Nem ovnbagte Jerk Chicken

En af de bedste nætter, jeg husker fra min ferie til Bahamas var på en strand bar, hvor vi drak billige øl, danser barfodet på sand og linet op i lange køer til middag serveret på papir plader. Det var en omfattende banquetconsisting af ærter n ris, majs på kolber, en grøn salat og jerk chicken ...

Ive forsøgt en hel jerk kylling opskrifter, herunder fra kendte kokke. ut denne ovnbagte Jerk Chicken opskrift ved Imma fra Immaculate Bites er min favorit. s snart jeg så hende opskrift, jeg vidste, at jeg ville prøve det og Ive gjort det to gange allerede. Opskrifter til jerk chicken, ligesom mange signatur retter af mad fra hele verden, varierer vildt om de har fælles ingredienser. Hvad jeg elsker ved Immas recipesis at hun shareshome tilberede versioner af caribiske opskrifter. eal ingredienser, at almindelige mennesker kan finde og tilberedningsmetoder for almindelig folkslike mig.

Jeg ville elske at være i stand til at gøre reelle jerk kylling over trækul med piment træ. Men der bare aint gonna ske i min baghave! Så Im stikning med Immas ovnbagte udgave. Jeg lavede disse i billedet i ovnen, men Ive forudsat retninger til grillen / grill så godt.

Julen er lige rundt om hjørnet, jeg formoder mange af jer vil være at planlægge din menu i denne uge. Jeg håber, at denne opskrift gør sin vej til din spisestue tabellen. Det vil helt krydre dit måltid. Må ikke afskrækket af farve og forkullede look. Jerk krydderier er meget mørke på grund af den tunge mængde allehånde, så når kogt, krydderier dukke op leder brændt. Men forkulning på jerk chicken tilføjer et ekstra bid og forbedrer smagen, især hvis tilberedt på grillen. Tro mig, vil du elske det. Og så vil dine gæster. Den eneste gang min familie gør en hel kylling som dette er på en særlig lejlighed hovedsageligt helligdage. I år til Thanksgiving skulle vi gøre disse søde små Cornish høns. Da vi havde en forholdsvis lille affære. Men min far besluttede han ønskede en hel stegt kylling. Han følte festlig jeg gætte. Min første tanke var, åh gosh, mere kedeligt kylling. Dreng var jeg forkert.

Vi havde en uåbnet jar ryk marinade i køleskabet. Jeg så det og tænkte, hvorfor vi ikke bare bader kyllingen i det her? Vi gør ryk BBQ og bagt jerk kylling ben temmelig ofte. Dette ville blot være en anden version. Min far er den kreative kok i min familie, han er altid villig til at prøve noget nyt og skøre. Jeg er sikker på, det er ikke en ny idé. Men for os, det var som vi var så vant til krydring hel kylling på samme måde i årevis. Min far og jeg prepped fuglen, tilføjede nogle appelsiner til baste og nogle peberfrugter til at opveje krydret smag. Man, vi kunne ikke stoppe med at spise det. Det var så god, alle på egen hånd. Det viste sig at være en uventet, saftig, twist til vores spredning. Ingen beklager på kyllingen i år, far.

Elsker du den krydrede smag af jamaicansk Jerk Chicken men ved ikke, hvordan at gøre det selv? Nå, vil min Ovn Jerk kylling opskrift giver dig saftig, autentiske jamaicanske Jerk Chicken derhjemme, når du beder om det!

Før udvikle min egen hjemmelavede Jerk Chicken opskrift, jeg rejste til mange af de populære Jerk pletter i hele Jamaica. Rejser til forskellige pletter var min måde at finde Jerk Chicken, der ramte det rigtige sted. Dens den samme, når jeg rejser i udlandet. At trang til jamaicanske køkken rejser med mig. Hvis du er ligesom mig, så Im sikker youve søgte vidt og bredt for god jamaicanske Jerk Chicken! Når jeg ser en jamaicansk restaurant, skal jeg prøve deres mad. Men mest af alt jeg skal prøve deres Jerk Chicken. Thats den sande test af, hvor god en jamaicansk restaurant er, Nuh sandt?

Vidste du, at jamaicanske Jerk Chicken har været med til at sætte jamaicanske køkken på verdensmarkedet mapDespite øerne bred vifte af must-try køkken, Jerk Chicken er blandt de bedste retter. Mange besøgende til Islanda whove forsøgte Jerk Chicken kan ikke hjælpe falder i kærlighed med denne dishs fængslende lugt og smag, vil ogen fortælle dig, at oplevelsen er ud af denne verden. Thats hvorfor alle over, kokke og foodies både forsøge at replikere autentiske Jerk Chicken At tage højde for trangen til denne lækre ret.

Jamaica er hjemsted for Jerk Cuisine der gælder ikke kun for fadet, men også den madlavning teknik. Thecooking techniqueoriginated længe siden af afrikanske slaver, der brugte almindelige krydderier til at bevare deres kød. De vigtigste krydderier var pimento eller allspice, timian og scotch motoren paprika. Når du koger jerk kylling, begynder processen ved at forberede en rykke fra krydderier. Min jerk gnide er lavet ved at blande krydderierne for at danne en våd pasta. Denne pasta gnides derefter på kyllingen, som derefter sættes til side for at marinere før madlavning. Traditionelt er jerk kylling kogt eller grillet på en udendørs ild ved hjælp af pimento træ. Denne ryge teknik gør jerk kylling skiller sig ud fra andre typer grillet mad.

Elskede det! Jeg lavede denne krydderi præcis som opskriften rettet, men hældte olien og krydderier over min kylling og ind i en ziplock og lad det gøre det hele dagen, mens jeg var på arbejde. Jeg elsker, at jeg kan piske det med krydderier, som jeg også har i skabet. Opdatering kun 3 dage senere prøvede jeg det på svinekød Tenderloins . 2 Et pund Tenderloins I en ziplock, krydder krydderier som opskrift kræver og sandsynligvis tættere på 1/2 kop veggieolie. Marineret 4 timer. Bagt på 425 i 25 minutter. Det gjorde en smuk krydret, salt og lidt sød skorpe på Tenderloins . Elskede det endnu mere end med kyllingen. Jeg vil reducere saltet til 2 tsk og øge Cayenne til 1/2 tsk næste gang som jeg tror, ​​det kan være lidt på den salte side, og jeg vil gerne have lidt mere varme. Næste gang jeg vil prøve det på udbenet kyllingebryst.

Dette var fantastisk - kombinationen af ​​krydderier var absolut lækker! Jeg er ikke sikker på, at jeg ville gå så langt som at sige det smagte ganske autentisk, men det var yummy! Jeg vil fortsætte med at bruge denne opskrift og kan ikke vente med at prøve krydderierne ud i andre opskrifter.

Min familie kunne virkelig godt lide denne kylling! Det var slet ikke krydret - jeg kan tilføje et lille ekstra spark næste gang jeg gør det, men det var temmelig klart i beskrivelsen, at det ikke var meningen at være krydret, jeg brugte 5 kyllingbenkvarter skåret i ben og lår i Opskrift, fordi det er det, jeg havde, og kogetiden var perfekt. Tak for en ny familie hæftning.

Fremragende! Bagtben og lår og viste sig perfekt - saftigt og fugtigt. Det eneste, jeg ændrede, var temperaturen: Bagt på 380 i 50 minutter på grund af tid Begrænsninger . Jeg vil gøre igen, tak for deling.

Jeg ved, at jeg sagde, at jeg har en favorit kyllingopskrift, men i alt aktualitet , det er umuligt at vælge. Der er så mange måder, du kan bruge kylling og hvor lækker hver eneste af disse opskrifter ender med at være. Jeg mener, hvordan kunne du muligvis vælge mellem denne opskrift, kyllingfrit bøf eller BBQ trukket kyllingesandwicher? Det er ikke et nemt valg og kommer normalt ned til, hvad jeg har de fleste ingredienser til.

Dens en uforglemmelig Skål, der er unik i smag og er perfekt til at blande de sædvanlige måltider, der bruges til. Jeg anbefaler stærkt at bruge kylling lår og kyllingeben til denne opskrift. De fleste mennesker forbereder deres jerk kylling med allspice, soja sauce, grønne løg og scotch motorhoved paprika. Jeg besluttede at gøre det lidt anderledes, og jeg har ingen beklagelse. Denne opskrift virker, og jeg er sikker på, at du vil elske, hvor nemt det er.

Hvad smager jerk kylling?

Kalorier: 427kcal Carbohydrater: 18G Protein: 27G Fedt: 27G Mættet fedt: 7G Kolesterol: 157 mg Natrium: 550 mg Kalium: 477mg Fiber: 1G Sukker: 14G Vitamin A: 281I Vitamin C: 3mg Calcium: 28 mg jern: 1mg

Fried kylling i ovnen kan være sprød og lækker ved hjælp af denne teknik til første flash stegning for at få den skarpe. Afløb kyllingen og sætter derefter ovnen for at afslutte madlavningen af ​​den. Nu elsker vi alle den sprøde og crunchy, og det kommer hovedsagelig med en mudring af kyllingen i mel. Udsmykning det noget i kærnemælk vil føje til smag og ømhed.

Brug de to trin til denne kylling vil give dig den store skorpe på ydersiden. Og med kyllingen i ovnen for at fortsætte madlavningen får du det ømme saftige kød, når du bider ind i det. Du vil tro, du har stegt kylling som bedstemor plejede at gøre dyb stegning i måske vegetabilsk olie eller svin tilbage på dagen. Men denne stegte kylling i ovnen er en fantastisk måde at side trin nogle af den fulde dybe olie madlavning.
Nyankomne

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Velveeta Mac og ost med kondenseret mælk opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

AsianStyle Mackerel Foil Parcels Opskrift fra hvordan man laver sundt af Dale Pinnock kogte

AsianStyle Mackerel Foil Parcels Opskrift fra hvordan man laver sundt af Dale Pinnock kogte

Find og del hverdagsbagt makrelopskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Catering til dine cocktailparties, private middage, bryllupper firmaarrangementer. Buffeter, BBQ, multicourse måltider. Smart Serveres personale. Ring 416 8.884.405.

Catering til dine cocktailparties, private middage, bryllupper firmaarrangementer. Buffeter, BBQ, multicourse måltider. Smart Serveres personale. Ring 416 8.884.405.

Catering til dine cocktailparties, private middage, bryllupper firmaarrangementer. Buffeter, BBQ, multicourse måltider. Smart Serveres personale. Ring 416 8.884.405.

Nem Bagt mexicanske kylling

Nem Bagt mexicanske kylling

Dette Nem Bagt mexicanske kylling er hurtigt marineret i chili pulver, spidskommen, oregano, og limesaft til en hurtig og nem aften middag

Enchilada Meatball Bake.

Enchilada Meatball Bake.

Mexicanske keto kødboller er en lav carb forretter lavet med jordbiff, krydderier, jalapenos og ost. Den perfekte bitesize forretter til Cinco de Mayo

Hot Chocolate Bagt franske Toast

Hot Chocolate Bagt franske Toast

Den blødeste, milkiest japansk mælk brød, der vil gøre de bedste sandwich eller middag ruller Lær trin for trin, hvordan man laver den perfekte mælk brød brødet.

Bagt Mirliton Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Bagt Mirliton Opskrifter med ingredienser, Ernæring, Instruktioner og relaterede opskrifter

Trin for trin instruktioner til denne lækre Mirliton og rejer gryderet. South Louisiana Comfort Food med kun 5 ingredienser plus krydderier.

Denne ret er et fint eksempel på Yottam Ottolenghis blik for uventede, men blændende gode smag kombinationer.

Denne ret er et fint eksempel på Yottam Ottolenghis blik for uventede, men blændende gode smag kombinationer.

Denne ret er et fint eksempel på Yottam Ottolenghis blik for uventede, men blændende gode smag kombinationer.

Bagt mochiko kylling opskrift

Bagt mochiko kylling opskrift

Lær at lave mad stor Baked mochiko kylling. Crecipe. about levere fint udvalg af kvalitet Bagte mochiko kylling opskrifter, der er udstyret med vurderinger, anmeldelser og blande tips.

Nyankomne

Disse Ovenbaked nachos er den bedste ting at ske for snacks i lang tid Crunchy og bursting med smag de får en A til præsentation for

Lær mere

Ofte set

Originale bagt bønner

Originale bagt bønner

Var især glad for denne sweetandsmoky picnic favorit. Og det er nemt at gøre for kun 20 minutters preptid nødvendigt.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Adgang til denne side er blevet nægtet.

Disse let ingen bage chokolade havregryn stænger af fuld af lækker chokolade, smøragtig havre og drømmende jordnøddesmør at lave en fantastisk dessert

Vegan bagt havregryn ingen sukker tilføjet

Vegan bagt havregryn ingen sukker tilføjet

Denne veganske bagt havregryn er fuld af smag uden tilsat sukker er let at gøre, og du behøver ikke nogen fancy ingredienser godt til morgenmad måltid

BANANA BAGES Havregryn magt barer

BANANA BAGES Havregryn magt barer

Denne Blueberry Banana Bagt Havregryn er let at lave og perfekt til en hurtig, sund morgenmad eller snack i løbet af ugen

Portugisisk blæksprutter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Portugisisk blæksprutter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Timing varierer afhængigt af vægten af ​​blæksprutte og hvor mange du laver madlavning. Jeg husker så godt, da min mor gjorde det tilbage til ...

Top 15 CalciumRich Foods mange er nondairy

Top 15 CalciumRich Foods mange er nondairy

Vores Boston Market sider Arent bare i en støttende rolle for entrees, de også parre perfekt med kylling, kalkun og oksekød.

Find og dele hverdagen Bagt løg Ring opskrift Panko. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Find og dele hverdagen Bagt løg Ring opskrift Panko. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Find og dele hverdagen Bagt løg Ring opskrift Panko. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

How To Make Bagt Onion Rings

How To Make Bagt Onion Rings

Hvordan laver Crispy Ovenbaked Onion Rings komplet opskrift, ingredienser, koge tid og portionsstørrelse.

Denne hele stegte løg opskrift er ordbogsdefinitionen af ​​let. Unpeeled Orbs er simpelthen brændt indtil ømt og sødt.

Denne hele stegte løg opskrift er ordbogsdefinitionen af ​​let. Unpeeled Orbs er simpelthen brændt indtil ømt og sødt.

Denne hele stegte løg opskrift er ordbogsdefinitionen af ​​let. Unpeeled Orbs er simpelthen brændt indtil ømt og sødt.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.