores foretrukne fisk middagsopskrifter på bare 20 minutter i aften Spis smart med vores salte Easy Parmesancrusted Fisk Middag Opskrift til to.

Gør en af ​​vores foretrukne fisk middagsopskrifter på bare 20 minutter i aften Spis smart med vores salte Easy Parmesancrusted Fisk Middag Opskrift til to.

Gør en af ​​vores foretrukne fisk middagsopskrifter på bare 20 minutter i aften Spis smart med vores salte Easy Parmesancrusted Fisk Middag Opskrift til to.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.