Sweetsladys Chocolate Peanut Butter Brownie Trifle Opskrift mad. om

Kan jeg lave hjemmelavede brownies i stedet?

Whos klar til spildag? Du tror, ​​du er, men ikke før du tænkte på, hvad du vil tjene til dessert. Denne spildag inspirerede jordnøddesmørkrem dessert er bagt med Yumminess top til bund. For at starte, fyldte jeg skåle med slik og lavede ingen bagegraf ved hjælp af chokoladefodboller, som var perfekte til min fodbold-tema fest.

For at afslutte desserten dækkede jeg toppen med hakket miniature s jordnøddesmørskomputer og smuldret Brownie. Derefter lavede jeg tærskeskålens kuglepenne med chokoladefodboller. For at afslutte tingene ud, lagde jeg en wrappedfootball slik i midten holdt på plads ved hjælp af et tandstikker.

Fuglene starter til Chirp, vejret bliver lidt varmere, og solen opholder sig lidt lidt længere. Det kan kun betyde en ting: sommeren er næsten her. Og snart nok har du masser af BBQs, baghave bashes og potlucks til at deltage. Men i år, snarere end at bringe det samme gamle ting, hvorfor ikke pisker du denne yderst velsmagende jordnøddesmør Brownie Trifle til at dele i stedet?

Trækken har længe været en festfavorit. Og vi mener det, når vi siger længe. Ifølge en artikel fra 1988 i New York Times, er bagsiden â € "ellers kendt som en hedgehog pudding, frugt cremer, torsies, pensum, flummeries og junkets â €" på banketborde siden mindst 1598. Det var Derefter forklarede papiret, at en Oxford-uddannet oversætter , John Florio, henviste til '' En ryste af clouted creame kaldet en narre eller en lille smule på engelsk. ''

Denne rige, fristende, jordnøddesmør Brownie Trifle føder en skare og har den stadig populære kombination af chokolade og jordnøddesmør. Prøv denne dessert til din næste sammenkomst, Nancy Foust, af Stoneboro, Pennsylvania, skrev om hendes opskrift på smag af hjemmet.

Ernæringsinformation pr. Portion: Kalorier 233, kalorier fra FAT27%, FAT 7G, mættet fedt 3G, cholesterol 9 mg, natrium 330 mg, kulhydrater 36g, diætfiber 1g, total sukkerarter 25g, protein 7g, diætudvekslinger: 2 1 / 2 andet kulhydrat, 1 1/2 fedt

En nem fremstillingshow-stop 10-ingrediens chokolade jordnøddesmør Triffer opskrift med lag af engel madkage, rig chokoladepudding, himmelsk creme ost jordnøddesmørfyldning, reeses jordnøddesmørkopper pisket topping. o Se en fuld videoopskrift Demonstration af Holly Clegg, klik her.

Åh mit ord denne lille trifle er fantastisk! Jeg lavede dette i weekenden og siden min mest foretrukne ting i hele verden. Kay ikke rigtig, men det er tæt, er chokolade jordnøddesmør, det var perfekt! Jeg vil advare dig, det er ret rig, sodolgo scooping en stor ol skål af det ud, medmindre du vil komme på et stort sukker højt, jeg stærkt anbefale dette til alle, du skal prøve det mindst en gang! Yum!

Vi elsker enhver dessert at have at gøre med jordnøddesmør i vores hus. Jeg er ikke den eneste â € "Loris familie gør også! Så jeg kom op med denne â € ”dens virkelig simpelt, men sådan en lækker smag. Håber du nyder det som vi gjorde! O

Ernæringsinformation anslås ud fra ingredienserne og madlavningsinstruktionerne som beskrevet i hver opskrift og er kun beregnet til brug for informative formål. Bemærk venligst, at ernæringsdetaljer kan variere afhængigt af metoder til forberedelse, oprindelse og friskhed af ingredienser, der anvendes.

per portion: Kalorier 233, kalorier fra Fat27%, Fedt 7g, mættet fedt 3g, kolesterol 9 mg, Natrium 330 mg, Kulhydrater 36g, Kostfibre 1g, samlede sukkerindhold 25g, Protein 7g, Dietary bytte: 2 1/2 andre kulhydrat, 1 1/2 fedt

Hvorfor er denne chokolade jordnøddesmør opskrift en vinder?

Denne lækker ingen bage chokolade dessert er fra KØKKEN 101 cookbookwhich er min NEMMESTE kogebog. Så hvis du ønsker at lave mad og er kort tid, denne bog er for dig! Jeg elsker bagateller af flere grunde. Du kan lave dem forud for tid, de tjener en menneskemængde og de gør ganske præsentationen. Du kan bogstavelig talt piske denne opskrift i sidste øjeblik, når du har brug for en uventet imponerende dessert. Selvfølgelig, som ikke gerne en chokolade jordnøddesmør dessert opskrift?

En make-forude 10 ingrediens EASY dessert trifli med lag af engel mad kage, rig chokolade budding, himmelsk flødeost Jordnøddesmør påfyldning, Reeses Peanut Butter Cup pisket topping. Yum!

Årsager bagatel gøre super desserter

Du behøver ikke at have en bagatel skål, men jeg tror, du har brug for en glasskål at vise de smukke lag. Jeg troede, at plast bagatel skål i midten var en god idé til tider du behov for at bringe dessert eller andet sted. Derefter behøver du at bekymre dig om at få din parabol tilbage! Eller, jeg kunne godt lide den bagatel skål med låg til nem transport . Bagatel er min dessert valg. Jeg har så mange forskellige lækre let budding bagatel opskrift. Jeg har selv haft parter, hvor jeg tjente tre forskellige småting til dessert. Hvis du kan lide tiramisu, skal du gøre min Tiramisu bagatel! Derefter theres alles meget favoriteRed Velvet Chokolade trifli opskrift.

Hvis man ser på de ingredienser, vil du se, at Ihave gjort nogle justeringer for at gøre denne chokolade jordnøddesmør dessert trim og fantastisk! Jeg brugte engel mad kage, skummetmælk med budding, fedtreduceret flødeost i jordnøddesmør påfyldning og blot et par af de Peanut Butter Cup at give det pågældende smag. Den perfekte dessert eller hvilket som helst tidspunkt af yearâ €”ud over god! Hvis du kan lide chokolade jordnøddesmør desserter, heres min Chocolicious Peanut Butter Dessert opskrift-anden favorit sund nem opskrift.

Min chokolade jordnøddesmør triflerecipe toppe chokolade peanut butterdesserts

Fra KØKKEN 101 cookbookThis er en af de nemmeste trifli dessert opskrifter! Serverer en menneskemængde, der gør en præsentation og er bedste chokolade trifli opskrift nogensinde! ud over god! Â Jeg elsker denne bagatel opskrift af flere grunde. Â Denne chokolade trifli gør en erklæring, når du serverer den, og det er en fabelagtig ingen bage chokolade dessert. Du kan krydse dessert fra din at gøre listen, fordi det er en make forude opskrift. Â Hvem ikke gerne jordnøddesmør og chokolade? Â Heres en anden stor jordnøddesmør og chokolade dessertmade i en rektangulære panorere. Â Begge er fantastiske og sunde chokolade jordnøddesmør desserter.

Watch mig piske en af mine favorit chokolade jordnøddesmør desserter! det vil blive din også!

Det er noget jeg sat sammen i farten. Det smager ligesom en jordnøddesmør kop, så hvis du elsker Reese er du kommer til at elske denne dessert. Du kan endda gøre dette temmelig fedtfattig bruge sukker-fri budding og fedtfri køligt pisk.

Bland en pakke af instant chokolade budding med 3 kopper 2 mælk. Lad det sat i køleskabet i mindst en time, indtil den er indstillet. Når den er klar til at gå, øse ud halvdelen af budding og lag den på toppen af chokoladekage.

Gentag lagene endnu en gang: chokoladekage, chokolade budding, pisket topping, jordnøddesmør kopper. Afslut med Peanut Butter Cup på toppen. Hvis du ønsker at få de finere flager af jordnøddesmør, bruge et microplane zester eller miniature rivejern ud over de opløsningskonflikter. Se, hvor nemt det var? Der er virkelig ingen måde du kan rod dette op. ell, medmindre du spiser en del af det før servering dine venner. Som jeg har gjort. Dont dømme mig, det er chokolade talte om her!

Giv det en chance, hvis du har en fest kommer op. Skal nogle potluck side parabol ideer? Du ønsker måske at tjekke disse let 30 minutters Baked Beans eller denne enkle Broccoli salat. Der er også nogle store picnic ideer på mine 13 bedste sommer BBQ & Potluck opskrifter. Glad madlavning yall!
Nyankomne

Pecan elskere brownies så fudgy og nutty

Pecan elskere brownies så fudgy og nutty

Pecan Lovers Brownies er en dessert drøm for fans af nutty brownies. Disse rige, fudgy, nutty brownies er uimodståelige

Texas Sheet kage med chokolade Pecan Icing

Texas Sheet kage med chokolade Pecan Icing

Lusciously chokolade godhed her, i et udbud sydlige klassiker med en herlig pecan glasur. Denne sydlige Chokolade Pound Cake vinder rose hver gang

Opskrift Februar 2013 Chokolade Porter Cake Christopher Trotter Chef, forfatter, madkritiker, højttaler

Opskrift Februar 2013 Chokolade Porter Cake Christopher Trotter Chef, forfatter, madkritiker, højttaler

Chokoladetonerne i Maui Coconut Porter, den vindende brygge i øl Madness 2012, inspirerede Palena wienerbrød og panel dommer Agnes hage til at komme op med en rig, tæt kage.

Opskrift Kanel Protein risengrød EAT RUN LIFT

Opskrift Kanel Protein risengrød EAT RUN LIFT

Tjek onde søster højt proteinindhold chokolade budding 170g på woolworths. om. U. Bestil 247 på vores online supermarked

Hersheys Chokolade Raisin Pie

Hersheys Chokolade Raisin Pie

The Chocolate Pie med Golden rosiner opskrift ud af vores kategori Chokoladekage EatSmarter har over 80.000 sunde lækre opskrifter online. Prøv dem ud

Hindbær amaretti stykket kage

Hindbær amaretti stykket kage

En Torte er en kage beriget med nødder og ofte lagdelt med syltetøj. Mandelmasse er en blanding af hakkede mandler og sukker. Kig efter det i bagning midtergangen af de fleste supermarkeder.

Kirkegård chokolade ris krispie godbidder

Kirkegård chokolade ris krispie godbidder

Chokolade Rice Krispie Treats er Super Chocolatey og Overhetop Marshmallowy med en perfekt gooey, Bakery Style Bite 6 Ingredienser og 10 minutter ...

Chokolade Rispudding Opskrift Sådan laver du cremet rispudding med chokolade

Chokolade Rispudding Opskrift Sådan laver du cremet rispudding med chokolade

Denne cremet, trøstende resterende chokolade rispudding er så let at lave. Med bare en håndfuld grundlæggende ingredienser, er det den perfekte kidfriendly dessert

Chokolade Rice Krispies Treats Joyofbaking. about Video opskrift

Chokolade Rice Krispies Treats Joyofbaking. about Video opskrift

Få din chokolade på med disse tredobbelt chokolade infunderes sprøde barer. Usødet chokolade afbalancerer søde skumfidus, og et drys salt toppe det.

Nyankomne

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Lær mere

Ofte set

12 bedste rom ball opskrifter

12 bedste rom ball opskrifter

Premium kvalitet mørk chokolade, fløde, kage krummer og rum er de væsentligste i disse udsøgte morsels. Disse trøfler vil være bløde inde på trods af det føles fast på ydersiden. Du behøver kun at gemme dem på et køligt sted, men ikke nødvendigvis køleskabet.

Børnevenlig Rum bolde Sunde Patisserie

Børnevenlig Rum bolde Sunde Patisserie

Hak chokoladen med BAMIX processor og smelte i en varm bain marie. Derefter gradvist røre i smør, fløde, flormelis, rom og kakao

Dette er en kogt Rum Buttercream Frosting smagret med rom og en smule vanilje. Jeg brugte dette til at frost den nemme onkowl chokoladekage, som jeg lavede til min fødselsdag.

Dette er en kogt Rum Buttercream Frosting smagret med rom og en smule vanilje. Jeg brugte dette til at frost den nemme onkowl chokoladekage, som jeg lavede til min fødselsdag.

Dette er en kogt Rum Buttercream Frosting smagret med rom og en smule vanilje. Jeg brugte dette til at frost den nemme onkowl chokoladekage, som jeg lavede til min fødselsdag.

283 hjemmelavede opskrifter til Rom kage fra den største globale madlavning samfund Se opskrifter på lækker chokolade Frugt kage, frugt kage også.

283 hjemmelavede opskrifter til Rom kage fra den største globale madlavning samfund Se opskrifter på lækker chokolade Frugt kage, frugt kage også.

283 hjemmelavede opskrifter til Rom kage fra den største globale madlavning samfund Se opskrifter på lækker chokolade Frugt kage, frugt kage også.

En chokolade, Prune Og Rum Cake Rich med smag

En chokolade, Prune Og Rum Cake Rich med smag

Ikke din gennemsnitlige Chokolade Rum Cake. En krydret spark blandet ind i kagedej, en rom glasur thats gennemblødt ind i kage og en dejlig chokolade støvregn på toppen.

Damn Delicious Mini Pumpkin Bundt Cake med chokolade ...

Damn Delicious Mini Pumpkin Bundt Cake med chokolade ...

Chokolade Rum Brownies med varmt Rum Glaze

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

GØR 20 Placer chokolade i en stor heatproof skål. Kombiner fløde og smør i lille gryde. Stir over ...

Chokolade trøfler med havsalt

Chokolade trøfler med havsalt

Fuld af ristet kokosnød, karamelchips, chokolade Drizzle, vil disse saltet Caramel Coconut Biscotti virkelig få dig til at se frem til din morgenkaffe

Shoofly Chocolate Pie

Shoofly Chocolate Pie

Med en gooey mørk melasse bund og en buttery crumb topping, er denne Wetbottom Chocolate Shoofly Pie en Pennsylvania hollandsk tradition.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.