500 intern serverfejl

Spinat Artiskok Dip er nemt en af ​​mine foretrukne dips på planeten. Det er enten det eller bøffel kylling dukkert. Men spinat artiskok dip var min første kærlighed. Denne særlige opskrift er en, der ive tweaked et par gange, men det er en personlig favorit! Nøglen her er at hugge spinat og artiskokker i mindre stykker, så de distribuerer jævnt i hele dipen. Dette garanterer en slagsmag med hver bid. Derefter vil du ved at scooping dip i en brødskål og broiler det i et par minutter, vil du oprette en mere elegant præsentation for at imponere dine gæster til enhver middag eller spildag fest!

Jeg er en stor fan af at have lige nu D Ingredienser i Dips, så hvis du også er, har du held og lykke. Giv mig en lille artiskok, en lille spinat, masser af ost og tonsvis af smag i hver bid, jeg tager. Du ved, når du spiser en sandwich eller ethvert måltid for den sags skyld, og du sparer nogle af de bedste bid til sidst? Nå, det er som om du får den bedste bid hver gang her. Dens magiske.

Betjening af denne spinat artiskok dip i en lille brødskål giver det en rustik, men alligevel elegant præsentation. Brug det brød, du skærer ud af skålen som et fartøj for at spise dyppet også. Skær det fjernede stykke brød i bit-size-kvadrater eller rektangler , og læg dem i en skål ved siden af ​​DIP. De kræver ikke nogen ristning eller yderligere krydderier, som spinatrettichoke dip har tonsvis af smag på egen hånd. Det er stjernen; Lad det skinne.

Du kan også forberede denne spinat artiskok dip et par dage på forhånd, for som det sætter, er smagene virkelig at melde og danne en sammenhængende band af smag. Bare opbevar den i en lufttæt beholder i køleskabet op til to dage, så genopvarmer dyppet i en kasserolle på din komfur top, når du er klar til at tjene den. Scoop dyppet ind i brødskålen, og broil den på lav i et par minutter for at bringe den boblende ost + smukke brunede top ud.

Varm en medium kasserolle over medium varme. Tilsæt olivenolie, lad det varme op, så tilsæt hakkede skaller og lave mad i 1-2 minutter. Tilsæt hvidløg, kog i yderligere 1-2 minutter, indtil Shallots og hvidløg er både duftende og bløde, men ikke brunet.

Tilsæt mælk og rør, indtil den har absorberet i veggies. Tilsæt flødeost, rør helt, så gentag med creme creme og mayonnaise. Rør hver ingrediens i helt, før du tilføjer det næste. Dette hjælper med Equal distribution af smag.

Placer brødskålen på et bageplade, og hæld dyppet i brødskålen. Pop bagepladen på den øverste rack af din ovn under en lav broil, og lad det broil i ca. fem minutter. Du leder efter osten til at boble og brun lidt, så vær så velkommen til at fjerne den fra ovnen, hvis det sker, før du rammer det fem minutters mærke. DIP bør allerede være varm fra at lave den på komfuret, så denne del er mere til præsentation!

Kan du huske denne ene? Den gamle klassiske Knorr spinach dip. Det skal have været på hver enkelt potluck og mad-centreret funktion, som jeg kan huske. Dens en klassiker, og som en klassiker, holder den stærk og simpelthen lækker. Det er stadig perfekt til hver enkelt parti, i dag.

Hvor længe vil hjemmelavet spinat dip sidst?

Hvem elsker ikke en hot spinat dip serveret i en brødskål? Det er så nemt og sjovt også! Til denne metode skal du bruge en friskbagt runde brød af håndværkerbrød, eller du kan lave din egen med denne nemme franske brødopskrift! YSE to 5 "runder eller en 8" runde til denne hot spinat dip opskrift, der giver 3 kopper.

Betjening: 0. 5CUP Kalorier: 82kcal Carbohydrater: 2G Protein: 4G Fedt: 7g Mættet fedt: 2G Kolesterol: 12mg Natrium: 171 mg Kalium: 70 mg Fiber: 1G Sukker: 1G Vitamin A: 561I Vitamin C: 2mg Calcium: 122mg jern: 1mg

Vores Tag Bake Twin Pack Baguette Slathered I Cheesy Artiskok Godhed til den perfekte forretter. Denne opskrift er ren magi og en af ​​vores foretrukne måder at nyde de lækre spring artiskokker på.

spinat artiskok dip er en af ​​de mest populære og klassiske appetitvækkere, og der er god grund. Hvad er ikke at elske om en cremet, osteagtig dukkert? Og den milde smag af artiskokkerne parret med levende frisk spinat tilføjer en smuk farve og velsmagende tekstur. Vi serverer den på næsten hver familiesammenkomst, fra fodboldkampe til fødselsdagsfester til juleaften.

Kalorier: 427kcal Kulhydrater: 29g Protein: 12g Fedt: 29g Mættet fedt: 8g Kolesterol: 33 mg Natrium: 707 mg Kalium: 147 mg Fiber: 2g Sukker: 2g Vitamin A: 1462IU Vitamin C: 11 mg Calcium: 222 mg Jern: 2 mg

Absolut vidunderlige! Og jeg er ikke en stor fan af creme fraiche eller mayonnaise, men det er fantastisk! Jeg kunne bare ikke finde porre suppe mix, så jeg brugte en pakke Knorr s veg. mix tilsættes ca. 1/3 af en løgsuppe mix pakke. Bruges hele kasse med spinat serveret med pumpernickel .

Fem starte opskrift med en tilføjelse - skal tilføje frisk hakkede grønne løg! Jeg vil anbefale at bruge mindst 3 - Jeg bruger 6 eller 7. Også - skal bruge Knorr porre suppe for bedste smag! Jeg bruger hele kasse med spinat og være sikker på at presse al fugt fra spinat. Efter jeg klemme tør, jeg gør ru hugge, derefter bruge hænderne til at adskille og løsne spinat, så det inkorporerer ind i dip bedre. Jeg tjener med runde brød af pumpernickel brød - også godt med vegies og triscuit thins.

Denne dip var virkelig himmelske! Jeg gjorde det for min mor på Mors Dag. Hun elsker spinat dip og har altid købt butikken lavet dem. Nå, efter at have spist denne dip, hun vil aldrig købe butikken lavet igen. Jeg er glad for, at jeg fandt denne opskrift, fordi alle de andre dem, at jeg kiggede op opfordrede til enten vegetabilsk eller løgsuppe mix. Jeg ville personligt ikke ønsker at tilføje en af disse. Jeg tror, det ville blot tilføje den forkerte smag. Den Porre suppe var perfekt. Ligesom de fleste af de anmeldere før mig, brugte jeg også hele 10 ounce pakke af spinat. I stedet for at tjene det med stykker brød, jeg tjente det med ristede grøntsager og omgængelig kiks. Denne dip var lækker og så frisk smagning. Jeg vil bestemt gøre dette igen og igen!

Dette er virkelig den bedste spinat dip nogensinde! Jeg har brugt denne opskrift i årevis. Jeg bruger Knorr porre suppe mix, en høj beholder med creme fraiche og jeg hugge også vandet kastanjer så alle får bivirkninger i deres scoop. Jeg også sætte det ind i en udhulet hawaiiansk brød skål, og jeg køber en ekstra ting af Hawaii brød til at skære op. Den sødme af Hawaii brød par perfekt med denne dip!

Jeg har taget dette til 3 baby showers på arbejde og har fået en fanskare med denne opskrift. Alle ønsker kopier af opskriften, når jeg bringer dette så jeg tager udskrives opskrifter til at passere rundt. Det er et hit! Det eneste, jeg gør forskelligt er jeg bruger frisk spinat. Det gør en enorm forskel. Da det skal nok være væk efter hver fest, jeg ikke behøver at bekymre sig om at redde det. Alle siger det er den bedste spinat dip, de nogensinde har haft. Tak fordi du delte.

Denne nemme spinat dip i brød skål opskrift har blot en håndfuld af ingredienser og kan blandes sammen i en flash. Plus, når det kommer til præsentation, det er svært at slå en ret, som du kan spise helt herunder skålen, der holder det sammen.

Hjemmelavet spinat dip er altid en appetitvækker, der kan serveres året rundt vinder over en menneskemængde og. Men Min familie elsker at nyde denne ferie appetitvækker især i løbet af julen og i midten af fodbold vanvid. Dette er en af mine favoriteholiday hacksfor sikker â € ”specielt når det kommer til at spare tid i køkkenet.

Ive kombineret urter som persille og timian fra mit kabinet, men Ive også henvendt sig til vegetabilske suppe mix pakker som Knorr og Lipton. Både arbejde vidunderligt og tro det eller ikke lige smage GREAT.

Så, dont vige tilbage fra at bruge tør vegetabilske suppeblandinger når det kommer til at sammensætte din spinat dip brød skål. Dine gæster vil elske smag kombinationer. Dens alle om, hvor meget tid du som værtinde ønsker at sætte i retning af denne appetitvækker.
Nyankomne

10 Bedste Kolde Vegetarisk Forretter Opskrifter Yummly

10 Bedste Kolde Vegetarisk Forretter Opskrifter Yummly

Disse let veganske appetitvækkere er perfekt til fester og cookouts Med dips, pommes frites, crostini og mere, disse opskrifter er lækre og garanteret at behage.

Thai Quinoa salat med Peanut Sauce Opskrift Vegan Potluck

Thai Quinoa salat med Peanut Sauce Opskrift Vegan Potluck

Thai Quinoa salat med Peanut Sauce er sprøde, sunde og fyldt med protein. Nem, mejeri gratis, og veganske eller glutenfri potluck ideer

Kylling Wonton Cup Appetizer Opskrifter

Kylling Wonton Cup Appetizer Opskrifter

Få og dele bedste opskrifter om kylling Wonton Cup Appetizer Opskrifter med videoer, madlavning tips og mad ideer fra stjernekokke, shows og eksperter.

MIKROBØLGE popcorn Popper OPSKRIFTER VEJLEDNING Mad Nyheder

MIKROBØLGE popcorn Popper OPSKRIFTER VEJLEDNING Mad Nyheder

Tilbud på Mikroovn Popcorn Maker Popcorn Popper til private sammenklappelig Silikone Bowl Rød sammenlign priser Shop Online PriceCheck

Denne hvide bønne og søde kartofler gryderet er farverige og fullflavored takket være et væld af grøntsager og krydderier.

Denne hvide bønne og søde kartofler gryderet er farverige og fullflavored takket være et væld af grøntsager og krydderier.

Denne hvide bønne og søde kartofler gryderet er farverige og fullflavored takket være et væld af grøntsager og krydderier.

Michael Hastings Sommetider kom deltagere op med nogle overraskende kreationer i fair contests

Michael Hastings Sommetider kom deltagere op med nogle overraskende kreationer i fair contests

Et af de sjove ting om fair contests var spændingen i at vente på at lære, hvilken slags parabolske deltagere ville komme ind.

HamandGreens Pot cirkel med cornbread Crust opskrift

HamandGreens Pot cirkel med cornbread Crust opskrift

Blackeyed ærter, collards, cornbread ring i et lykkebringende nytår

Sam Ross på Cocktail Familier

Sam Ross på Cocktail Familier

Enhver af de typer af ginLondon tør, Old Tom, og genevercan bruges til at lave den perfekte sommer cocktail af Tom Collins.

Nyankomne

28 lækre arepas vil du gerne spise med det samme

Lær mere

Ofte set

Colombia og Venezuela begge hævder arepa. Her er den forskel mellem de to.

Colombia og Venezuela begge hævder arepa. Her er den forskel mellem de to.

Mariana Velsquezonher ny kogebog, Colombiana En genopdagelse af opskrifter og Ritualer fra Soul of Colombia.

9 Arepas at Prøv lige nu

9 Arepas at Prøv lige nu

Maiz er en restaurant med online colombianske mad bestilling til Portland, ME. Gennemse Menuer, klik dine emner, og bestille dit måltid.

Colombianske Ceviche hvid fisk Tilapia Eller Sole

Colombianske Ceviche hvid fisk Tilapia Eller Sole

La Cevicheria, Cartagena Picture colombianske Ceviche med kokos ris Afrejse Tripadvisor medlemmer 1968 oprigtige fotos og videoer af La Cevicheria

Colombianere sikkert har en sød tand, og theres ingen mangel på lækre desserter til prøve på et besøg i landet. Her er 10 velsmagende indstillinger.

Colombianere sikkert har en sød tand, og theres ingen mangel på lækre desserter til prøve på et besøg i landet. Her er 10 velsmagende indstillinger.

Colombianere sikkert har en sød tand, og theres ingen mangel på lækre desserter til prøve på et besøg i landet. Her er 10 velsmagende indstillinger.

Et øjeblik Tak...

Et øjeblik Tak...

Baseret på en populær spansk tapa eller forretter, er denne skål lækker nok til at tjene som hovedretter. Du har bare sødt rejer i garlicky, krydret o ...

Anisita sød arepa med anise

Anisita sød arepa med anise

Smelty Cheddar Ost og Sweet Corn Kerner Tilføj en særlig noget til disse Colombian Arepas Arepas er den perfekte side parabol for næsten alt

Colorado Bulldog 20 selfie Milestone udfordringer Colorado Bulldog Milepæle for mindeværdige øjeblikke, Socialisering, Indendørs Outdoor Fun, Training bind 3 Amazon. o. k Doggy, Dagens 9781395627430 Books

Colorado Bulldog 20 selfie Milestone udfordringer Colorado Bulldog Milepæle for mindeværdige øjeblikke, Socialisering, Indendørs Outdoor Fun, Training bind 3 Amazon. o. k Doggy, Dagens 9781395627430 Books

til salg, ADORABLE engelsk Bulldog hvalpe til salg, klar til at gå hjem i dag Unge hvalpe. Americanlisted har annoncer i Colorado Springs, Colorado til hunde og katte. Kennel jagthunde, hunde og alle former for katte

Hvad er en mexicansk bulldog neeness

Hvad er en mexicansk bulldog neeness

Den bedste chokolade sirup vodka drikke opskrifter på yummly chokolade kokosnød martini, chokolade sirup, chokolade sirup

Tips til brug af cookieark

Tips til brug af cookieark

Uanset om de skal vælges lysbagningspander eller mørke bagningspander, kommer der hovedsagelig ned til personlig præference. Vintagepander er normalt mørke til at begynde med, og kan have mørknet med alderen. Med undtagelse af nonstick bagning pander er de fleste baleware solgt i dag lavet af aluminium og lys i farve.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.