Den bedste vodka til jello skud

Mens ikke ligefrem en drink, betragtes jello skud stadig en cocktail. Ligesom enhver cocktail har de en historie. Ligesom de fleste cocktail-oprindelseshistorier, er det lidt fuzzy. Et let bevis er fundet i en 2009 sang af Comedy Musician Luke Ski.

Sangkreditterne Opfindelsen af ​​Jello Shots til Mathematician Tom Lehrer. Lehrer siges at have skabt de nu berømte gelatin shooters som et middel til at snige sig i en militær julefest i 1956.

Dette er helt sikkert sket, men det er ikke det første tegn på dem i hele historien. Lehrer selv griner på forestillingen, der angiver, at mens han tænkte på ideen uafhængigt , ved han, at han ikke var den første eller eneste.

Faktisk går bevis for sprit-infunderet gelatine tilbage til det 14. århundrede Europa, hvor de var kendt for at tilføje vin til ASPICs. Aspic er simpelthen et udtryk for ethvert måltid indkapslet i gelatine, som var almindeligt tilbage da. Vinen var sandsynligvis brugt til at tilføje smag. Ikke ligefrem et jello skud, men bevis for konceptet alligevel.

Smirnoff nr. 12 er en klassiker i Vodka verden, der tilbyder en kvalitet tilføjelse til mange cocktails. Det er en prisbelønnet ånd med en stor smag og tør finish. Dens glathed og klarhed er uovertruffen.

Triple destilleret og filtreret ti gange, du kan ikke nægte den omsorg og opmærksomhed, der går ind i denne berømte drink. Selvom det er en populær til fester og blandede drikkevarer, tilbyder den også en solid sipping oplevelse, så længe du ikke forventer en overvældende smag eller kompleks profil.

Vodka er for det meste neutral, mens den forbliver glatte og klar. Disse to ting gør det til det absolutte perfekte valg for Jello Shots Theresel være ikke spor af alkoholforbrænding, heller ikke vil overtage smagen af ​​din yndlings Jello.

En anden legende i Vodka World, Absolut Vodka er en god mulighed for en overkommelig, men kvalitet vodka til jello skud. Virksomheden begyndte i New York i 1979. Det var ikke længe før de var en lokal favorit, og ikke meget længere at blive kendt omkring landet.

Lidt længere, og hele verden kendte navnet Absolut Vodka, og deres momentum blev ikke langsomt. Selvom de kun har været et firma siden 1979, kan opskriften rent faktisk spores tilbage til en afflaske fra det 18. århundrede. Flasken blev fundet i en antikvitetsbutik i Sverige og var inspirationen til den første flaske Absolut Vodka.

Næsen er ret neutral, med det mindste strejf af sød hvede. Dens bløde og blide på munden med de samme milde hvede noter på ganen. Afslutningen opvarmer lidt lidt med den mindste smule bid, mens du er færdig med din slurk. Dens et must for fans af en neutral vodka, de subtile smagsoplevelser gennemgik i en højkvalitets drikke til det perfekte sæt søde, farverige jello skud.

Kun de fineste franske ingredienser anvendes, herunder top-of-the-line hvede og rent, klart kalkstenfiltreret kildevand. Det er vidunderligt glat med en let sødme til det, men det er så dejligt og neutralt, at det er et fælles valg til gave. Der er ingen stærk smag, så det er usandsynligt, at enhver fan af vodka ikke har brug for det.

Aroma tilbyder intet mere end en duft af subtil, støvet hvede med et strejf af sort peber og citronskal. Ganen er meget det samme, en smule smule sød med en skarp smag af hvede. Det er en mellemlys krop med en ren, skarp finish.

Mens neutrale er en god go-to, citrus smag, fungerer godt, hvis du vil have noget med lidt ekstra spark. De er stadig temmelig lys, men de tilføjer det touch af ekstra smag uden introduktion eventuelle brænd eller hårde alkohol smag.

Absolut Citron Vodka er en overkommelig, godkvalitets mulighed med en række citrus smag. De har orange, lime, citron, mandarin og grapefrugt derinde. Virksomheden lancerede drikken i 1988, og det blev hurtigt en brølende succes. Det satte standarden for andre citrusvodkas og det er kendt for at skabe en perfekt kosmopolitisk.

Næsen tilbyder lyse, levende noter af citrus uden at overvældende dig helt. Det tilbyder den perfekte intensitet uden overbelastning af citrus. Det er bare afbalanceret nok til at tillade, at kornet smag kan skinne igennem også. Hvis du er opmærksom, vil du bemærke et strejf af appelsinblomst i baggrunden.

Ganen har en lignende oplevelse, med den perfekte mængde dejlig citrus, der kommer igennem med det samme. Kornene bringe en svag sødme til mix og finish varmer med en blid, subtil bid.

hangar buddhaer hånd citron vodka

Hangar 1 Buddhaer Hand Citron Vodka er rammende navngivet som vodka er produceret i et tidligere fly hangar. Dette giver ikke kun nok plads til at få tingene gjort, men dens unikke omgivelser med masser af historie knyttet.

Dens en anden kvalitet citrus mulighed for dem, der ønsker at tilføje lidt noget til deres i forvejen søde jello shots. De indgyde deres Buddas Hand Citron Vodka med en € ”du gættede det en €”Buddhaer Hand. Dette er en sød, gammel citrusfrugter, der først blev fundet flere hundrede år siden i Kina og Indien. Frugten er relateret til citron, men det har sin egen kvaliteter .

Dens surhedsgrad er mildere end den citron, men det tilføjer antydninger af jasmin, basilikum, og abrikoser når infunderes i vodka. Dette er den perfekte accent til de subtile antydninger af citrus allerede er til stede i drikken. Vodka er yderligere afbalanceret varmere noter af kanel, peber og andre krydderier.

Enhver smag af jello mix kan blive en jello skud. En glat, neutralt smagende vodka plejer tilføje noget andet end alkohol indhold. Hvis du er at have en stor fest, dette er stor, fordi du kan tjene op en simpel smag vil glæde selv den mest kræsne festdeltagere.

En pint Guinness tilbud mange mad muligheder, og det er en stor fundament for denne opskrift. Den mørke stout er ikke alene i Guinness grønne gelé skud, selv om. Irsk whisky slutter sig til øl i mørke lag, derefter irske fløde-infused gelatine danner toppen. Grøn frugtfarve gør det værdig til en St. Patricks Day bash; springe den, og de skud ligner en mini glas Guinness, komplet med skummende hoved.

Er du klar til at lære de basale procedurer for at gøre jello shots? Tja, folk på Jellinator. about vide lidt mere ud over det grundlæggende. Så nu, her er alle de hemmeligheder til den perfekte jello skytter opskrift, hver gang; og svarene på alle dine brændende jello shot spørgsmål.

Når du opløse jello i en kop kogende vand, vil du tilføje en kop sprut. Sprut er substitution til 1 kop koldt vand pr jello pakke retninger. , Hemmeligheden er at bruge en halv kop hård spiritus og en halv kop flavored likør. Dette vil give et stærkt skud at han skal give smag for stærk. Jello skud skal være lækker; ikke noget at gøre dig rynke, ikke?

Hvad er den bedste vodka til jell-o shots?

gå med, hvad du kan lide: Når det er sagt, den mest sandfærdige svar her er, hvad du bedst kan lide. Nogle mennesker lever for at gøre deres skud med aromatiseret vodka. Andre mennesker tror, det er den værst tænkelige ting du kan gøre. Når jeg siger en god vodka, mener jeg, at det ikke brænder på vej ned. En god vodka er glat, fordi det er blevet destilleret mange gange. Jo mere du destillere det, jo bedre det smager, jo mere det koster. Så for Jell-o shots, du måske være på udkig efter kvantitet, ikke kvalitet. Jeg vil fortælle dig om de vodka jeg har prøvet, og du kan selv bestemme. Lad os fokusere på plain-flavored vodka, og jeg kan tale med dig om mine erfaringer med dem.

Er noget skrig party mere end Jello Shots? Ikke i min verden! Lavet med vodka og enhver smag af jello du elsker bedst. Ved hjælp af kun 3 ingredienser, kunne denne opskrift blive nemmere. Piskeris det, sæt det, og efter et par af disse Buzz-værdig godbidder, glem det.

Jeg ved, ved første øjekast dette kan synes som en latterligt problem at have. Dens et skud, ikke? Bare tage det! Hvis du aldrig har haft en jello skud, så du har aldrig oplevet kombinationen af munterhed og desperation , som du forsøger at presse den jello ud af denne lille kop og ind i munden. Frygt ej! Jeg har det trick.

Vil du gøre disse forude? Nå, du er meget heldig med denne opskrift. Ikke alene jello vare et godt stykke tid på egen hånd, men det har vodka derind for at fungere som en konserveringsmiddel så godt. Du kan lave disse skud 7-10 dage før tid.

Hvis du har planer om at gøre disse forude, finde de plastiske ounce kopper, der kommer udstyret med et låg. Forlader skud i dit køleskab afdækket, kan resultere i en uønsket tykkere hud på toppen og jello kan også opsuge lugt fra dit køleskab. Hvidløg og løg? Nej tak!
Nyankomne

Den bedste Vodka Blandere du behøver til dit hjem Bar The Manual

Den bedste Vodka Blandere du behøver til dit hjem Bar The Manual

Når det kommer til vodka drinks, den Skyy er den grænse. Se, hvad vi gjorde der Disse er de bedste vodka blandemaskiner til flot, enkle cocktails.

21 bedste vodka mærker af 2020 brudt skur vodka

21 bedste vodka mærker af 2020 brudt skur vodka

Ketel man har bevaret sin position som Bestsellingvodka-mærket i verden, med 32 af elite barer, der erklærer det nummer et valg.

Spirits Masters annoncerer verdens bedste vodkas

Spirits Masters annoncerer verdens bedste vodkas

Køb Morrisons fra Morrisons. Find dine yndlings dagligvarer, husholdningsøkonomiske ting på online supermarkedet

Hvordan at genopvarme Fish and Chips Uden dem går Soggy Veggie Vinder

Hvordan at genopvarme Fish and Chips Uden dem går Soggy Veggie Vinder

Opvarmning fisk og chips Air Fryer opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Den bedste måde at genopvarme resterende pizza i en luftfriture

Den bedste måde at genopvarme resterende pizza i en luftfriture

Hver fredag ​​svarer SLM Dining Editor George Mahe en rettidig kulinarisk forespørgsel.

Sådan at genopvarme tritip De 7 bedste måder

Sådan at genopvarme tritip De 7 bedste måder

Ønsker du at genopvarmning bøf i en luft friture, men ikke kender detaljerede trin Frygt ikke Denne skridtvise guide vil hjælpe dig ud inden for få minutter

Klassisk grillet ost sandwich

Klassisk grillet ost sandwich

For at opbygge en mere nærende grillet ost sandwich, bytte smør til olivenolie og pakke i masser af frugter og veggies. Disse opskrift ideer viser dig hvordan.

Hvid Chokolade Trøfler Ghirardelli

Hvid Chokolade Trøfler Ghirardelli

Lemon Hvide Chokolade Trøfler

Hvad er den bedste varme chokoladeblanding, vi sætter 12 populære plukker til testen

Hvad er den bedste varme chokoladeblanding, vi sætter 12 populære plukker til testen

Bulk Barn er Canadas største bulkfood forhandler. Vi overfører 4.000 produkter alt fra suppe til nødder, slik og snacks, bagning ingredienser, sundhed og naturlige fødevarer og meget mere.

Nyankomne

Jordbær limonade hvidvin sangria opskrift af velsmagende

Lær mere

Ofte set

De bedste tørre hvide vine til madlavning

De bedste tørre hvide vine til madlavning

Aldrig sat i din skål, hvad du ikke ville sætte i dit glas. Heres din guide til de bedste stilarter af vin til madlavning, og opskrifter for at komme i gang.

Hvilken vin går med Rum Cake Opskrift Yummly

Hvilken vin går med Rum Cake Opskrift Yummly

Få vine, der går godt med dit måltid

Vi spurgte bartendere for de bedste ånder at parre med frugtkage

Vi spurgte bartendere for de bedste ånder at parre med frugtkage

Fruitcake er en slags kage folk traditionelt bage til ferie eller andre festligheder, der får sin særprægede smag gennem tilsætning af spiritus. De fleste frugtkager er sammensat af kagebatter, tørrede eller kandiserede frugter og nødder ....

De 12 bedste whisky briller i 2022, ifølge eksperter

De 12 bedste whisky briller i 2022, ifølge eksperter

Weve undersøgte og testet det bedste glasvarer og gear til en welequipped hjemmebar.

10 Standout Kyllingevinger i London

10 Standout Kyllingevinger i London

Uanset om du går den klassiske buttery hotsauce rute eller den klæbrige frugtglaserede eller asianske rute, er hot vinger den ultimative rodfingerfinger. Hende...

Italiensk zabaglione opskrift

Italiensk zabaglione opskrift

Zabaione, en lækker italiensk cremet dessert. Hvis du kan lide Eggnog vil du elske Zabaione, servere den med disse yummy italienske chokolade cutout cookies.

Top 7 Bedste Henckels Knivsæt Anmeldt 2021 Opdatering

Top 7 Bedste Henckels Knivsæt Anmeldt 2021 Opdatering

Oplev vores steak knive Kæmpe udvalg Over 290 år arv Høj kvalitet Køb fra producenten

Bethany Housewares 351 Krumkake Baker

Bethany Housewares 351 Krumkake Baker

Bethany Housewares 351 Krumkake Baker

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.