How To Make crustless Spinat og feta QuicheThe Fed Up Foodie

Dine aktier er, hvordan dette websted vokser, og jeg sætter pris på hver enkelt. Kender du nogen, der ville nyde denne opskrift? Id elske det, hvis du ville dele det Ona Facebook eller på din favorite Pinterest bord!

Servering: 6Servings Kalorier: 232kcal Kulhydrater: 5g Protein: 14 g Fedt: 17g mættet fedt: 8g flerumættet fedt: 2g enkeltumættet fedt: 6g Trans Fedt: 1g Kolesterol: 220 mg Natrium: 484 mg Kalium: 277 mg Fiber: 1g Sukker: 3g vitamin A: 2472IU vitamin C: 7 mg Calcium: 263 mg Jern: 2 mg

Sheila Thigpen er udgiver af liv, kærlighed, og god mad en sydlige mad blog og forfatteren OFA Easy Kylling Cookbook ogen Den 5-Ingrediens Frisk og Easy Kogebog. Efter 20 + år i udgivelse industri, hun trak sig tilbage i 2022 for at fokusere på sin egen kreative bestræbelser fuld tid. Hun og hendes mand bor i nærheden af de smukke Smoky Mountains og har en dyrebar lille barnebarn der har stjålet deres hjerter. Som en indflydelsesrige, har Sheila samarbejdet med mærker som Creamette, Kroger, Hersheys, Hamilton Beach, Garafalo Pasta, OXO, Smithfield, Valley Fig Growers, og mere.

Weight Watchers crustless Quiche er super let at lave og en meget tilfredsstillende morgenmad for alle! Jeg elsker quiche absolut, men på WW du virkelig har brug for at undgå kager, så jeg dukkede denne crustless udgave i ovnen og elskede det! Min er fyldt med spinat, tomater og feta, men du kan pop i uanset dine favorit fyld er.

Ja det kan helt sikkert være sundt med et par tweaks og respekterer dine ingredienser! Snarere end at bruge creme jeg brugte fedtfri græsk yoghurt. Jeg også brugte fedtreduceret feta og sprunget over ved hjælp af en kød, som kunne tilføje en masse fedt. I stedet brugte jeg feta, søde cherrytomater og spinat.

De Weight Watchers point for dette crustless Quiche er 1 point for Blå Lilla og 2 point pr skive for Green. Weight Watchers er virkelig arbejder for mig â € ”Ive været på siden 1. Jan og har mistet 13 pounds i mindre end 2 måneder!

Kan crustless quiche gøres i god tid?

Ja, du kan gøre crustless quiche før tid især fordi det varmer rigtig godt! Du kan genopvarmning i ovnen, luft friture eller endda mikroovn. Hvis du er gør det hele i god tid og ønsker at genopvarme at tjene til en gruppe, jeg vil foreslå, genopvarmning i ovnen. Til daglig genopvarmning af 1-2 skiver, jeg bare brugt mikrobølge men luft friture ville fungere så godt.

Hvordan gør du Weight Watchers crustless quiche?

Quiches er ofte lavet i en forbagte pie crust, men ikke altid, som det ses i denne crustless spinat Quiche. En af de store forskelle mellem en quiche og en frittata er højere forhold af mejeri det er lavet med. Dybest set, en quiche er hovedsagelig en velsmagende vanillecreme pie. Smagen kombinationer med tilføjelsesprogrammer er næsten uendelige gør dem attraktive for en bred vifte af smagspræferencer.

En frittata på den anden side, er ligesom en stor størrelse omelet som er kogt i ovnen. De har mindre mejeri, ingen skorpe og meget gerne en quiche, kan have endeløse tilføjelsesprogrammer. Følg disse nej-fail tipsfor en awesome frittata. Men det er stadig min favorit frittata.

Tilsæt 1 spsk olie til en stor stegning panand sted over med / høj varme. Tilføj hakkede løg og Sauta © indtil de er bløde, ca 3-4 minutter. Rør hvidløg og fortsætte Sauta © ing i yderligere et minut. Arbejde i partier, tilsæt 3-4 håndfulde babyspinat og Sauta © indtil spinat bare begynder at visne. Fortsæt med den næste batch af spinat, indtil hele pund er visne.

Made in Grækenland og meget populær i USA, feta er en skæreost, at opløsningskonflikter smukt til salater og smag fænomenal med æg. Feta er lavet med en kombination af fåre- og gedemælk, hvilket gør det til et af de mere ernæringsmæssigt tætte oste. Det er tangy og salt, tilsætte en lækker lag af smag.

1 ounce af fetaost har 6 gram fedt og 74 kalorier. Vigtigst er det, da denne ost er pakket med smag, ofte et mindre beløb er stærkt tilfredsstillende. Dette alene gør det til et nyttigt tilføjelse på et lavt kalorieindhold kost.

Konklusionen er, quiche er meget populært, fordi det kan serveres til morgenmad, frokost, middag eller brunch og enten varmt eller koldt. Dette gør at komme med side retter til Quiche yderst fleksible. Her er et par af mine foretrukne sider eller kammerater .

Forvarm ovnen til 180C regelmæssig bage og sæt et stativ i den nederste halvdel af ovnen. Linje bunden af ​​en 23cm springform kage tin ved at lægge et ark bagningspapir over bunden, inden du sænker den runde del på og klikke på det på plads - â € "kan papirets kanter stikke ud under siderne. Dette hjælper med at forsegle bunden og forhindre lækage. Smør og mel siderne af tin.

Denne skorsteløse spinat quiche opskrift bruger feta ost og minder om smagene i Spanakopita. Denne nemme quiche har ikke en skorpe og er naturligt lav-carb, glutenfri, diabetiker, atkins og keto-venlige.

På mange måder er en crustless quiche hurtigere og lettere at gøre end en med en skorpe. Når alt kommer til alt, er der ingen skorpe til at gøre og ingen skorpe til at bage. Der er også ingen ventetid, mens skorpen køler!

For at lave en skorpeløs quiche, skal du sørge for at forvarme ovnen til den korrekte temperatur325º F for denne Crustless Spinat quiche. Jeg starter altid ovnen, før jeg gør noget andet, så det har masser af tid til at blive varmt. Jeg smør også en glaspie skål, så det er klar, når jeg har brug for det.

Jeg bruger en temperatur på 325 f til at bage denne quiche. Dette er en lavere temperatur end nogle opskrifter brug. Det kan tage længere tid ved denne temperatur, men det er lettere at koge centrum af quiche uden at overbygge eller brænde kanterne.

quiche er færdig, når centret ikke jiggle, når du forsigtigt ryster bagepladen lidt. Jeg kan også lide at tillade det at begynde at brune lidt på toppen. Hvis du indsætter en kniv i midten, skal det komme ud rent.

Nogle mennesker vælger at mikrobølge den frosne spinat for at blødgøre det. For at bruge denne metode skal du fjerne spinaten fra emballagen og sætte den i en mikrobølge-sikker skål. Mikrobølgeovn i 1 eller 2 minutter eller indtil deproste.

Kan jeg bruge frisk spinat i stedet for frosset i quiche?

Hvad gør du, når dine fadergiver dig et dusin friske æg fra hans baggård høner som en julegave? Du laver quiche, selvfølgelig. Du ved hvad de siger. Når livet hænder dig æg. Gør quiche! Specifikt, skorpefri spinat, tomat og feta quiche. Yum.

Kalorier: 224kcal Carbohydrater: 19G Protein: 13G Fedt: 11G Mættet fedt: 6G Kolesterol: 113mg Natrium: 424 mg Kalium: 537mg Fiber: 3G Sukker: 7G Vitamin A: 7275I Vitamin C: 18mg Calcium: 327mg Iron: 3mg
Nyankomne

Bagt clam dip med crusty franske brøddyper

Bagt clam dip med crusty franske brøddyper

Denne fantastiske franske brødopskrift blandes i brødmaskinen og derefter bagt til crusty perfektion i ovnen.

Nem Rustik Olive brød opskrift The Wanderlust Kitchen

Nem Rustik Olive brød opskrift The Wanderlust Kitchen

Jeg ved ikke om dig, men brød er min kærlighed sprog i dag er jeg deler denne Crusty fransk brød opskrift at selv DU kan makeby hånd

Cubanske sort bønnesuppe er indbegrebet cubanske fad Vi plejer tjener det med ris som en side parabol.

Cubanske sort bønnesuppe er indbegrebet cubanske fad Vi plejer tjener det med ris som en side parabol.

Cubanske sort bønnesuppe er indbegrebet cubanske fad Vi plejer tjener det med ris som en side parabol.

Cuban Black Bean Soup

Cuban Black Bean Soup

Cuban Black Bean suppe opskrift med dåse bønner er en traditionel cubansk fad cubanske Black Bean og Rice Soup er et stort måltid

Skillet Kylling Med sorte bønner, ris og Chiles opskrift

Skillet Kylling Med sorte bønner, ris og Chiles opskrift

Tag din aften middag til et andet niveau med denne let, lækker cubansk Mojo kylling og ris opskrift Sund og fyldt med smag

Arroz Con Pollo A La Chorrera kylling og ris kogt af Julie

Arroz Con Pollo A La Chorrera kylling og ris kogt af Julie

Citrus hvidløg mojo kylling opfylder kylling og ris i dette Øjeblik Pot cubanske kylling og ris opskrift thats en perfekt aften middag

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Dette Fricase De Pollo cubanske Kylling Frikasse opskrift er så lækker og fuld af smag. Dets en af de mange store opskrifter deles af hjem kokke på BakeSpace. about, verdens sødeste opskrift swap samfund.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Howesiest WaystepsSimple WaystepbyStep Guide til MakePrepaSeCipe OfHOWSeasiEST WAYSTEPSSIMPLE WAYSTEPBYSTEPE GUIDE TIL MAKEPREPARE PERFECTULUREUTEFORDING GUIDEAWARNWINNINGQUICKSPEEDYSUPER QUICK HOMEMaDEHOMEMaDEANYYNEOVEOFTHEWEHEW HVORDAN AT GØR TIL AT GØR TILBUDNING EASY CUBAN STYLE Kylling gryderet

Classic Cuban Mojito Opskrift Vi Heart Living

Classic Cuban Mojito Opskrift Vi Heart Living

Indtast nu for at kontrollere Mojito. nter ind for øl elskere

Nyankomne

Hvad er Den Autentiske Mojito Cuba Forum

Lær mere

Ofte set

Mojo cubanske Roast Pork Lechon Asado

Mojo cubanske Roast Pork Lechon Asado

Ikke tilgængelig Køb Goya Marinade, Mojo Criollo, 24 fl oz på Walmart. om

Leisure Lifestyle Hub, der giver medlemmer adgang til diskonterede tilbud og specialtilbud.

Leisure Lifestyle Hub, der giver medlemmer adgang til diskonterede tilbud og specialtilbud.

Leisure Lifestyle Hub, der giver medlemmer adgang til diskonterede tilbud og specialtilbud.

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Sucuri Website Firewall Adgang nægtet

Keto Lechn cubanske svinekød er en klassisk Hispanic måltid lavet i en langsom komfur. En god måde at indarbejde det cubanske køkken i en lav Carb keto venlig måde.

Picadillofiled empanadas.

Picadillofiled empanadas.

Stegte omsætninger fyldt med picadillo 2 pr rækkefølge

Traditionel Cuban Picadillo Opskrift

Traditionel Cuban Picadillo Opskrift

Denne hurtige instant pot cubanske ground beef picadillo opskrift er fyldt med smag fra hvidløg, tomater, frisk cilantro og salthed fra oliven

Cuba Libre Cocktail Opskrift

Cuba Libre Cocktail Opskrift

Shop Big 5 Cuban Rum Punch Cocktail til de bedste priser. Udforsk tusindvis af vine, spiritus og øl, og køb online til levering eller afhentning i en butik i nærheden af ​​dig.

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Gennemse Topkarakter skaldyr cubanske 1030 opskrifter. Cuban Festival Calamari og æbleskiver med Mango Chilli dypning Sauce etc.

Rejer Gul Rice ComfortFood med Amy Freeze

Rejer Gul Rice ComfortFood med Amy Freeze

Vigo gule ris og rejer opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Cubanske Rejer Creole Enchilado Enchilado De Camarones

Cubanske Rejer Creole Enchilado Enchilado De Camarones

Deliciousanddelicatetasteisthemixtureofherbs, sukker, limeandwineforshrimpsauce, accompaniedwithwhiterice, saladandgreenplantains

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.