Alt hvad du behøver at vide om latino historie

Giv autentisk spansk smag med dette sæt galicisk suppe af Kirby. Klar til at spise, bare varme og serverer to 15 oz kan. Acked i en smukt indrettet genanvendelig jute taske med rigtige rebhåndtag. Størrelse 6 x 8 x 4

De mennesker, der spiste på Elcaciquethen, var arbejderklasse shopkeepers, gadekops re-fuelingoncafé conleche, fiskere i fra vandet, grove håndhændte tømrere, maling-spatterede housepainters og andre almindelige byer. Priserne var inden for deres budget og Vibe Wasfamily og venner afslappet. Det var en af ​​en række restauranter på øen med classiccuban madlavning i løbet af det nu, stort set og desværre, alt-men-tabt æra.

En sen morgen var døren åbnet som jeg var ved at gå forbi. nd en himmelsk duftende madlavning kom min vej. Aroma og saftige lugter af cubanske fødevarer; Emocated of cumin, hvidløg, svinekød, bønner, en kandiseret slags karameliseret noget .. Hvad?!? .. strækket ud til mig. Y maven strammes som jeg indåndede. Jeg satte min skamhed og tog en afføring på den fulde længdecounter til højre for hoveddøren, der strækker sig til køkkenet på bagsiden af ​​bygningen.

Et antal af mændene omkring mig drak fra langhalsede flasker indpakket i et serviet til HelpKeep deres øl koldt. Det var tidligt på dagen, men jeg var ude af arbejde og sluttede sig til dem i den enkle. Det gjorde mig selv hungrigere!

Den romerske mur er to kilometer lang og omgiver hele den gamle by med flere tårne ​​og porte langs vejen. Fra toppen af ​​væggen kan du se tag og skorstene i den gamle bydel, de store tårne ​​i katedralen, såvel som de fantastiske farver på landet. Og om natten giver århundreder gamle stengader i byen den mest romantiske tur, du bør ikke gå glip af det. Andre interessante steder er katedralen, det gamle romerske forum og den romerske bro, der krydser minho-floden. Du kan gå langs flodkysten for at besøge resterne af de romerske bade på Balneario de Lugo.

Kan du lide denne artikel? Del det med dine venner:

Når det kommer til gryderet, er en standout skål cocido. En ode til grisen, den er lavet ved hjælp af dele som øret, hale og skulder, såvel som chorizo ​​og kalvekød, og serveres med kikærter og kål.

Andet Specialiteter Inkluder Caldo Gallego eller Galicisk suppe, lavet med kuglepenne og toppe, chard, grønne bønner, andre grøntsager, kartofler og hvide bønner. Derefter er der pote Gallego, en bouillon lavet med kalvekød, svinekødskulder, kartofler, chorizo, næbeskud og hvide bønner.

I denne serie håber vi at fremhæve og fremvise i så interessant en måde som muligt, historierne bag vores favorit, mundvandende lokale retter. Mens du er godt fokuseret på Greater New Bedford og South Coast, vil vi lejlighedsvis rejse til steder som Plymouth, Providence eller endda Boston. Jeg vil forsøge at holde det lyst, sjovt og nemt at læse. Mens jeg ikke kan lover at holde dig tvunget og trække dig sammen med prosa, der ville tage en professionel forfatter, vil jeg love at være liberal med de drol-inducerende billeder af disse retter.

Åh, de måder, vi elsker dig Kale suppe. Du varme vores knogler på en kold dag, bring os tilbage til vores barndom og gode minder med vores AVS, og fodrer vores sjæle. Jeg ved ikke om dig, men bare se eller høre ordene fremkalder aromaen!

Selvfølgelig håber jeg, at hun vil høre mig komme hjem, og snart vil jeg høre en banke på døren, og shell tilbyder mig en generøs skål suppe. En ting du kan stole på med dem fra det gamle land er, at når det kommer til homecooked mad, er de altid generøse, så bankerne kommer altid, men bare hvis hun ikke hører mig, skal du være ekstra tung med mine fodfald, måske ved et uheld bump min albue ind i trappehuset væggen.

Mens jeg voksede ikke med aromaen af ​​Kale suppe madlavning i huset, havde jeg mange venner, der var portugisiske, og ideen om deres generøsitet kom fra det faktum, at de portugisiske venner konsekvent bragte mig batches af det, da deres AV eller mà £ e gjort nogle. Hvorfor gjorde ikke AvÃ''en eller Papai nogensinde nogle?

Spanien har sin version i Caldo Gallego. Denne version er anderledes, idet de er tunge på mængden af ​​bønner, i dette tilfælde hvide bønner. Den sidste forskel er en lille, der er udvælgelsen af ​​kød: Chorizo ​​i modsætning til Linguia eller Chourio. Ellers er Caldo Gallego det samme som Kale suppe, og har ikke den forbløffende sort, som du finder i den italienske version. Tro ikke på mig om disse to bedrager eller Wannabe Kale supper? Kun ét billede i denne artikel er af Kale suppe og de to andre er af minestra Maritata og Caldo Gallego.

En ting, jeg ved, er, at der er ret debat om, hvorvidt albuen Macaroni tilhører, og om Linguia, Chourico, Ham Hock eller endda Paio skal bruges til kødet. Faktisk kan jeg se Avó's fistfighting om, hvad ægte kale suppe er, og hvad ingredienserne skal være. Det eneste, jeg kan tro, at alle er enige om er, at det skal serveres med noget portugisisk brød, helst en Papo Secos eller Pao eller som Gringoosh siger, en pop.

Dette er tilsyneladende en ting i Greater New Bedford. Vi har alle vores favorit restaurant eller to, satse, hvis du nogensinde siger, at din restaurant er bedst eller gisp autentisk være forberedt på skyllede ansigter, højt stemmer og erklæringer som det sted tjener ikke ægte portugisisk mad, bare falske retter til amerikanere! Er der en portugisisk ækvivalent til GRINGO? Udtalte Gringoosh ID Forestil dig? Hvis ja, ID Forestil dig, at det også er bange for.

Virkeligheden er, at jeg ikke har stødt på en dårlig portugisisk restaurant og måske jeg og diskvalificeret til at dømme, fordi jeg er en gringoosh, jeg ved ikke. Gør autentisk eller tættest på den rigtige ting virkelig noget? Hvad er den rigtige ting? Kan nogen sige, at jeg har denne opskrift, jeg fandt fra 1452, der siger, at mit navn er Manuel Gomes Fernandes Pereira Ferreira da Silva Silva og jeg opfandt Kale Soup! Heres opskriften. '?

Igen betyder det virkelig noget? Ville du skrue ned Anyones Kale suppe, Minestra Maritata eller Caldo Gallego. Denne aroma har min maven grov, min mund vanding og ser sensationelle men herre, jeg er affrontet af din brug af italienske og spanske ord, så jeg må nægte! sagde ingen, nogensinde.

Måske er det nøglen til verdensfred og slutningen af ​​al denne toksiske politiske uenighed, der nu karakteriserer Amerika i dag? Hvad hvis vi havde omkring 80-årige Av3 fra en lejlighed i Fall River eller New Bedford, der har lavet Kale suppe i 65 år, tvinger alle til at sidde en varm, frisk skål med glad fra det gamle land, før de kom til at tale ?

Kom godt i sadlen igen og forbered dig på et par mere klatrer, da vi cykler gennem små byer og over den smukke buede bro Puente de Orbigo foret på den ene side af rækker af poppeltræer. Vores destination, Astorga, er en by med en fascinerende romersk historie samt 15. århundrede Renaissance Cathedral. Tag eftermiddagen for at besøge Museo de Los Caminos, der er indrettet i Gauds 20. århundrede neo-gotiske biskopper palads. I aften sover vi i Hotel Gaudi.

det er en rullende dag! Vi vil kyst gennem rullende landskab med grønne marker og skov af kastanjetræer, til vores bestemmelse af PortoMarn, en flot by i Galiciens keltiske område. Denne spanske provins bevarer sit eget sprog, tæt forbundet med portugisisk, og en musik og kultur, der minder om dets fjerne keltiske oprindelse. I aften hviler vi i Posada de Portomarn.

Viklingen Pilgrimsrejse Rute tager os gennem skove af majestætiske Kastanjer og egetræer, og til den romanske landsbyskirke i Vila de Donas, hvor ridderne i Santiago ligger i deres grave. Efter pedalerne til Castaeda, godt grundigt nyde den overdådig komfort af Hotel Pazo de Sedor og forberede morgendagens ankomst i Santiago de Compostela.

Alle veje nu fører til Santiago! Nå bladre gennem de grønne marker typisk for Galicien, forbi oprindelige keltiske landsbyer til de tårnhøje spir katedralen i Santiago de Compostela. Dens tid til at besøge katedralen og se den massive svingende røgelseskar og afhente vores Compostela pilgrim certifikat . Bagefter vil du have tid til at slappe af i en af de mange hofte universitet cafeer og glæde i de fantastiske galiciske tapas lavet med fisk og skaldyr fra den nærliggende kyst, før vores afskedsmiddag.
Nyankomne

Caldo Gallego Opskrift Instant Pot My Food Recipes

Caldo Gallego Opskrift Instant Pot My Food Recipes

Caldo Gallego er en spansk hvid bønnesuppe, hvis du besøger Miami for første gang, det er et godt sted at nyde en skål med denne hjertelige og smagfulde suppe. Du vil finde spanske og cubanske restauranter over hele byen, men hvis du vil opleve sande latinske kulinariske smag, gå over

Caldos Riesi, Mexico City See 40 UfnAmered bedømmelser af Caldos Riesi, bedømt 4. af 5 på TripAdvisor og rangeret 621 af 6.980 restauranter i Mexico City.

Caldos Riesi, Mexico City See 40 UfnAmered bedømmelser af Caldos Riesi, bedømt 4. af 5 på TripAdvisor og rangeret 621 af 6.980 restauranter i Mexico City.

Caldos Riesi, Mexico City See 40 UfnAmered bedømmelser af Caldos Riesi, bedømt 4. af 5 på TripAdvisor og rangeret 621 af 6.980 restauranter i Mexico City.

Caldo Verde fyldte kartofler

Caldo Verde fyldte kartofler

Vegan Sopa Verde med Pasticips

Californien Tyrkiet Vegetabilsk Sandwich

Californien Tyrkiet Vegetabilsk Sandwich

Lad os tale Tyrkiet. Specifikt, hvor godt det er parret med crunchy peberfrugter og ristede gulerødder i denne velsmagende sandwich.

Stewed Tripe Spanish Translation Lioneeeee

Stewed Tripe Spanish Translation Lioneeeee

Find og del hver dag Callos Opskrift Janice de Belen. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Hvad er Yuca Cassava, hvordan man kan spise det, fordele, fakta mere

Hvad er Yuca Cassava, hvordan man kan spise det, fordele, fakta mere

Er Yuca sund at spise ernæring. Yuca Root er en fremragende kilde til C-vitamin, der tilbyder op til en tredjedel af et voksne dagligt krav i en enkelt servering.

Kål vs. blomkål

Kål vs. blomkål

Kalorier, carbs, fedt, protein, fiber, kolesterol og mere til kål fælles dansk, indenlandske og spidse typer, fre. Ønsker at bruge det i en måltidsplanhoved til kost generatoren og indtaste antallet af kalorier, du ønsker.

Den bedste vin at drikke, hvis du forsøger at være sund

Den bedste vin at drikke, hvis du forsøger at være sund

Dens lowcalorie. Mens et glas rød eller hvidvin indeholder mellem 135 og 200 kalorier, et glas brut tørt champagne klokker i kun 95. Og lowsugar

Lavere Kalorier Hvorfor Ikke-alkoholiske vin er en sundere alternativ

Lavere Kalorier Hvorfor Ikke-alkoholiske vin er en sundere alternativ

Kend fakta om kalorier i alkohol og alkohol og fødevarer ækvivalenter med Drinkaware.

Nyankomne

Pommes frites vs kartoffel chips 12 ting du behøver at vide

Lær mere

Ofte set

Er æg foo ung høj i carbs

Er æg foo ung høj i carbs

Find kalorieindhold og ernæringsinformation for vegetabilsk æg Foo Yung, almindelig ingen sauce.

Kalorier i Brumbys romkugle

Kalorier i Brumbys romkugle

Kulhydrater i Rum bolde 69 g Næringsindhold 408 kalorier, 10g fedt, 2g protein. Glykæmisk indeks, diagrammer på vitaminer, mineraler og fedtstoffer.

Kalorier i Wonton Soup Quart Opskrifter

Kalorier i Wonton Soup Quart Opskrifter

Wonton suppe ernæringsinformation omfatter kalorier, vitaminer og mineraler, kulhydrater, og alle sundhedsmæssige fordele fra denne skål ...

Cookin skinny En samling af lavt kalorieindhold, lavt carb, lavt fedtindhold og højt proteinopskrifter

Cookin skinny En samling af lavt kalorieindhold, lavt carb, lavt fedtindhold og højt proteinopskrifter

Lav dine egne zucchini pasta zoodles med en hurtig og enkel opskrift, der er lidt tættere på den faktiske pasta.

Calzones levering i London

Calzones levering i London

Vi gjorde forskningen, så du ikke behøver at. Pizzeria Serio og Waldo Cooneys Pizza er på listen. Se, hvilke andre steder gjort klippet.

Kalorier i hurtige og nemme kamaroner A La Diabla Calorie, Fedt, Carb, Fiber og Protein Info

Kalorier i hurtige og nemme kamaroner A La Diabla Calorie, Fedt, Carb, Fiber og Protein Info

Der er 688 kalorier i servering af camaroner A LA Diabla ved El Vaquero fra Carbs 68g, Fat 27g, Protein 40g. Få fulde ernæringsfakta til dine yndlings fødevarer og mærker.

Devilshrimp Instagram indlæg Gramhir. om

Devilshrimp Instagram indlæg Gramhir. om

Gratis online bestilling fra restauranter i nærheden af ​​dig med mere end 30.000 restauranter i 500 byer, fødevarer levering eller takeout er blot et klik væk. Fordi med Grubhub Klik, klik, Fødevarer

camarones a la diabla con ketchup

camarones a la diabla con ketchup

Sådan koger Spicy mexicanske rejer med Chipotle Sauce. Meget enkel rejer opskrift. Det er krydret, men så godt først gøre saucen Til en gryde med vand ... World Of Flavour

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.