Madlavning klasse med palmers chef John Belechak

Generelt TSOs kyllingepølse er repræsentativ for vores tilgang til mad - det er kendt men præsenteret på en legende og tankevækkende måde, hvilket giver dig et nyt perspektiv på noget, du måske har haft i en anden form.

John Vermiglio og Joe Giacomino er co-kokke på Gray Ghost Restaurant i Detroit, Michigan. Restauranten kan findes mellem den historiske børstepark og Midtown kvarterer i Detroit, og er opkaldt efter den mest Notorious Rum-Running Pirate på Detroit River under forbudets æra. For at lære at kende John og Joe bedre, fik vi dem til at dele, hvorfor de kan lide at lave mad, deres bedste madlavningstips og at dele en af ​​deres yndlingsopskrifter.

Hvad kan du lide at lave mad og hvorfor?

John: Min favorit skål til at lave mad på vores nuværende menu er champignon Marsala Ravioli. Den første skål, jeg lavede til min familie, da jeg startede på Culinary School, var kylling Marsala, hvoraf vi efterligner smagene med denne skål, i champignonform, hvilket giver en trøstende og kompleks skål, der er så enkelt og ligetil. Derudover har jeg en tendens til altid at styre vores gæster mod vores stegte Bologna skål, en skål, der har været på den grå spøgelsesmenu siden dag en. Det er blevet vores mest populære skål og rammer en akkord med næsten alle vores diners ved at kombinere barndoms nostalgi, mens du spænder over spytten af ​​smag med sødt, salt, salte og krydderier.

Joe: Lige nu nyder jeg virkelig vores skatefløj schnitzel med hummer sovs, sennep frill og æbler. Det er delikat, men alligevel hjertelig og rig, perfekt til denne tid på året. Jeg anbefaler også altid, at folk bestiller vores miso cured kål, fordi det er et andet kig på kål og ofte folk, der normalt ikke nyder kål forbruge en hel kvarts hoved til sig selv.

John: Jeg valgte at dele denne opskrift på general Tso's kyllingepølse på grund af sin udførelsesform for min tilgang og teknik mod mad. Dens en tage på en ligetil kylling Tso, der skaber en skål fyldt med komfort og masser af teknik, der giver en raffineret, lækker, men alligevel enkel skål.

ا ø ù ... تøμù Ø ù ù ù ... ùšø¹ø ù ... Ø ø¯ø¹ùù ... ù <ا

Med ingen formel kulinarisk træning eller endda ambitioner til at lancere en enorm succesfuld BBQ kæde, begyndte John Rivers introduktion til Brisket og trukket svinekød i sin garage, hjemme køkken og baghave ryger. I 2009 åbnede han sine First4 Rivers Smokehousein Winter Park, og da linjer begyndte at snakke ud af døren og ned ad gaden, vidste han, at han var på noget.

Seks år senere har floder åbnet mange flere 4 floder røghus steder plus en anden restaurant, coop, som serverer stegt kylling og anden traditionel sydlig billetpris. Hes kogte på James Beard House i New York City, været en featured kok på Food Networks South Beach Wine & Food Festival for Fourstraight Years, udgivet en kogebog, den sydlige cowboy cookbook, og er blevet præsenteret i scoringer af publikationer, herunder menu i dag, Paula Deen Magazine, Food Magazine, Good HousekeepingandFood & Wine.

Floder er også skaberen af ​​den søde butik, onsite bageri og isbutik han huser inden for de fleste af sine 4 floder røghus restauranter. Venturen havde en serendipitøs start; Efter planerne var godt i gang for at åbne sin tredje placering, indså floder, at han ville have mere firkantet optagelser, end han havde brug for i det valgte sted i Longwood, en nordlig forstad tilorlando.

Du vil ofte finde ham nyde en afslappet brunch Atbrupatch, en meget elsket park avenue morgenmad og frokost stedet kendt for deres fyldte franske toast og dessert-lignende vafler. Jeg beder altid om specials og sidste gang jeg var der, jeg havde en scramble med trukket svinekød og nogle mexicanske smag. Det var spektakulært.

For en hurtig morgenmad finder du ham på Coop, den sydlige restaurant, han åbnede i 2022. Jeg ved, jeg er lidt forspændt, men jeg elsker CoopsBreakfast. Det er ekstremt sydligt; Alt er hjemmelavet. Dens varme og familie til mig, siger John. Jeg har morgenmad der mindst to gange om ugen, normalt noget krydret som den mexicanske scramble. En af vores mest populære morgenmad retter er havkat & grits.

Om aftenen kan du finde ham Atluma på Parker Atmarmandos, en eksklusiv italiensk pizzeria i vinterparker roligere Hannibal Square District. En af mine favoritter, en go-to for os er pizza på Armandos, kaldet San Daniella. Lavet med Prosciutto og Arugula, det er bare fantastisk, siger floder, som også er en fan af Armandos Ossobuco.

Men floder ventures ud af vinterparken, senest for nylig at betale en Indledende Besøg TovicToria & Alberts Inside Disneys Grand Floridian Resort & Spa. Vi gjorde kokkebordet til vores bryllupsdag og det var sådan en dejlig, romantisk oplevelse. Jeg sidder aldrig så for at sidde stille i tre timer og nyde en sådan enestående spiseoplevelse var en rigtig godbid.

I downtown området vil floder pege på Tosoco, en moderne sydlig restaurant, hvor kokken Greg Richie churns out upscale iterations af klassiske retter fra meatloaf til stegt kylling. I 2022 sluttede John Rivers Richie i sit køkken til en særlig middagsbegivenhed, de skabte sammen. Udvikling af en menu sammen tager samarbejde. Når en kok kan opgive regeringerne i deres eget køkken, siger det meget om deres Leadership og tillid.

Med så mange restauranter, der har lyst til opmærksomhed i Orlando, er der bundet til at være et par usungte helte, og i den kategori Rivers Placescocina 214. Beliggende i Winter Park er denne chic Tex-Mex restaurant kendt for sin friske og autentiske billetpris. Men jeg tror ikke Cocina 214 får den anerkendelse, det fortjener, siger floder. Fødevarer er autentiske og de mennesker, der ejer det og kører det er ekstraordinære mennesker. Åh, og de laver morgaritas.

I mere end to årtier har Cru Catering og Caf Executive Chef og ejer John Zucker oprettet en opskrift på succes i Lowcountry. Hans prisbelønnede cateringafdeling, CRU Catering, er blevet stemt bestemmeren eftertænkt siden 2001 og hans restaurant, CRU Caf, er Charlestons Hidden Gem, der modtager Accholades og Write-ups årligt takket være John Zuckers ambition om at tilbyde en lækker gourmet twist til komfort mad. CRU Caf åbnede i 2002 og er rangeret som en af ​​Charlestons Top Eateries.

John Manzo, ejer af være min gæst Personal Chef Catering, har været i fødevareindustrien i over 30 år, der arbejder på flere forskellige restauranter som kok. John var en metuchen bosiddende i 6 år og hans forretning, vær min gæste-pc'er, sidder på 10 Pearl Street i Downtown Metuchen. Kokken John er dedikeret til at holde dig ud af købmanden og køkkenet, så du har mere tid til dig selv, venner og familie. Â Â Â Â

Bothwells egen kok John tager dig gennem en trinvis tilgang til at lave en bedre MAC- og ostopskrift ved hjælp af Bothwells oprindelige snack'rs. Dette varme og trøstende måltid er perfekt til enhver lejlighed, og det er et ultimativt barns favorit.

Fra traditionelle kold frokostplader til vores underskrift varme buffeter har Foodinis catering alle dine catering behov dækket. Morgenmad, frokost eller middag forberedt dagligt til corporate møder og sociale arrangementer. Foodinis er frisk, lækker og til tiden, hver gang! Betjener hele New Jersey! Hot & Cold Morgenmad, Frokost og aftensmad Buffeter Gourmet Sandwicher og Wraps Box Lunches & Cold Platts Fresh Salater, Desserter & Snacks Hot Themed Buffeter, Kartoffelstænger, Taco Bars og Slider BARS

Kokken Johns kærnemælk stegt kylling, mens det måske ikke er traditionelt for sydlig stegt kylling, jeg elsker tangy tenderization, som kærnemælk giver. Efter kærnemælk sug, mold kyllingestykkerne i krydret mel og steg dem i varm olie indtil skarp og gylden.

Klik på knappen Tilslutning der for at få kok Johns bonus videooptagelser og bag-the-scener billeder, live chats, og andre mad ønsker medlems eksklusive. Relateret: Kokken Johns bedste opskrifter til Middelhavet Diet

Beardslee Food Delivery Q: Hvad driver 51 af amerikanerne i disse dage for at få mad leveret fra deres foretrukne restauranter? A: Komfort. Komfort af nem bestilling via mad levering apps og spiser `komfort fødevarer foran fjernsynet med familie og venner efter en udmattende dag på arbejdet.

New Orleans kok John Besh gør en batch af hans mors skaldyr gumbo, slippe i røget svinekød, pølse og blå krabbe henter han fra Bayou bag hans hus. Det er en særlig skål, og den, han forbereder sin årlige bagklap fest på LSU. Besh ejer 12 restaurants10 i eller omkring New Orleans, en i Baltimore, og en anden i San Antonio.

Hvad er dine all-time favorit Chef John opskrifter? Jeg har lige lavet hans sprøde svinekød carnitas og det var fucking bombe. Jeg sprang den kinesiske 5 spice og kanel og tilføjet nogle mexicansk oregano, men hans metode og idé at have sprøde og ømme sider af svinekød er forbløffende.

Gøger du efter opskrifter Chef Johns Tzatziki Sauce, hvert af vores websted giver opskrifter Chef John's Tzatziki Sauce, at et individuelt behov nævnt nedenfor er retterne Chef John's Tzatziki Sauce, som du har brug for Chef Johns Tzatziki Sauce, jeg skal til Vis dig, hvad jeg synes er den bedste metode til at gøre denne utroligt lækre græske yoghurt og hvidløgssauce.

Varm olie i en tung, 12-tommers stegepande over medium høj varme. Tilsæt løg, hvidløg og jalapeos og kog, omrør lejlighedsvis, indtil løg er blød og lige begyndt at brune, ca. 6 minutter. Tilsæt Garbanzos, Cumin og Paprika og kog i et andet minut eller to.

Var virkelig mere håndværker til bordet end farm-to-bordet, siger John, at tage det ekstra skridt til at bygge lokale måltider fra pladen op takket være lokale Potter Matt HallyBurtons udsøgt designede retter. De er lavet til at fremhæve de fremlagte ingredienser, hvilket sker med at fokusere på veggies. Det er det, jeg føler mest stærkt om, siger John. Kød er noget, der understøtter grøntsagerne frem for at have grøntsagerne støtte kødet, der er mentaliteten .

Og når det kom til Farfalle Pasta, vidste jeg, at jeg fik min daglige dosis af veggies. Lavet med gulerodssaft og papirmasse For at tilføje mere tekstur til pastaen gør John en bouillon med Arugula, Bok Choy, Spring Greens og Ramps. Toppet med et duck-æg, der tilføjer en rigdom til bouillon når brudt, giver dette måltid komforten i en suppe, men al tekstur af en hovedret, det vil forlade dig fuld, stol på mig!
Nyankomne

Kokken John Doherty Arkiv Blackbarn

Kokken John Doherty Arkiv Blackbarn

Kokken John er min favorit YouTube Chef Ive forsøgt flere af hans opskrifter, men mine favoritter har været russisk honningkage, svinekød Osso Buco og ...

Settle ind med en skål suppe til kolde nætter, der klæber rundt længere end normalt.

Settle ind med en skål suppe til kolde nætter, der klæber rundt længere end normalt.

Settle ind med en skål suppe til kolde nætter, der klæber rundt længere end normalt.

Sunde grillet kyllingebryst strimler John Soules Foods

Sunde grillet kyllingebryst strimler John Soules Foods

Når det kommer til grillet kylling, ønsker alle, at en dejlig tyk glasur af sauce fastgjort til hudmen, det tager kun et minut for en grill sauce at gå fra mallet til solid sort. Få kokken Johns Tips til perfekt BBQ kylling.

Web Video Opskrifter Den bedste og den Bizarre

Web Video Opskrifter Den bedste og den Bizarre

YouTube-seere vende kokke i usandsynlige stjerner

Unwrap første pakke af dej, plads på en godt floured tæller, drys den øverste generøst med mel

Unwrap første pakke af dej, plads på en godt floured tæller, drys den øverste generøst med mel

Unwrap første pakke af dej, plads på en godt floured tæller, drys den øverste generøst med mel

Kort ordre kartoffel gratin opskrift, fra Chef John Broening

Kort ordre kartoffel gratin opskrift, fra Chef John Broening

Denne store kartoffelsæde skål opskrift er tilpasset fra kokken John Schenk af Strip House i Las Vegas, der lærte det fra sin mor i Buffalo, NY.

Ny cookbook har opskrifter til hver sæson på Lake Magazine

Ny cookbook har opskrifter til hver sæson på Lake Magazine

Gris i et græskar med indiske krydderier Chef Johns Pumpkinbraised Pork, Goat Sukka Masala

Bravo til Bravo for at gøre denne beslutning, viser bly dommer, Tom Colicchio, sagde.

Bravo til Bravo for at gøre denne beslutning, viser bly dommer, Tom Colicchio, sagde.

Bravo til Bravo for at gøre denne beslutning, viser bly dommer, Tom Colicchio, sagde.

Nyankomne

Greenwichs Douro tilslutter spisning, vin være venlig middag

Lær mere

Ofte set

Fusion, sjov og fed asiatiske smag er på menuen på Gade Auntie Aperitivo House Rør

Fusion, sjov og fed asiatiske smag er på menuen på Gade Auntie Aperitivo House Rør

Meetplace. OM er online-fællesskabet for nordamerikanske oksekød, svinekød og fjerkræprocessorer.

Kokke Favorit BBQ Roast Pork Char Siu Smag de kinesiske opskrifter viser

Kokke Favorit BBQ Roast Pork Char Siu Smag de kinesiske opskrifter viser

Efter træning under en masterchef i Shanghai flyttede Chef John Zhang i udlandet og nu værter en YouTube-kanal kaldet Taste Show.

30 fantastiske 5ingredige opskrifter til madlavning i en camper

30 fantastiske 5ingredige opskrifter til madlavning i en camper

Cheesy Canadian Bacon Irish Nachos, en sjov en nem opskrift med hjemmelavede bagt kartoffelchips, ost, bacon og meget mere

Hvid chokolade med kirsebær brandy fyldning.

Hvid chokolade med kirsebær brandy fyldning.

Hvid chokolade med kirsebær brandy fyldning.

Cherry og amarettitopped smuldre kage opskrift Sainsburys Magazine

Cherry og amarettitopped smuldre kage opskrift Sainsburys Magazine

Disse bare kan være den mest romantiske Valentines Cupcakes Du kan ikke hjælpe, men falder for kombinationen af chokolade, kirsebær, amaretto.

Nonnas italiensk kirsebær amaretti dana vento

Nonnas italiensk kirsebær amaretti dana vento

Kirsebær Amaretto Crumble tager en populær nordamerikansk dessert og giver det et tysk twist. Cherries mandler er bare lækre sammen.

Basket kage opskrift med sort kirsebær syltetøj og fløde koge scool

Basket kage opskrift med sort kirsebær syltetøj og fløde koge scool

Baskisk kage med kirsebær bevarer opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

4 Cherry Bounce Ln, Stockbridge, MA 01262 Trulia

4 Cherry Bounce Ln, Stockbridge, MA 01262 Trulia

Ingredienser 8 c. 2 Ibs. friske tærte kirsebær med sten 2 c. sukker eller 1 lb. sukker terninger 4 c. vodka eller cognac eller bourbon 1 12 tsk hele allehånde valgfri 1 12 tsk hele nelliker valgfrit 2 stick kanel valgfri Vask og stamceller kirsebær. Skiftevise lag af kirsebær, sukker og

Cherry Bounce Trail Scenic Road Trip i North Carolina Mountains

Cherry Bounce Trail Scenic Road Trip i North Carolina Mountains

Fire floder Heritage Area of ​​Annapolis, London Town South County tilbyder et ekstraordinært væld af historiske, kulturelle og naturlige ressourcer til.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.