Cubanske Minut London Broil Grow Se Kitchen

Hvad er i et navn? Det, som vi kalder en bøf, med et andet navn ville lugte så sødt. Vent, det er ikke sådan, at Shakespeare linje går. Men mange tror, at bøf er stor, uanset hvad ordet kommer før det, og de er ikke helt forkert. Men der er nogle vigtige forskelle mellem flanke bøf og rørbærer bøf. Lad os se.

Så meget som jeg elsker en stor tyk New York striben, jeg befinder mig i en lille kærlighedsaffære med flanke bøf disse dage. Selvfølgelig kan flanke bøf være en smule hård, men når du marinere flanke bøf natten over i sojasovs med nogle kalk, hvidløg og rødvinseddike, at flanke bøf tager på alt, lækker marinade smag og er omdannet til en super bud bøf, der vil rival flere dyre udskæringer af kød.

Det bedste ved thisSoy Marinerede Broiled flanke Steak er, at efter du marinere din bøf natten, og det er klar til at blive kogt, du dont engang behøver en grill til at producere en perfekt kogte bøf. Du har alle de nødvendige redskaber til højre i dit køkken. Hvis du har en støbejern grillpande, mere magt til dig, men hvis du ikke, ingen bekymringer. du har en slagtekyllinger i ovnen, der vil gøre alt det hårde for dig. Du skal blot svitse din marinerede flanke bøf i din grillpande og flytte det til ovnen eller stege din flanke bøf direkte, og du vil blive belønnet med den mest flavorful bud flanke bøf du nogensinde kunne forestille sig.

Hvad er forskellen mellem flanke bøf og nederdel steak?

To ord .. smag og konsistens. Nederdel bøf har en langt mere velnæret smag og en hårdere konsistens end flanke bøf. Flanke bøf er normalt en tykkere og bredere snit af kød og begge udskæringer af kød tage godt til marinader. Nederdel bøf er oftest bruges til fajitas og røre FRJ retter hvorimod flanke bøf kan være proppet eller grillet. Både nederdel steak og flanke bøf er bedst kogt hurtigt ved høj varme.

For at få mest smag ud af din flanke bøf, skal du firstsearit. Når du pansear den marnited bøf, du hurtigt tilberede den ydre overflade af themeatat et super høje temperaturer, så det caramelizes og danner en skorpe. At skorpe giver dig den mest intense smag og som hjælper producere den perfekte bøf.

Har du brug for at marinere flanke bøf?

Teknisk set nej .. du behøver ikke at marinere flanke bøf. Men skulle du marinere flanke bøf. Ja! Flanke bøf er en meget magert udskæring af kød med masser af hårde fibre, der løber gennem det. Ved at indføre en marinade til partiet og lade din flanke bøf marinere natten over, giver du den marinade tid til at gøre sit arbejde. Den flanke bøf kommer til at trække i disse varianter, og derfor vil du blive belønnet med en meget smagfuld udskæring af kød.

Hvad er det underligt hud på ryggen af min flanke bøf?

Hvis sølv hud er for glat, eller hvis du har problemer med at trække det væk fra kødet, som regel fanger den op ved hjælp af et stykke køkkenrulle hjælper. Kassér sølv hud og fortsætter forberede din flanke bøf.

Hvordan vil du gøre soja marineret broiled flanke bøf?

Let! For at gøre thisSoy Marinerede Broiled flanke Steak, start med marinaden. Tilføje olivenolie, lime, sojasovs, Worchestershire , rødvinseddike sammen med knuste hvidløgsfed og krydderier til en stor zip top sæk eller beholder. Ryst eller rør til at kombinere.

Næste, skyl din bøf under koldt vand og dup tør. Læg din flanke bøf på dit arbejdsområde og fjerne eventuelle store stykker af fedt. Du vil også ønsker at fjerne enhver sølv hud, hvis din slagter has not allerede, ved hjælp af oplysningerne ovenfor. Derefter flytte din flanke bøf til zip top eller beholderen med din marinade, fjerne overskydende luft og forsegle din bøf.

ryste eller flytte rundt for at sikre hele din bøf er dækket i marinaden forsigtigt. Flyt til køleskabet og lad marinere natten over, lejlighedsvis flytte bøf rundt til virkelig at arbejde, at marinaden i

. At cooksoy marineret broiled flanke bøf med en grillpande

For at bruge en støbejern grillpande, skal du blot følge instruktionerne ovenfor vedrørende marinaden og efter din marinerede flanke bøf afkroge stuetemperatur, forvarme din slagtekyllinger, men også få fat i din grillpande og varme det over en ovn brænder på High. Når opvarmet, tilføje din flanke bøf til din grillpande og svitse kødet i 2 minutter, hver side. Flyt støbejern grillpande direkte til rack under slagtekyllinger og stege din marinerede flanke bøf i 5 minutter, eller indtil den når en indre temperatur eller 125 grader til 145 grader, afhængigt af din smag. Fjern og flytte theSoy marinerede Broiled flanke Steak til et skærebræt og telt det med folie. Lad det hvile i 10 minutter før udskæring af kødet mod kornet og i tynde stykker. Tjene straks.

Pro tip til makingsoy marineret broiled flanke bøf

Chuck Med undtagelse af jorden borepatron til burgere, de fleste udskæringer fra denne del er ikke egnet til traditionel grille, da de er hårde. Indirekte grille og rygning i lange perioder, eller anvendelse af en konventionel ovn anbefales.

Rib oksekød ribben er fantastisk røget, men dette afsnit er også her ribeye kommer fra. Ribeyes er en af de mest populære nedskæringer i steakhouses som fedtmarmorering gør det saftigt og mørt. Ribeyes er også fantastisk på en rist som fedtet drypper ned, fordamper om de varme frakker eller varme plader og belægger kød, giver det en lækker og karakteristisk grillet smag.

Brisket Den bryst producerer store, hårde og fede udskæringer af oksekød. Disse nedskæringer er perfekte til at ryge, og mange BBQ mesterskaber er blevet vundet på ryggen af en perfekt røget bryst! Men hvis du går til bøfhus kvalitet, undgå disse nedskæringer.

Kort Plate Dette område er hvor rørbærer bøf og nederdel steak begge kommer fra. Rørbærer bøf er hurtigt steget i popularitet i steakhouses som dens en mere overkommelig kødstykke, og alligevel har lækker marmorering ligner en ribeye og ømhed af en filet. Nederdel bøffer er bedst, når marineret, hurtigt grillet, og skåret til retter såsom fajitas.

Forbered dit gas eller kul grill, som omtalt i dette indlæg. Husk, at du altid vil starte HOT og få smukke ætse mærker på dit kød. For tykkere nedskæringer, kan du derefter flytte bøf igen og finish på indirekte varme svarer til, hvordan en masse steakhouse kokke bruger en støbejern pan at svitse en bøf og derefter lade det færdig madlavning igennem i en varm ovn.

En særdeles aromatisk og velsmagende stykke muskelkød, den onglet er formentlig en af de mest spændende udskæringer, der tilbydes af din lokale slagter. Dens jernholdige, mineralske aroma adskiller det fra de andre udskæringer. Samtidig, dens intens smag afskrækker mange mindre erfarne kødspisere, så onglet er mere et snit forbeholdt inkarnerede kødædere .

Hvad gør onglet så speciel?

Under alle omstændigheder altid sikre at skære bøf hele på tværs af årerne efter kogning til at bryde op meget fast struktur af musklen og gøre tygge sensation mere behageligt. En 45 vinkel er ideel til snittet â € ”så indsætte kniven i kødet i en lille vinkel.

Hvad skal jeg kigge efter, når de køber en onglet?

Kendt som onglet i Frankrig, nederdel i Storbritannien eller lombatello i Italien, er rørbærer bøf betragtes som en af de mest lækre bøf nedskæringer rundt. Dens knaphed gør det gør det svært at finde uden for dyre steak huse. Selv blandt slagtere dens en hård sælge, både fordi dens relativt ukendte, og fordi normalt kun speciale slagtere vil nedbryde hele dyret. Af denne grund har det også tilnavnet hemmeligheden slagtere. Sekund til kun mørbrad blødhed, kan en 1.000 lb. ko udbytte højst en 2 lb. rørbærer bøf.

Det s den muskel, hænger mellem ribben og lænden. Det er derfor, det kaldes en bøjle bøf. En af de mindre anvendte muskler i kroppen, det understøtter membranen i den nedre mave af koen.

Grilling er langt det bedste valg, når det kommer til denne flavorful kødstykke. Husk dette er en præmie kødstykke. Så når bruger marinader eller smag, passe på ikke at overvælde smagen af selve kødet. Ellers youre bedre tjent med at gå med en anden cut ligesom en flanke bøf.

Anatomisk rørbærer bøf siges at "hænge" fra membranen i stud. Membranen er en muskel, der almindeligvis skåret i to separate stykker kød: den "rørbærer bøf", traditionelt betragtes mere smagfuld, og det ydre skørt bøf, der består af hårdere muskler i mellemgulvet. Bøjlen er fastgjort til det sidste ribben og rygsøjlen nær nyrerne.

Selvom London Broil er mærket og sælges som en nedskæring af oksekød i supermarkeder, er det faktisk en madlavning metode, der anvendes til flanke bøf. Tilføjelse til forvirring er, at supermarkedernes slagtere sælger også top runde bøffer eller stege som London Broil. På grund af sin hårde, fibrøst tekstur, er flanke bøf anvendt til London Broil marineret i flere timer og derefter kogt eller grillet til sjældne eller mellemlang-sjældne og skåret mod kornet. På trods af sit navn gjorde denne metode til madlavning flanke bøf ikke i virkeligheden Oprindelig i London, men i Nordamerika.
Nyankomne

Grill Baron 340 Broil konge homify

Grill Baron 340 Broil konge homify

Ægte Broil King-grill dele til grill model 921.167 Baron 340 NG. Stort lager af originale fabrik udskiftning BBQ reservedele til Broil King-gas grill. FRI USA forsendelse på ordrer over 35

Fatal fejl

Fatal fejl

Broil kong Baron 420 PRO Fritstående Gas Grill875214

Fuld række Broil King BBQs og tilbehør online eller på vores showroom.

Fuld række Broil King BBQs og tilbehør online eller på vores showroom.

Fuld række Broil King BBQs og tilbehør online eller på vores showroom.

Arbejder på Broil King 13 Broil King Anmeldelser

Arbejder på Broil King 13 Broil King Anmeldelser

Nu Canadas største uafhængige hardwareforhandler, Preston Hardware bærer over 160.000 produkter fra over 300 højkvalitets mærker. Kom og besøg os online eller i butikken for mere information 6132307166.

Anmeldelser Broil kong BBQ opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Anmeldelser Broil kong BBQ opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Hvis du ønsker at koge op en ret kongelig BBQ for din familie og venner, så bør du helt sikkert overveje at investere i en Broil konge Grill.

Broil King Vs Weber Hvilken grill er bedre at købe projekterkokkede

Broil King Vs Weber Hvilken grill er bedre at købe projekterkokkede

Så Weber Genesis E310 har tendens til at få mere gunstige anmeldelser end Broil King Monarch, som set på nedenstående diagram. På toppen af ​​det er det ret sikkert at sige, at Weber Genesis E310 er en mere populær propan grill, baseret på sine anmeldelser. Det er også værd at nævne, at 530 alternativet ...

Broil King Monarch 320 Gas Grill 834254

Broil King Monarch 320 Gas Grill 834254

Monarch 390 gas grill med 3 patenteret rustfrit stål DualTube brændere

Broil King Grill Dele Expendables Broil King King

Broil King Grill Dele Expendables Broil King King

På Broil King Canada tilbyder vi et stort udvalg af reservedele som rørformet T21-brænder, store kontrolknapper Stor lågvarmeindikator

Nyankomne

946887NG Broil kong Signet 390

Lær mere

Ofte set

Broil King Cover til Baron 590 Signet 204090

Broil King Cover til Baron 590 Signet 204090

Ægte broil King Grill Dele til BBQ Model 55424 Signet 40. Stor opgørelse over originale fabriks udskiftning BBQ dele til broil King Gas Grill. Gratis USA Forsendelse på ordrer over 35

SYSTEM 40.000 BTU vigtigste brænder udgang 635 sq. I. 4100 sq. Cm. samlede plads madlavning herunder porcelæn belagt opvarmning rack 400 sq. in. 2.600 sq. cm. primær madlavning plads ...

SYSTEM 40.000 BTU vigtigste brænder udgang 635 sq. I. 4100 sq. Cm. samlede plads madlavning herunder porcelæn belagt opvarmning rack 400 sq. in. 2.600 sq. cm. primær madlavning plads ...

SYSTEM 40.000 BTU vigtigste brænder udgang 635 sq. I. 4100 sq. Cm. samlede plads madlavning herunder porcelæn belagt opvarmning rack 400 sq. in. 2.600 sq. cm. primær madlavning plads ...

Sådan brødes svinekoteletter i en konvektionsbrødrister ovn 2bstronger. om.

Sådan brødes svinekoteletter i en konvektionsbrødrister ovn 2bstronger. om.

Lær hvordan man laver Cajun Pork Chops Præcis Varme ToasterConctionCled Home med denne lækre opskrift.

Hele snapper med hvidløg og ingefær

Hele snapper med hvidløg og ingefær

Hele fisk kogt på knoglen har altid en overlegen smag til fileter, og denne parabol er ingen undtagelse, fra BBC Good Food Magazine.

Papis Bodega hakket ost Venligst klistermærke af Bodegaboutique

Papis Bodega hakket ost Venligst klistermærke af Bodegaboutique

På Plantega fik Weve din ryg med EasyToGrab-indstillinger på det sted, du ramte på daglig basis, der er lige bodega.

Brooklyn Egg Cream Opskrift Nutrition Beregning

Brooklyn Egg Cream Opskrift Nutrition Beregning

Brooklyneggcream Opskrifter Bedste Opskrifter og relaterede opskrifter

En crowdpleasing favorit får en smagfuld opdatering med brunt smør bananbrød

En crowdpleasing favorit får en smagfuld opdatering med brunt smør bananbrød

En crowdpleasing favorit får en smagfuld opdatering med brunt smør bananbrød

Sauteed tunger med Caper Brown Butter

Sauteed tunger med Caper Brown Butter

Brown Butter Caper Sauce fisk opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.