5 bedste brødristere, testet af Food Network Kitchen

At vælge en retro-stil brødrister er ingen dag i parken. Sikker på, du kan gå ud og købe den første brødrister med et tiltalende design og senere fortryde købet, men hvorfor spilde penge og tid, når en smule forskning hjælper med at finde en brødrister, der ikke kun komplimenterer dine køkken- og stilkrav, men også byder på skålen -Making Capabilities Vil du have og har brug for?

Nu tror du måske, at alt dette forskning er overvældende og ikke værd at indsatsen. Og mens dette nogle gange kan holde fast ved køb af apparater, er det ikke en bekymring for dig i dag. De største problemhandlere støder på, når man undersøger et produkt er, at de virkelig er sikker på, hvad der gør et godt produkt. Hvordan kan du nogensinde vælge det bedste, hvis du ikke forstår, hvad de bedste indebærer? Frustration sætter hurtigt i et sådant tilfælde.

Hvilke retro-stiløstere opfylder de ovennævnte kvaliteter og overstiger kundernes forventninger? Butik for nogen af ​​brødrene på listen nedenfor for at lette købshassles. Glem endeløse timer for at søge nu, hvor du har adgang til denne liste.

Denne retro-stil brødrister ser godt ud i køkkenet og tilbyder en blast fra fortiden til dit køkken DCOR. Lavet af rustfrit stål, passer den holdbare brødrister i ethvert lille rum, der forbereder to skiver toast på én gang. Med en toast timer vælger du, hvor længe din skål forbliver inde i den varmere, sikrer perfekt brunet skål hver gang.

Hvorfor vi kan lide det: en luxe rustfrit stål fire-skive pop-up brødrister med dobbelt kontroller til forbedret toast tilpasning. Bagel, afrimning, genopvarmning og annullerer kontroller, plus en seks-indstilling brune urskive, aftagelig crumb-bakke og 1 tommer brede toasting slots for at rumme bagels.

Cuisinart Cpt-P Touch To Toast Leverless Brødrister

Hvis dit køkken ikke er så stort, kan du ikke røre dine bordplader med apparater, der optager for meget bordplads. Blackdecker 2-slice ekstra bred slot brødrister er perfekt til personer med små køkkener med en samlet længde på 10. tommer og en bredde på 6. inches. Denne enkle 2-skive pop-up brødrister tilbyder stadig masser af funktionalitet til en beskeden pris.

Du vil nyde en bagel, afrimning, og annullere funktioner som pricier modeller har også. Og du vil også godt lide at du kan styre Browning på din skål med den justerbare Seven-indstillingsknap. De ekstra brede ristningslots kan rumme større skiver brød, bagels og håndværkerbrød. Og denne blackdecker brødrister sort med rustfrit stål accenter har en drop-down crumb bakke, der gør at holde din brødrister rent en brise. For en morgenmad smoothie, læs om de bedste blenders.

AmazonBasics skive ekstra bred slot brødrister

Se efter et nemt at rent udvendigt uden sprækker, hvor snavs kan fanges, og ingen skarpe kanter, der kan ridse benchtop eller dig, når du flytter. Whilestainless Steelmay ser mere attraktivt ud end plastik, det kræver ofte mere indsats for at rengøre.

Det er klart, at brødristerovne er gode til at ristede brødand kan passe flere skiver end en traditionel lodrette toasterbut, der er mere alsidige, end du måske tror. De kan være en bekvem måde at broil en sandwich, bage brownies, stege kyllinger eller endda lave en frossen pizza. Sammenlignet med dine køkkener med fuld størrelse ovn, skærer den lille størrelse af disse bordpladeapparater også ned på forvarmningstid og kan være en meget mere energieffektiv løsning, hvis du bare laver en lille madvarer. Plus, de vil ikke varme op hele dit køkken hver gang du vil bage eller broil noget.

Du bør også tænke på, hvor meget mad du skal lave mad. Hvis du ved, at du ikke ryster mere end et par stykker toast ad gangen, og måske genopvarmning af pizza skiver, kan du sikkert komme væk med en mindre, kompakt ovn. Men hvis du laver mad til en familie, og planlægger at lave mad større madvarer eller fulde middage, bør du overveje en større enhed, som ost Ekstra stor brødrister ovn. Heldigvis vil de fleste ovne tydeligt angive, hvor mange stykker toast passer til såvel som pizza størrelser, som skal give dig en god ide om den størrelse, der fungerer bedst for dig. Nogle modeller kan endda passe en 9 ved 13 tommer bagepande, som åbner et helt nyt udvalg af madlavningsmuligheder.

Denne 15. 7-tommers lange model ville være et godt valg for alle med begrænset modrum, men som stadig ønsker en pålidelig og multifunktionel brødristerovn. På trods af sin kompakte størrelse kan denne model skive fire stykker brød på én gang og lave en 9-tommers personlig pizza.

Den høje prismærke kan slukke nogle brugere, men hvis du har det budget, er dette Cuisinart Brødere Ovn en stor investering. Den store baggrundsbelyste LED-skærm gør det nemt at styre hver af de 15 madlavningsfunktioner, og gør det også behageligt at læse fra hele køkkenet.

Denne multifunktionelle mulighed har både en vertikal brødrister samt en ovn, hvilket gør det godt for dem, der foretrækker den hurtige drift af en brødrister, men ikke vil have to apparater, der rydder deres bordplade. Espite det unikke design, ovnen giver stadig en imponerende mængde plads, og kan stadig passe en 9-tommers pizza inde.

Bedste brødrister ovne under for din

Konvektionsfanen cirkulerer Varm luft og muliggør en hurtigere og endda bageoplevelse, mens de ti madlavningsindstillinger med justerbar temperatur fra 150 450 graderf giver dig masser af muligheder for alle dine madlavningsbehov.

â € "oster brødrister ovn â €" Bedste værdi

Jeg vil rydde noget op, før vi kommer ind på denne liste: Jeg tror, ​​at selv de konventionelt bedste brødristerovne er overvurderet som køkkenapparater. De fleste af den mad, du vil skål, som et brødskive eller en bagel, brun bedre i en standard slot brødrister. Desuden skal de fleste fødevarer, du vil bage, gå i din traditionelle ovn - fuld stop. Konventionelle ovne nyder godt af et stærkere sæt varmeelementer og overlegen Isolering . Og held og lykke, hvis du vil lave en stege eller enhver anden kompliceret skål.

Og ikke at holde harping, men en typisk brødrister ovn model er voluminøs som helvede - og takket være de stigninger afKøg venlige smarte skærme, fødevareprocessorer, instant potter, sous videomransporter og den meget elskede luftfryer, chancer er gode, at du har en bedre måde at sætte det dyrebare bordplads til at bruge.

Men splurging giver ikke altid mening. Har du virkelig brug for at tilføje i moderne luksuser som stregkode scannere, indbyggede madkameraer og smart madlavning Bistand ? Techie Boaster Ovne fra navne som f.eks. Tovala, â juni, Â Brava, og Cuisinart kan koste overalt fra $ 300 til $ 1.000, men de fleste ekstrafunktioner, der findes i en mini smart ovn, er ud over, hvad et gennemsnitligt køkkenbehov.

Mere rimelig opgradering Vælg brødrister ovne som det sjove, vel- kalibreret Panasonic FlashXpress, eller en robust stalwart som den "Breville Smart Ovn, som begge blev gennemgået - og elskede - et par år siden. Men på henholdsvis $ 149 og $ 270 er disse modeller også uden for mainstream i en verden, hvor en regelmæssig brødrister med et stjernevarmeelement, der kan jævnt skål, alle slags lækre snacks kan være haft for mindre end $ 30.

Det var derfor, jeg besluttede at tage et kig på nogle af dine mindre dyre muligheder for at se, om jeg kunne finde en god værdi. Jeg honed ind på populære, velkendte modeller, der koster mellem 50 og 100, og jeg brugte konvektionsopvarmning - et trick, der bruger en konvektionsfan til at cirkulere den varme luft til jævnt toast og lave mad - som en basislinje, skal have Funktion. Jeg overvejede også inklusion af funktioner som en aftagelig crumb bakke / bagebakke, nonstick interiør, ovnstativ og bagning pande, så du får en sikker enhed, der koger en række godbidder. Baseret på madlavningsfunktionen kan du vælge dit køkkenapparat til at være en traditionel ovn, standardovn, infrarød brødrister ovn, luftfrit brødrister ovn, mini ovn og et ovntermometer til at måle den nøjagtige indre temperatur på din brødristovn.

Derefter, med seks brødrister ovne klar til at gå i vores test køkken, satte jeg ud for at sætte dem til testen for at forsøge at finde den bedste brødrister ovn af partiet. Seks modeller indtastede ringen. Hvordan gjorde de? Af disse seks kom vi væk med en klar favorit, den bedste brødrister ovn af sin art, og vi også indbefatter et par andre, fordi de forbliver værd at splurge.

Breville Bov800XL er helt sikkert ikke billigt på omkring 363, og der er ikke noget "smart" om den smarte ovn i en sky-forbundet forstand. Men Breville Smart Ovn Pro kokke næsten alt om, så godt som du muligvis kunne forvente af en bordplade konvektionsovn. Derudover er mini-smart ovnen robust, attraktiv og har en let aftagelig crumb-bakke, og den er pakket med ekstra madlavningsindstillingsfunktioner, som du måske faktisk finder nyttige, herunder convection-madlavning. Denne breville mini smart ovn er en god kompakt brødrister ovn vælge, hvis du ikke har en smart ovn, har ikke plads til en fuld størrelse ovn, eller hvis du har brug for en lille brødrister ovn til madlavning af mad næsten hver dag.

Hvis du selv har fundet denne vejledning, er chancerne for, at du er på udkig efter nogle råd om, hvad der gør og modeller er pålidelige. Denne liste skal hjælpe dig med at danne en ide om nogle af de allerbedste enheder på markedet, både premium og overkommelige prispunkter.

Smukt færdig i metal efter din smag, denne brødrister er næppe minimalistisk for to skiver toast, men får jobbet gjort fremragende med granulær kontrol og hurtig handling. Som en ekstra bonus gør dualit sine enheder til at blive let repareret, så selvom det bryder ned, skal du have dig selv en brødrister for livet her.

En anden alvorligt chunky brødrister, og et andet monster på præstationsfronten, leveres af KitchenAid. Artisan-sortimentet af apparater er deroppe med Dualit i, hvordan ikonisk design er, og hvis du har CounterSpace for denne brødrister, er det sikkert sikkert at tiltrække en masse beundring .
Nyankomne

Kalvekød og Tyrkiet morgenmad pølse Food Republic

Kalvekød og Tyrkiet morgenmad pølse Food Republic

Leder du efter en sundere morgenmad pølse indstilling Hvad med denne Hjemmelavet Tyrkiet morgenmad pølse snøret med ren ahornsirup.

Masterbuilt MB20012420 BEDSTE Tyrkiet Fryer til din Fjerkræ Opskrifter

Masterbuilt MB20012420 BEDSTE Tyrkiet Fryer til din Fjerkræ Opskrifter

Oplev de bedste Udendørs Frituregryder i bestsellere. Find de 100 mest populære emner i Amazon terrasse, græsplæne Have Bestsellers.

Kalvekød Koteletter Med Merlot Svampe og zucchini opskrift

Kalvekød Koteletter Med Merlot Svampe og zucchini opskrift

Min italienske kalvekød retter vil hjælpe dig med at oprette den perfekte italiensk middag du altid drømt om.

Oat morgenmad barer med chokolade Vegansk, glutenfri Elavegan Opskrifter

Oat morgenmad barer med chokolade Vegansk, glutenfri Elavegan Opskrifter

En meget let at tilberede veganske Morgenmad barer opskrift, som ikke involverer bagning. Efter den grundlæggende metode, kan man komme op med et par variationer, som at bruge jordnøddesmør og jordnødder, chokolade, chips, osv at nævne et par stykker.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Vegan Breakfast Opskrifter 4 Flour Dosa, Oats Upma, Vegetabilsk Havrepandekage, Ris og Moong Dal Idli, Methi Makai Ki Roti, Broken Wheat Upma, Spirer Dhokla

Vegan Kål suppe med kartofler

Vegan Kål suppe med kartofler

I denne Easy Vegetarisk Kål Soup, er kål kogt i en lækker krydret tomat kokos bouillon, indtil det er så mørt, det næsten smelter i munden.

Incredible Vegan German Chocolate Cake Turntable Kitchen

Incredible Vegan German Chocolate Cake Turntable Kitchen

Denne veganske tyske chokoladekage er også Paleo, Glutenfree. Overbærende, rige og lækre også, super let at lave raffineret sukker fri

Simple Vegan mexicanske Rice opskrift

Simple Vegan mexicanske Rice opskrift

Vegan mexicanske Rice Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Vegetabilsk byg suppe

Vegetabilsk byg suppe

Denne nemme, vegetabilske bøf byg suppe opskrift er lavet med enkle ingredienser og simmerede på komfuret til et solidt, sundt vintermåltid.

Nyankomne

Hakket oksekød grøntsagssuppe Whole30, Paleo, glutenfri Whole Kitchen Sink

Lær mere

Ofte set

Den bedste grøntsagssuppe nogensinde, ingen kidding

Den bedste grøntsagssuppe nogensinde, ingen kidding

Denne hjertelig hamburger suppe opskrift er fyldt med kartofler og grøntsager i en lækker bouillon. Dens min favorit hakket oksekød og grøntsagssuppe

Lauras vegetarisk chili

Lauras vegetarisk chili

Dette veganer chili con carne indeholder minimale ingredienser og tager 20 minutter at gøre Dens perfekt til hele familien og stor til batch lave mad og måltid prep med.

Kornfri og Doggo-ejer-skyldfri, Venison Jerky er den ultimative ren behandler. Dens 100 højt i jernhjulet kød, læner sig for sunde tummier og rig på omega-3 for gode hjerter

Kornfri og Doggo-ejer-skyldfri, Venison Jerky er den ultimative ren behandler. Dens 100 højt i jernhjulet kød, læner sig for sunde tummier og rig på omega-3 for gode hjerter

Kornfri og Doggo-ejer-skyldfri, Venison Jerky er den ultimative ren behandler. Dens 100 højt i jernhjulet kød, læner sig for sunde tummier og rig på omega-3 for gode hjerter

Ted Nugents Vildt Stroganoff opskrift Detaljer, kalorier, Ernæring Information RecipeOfHealth.com

Ted Nugents Vildt Stroganoff opskrift Detaljer, kalorier, Ernæring Information RecipeOfHealth.com

Dette er en guide til opskrift Vildt Stroganoff, en crafting opskrift i nye verden. Læs videre for at se de grundlæggende oplysninger af denne særlige opskrift, herunder hvordan du får opskriften selv og dens anvendelser

Hvordan til at koge vand Bedste vinaigrette opskrift Los Angeles Times

Hvordan til at koge vand Bedste vinaigrette opskrift Los Angeles Times

Jeg forsøgte Samin Nosrats favorit vinaigrette opskrift, den ene hun siger er så god hun ønsker at drikke det. eres hvad jeg tror

TAPS Fish House Brewery Cocktails Menu Alle steder

TAPS Fish House Brewery Cocktails Menu Alle steder

Bakon Vodka er en overlegen kvalitet kartoffel vodka med en lækker krydrede bacon smag. Gør den bedste Bloody Mary eller Bloody Cæsar nogensinde.

5 Savory mærkeagenturer for få de bedste Bloody Marys Ever

5 Savory mærkeagenturer for få de bedste Bloody Marys Ever

En Bloody Mary Isnt All About The Vodka, du vælger. Alligevel Picking den rigtige Vodka vil påvirke Færdig Drink.

Den bedste vodka til jello skud

Den bedste vodka til jello skud

Er du søger efter de bedste vodka mærker til Jello Shots, uanset om du jubler dit hjemhold eller planlægger for en housewarming party, vodkajello

Dette er alkoholen mindst tilbøjelige til at give dig en tømmermænd Los Angeles Times

Dette er alkoholen mindst tilbøjelige til at give dig en tømmermænd Los Angeles Times

Så du vågnede med et pounding hoved og kronulerende mave igen. Hver lyd lyder som en screech og hver bevægelse føles som en lurch. Du prøver en tømmermænd

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.