Prosecco Rødvin Luxury Gift Hamper

I betragtning af, at der på det tidspunkt, Kevin havde ingen stabile romantiske udsigter i horisonten, spring til et sådant ukarakteristisk niveau engagement kunne tyde på, at kvinden var en person, med hvem han allerede havde en romantisk historie. Beklager, Cassidy, Madison, og hal passere Lizzy, men du bare ikke helt synes at passe, at regningen. Og det lader til Sophie kan bare være, at nogen da længsel ser hun gav disse ringe i slutningen af episoden.

Deres fortid var bestemt mere dybt undersøgt i denne uges Kevin-centreret episode. Som det viser sig, var Kevin ekstremt tæt med Sophies mor, Claire, der netop var død i episoden fra MS. Hendes død i sidste ende udfældet on-and-off exes' genforening. Sophie ønskede varmen af hendes gamle flamme, fordi i modsætning hendes nuværende forlovede, Grant, han ville ikke blot allerede behandlet den knusende slag for at miste en forælder, men havde også delt et særligt bånd med sin afdøde mor. "Det er vanvittigt, jeg har tænkt mig at tilbringe resten af mit liv med nogen, der aldrig rigtig kendte hende," Sophie indrømmer at Kevin i en scene i episoden.

Bortset fra deres historie om at få hinanden gennem begravelser, Kevin og Sophie har også denne trøstende, løbende spil forestille endelser til Good Will Hunting. Det var fordi deres tur til at se den 1997 Robin Williams og Matt Damon film som teenagere havde sluttede brat på grund af tekniske vanskeligheder på deres lokale dollar teater.

Selv fra hinsides graven, Claire syntes at være den magtfulde naturkraft, at Kevin vidste i barndommen. Episoden viste, at han havde, som en teenager, bad hende om Sophies bedstemors smaragd ring, men Claire modvilligt måttet afvise hans anmodning. Jeg elsker dig, kiddo, men jeg kan ikke give dig, at ringen. Ikke endnu, fortalte hun Kevin. Din ægteskab er for nyt, og du er for ung. Du har gotta tjene det, baby dukke.

Eller var det? Kaste i endnu en klassiker Det er os twist, tilbage i L.., Kevin stødt Madison, frisk fra en opløsning, ved Kates lejlighed . Et øjeblik Kevin viste endda nogle vækst og modenhed, og for en kort sekund, virkede det som måske ville Madison være den kvinde, med hvem Kevin ender starte en familie. Det virkede også som om han og Madison havde sovet sammen, da de er i seng sammen i slutningen af episoden. Men Kevin synes helvede bøjet på at få Sophie tilbage â €”der er stadig en chance!

Hvad sker der mellem det øjeblik og de få måneder, der vil følge, indtil seerne fange op til fremtiden tidslinje, hvor Kevins en engageret far-til-være på Pearson familie kabine endnu uvist. Uanset hvad, Kevin har måske sagt det bedst, når han bemærkede til Randall, det har været et helvede af en uge.

Hans overraskelse Zoom med Zoe i sidste uge episode følges op af en uventet opkald fra Sophie i denne uge time, og det samlede resultat er et tilfælde af meget iskolde fødder til Kevin. Og når det øjeblik af tvivl sker for at falde sammen med sin polterabend weekend og nogle generelle angst fra alle inviteret? Sørgeligste. Stag. Parti. Nogensinde.

De to par og Kate ledsage Rebecca til kabinen, hvor Kevins diskussion af hans eventuelle tilbagevenden til Los Angeles i sidste ende gør Sophie virkelig gal. Hvordan dette ægteskab kommer til at arbejde? hun spørger ham, point-blank, som alle andre i kabinen forsøger at gøre det ud som theyre ikke hænger på hvert ord. I sidste ende, hun storme ud og efterlader alle andre til at se et VHS-bånd af Jerry Maguire, som er en af kevs yndlingsfilm.

Vi lever i en kynisk VERDEN I nærværende, Kevin, Toby, Miguel, Nicky og Randall samles i kabinen til Bid farvel til Kevins enkelt liv. Deres store udflugt â €” fluefiskeri â €” bliver indskrænket, når det begynder at regne. Så fyrene beslutter at se en af de film i hytter videobibliotek og de lander på Jerry Maguire.

Senere Kevin finder sin gamle mission redegørelse og fortæller Randall om Sophies opkald. Hvordan kan nogen nogensinde virkelig vide, hvem de er meningen at gifte sig? han spørger. Og i stedet for at sige, Wow, hvis du stiller dette spørgsmål så tæt på brylluppet, måske er det tid til at få et come-to-the-Manny samtale med dig selv, Randall udsætninger sin bror uden at sidde rundt om bålet og tale om sine følelser .

Og i sengen den nat, det føles som måske Madison er ikke så sikker på hendes ord som hun syntes. Shes glad, da hun rewatches Kevins Newlywed Game Video, men så så hun på sin ubeslutsomhed efter spørgsmålet om deres liv som tomme nestere, og hendes udtryk ændrer sig meget. Kom nu, Madison Hvis du ikke har tvivl om, har du magt til at stoppe dette! Jeg tror på dig!

Hvis du troede, at vi kunne få en følelsesmæssig udsættelse efter sidste uger super intense randall-centreret episode af dette er os, godt, du var naturligvis off-base. Fordi denne uger episode, som skiftede fokuset på Kevin, var tungt. Sikker på, der var øjeblikke for humor og lightheartedness derinde, det er jo Kevin. Men en hel masse gik ned, at vi skal diskutere, fandom.

Først og fremmest, hvor meget sjov er det, at M. Night Shyamalan spiller Kevins direktør i sin nye film? Men også Shyamalan er Master of Surprise Endings â € "Dette ved vi. Det er faktisk noget, Kevin ønsker at tale med ham om, før han aflæser direktøren om hans kærlighedslivsproblemer. Vi arent Privy til alle de råd, Shyamalan giver Kevin, hvorfor det er interessant, hvad vi hører ham, siger: Stol på mig, Kevin, det er det afsluttende, som alle ønsker, og de vil stadig aldrig se det komme. Hmm, går vi om filmen her. Fordi det lyder sådan, at noget kodet sprog for, hvad der skal komme med Kevs Love Life.

Så hvorfor er det vigtigt? Fordi noget Kevin siger om det virker rife med foreshadowing. Indtil det blacked ud, var det ikke den perfekte film? Den virkelige ende ville aldrig have været god nok. Nu kan vi forestille os den perfekte ende for resten af ​​vores liv. Lad os aldrig se den virkelige ende, siger han, og de har tilsyneladende begge hædret det løfte. Men de ser det sammen. Sophie indrømmer, at det var bedre, end hun nogensinde kunne have forestillet sig. De låser øjnene, Kevs begynder at rive op - og hun siger sin tid for hende at gå hjem.

I en af ​​Kevins flashbacks fortæller han Claire, at han ønskede at give Sophie den eneste, hun altid har ønsket, da hun blev gift: Hendes Grandmothers Emerald Ring. Han beder om det, så Claire deler sin historie, hvordan hendes mor ikke ville acceptere det første gang, hendes far forsøgte at give det til hende, fordi han var blevet udarbejdet til Korea. Han tog det med ham og kiggede på, at det gav ham den -fastsættelse at komme tilbage og gifte sig med hende. Som han gjorde! Og de var glade for 50 år. Claire troede ikke, at Kevin var klar til det endnu.

Hurtig frem til Kevin og Sophie i bilen efter Claires Begravelse, og han bemærker ringen på fingeren. Men som det viser sig, det er ikke hende Grandmothers Ring. Hmm, hvorfor ikke? Har Claire måske solgt det, da episoden tidligere blev henvist til hendes impulsivitetsproblemer? Nix! Ved episodesenden kan Sophie ses på ringen. For os siger, at hun aldrig ville have nogen til at give hende ringen, men Kevin. Og det siger meget.

Jeg tror ikke, du skal se på dig selv som den person, der altid bliver tilbage. Jeg tror, ​​du skal se på dig selv som den person, der er villig til at blive og kæmpe. Jeg ville ønske jeg havde mere af det i mig, han fortæller hende. Den næste ting vi ser, hes vågner op ved siden af ​​hende. Er dette mor til kevins barn? Det er blevet teoretiseret før. Der har været spor.

Episoden slutter ved at sætte tingene op for KATES-episode af den store tre trilogi. Med randalls angst på et heltid højt og Kevin med en eksistentiel krise i den romantiske art, beslutter de at flygte til familiehytten. De kalder Kate til at klemme hende ind, og hun dråber en bombe: Im omkring to sekunder væk fra mit ægteskab imploding. Den sidste scene? En ung kate vågner op jack for at fortælle ham, far, vi har et problem.

Denne unikke sort er blevet produceret på skråningerne af Mount Vesuvius siden romertiden; Faktisk skrev den gamle digter Martial: Bacchus elskede disse bakker mere end hans oprindelige bakker af Nisa. Navnet Lacryma Christi kan spores til en række legender, herunder en, hvor Kristus, anerkender Napoli-bugten som et stykke af himlen stjålet af Lucifer, da han blev kastet ud, sørgede for tabet med tårer . Drue Vines sprang fra jorden, hvor de faldt, hvilket skabte Lacryma Christi-sorten, hvorfra denne glatte endnu dristige vin nu er lavet.
Nyankomne

Coconut Pound Cake Den nemme og smagfulde dessert opskrift

Coconut Pound Cake Den nemme og smagfulde dessert opskrift

Den bedste kokosnøddæksel med kageblanding opskrifter på yummly ristet kokosnødkage, kokosnødkage, kokosnødkage

Søde Corn Pie Med hakket oksekød Påfyldning Creative Sund Familie

Søde Corn Pie Med hakket oksekød Påfyldning Creative Sund Familie

Mit valg sukkermajs PieB mit valg Toppe online

Sød n Spicy Dåse Corn Relish

Sød n Spicy Dåse Corn Relish

Lige hvad du har brug for at peppe op grillet kylling, skeen over en svinekotelet, eller ting ind i en teatralsk quesadilla.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Uanset om det er kartoffelsalat, pasta salat eller grøn salat, er denne cremet mayonnaise dressing den perfekte parring.

23 Nem Friske Fig Opskrifter Top Teen Opskrifter

23 Nem Friske Fig Opskrifter Top Teen Opskrifter

Prøv disse ubesværet figen opskrifter, hver værd en gal streg til markedet landmænd.

Grøn bønner og kartoffel gryderet

Grøn bønner og kartoffel gryderet

Denne grønne bønne kartoffelgryder kan være en hovedret eller en sideskål. Uanset hvilken måde din familie vil elske smagene i denne nemme grydeopskrift.

Creamed grønne bønner og kartofler opskrift

Creamed grønne bønner og kartofler opskrift

Nem grønne bønner og kartofler Let sauteed grønne bønner, karamelliseret løg og bløde kartofler, krydret med lidt smør, salt og sort peber.

Moder Jord News.

Moder Jord News.

Efter at have behandlet din hjemmelavede Kielbasa, prøv at grille den over en kulbrand for at få den bedste salte smag ud af pølsen.

Moonpie General Store og Book Warehouse

Moonpie General Store og Book Warehouse

Køb Moon Pie online og se lokale Walgreens beholdning. Gratis levering på 35. Find Moon Pie kuponer, kampagner og produkt anmeldelser på Walgreens. om.

Nyankomne

Mozzarellatopped pommes frites

Lær mere

Ofte set

French Pineapple Cake Foodtastic mor

French Pineapple Cake Foodtastic mor

Køb og sende friske ananas kager online fra Bregner N kronblade. Bestil i dag eggless ananas kage til meget anstændig pris interval for samme dag levering og gratis forsendelse valgmulighed

Pineapple Drop Cookies Opskrift bringer solskin til desserttid

Pineapple Drop Cookies Opskrift bringer solskin til desserttid

Frosted ananas cookies opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Air Fryer potsticker opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Air Fryer potsticker opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Air Fryer potsticker opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Salmon og Dill Club Sandwich Mit Parisian Kitchen

Salmon og Dill Club Sandwich Mit Parisian Kitchen

Lækker pocheret laks serveret med watercress og mayonnaise smaget med friske basilikum blade. Prøv at bruge nogen af ​​dine yndlings urter-chives, tarragon, persille eller dill ville alle fungere godt.

Friske jordbær tærte

Friske jordbær tærte

Dette fantastiske jordbær tærte er så lækker og let at gøre Lavet med kringle skorpe, nobake jordbær cheesecake påfyldning og flere jordbær

Bemærk venligst, at Dailymotion ikke længere understøtter Internet Explorer.

Bemærk venligst, at Dailymotion ikke længere understøtter Internet Explorer.

Denne lækre Marinara Sauce med friske tomater er fra OG veganer kogebog forfatter, Dreena Burton. Dens fyldt med store smag fra saftige tomater og varme italienske krydderier og klar til at blive hældt over din foretrukne pasta

Spis så meget, din personlige kostassistent

Spis så meget, din personlige kostassistent

Uanset om du vælger at damp eller kog dem, artiskokker er en stor sund appetitvækker, side parabol, eller snack. Her er hvordan at spise veggie gavner din krop, immunsystemet, og meget mere.

Stegte jordskokker med citrus Persille opskrift

Stegte jordskokker med citrus Persille opskrift

Opskrift skabt af kokken Chris Vacca.

Stirfried Rice med Baby Octopus

Stirfried Rice med Baby Octopus

Hjemmelavet stegt blæksprutte, sprød, blød og lækker. Serveret med lidt sauce og citron for at give nogle tanginess og ikke for sødt.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.