Chili med en fantastisk røget paprika smør

Denne opskrift kommer fra John Oliver, AKA The Rig Chef. Han arbejder på en olie rig i Timor havet, 550 km fra Darwin i Australien. Hans chili con carne bruger hæftemidler ingredienser, de slags, vi alle har i bunden af ​​vores køleskab og i vores butikskupboards.

At være i en fjernplacering 550KS fra land, der ikke vidste, når din næste fødevareforsyning vil ankomme, er meget udfordrende og gør det til en hverdag krav for at minimere madaffald og gøre Optimal brug af alle vores produkter, hvor det er muligt.

Menuer på riggen er skræddersyet til at bruge en opskrift på mere end en skål. For eksempel, når du laver en chili con carne, kan den bruges som en hoved på egen hånd, bruger over nachos eller inde i tacos. Det kan også bruges indenfor burritos eller enchiladas til en snack, og endda på pizzaer eller inde i Calzone. Bogstaveligt talt er listen uendelig. Dette gælder også for et stort udvalg af andre retter som curries gryderetter. Disse kan så laves i supper, sætte i tærter osv.

Feriebudsbehandling ferie opskrift hæfte

Basisopskriften til denne chili er ikke noget usædvanligt, men det bliver meget mere specielt med tilsætningen af ​​et lækker røget paprika smør omrørt igennem i slutningen. Dens helt sikkert vores chili i øjeblikket! Serveres med dit valg af de sædvanlige chili -kompagnementer Bagt kartofler / ris, revet ost, avocado, creme creme, tortilla chips ..

Vin forslag: valg en â € "En dejlig, ren lager Ligesom Peroni eller Harvaloun Schiehallion, eller valg to â € "En saftig rødvin som Cline Lodi Zinfandel med Brambly Frugt og Soft, Spicy Tannins.

Vær opmærksom på, at vores opskrifter eller leverandører lejlighedsvis kan skifte for at sikre, at vi har de bedste kvalitets ingredienser og smag til vores kunder. Vi forsøger at minimere disse ændringer, men mere end en opskrift kan være tilgængelig på samme tid for et bestemt måltid. Derfor henvises til etiketten på måltidet, da dette vil give ingredienserne og allergener brugt inden for den pågældende opskrift. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, så kontakt venligst dit lokale team.

1. Skræl løg og hvidløg. Chak dem i stykker og læg dem ind i skålen på den kompakte fødevareprocessor med knivbladet vedhæftet fil. Blitz vegen indtil finhakket. Sæt en stor kasserolle over en mellem høj varme og tilsæt olien. Tip den forberedte veg i panden og steg i et par minutter, indtil løget begynder at blødgøre. Sæson med salt og peber.

2. ​​Tilsæt oregano og tørre krydderier og rør derefter i det hakkede oksekød. Stek i 5 minutter at brune oksekødet og rør derefter i tomatpuren og tilføj de tinnede tomater. Kog i yderligere 5 minutter og derefter tilsæt stamcube og 100 ml varmt vand.

4. Sæt en medium gryde af vand over en høj varme og bring det til kog. Skræl de søde kartofler og græskar eller squash, skære dem i store klumper, skiv derefter med den tykke skiverskive af en kompakt fødevareprocessor. Tilsæt den skiver veg til kogende vand og kog i 10 minutter, indtil de er bløde hele vejen igennem. Afløb og brug en Triblade System Hand Blender med masher vedhæftet fil til omtrent at mos dem sammen. Sæson godt med salt og peber.

1. Skræl løg, gulerod og hvidløg. Omkring hugge dem og selleri i stykker og læg dem ind i skålen af ​​den kompakte fødevareprocessor med knivbladet vedhæftet fil. Blitz vegen indtil finhakket. Hæld olien i en stor ovnbestandig gryde og tilsæt de hakkede grøntsager. Fry i et par minutter over en mellemhøj varme, indtil løget begynder at blødgøre. Sæson med salt og peber.

4. Kog en kedel og læg en medium kasserolle over en høj varme. Tilsæt vand og varme til koget. Sæson godt med salt, tilsæt ris og kog i 10 minutter eller indtil bare blød igennem. Server risen med chili og en generøs dollop af creme creme.

1. Sæt en lille kasserolle over en høj varme og tilsæt kumensfrøene, Koriander Frø til skål i 2-3 minutter. Føj dem alle til Multi Mølle fastgørelse af en Compact foodprocessor sammen med de tørrede chilier og blitz til et pulver.

2. Skær kødet i 4cm terninger, hvis det ikke kubik allerede. Sætte en stor gryde over en høj varme og hæld i 2 spsk af olien. Steg kødet i partier for at få en dyb gylden farve og overføre det til en skål.

4. Tilsæt oregano, tørre krydderier og kanelstang, derefter røre i tomat ren og tilsæt dåse tomater. Kog i yderligere 5 minutter og tilsæt stock kube, 150 ml vand, den blege ale og returnere oksekød til panden.

5. Tilsæt nyrebønnerne, drej varmen ned til lav, tilsæt et låg til panden og simre meget forsigtigt i 3 timer. Scatter i en håndfuld mørk chokolade for at smelte og afslutte med krydderier med salt og peber.

6. Kog en kedel og læg en medium kasserolle over en høj varme. Tilsæt vandet og koges. Sæson godt med salt, tilsæt ris og kog i 10 minutter eller indtil bare blød igennem. eV ris med chili og en generøs dollop af creme creme.

Hvad kan jeg gøre for at forhindre dette i fremtiden?

Jeg ender altid med at trænge chili i det koldere vejr, så når craving rammer, bestiller jeg normalt to pakker hakket oksekød i min fødevarebutik en for chili og den anden er forbeholdt en favorit hos alle i mit hus hakket og tatties.

Kan jeg lave denne chili på forhånd?

Absolut! Jeg gør det hele tiden. Det er faktisk bedre, hvis du laver chili om dagen eller to, før du har brug for det, vil alle smagsoplevelser udvikle sig. Bare sørg for at holde chili i køleskabet i en lufttæt beholder og genopvarmere indtil røret varmt.

Ja, når chillen er blevet kogt, lad det afkøle helt og derefter opdele i portioner og fryse. Afrimning i køleskabet natten over og genopvarmes indtil røret varmt. Jeg laver ofte en stor batch af denne chili for at fryse for fremtidige måltider.

For de bagt tortilla chips, forvarm ovnen til 180c. Placer tortillas i et enkelt lag på en bagebakke, let børste med olie og drys med paprika. Bages i 8 minutter, drej og kog i yderligere 4 minutter eller til skarp og gylden. Sæt til side.

Her er det, opskriften på mine mødre chili con carne uden tvivl det bedste af alle mum chillis rundt om i landet. Husk de dage som barn, går til dine venner huse til te og bliver serveret vandig brunt hakket med et strejf af varme? Godt ikke være, at mor bruger denne opskrift!
Nyankomne

Chili løg marmelade

Chili løg marmelade

Chili løg syltetøj opskrift af Billy Law Varm olivenolien i en kasserolle over lavmediumvarme. Tilsæt løg og chili og kog i ca. 4560 minutter, eller indtil løget blødgør og bliver gyldenbrun. Rør lejlighedsvis for at få sikker på at få hver opskrift fra Har du spist af Billy Law

Bestever chili poppers woolworths smag

Bestever chili poppers woolworths smag

Udforsk de bedste steder at spise Jalapeo Poppers i New Delhi og i nærheden.

Hvordan laver tomat chili sauce derhjemme

Hvordan laver tomat chili sauce derhjemme

Geneediting kunne vende en salat favorit til en mouthburning kraftcenter. Andrew Masterson rapporter.

Vegetabilske chili med tortilla chips opskrift

Vegetabilske chili med tortilla chips opskrift

Sød chili Tortilla chips Snack daypalm olie freeNutrition Informationcalories Typiske værdier pr 100 g

Lige et øjeblik...

Lige et øjeblik...

Kylling Chimichangas med grønne sauce opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Canyon Road Red Enchilada Dry Sauce

Canyon Road Red Enchilada Dry Sauce

Denne opskrift på en farverig chimichurri sauce fordobles som en marinade og et akkompagnement til alle nedskæringer af oksekød alt andet, du vil gussy med lyse, tangy smag.

Den essentielle mexicanske instant pot cookbook

Den essentielle mexicanske instant pot cookbook

Denne grillede flank bøf er marineret i en blanding af sydamerikanske krydderier, grillet til perfektion, derefter toppet med hjemmelavet chimichurri sauce.

Mongolian Ground Beef.

Mongolian Ground Beef.

Dette er en gammel familie favorit, som vi stadig nyder.

Oksekød stiger steg med nudler og klæbrig sauce hurtig lækker

Oksekød stiger steg med nudler og klæbrig sauce hurtig lækker

Denne nemme kinesiske stil oksekødsrør steg med nudler belagt en lækker klæbrig sauce er en en pande middag, klar på under 30 minutter.

Nyankomne

Brussel SproutsCrispy Asian Glazed Brussels Spirer Opskrift

Lær mere

Ofte set

Lyse asiatiske smagsstoffer forår til liv i denne smukke rejer og champignon ris.

Lyse asiatiske smagsstoffer forår til liv i denne smukke rejer og champignon ris.

Lyse asiatiske smagsstoffer forår til liv i denne smukke rejer og champignon ris.

Napa kål ruller med feta

Napa kål ruller med feta

Napa kål ruller med feta

Den bedste sunde Napa kål salat opskrifter på yummly sundt napa kål salat, napa kål salat, napa kål salat

Den bedste sunde Napa kål salat opskrifter på yummly sundt napa kål salat, napa kål salat, napa kål salat

Den bedste sunde Napa kål salat opskrifter på yummly sundt napa kål salat, napa kål salat, napa kål salat

Sådan Kog kinesisk kål suppe Top 5 tips Kitchen

Sådan Kog kinesisk kål suppe Top 5 tips Kitchen

De bedste kinesiske Fatburning suppe opskrift nogensinde så lækker og så effektivt gøre din mave så flad Hvordan laver CHINESE Fatburning suppe.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Dette er en meget sund grøntsag og tofu suppe og det er let at lave. Enoki champignon, også kendt som gylden nål champignon, indeholder antioxidanter og protein

Dryfried Fioretto blomkål med kinesisk pølse soja, ris, ild

Dryfried Fioretto blomkål med kinesisk pølse soja, ris, ild

Leslie Verners Opskrift på krydret Kinesisk Rør Sty med oksekød blomkål fra Ningxia Province i Kina, deles på turkisbordet podcast S2e3.

Thechinese Chefis Et tegn, der blev slettet fra 1953 animerede film, Peter Pan. Han skulle have tjent som kokken på kaptajn kroge skib. Uanset om han vil reformeres i slutningen af ​​filmen, er det ukendt. I 1941-filmen er den tilbageholdende drage, når Robert Benchley er tur til ...

Thechinese Chefis Et tegn, der blev slettet fra 1953 animerede film, Peter Pan. Han skulle have tjent som kokken på kaptajn kroge skib. Uanset om han vil reformeres i slutningen af ​​filmen, er det ukendt. I 1941-filmen er den tilbageholdende drage, når Robert Benchley er tur til ...

Thechinese Chefis Et tegn, der blev slettet fra 1953 animerede film, Peter Pan. Han skulle have tjent som kokken på kaptajn kroge skib. Uanset om han vil reformeres i slutningen af ​​filmen, er det ukendt. I 1941-filmen er den tilbageholdende drage, når Robert Benchley er tur til ...

Kinesisk kok i Indien, gratis rubrikannoncer i Indien

Kinesisk kok i Indien, gratis rubrikannoncer i Indien

Læs mere om Andrew Wong, hovedkok af kinesisk restaurant A. Wong i London.

Kylling adobo kinesisk stil

Kylling adobo kinesisk stil

Tjek vores nuværende og kommende menuer. Fra 4,85 pr. Portion 30MINUTE Opskrifter 5 trin pr. Opskrift

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.