Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Den ene slik thats alles favorit? Chokolade jordnøddesmør æg, selvfølgelig! Det combo af jordnøddesmør og chokolade er den bedste, uanset hvilken form det tager. Selv om denne combo isnt i slik på alle, og er faktisk i cupcakes!

Disse Chokolade Peanut Butter Cupcakes er THE cupcake for alle, der venter hele året for de Chokolade Peanut Butter æg eller nogen som mig, der bare køber dem hele året rundt i forskellige shapes- hjerter, træer, græskar.

For at gøre disse cupcakes, du starter med en rig, fugtig chokolade cupcake. Tilsæt derefter du jordnøddesmør på indersiden ja, dens som magisk som det lyde-og endelig du top hver cupcake med en hjemmelavet chokolade og jordnøddesmør frosting hvirvel.

Tip: Hvis du kan lide chokolade jordnøddesmør sammen, men ønsker det skal være lidt mere på chokoladen side, er du velkommen til at springe jordnøddesmør fyldning på denne opskrift og bytte det til chokolade frosting.

Nedenfor jeg deler hvordan swirl varianter sammen ved hjælp af bare sprøjteposerne, men jeg bruger typisk affiliate link denne super praktisk farve kobling, der lader dig bruge op til 3 farver sammen, men fungerer fint med 2.

Du kan se et andet parti af cupcakes jeg gjort brug af koblingen her: Team Spirit Cupcakes tjekke det ud og beslutte, om du ønsker at investere i koblingen dens under $ 10, og du kan bruge det for evigt.

Hvad leverancer har du brug for at gøre disse cupcakes?

Jordnøddesmør er en lækker dagligt syn i mange husstande . Fra cookies til jordnøddesmør og gelé sandwich, jordnøddesmør nudler, jordnøddesmør banan brød, eller pandekager, jordnøddesmør er noget, som alle kender og elsker. Du kan også bruge jordnøddesmør at få mest lækre Jordnøddesmør glasur. Vores tykke, fluffy, og cremet jordnøddesmør frosting er et ideelt topping for chokolade kager eller cupcakes eller bare spise det med en ske. Når jordnøddesmør glasur er parret med en chokolade cupcake eller brownie, det smager ligesom en himmelsk hjemmelavet jordnøddesmør kop. Jordnøddesmør glasur er perfekt, da det ikke er overdrevent søde og er glat, hvilket gør det nemt at spredes på cupcakes eller kage.

Hvilken slags jordnøddesmør skal du bruge?

Nogle jordnøddesmør icing opskrifter derude er fedtet eller overdrevent søde. Her er en lækker cremet jordnøddesmør glasur opskrift, vi elsker, der rent faktisk smager som jordnøddesmør. It par perfekt med chokoladekage eller lækker chokolade cupcakes. Denne særlige opskrift gør nok glasur til is fireogtyve cupcakes eller en 9x13 kage. Denne nemme frosting opskrift tager kun 10 minutter at prep og bruger et par korte ingredienser, du sikkert allerede har i dit køkken skabene .

Pisk blødgjort smør i en skål med en elektrisk mixer, så din hånd plejer træt. Bland indtil fluffy. En anden fordel ved at bruge en hånd mixer eller stå mixer i stedet for din hånd er at få den ideelle glat konsistens. Ved hjælp af en elektrisk mixer vil piske luft ind i din jordnøddesmør pynten så det kan være så let og luftigt som muligt.

Hvordan tykkere eller tynd jordnøddesmør glasur?

Siden jordnøddesmør glasur indeholder noget mælk, skal du at nedkøle det. Hvis du bruger den frosting samme dag, kan du lade det ud på tælleren for en time eller to, mens du frost dine desserter. Hvis det er for varmt i dit hus, så smør og jordnøddesmør kan blive tynd i varmen, hvilket gør dit glasur for blød.

Er jordnøddesmør glasur glutenfri?

Crazy Richards cremet jordnøddesmør bruger kun én ingrediens; jordnødder. Det betyder at du ikke behøver at bekymre sig om usund tilsætningsstoffer som du gør med store brand selskaber. Vores alle naturlige jordnøddesmør er non-GMO og har ingen ekstra palmeolie, salt, hydrogeneret olie, eller tilsat sukker, så du kan hvile let at dets 100 raske.

Det betyder, at din jordnøddesmør pynten ikke kun glutenfri men relativt sund så godt. Du kan nemt lave din jordnøddesmør glasur keto-venlig ved udveksle den flormelis til hjemmelavet strøsukker bruge erythritol eller munk frugt sødestof, der er lav Carb og keto-venlige.

Sørg for at hente nogle af Crazy Richards helt naturligt cremet jordnøddesmør i dag fra Walmart eller bestille det fra Amazon! Med sin lækre nutty smag og glat creme er denne sunde en-ingrediens jordnøddesmør et vigtigt element i dit køkken og at sætte i din himmelske prøvesmagning jordnøddesmør glasur! Interesseret i at prøve andre jordnøddesmør opskrifter? Tjek vores hjemmeside for flere ideer.

Hvad er forskellen mellem frosting og glasur?

Nu, hvis du nogensinde har forsøgt at lave jordnøddesmør Frosting, før du måske har fundet det, er det bare en smidge finickier end andre frostre opskrifter. Dette skyldes, at jordnøddesmør Frosting kræver to forskellige fedtstoffer og jordnøddesmør, kan Varya lotby mærke. Nogle gange kan dette føre til din frostning splitting . Som er som en dag ruiner efter min mening. Heldig for dig, vi testede sh * t ud af denne jordnøddesmør frosting, så du kan hvile let og kende det, der kommer til at vise ud cremet og silkeagtig glat hver gang.

Dagvist tilsættes i sukker, om kop ad gangen, og sørg for godt inkorporeret. Tilføj tung creme, om en spiseskefuld ad gangen. Forøg hastigheden af ​​mixer og slå i ca. 3 minutter, indtil jordnøddesmør frosting er cremet og fluffy.

Smør - Jeg brugte saltet smør, men jeg vil anbefale at tilføje til ½ teskefuld salt, hvis du bruger usaltet smør. Sørg for at lade smøret komme op til stuetemperatur, før du forsøger at slå det, ellers kan du ende med biter af smør, der ikke glatter ud i din frosting.

Og i modsætning til mange veganske bageopskrifter, er der ikke noget æg udskiftning Nødvendigt ingen hør eller chia eller specialpulver. Vi stoler simpelthen på et stænk af æblecidereddike for at reagere med bagepulver og surheden af ​​de øvrige ingredienser til vores leavening. Ligesom Classic Grade School Volcano Science Project!

En anden grund til at elske disse nemme chokolade cupcakes? Bettet kræver ikke en mixer, og kommer sammen i minutter i en stor blandeskål. Du bliver nødt til at vaske endnu mindre retter, hvis du bruger en køkkenskala.

Hvis du laver disse veganske chokolade cupcakes, skal du sørge for at tagge mig på Instagram med Hashtag Forkknifeswoon og efterlade en kommentar og rating nedenfor, så jeg kunne vide, hvordan du kunne lide dem! â ~ ... â ~ ... â ~ ... â ~ ... â ~ ... STAR ratings er særligt nyttige, fordi de hjælper andre med at finde mine opskrifter også. xo, laura.
Nyankomne

Peanut Butter fyldt chokolade banan Muffins veganer Fabs Good Food

Peanut Butter fyldt chokolade banan Muffins veganer Fabs Good Food

Den fudgiest plantbased, glutenfri chokolade boller, fremstillet i 1 skål med sunde ingredienser såsom mandelolie mel, hørfrø, kakaopulver, og mere

God påske venner! Im sikker på det er ikke, hvad du troede din påske kan ligne i år, men jeg forsøger at fokusere på det positive

God påske venner! Im sikker på det er ikke, hvad du troede din påske kan ligne i år, men jeg forsøger at fokusere på det positive

God påske venner! Im sikker på det er ikke, hvad du troede din påske kan ligne i år, men jeg forsøger at fokusere på det positive

Proteinpakket lowcarb chokolade jordnøddesmør smoothie halvtcratched

Proteinpakket lowcarb chokolade jordnøddesmør smoothie halvtcratched

Pakket med protein, chokolade og jordnøddesmørsmag, denne skinny chokolade jordnøddesmørprotein shake vil tilfredsstille selv de stærkeste sweetscravings.

Sweetsladys Chocolate Peanut Butter Brownie Trifle Opskrift mad. om

Sweetsladys Chocolate Peanut Butter Brownie Trifle Opskrift mad. om

Prøv vores tage på PB og chokolade i denne peanut butterchocolate Trifle theres intet smukt om denne velsmagende peanut butterchocolate trifle dessert.

Hjemmelavet Caramel Peanut Cluster Opskrift

Hjemmelavet Caramel Peanut Cluster Opskrift

Vi tager vores friske stegte jordnødder og enrope det i vores hjemmelavede mælkchokolade.

Pecan elskere brownies så fudgy og nutty

Pecan elskere brownies så fudgy og nutty

Pecan Lovers Brownies er en dessert drøm for fans af nutty brownies. Disse rige, fudgy, nutty brownies er uimodståelige

Texas Sheet kage med chokolade Pecan Icing

Texas Sheet kage med chokolade Pecan Icing

Lusciously chokolade godhed her, i et udbud sydlige klassiker med en herlig pecan glasur. Denne sydlige Chokolade Pound Cake vinder rose hver gang

Opskrift Februar 2013 Chokolade Porter Cake Christopher Trotter Chef, forfatter, madkritiker, højttaler

Opskrift Februar 2013 Chokolade Porter Cake Christopher Trotter Chef, forfatter, madkritiker, højttaler

Chokoladetonerne i Maui Coconut Porter, den vindende brygge i øl Madness 2012, inspirerede Palena wienerbrød og panel dommer Agnes hage til at komme op med en rig, tæt kage.

Opskrift Kanel Protein risengrød EAT RUN LIFT

Opskrift Kanel Protein risengrød EAT RUN LIFT

Tjek onde søster højt proteinindhold chokolade budding 170g på woolworths. om. U. Bestil 247 på vores online supermarked

Nyankomne

Hersheys Chokolade Raisin Pie

Lær mere

Ofte set

Hindbær amaretti stykket kage

Hindbær amaretti stykket kage

En Torte er en kage beriget med nødder og ofte lagdelt med syltetøj. Mandelmasse er en blanding af hakkede mandler og sukker. Kig efter det i bagning midtergangen af de fleste supermarkeder.

Kirkegård chokolade ris krispie godbidder

Kirkegård chokolade ris krispie godbidder

Chokolade Rice Krispie Treats er Super Chocolatey og Overhetop Marshmallowy med en perfekt gooey, Bakery Style Bite 6 Ingredienser og 10 minutter ...

Chokolade Rispudding Opskrift Sådan laver du cremet rispudding med chokolade

Chokolade Rispudding Opskrift Sådan laver du cremet rispudding med chokolade

Denne cremet, trøstende resterende chokolade rispudding er så let at lave. Med bare en håndfuld grundlæggende ingredienser, er det den perfekte kidfriendly dessert

Chokolade Rice Krispies Treats Joyofbaking. about Video opskrift

Chokolade Rice Krispies Treats Joyofbaking. about Video opskrift

Få din chokolade på med disse tredobbelt chokolade infunderes sprøde barer. Usødet chokolade afbalancerer søde skumfidus, og et drys salt toppe det.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Chokolade ricotta creme opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

12 bedste rom ball opskrifter

12 bedste rom ball opskrifter

Premium kvalitet mørk chokolade, fløde, kage krummer og rum er de væsentligste i disse udsøgte morsels. Disse trøfler vil være bløde inde på trods af det føles fast på ydersiden. Du behøver kun at gemme dem på et køligt sted, men ikke nødvendigvis køleskabet.

Børnevenlig Rum bolde Sunde Patisserie

Børnevenlig Rum bolde Sunde Patisserie

Hak chokoladen med BAMIX processor og smelte i en varm bain marie. Derefter gradvist røre i smør, fløde, flormelis, rom og kakao

Dette er en kogt Rum Buttercream Frosting smagret med rom og en smule vanilje. Jeg brugte dette til at frost den nemme onkowl chokoladekage, som jeg lavede til min fødselsdag.

Dette er en kogt Rum Buttercream Frosting smagret med rom og en smule vanilje. Jeg brugte dette til at frost den nemme onkowl chokoladekage, som jeg lavede til min fødselsdag.

Dette er en kogt Rum Buttercream Frosting smagret med rom og en smule vanilje. Jeg brugte dette til at frost den nemme onkowl chokoladekage, som jeg lavede til min fødselsdag.

283 hjemmelavede opskrifter til Rom kage fra den største globale madlavning samfund Se opskrifter på lækker chokolade Frugt kage, frugt kage også.

283 hjemmelavede opskrifter til Rom kage fra den største globale madlavning samfund Se opskrifter på lækker chokolade Frugt kage, frugt kage også.

283 hjemmelavede opskrifter til Rom kage fra den største globale madlavning samfund Se opskrifter på lækker chokolade Frugt kage, frugt kage også.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.