Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Bide ind i det sprøde flakey wienerbrød og smag den søde og bløde æble påfyldning af mundvanding! Madlavning frosset æble omsætninger I luftfriten er så let at sætte frosset æble omsætninger i luftfriten, og det vil bage dem til perfektion! Du vil elske at spise disse som en velsmagende godbid. Børn og voksne vil nyde disse omsætninger .

Så jeg tror i år til jul, har Santa brug for noget andet end de sædvanlige cookies. Tror du ikke? Ligesom hvad med disse æblehånds tærter lavet i luftfriten? Jeg garanteret, at han vil elske dem.

Bemærk venligst, at nogle af mine blogindlæg her på Dash til middag kan indeholde affilierede links. Hvis du foretager et køb gennem disse links, får jeg en lille provision uden ekstra omkostninger for dig. Se venligst MyDisClaimerfor mere information.

Og så, hvilken bedre måde at fejre denne sæson på end at dele en af ​​mine foretrukne Apple-opskrifter med dig her på min blog? Siden jeg fokuserede på at dele ovnfri opskrifter, besluttede jeg at udvikle en metode til madlavning af disse bud æble omsætninger i en luftfrit. Og lad mig fortælle dig: De er fantastiske!

Men jeg begyndte at tænke på dem en aften efter middagen, da vi tænkte på at lave en dessert. E havde ingen forudfremstillede desserter i huset, så jeg åbnede køleskabet og spisekammeret for at se, hvad vi laver.

2022-01-08 Forvarm luftfriten til 350 grader og spray let en rundpande med non-stick spray. Lag dine omsætninger i en rund pande. Smelte smør og. ROM Homepressurecooking. Omcuisine AmericanStimated Reading Time 3 MinScategory Dessert

2020-12-28 Luftfrit Frosne Frugt Puff Kager Turnoversâ € "Disse er fantastiske i luften Fryer, jeg købte en flok fra min lokale Pepperidge Farm Outlet ,. ROM ForhandoSpoSt. Omcuisine AmericanCategory Baked GoodsServings 2Total tid 15 minutter

2022-03-10 Brug af en gaffel, fast krympekanterne af konditoren lukket. Poke 4-8 huller i toppen af ​​wienerbrødet. Børst toppen af ​​wienerbrødet med æggehvid. Sprøjt luftfrit kurv med madlavning. ROM CLEANFINGERSLAYNIE. Omreviews 4Category Dessert, Snackcuisine Americantotal Time 28 min

2020-05-11 Spray din luftfrit kurv med smørkogning spray. Placer omkring fire omsætninger ind i kurven. Bemærk: Hold de resterende omsætninger i køleskabet, mens du venter på. rom wanderlustandwellness. RGReviews 2Category Air Fryercuinine Americantotal Time 33 minutter

2022-12-17 Luftfrit, Apple Opskrifter, Dessert, Instant Pot 3 QT. Mini opskrifter, Instant pot / trykkomfur, Jennifer Gainer Opskrift Bidragyder, Ninja Air Fryer Ninja Air Fryer. ROM Homepressurecooking. Omcuisine American, SouthernCategory Breakfast, DessertServings 8Calories 220 pr. Servering

2022-12-01 Instruktioner. Sprøjt luftfritekurven med ikke-stick-madlavningsspray. Åbn pakken af ​​Apple omsætninger og læg dem i luftfriturkurven i et enkelt lag. Sæt luftfriten til 360f i 14 minutter. Halvvejs gennem madlavning, flip de omsætninger over med en spatel og lad dem afslutte madlavning. Rom melaniecooks. omcategory dessert, snacktotal tid 15 minutter

2022-01-28 Slå ægget og vandet i en lille skål med en gaffel eller visp. Pepperidge Farm Dumplings Puff i lækre lag af gyldent wienerbrød, indpakket omkring dejlige frugt. rom amatotrivellazioni. om.

Velkommen Toair Fryer Month! I løbet af september vil vores team dele sunde luftfritrepresser og tips og tricks til at hjælpe dig med at få måltider på bordet på mindre tid med færre retter, høflighed af alles foretrukne apparat. Besøg os ugentligt for den nyeste Fryer Monthcontent.

Har jeg købt mine efterårslys uger før Septembersoi kunne tænde dem det øjeblik, luften blev skarp? Ja, ja det gjorde jeg. Alle smagsoplevelser er min absolutte favorit, og madlavning denne årstid bringer mig en masse glæde. Hee Air Fryer Apple Spice Turns er pakket medfall ingrediensersthat vil fylde dit hjem med Heartwarming Aromaer.

kæmper for at lave mad sundt? Vi hjælper dig med at præpe

Skønheden i denne opskrift er dens overraskende lave i kalorier og fedt for en Pastryand Vi skylder alt for Phyllo dejen. Phyllo Dough er udelukkende lavet af mel og vand, så fedtet fra denne opskrift kommer fra smørret, som du børster på phyllo. For at kontrollere fedtindholdet, i stedet for at børste masser af smør mellem hvert lag, kræver denne opskrift til smør mellem hvert andet lag.

Opskrift: Air Fryer Apple Spice Turnovers

Denne nemme opskrift kræver kun 3 ingredienser og tager cirka 20 minutter fra prepping til at være på din plade klar til at grave i! Helt seriøst! Du kan bare ikke få nogen nemmere og har jeg nævnt, hvordan du er? Ved at bruge luftfriten kommer de ud lys, flaky og åh så yum!

Du kan gøre dine omsætninger i ovnen, men få din luftfrit ud af skabet og bage dine omsætninger . Det er så nemt at gøre også. Så er du klar til at lære at lave luftfrit omsætninger ? Deltag i mig i bistro køkkenet!

Disse små karamel æble wontons er så vidunderlige. Heyre simpelt at lave, og der er ingen stegning i dyb olie, så de ikke fedtede. Hej er en stor dessert, uanset hvad du tjener til middag. Du kan tjene dem med en dollop af is, med karamel sauce på siden, eller bare alene, og alle vil elske dem. Sørg for at holde denne opskrift i dine favoritter!

Placer æbletærpien påfyldning i en skål, og tilsæt sukkeret og kanel og rør godt. Ay wonton wrappers ud på flad overflade, tæt på luftfriten. Lace 1 1/2 teskefulde af æblepaifyldning i midten af ​​Wonton Wrapper. blonder en dollop af karamel sauce, ved hjælp af en teskefuld, på toppen af ​​Apple påfyldning. Dyp tesen i karamelsaucen, og brug bagsiden af ​​teskepsen, kør skeden rundt om kanten af ​​Wonton Wrapper. Ull de 4 kanter af omslaget op i en lille flok og klemmer sammen for at sikre Wonton. blonder i luftfriten, og når luftfriten er fuld, spray med sprayolien, belægning af wontons. miste luftfriten. og indstil tiden i 7 minutter, og temperaturen ved 350 grader.

Når wontons er færdig med at lave mad, skal du fjerne dem fra luftfriturkurven og placere på en plade. Ontinue indtil du har afsluttet alle de nødvendige wontons. Rizzle wides med karamel sauce, og drys generøst med pulveriseret sukker før servering.

I stedet for at sprinkle af wontons før servering med pulveriseret sukker, lav en simpel isning som en ekstra dip indstilling. Blot blande en kop pulveriseret sukker med en lille mængde mælk, indtil du får den konsistens, du foretrækker mere mælk, tyndere glasur; Mindre mælk, tykkere glasur.
Nyankomne

Lav carb luft fryer arancini bolde jeg hackede diabetes

Lav carb luft fryer arancini bolde jeg hackede diabetes

Lækre og sunde Crispy Paneer Cheese Balls Opskrift. Kuglerne viser sig super crunchy og sprød uden brug af olie.

AirFried Salmon Tacos Spisning med Skyler

AirFried Salmon Tacos Spisning med Skyler

Gør disse tacos midten af din Cinco de Mayo fest i år og tjene med vores Kiwi og Tomatillo Pico de Gallo, MexicanStyle syltede grøntsager, og gulerod Habanero Hot Sauce.

Spørgsmål Kan en Air Fryer Kog øl voldsramte fisk BikeHike

Spørgsmål Kan en Air Fryer Kog øl voldsramte fisk BikeHike

Luft stegning producerer fødevarer, der smager deepfried uden alt det ekstra fedt. Disse let, sprøde løgringe vil ramme plet asa aftensmad side parabol eller en Motzaei Shabbat snack. Få flere Chanukah opskrifter fra vores Chanukah opskrift samling.

Glutenfri mejerifri lille batch beignets somrene kollektive

Glutenfri mejerifri lille batch beignets somrene kollektive

Fra plantain chips og beignets til empanadas og kikærter, fortalte madlavning proffer insider de bedste hurtige bid til at gøre i det populære køkkenapparat.

Luftfrit BBQ kylling fyldte søde kartofler

Luftfrit BBQ kylling fyldte søde kartofler

Gem denne luftfrygt beignets opskrift og mere fra Kitchn til din egen online samling på Eatyourbooks. om.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Disse veganske beignets er bløde med en pudeagtig tekstur og toppet med pulveriseret sukker. Hver bid er lige så lige så vanedannende.

Jean Wolford, uafhængig konsulent for forkælet kok

Jean Wolford, uafhængig konsulent for forkælet kok

Læs katalog AutomNehiver 2021 Canada af Pampere Chef på Issuu og gennemse tusindvis af andre publikationer på vores platform. Start her

Air Fryer Beignet opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Air Fryer Beignet opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Air Fryer Beignet opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Apple og Blueberry Hand Pies opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Apple og Blueberry Hand Pies opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

En flaky, sprød skorpe på ydersiden og varme blåbær spilder med deres juice inde definitivt en keeper og en hurtig løsning til eftermiddagste.

Nyankomne

Simple Air Fryer kogte æg hård eller blød Airfryer Bro

Lær mere

Ofte set

Luftfrit frosset hvidløgsbrød 58 minutter

Luftfrit frosset hvidløgsbrød 58 minutter

Air Fryer Træk fra hinanden Ostbrød er lavet med 5 ingredienser og tager kun 10 minutter for at gøre en fantastisk og hurtig snack eller forretter

Utica Greens Thanksgiving Fyld

Utica Greens Thanksgiving Fyld

En enkel vejledning til at lave dine egne brød terninger til stopning i år Ditch de købte brød terninger og lave din egen derhjemme

Luftfrit pølse kiks med æg ost miss i køkkenet

Luftfrit pølse kiks med æg ost miss i køkkenet

Hvordan man laver luftfrit morgenmad bomber

Nem morgenmad Frittata Opskrift af Tasty

Nem morgenmad Frittata Opskrift af Tasty

Find og dele hverdagens Air Fryer Frittata opskrifter. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Air Fryer Morgenmad hash opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Air Fryer Morgenmad hash opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

At lave hash browns i din luftfrit, er super nemt. De kræver meget mindre olie end traditionel stegning, men producerer stadig den lækre crunch.

Luftfrit hjem fries arent bare til morgenmad, de går med alt ... især luftfrit æg Benedict

Luftfrit hjem fries arent bare til morgenmad, de går med alt ... især luftfrit æg Benedict

Luftfrit hjem fries arent bare til morgenmad, de går med alt ... især luftfrit æg Benedict

101 Keto Air Fryer Opskrifter Madlavning diagrammer

101 Keto Air Fryer Opskrifter Madlavning diagrammer

101 lækre keto luft fryer opskrifter med GRATIS luft friture madlavning diagrammer. PLUS den væsentlige luft friture FAQ, uanset hvad kost du følger.

Luftfrit broccoli og blomkål

Luftfrit broccoli og blomkål

Luftfrit frosset broccoli blomkål. Sådan laver du luftfrit stuer stegt blomkål og broccoli i luftfriten sammen fra frosne. En lækker let ..

Luftfrit stuer ristet broccoli med ristede kanter et Gouda liv

Luftfrit stuer ristet broccoli med ristede kanter et Gouda liv

Chunky bites af broccoli blandet med hvidløg, citron og parmesan og derefter kogt til sprød perfektion i en luftfrit på bare 7 minutter.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.