Hot sauce og popcorn er lort

Gør det sødt! Selvfølgelig har du sikkert haft karamel majs eller popcornkugler, som er gode muligheder. Men selv at tilføje en smule chokolade, tørret frugt eller endda små slik, som MMS kan være sjovt for en godbid. Eller prøv at tilføje en lille kanel og sukkerblanding til din smørede popcorn for at gøre det sødt.

Kan du sætte varm sauce på popcorn?

Spritz på nogle kokosnødolie eller smeltet smør og drys derefter popcornen med brunt sukker, og kanel kunne smide i et lille salt, hvis du vil. Andre fantastiske tilføjelser ville være muskatnød, græskar pie krydderi, pulveriseret ingefær eller vanille sukker.

Kan jeg sætte varm sauce i en sprøjteflaske?

Det indeholder også melatonin og tryptophan, en aminosyre, der fordobles som en søvnhjælp. Tryptophan sender et signal til din krop for at flytte ind i en roligere tilstand, forklarer han. Popcorn er en kompleks carb, der hjælper med at øge serotonin , et hormon, der hjælper dig med at føle sig rolig og søvnig, siger Dudash.

Er popcorn godt for at miste mavefedt?

Hvis du har en tendens til at pakke Heatbut, er lidt ked af at blot tilføje ting til dine kyllingevinger, og Tacoswe har skuret nettet og tappet ind i vores indre foodies for at afdække nogle af de mest interessante måder at få mere af Den brændende sauce du længes efter. Fra popcorn og hot kakao til havregryn, salat dressing og derover, har vi fået dig dækket. Og for endnu mere slanke down hacks fra Hollywoods hotteste stjerner, tjek disse 31 vægttab hemmeligheder fra berømtheder.

Hot sauce kan tage næsten enhver æg skål fra meh til wow! Men de krydrede topperpar specielt godt med Tex-Mex-smagskombinationer som paprika, løg og skinke. Kast vores foreslåede veggies og kød til en fri rækkevidde scramble og top med din yndlings krydret sauce for at gøre morgenmad lidt mere interessant.

Næste gang du trænger på et stykke tærte eller en anden frugtinfungeret opfednings dessert, forvarmer ovnen til 350F og tag et æble eller en pære. Skær din frugt af valg i halvdelen og scoop ud frøene. Fyld hulrummet med en blanding af hakkede valnødder, brunt sukker, smeltet smør, varm sauce og jord kanel. Placer den fyldte frugt på en bakke og bages i 25 minutter, eller indtil blød. Top med en dollop af almindelig græsk yoghurt og nyd varm. Du er sikker på at elske kombinationen af ​​sød, varm og krydret "vi sikkert gør det.

Sure, Berries and Cinnamon er store havregryn toppers, men går den søde rute kan en bor efter hinanden. At krydre din a. . rutine, bland scallions og hot sauce i din skål i stedet. Kombinationen giver også en lazyyet smagfuldtinner.

Boost smagsprofilen af ​​dine yndlingsskød i sekunder ved hjælp af en hjemmelavet krydret marinade. Simpelthen pisk din yndlings hot sauce med hakket hvidløg, hakket scallions, olivenolie og friske lime juicealling ingredienser, du sandsynligvis allerede har hjemme.

Traditionelt er en Arrabbiata sauce lavet af hvidløg, tomater, rød chili peberfrugter og olivenolie. Vi elsker den rene ingrediensliste, men det kan tage mellem 40 minutter til en time for at forberede, som ikke er realistisk for travle hverdag aftener. For at få den smag, du ønsker i en mere rimelig tid, skal du blot kombinere nogle hot sauce med en lavsukker tomatsauce som rag ingen sukker tomat og basilikum. Nuke blandingen indtil varm og rør i en smule parmesanost. Toss med fuldkornpasta eller zucchini nudler, til en hurtig og krydret weeknight skål, der er let på taljen .

Den mest forbrugte fisk og skaldyr i USA er rejer, en krebsdyr pakket med protein og jod, en byggesten af ​​din metabolisme -Running thyroidhormoner. Så mens der er nogle gode grunde til nosh på de ting, er der kun så meget gammel bugt, du kan drysse på de små fyre, før du ønsker en opskrift, der er lidt mere spændende. At sparke smagen med at beskidte hver pande i dine køkkener nogle rejer i smør, sriracha og hvidløgsblanding, indtil den begynder at pink op. Derefter øverst rejer med nogle citronskal, frisk mynte og basilikum. Lad urterne vise, før det fjernes fra varmen. Server med nogle varme og spis veggies eller grønne blandet med en lys vinaigrette.

Brining er en fantastisk måde at låse i fugt og tilføje en intens, velafrundet smag til kød, og der er endeløse smagskombinationer at prøve. For at krydre din kylling eller kalkun, lav en blanding omfattet af 1 gallon vand, ½ en kop kosher-salt, og 4. spiseskefulde Tabasco-sauce. Lad fuglen sidde i blandingen i mindst 8 timer, før den kaster den ind i ovnen. Advarselsord, dog: Slammer kan være lavt i kalorier, men de er typisk tunge på natrium, siger University of California Nutrition Experts. For at holde maven bloat og dehydrering i bay skal du sørge for at drikke ekstra vand med dit måltid og undgå saltne retter i resten af ​​dagen.

Hvis du er en ivrig, spis dette, ikke det! Læser, du ved sandsynligvis allerede, at vi er store fans ved at bruge hummus på sandwich i stedet for andre, næringsstoffer. At spice op din sammy en bitwithout piling på de krydrede og fed italienske meatsmix din favorit hummus med lidt sauce og spredes på dit brød. Par med Ezekiel Brød, Avocado, Kale, Agurk og Provolone for et velsmagende vegetarisk måltid, der er pakket med smag og protein.

Hot sauce på popcorn? Det er ikke den kombination, du først tænker på, når du trækker ud den pose af popcorn, men det har været en langvarig krydret snacking tradition i Mexico, hvor det er en gadefood klassiker kaldet Palomitas con salsa eller popcorn med varm sauce. Normalt kan du købe det fra gadeleverandører, der går rundt i byerne eller fra et lokalt hjørnemarked. Palomitas er fyldt inde i plastikposer, og du kan vælge, hvilken topping du vil have - men det mest populære valg er masser af varm sauce.

Konceptet er ikke raketvidenskab, og du behøver ikke engang en opskrift på at genskabe det hjemme. Har du en flaske Vera Mexicana hot sauce? Kontrollere? Frisk popped, Unflavored popcorn? Kontrollere? Nå, du er i erhvervslivet. Du har dog 3 forskellige metoder til rådighed.

Leder du efter flere måder at krydre din almindelige skål af popcorn? Toss med chili pulver for at give din popcorn den ekstra oomph! Du kan også tilføje noget røghed ved at vælge vores Oaxacan Chipotle Sauce eller drys din popcorn med Chipotle Powder.

Gør dette gav mit hjem aromaen for at være på mine bedsteforældre da jeg var yngre. Har du nogensinde de madminner, hvor duften eller synet af visse fødevarer tager dig tilbage til en bestemt tid i dit liv? Hjemmelavet popcorn gør det for mig. Mine bedsteforældre lavede altid det.
Nyankomne

19 ting du bør aldrig Kog i en luft Fryer

19 ting du bør aldrig Kog i en luft Fryer

Madlavning eksperter anbefaler at bruge en luft friture at forberede frosne fødevarer og endda steger bacon. Men der er nogle fødevarer, du bare should not lave mad i en luft friture.

Kan du reflege kaffe mustread mad spørgsmål

Kan du reflege kaffe mustread mad spørgsmål

Fra pasta sauce til fjerkræ, heres hvordan man holder frossen mad sikkert at spise og lækker.

Tesco frisk fri fra Hot Cross Buns 4 Pack

Tesco frisk fri fra Hot Cross Buns 4 Pack

Du spekulerer sikkert på, om du kan fryse sojamelk eller ej. Kan du fryse sojamælk, fortsæt med at læse for at opdage, hvor nemt denne proces er

Kan tidligere frosne, optøede og kogte mad bliver refrozen

Kan tidligere frosne, optøede og kogte mad bliver refrozen

Når mad er optøet i køleskabet, er det sikkert at genoprette det uden madlavning, selv om der kan være et tab af kvalitet.

Wineroasted pærer og druer

Wineroasted pærer og druer

Druer er en af ​​de sødeste og smageste frugter på grund af deres høje naturlige sukkerindhold. Men vidste du, at du også kan lave scrumptiously søde ristede druer, bare tilføje dine druer til en arkpande, kaste med olie og krydderier og stege indtil smukt blæret og karameliseret.

Sådan laver du blomkål uden at dampe det

Sådan laver du blomkål uden at dampe det

Med kun tre ingredienser er denne hjemmelavede blomkål Gnocchi opskrift et sundere spin på vores yndlings komfort mad.

BTS Dynamite Beats Blackpinks Hvordan kan du lide at blive hurtigste K Pop Group MV for at nå 200m visninger

BTS Dynamite Beats Blackpinks Hvordan kan du lide at blive hurtigste K Pop Group MV for at nå 200m visninger

Emily i Paris Ashley Park skød, at hun nåede sin højde efter BTS-medlemmet, reagerede RM positivt på hendes gengivelse af Dynamite

Spørgsmål Sådan laver du Sort Eyed Peas Refreshing Forest Heed Restaurant

Spørgsmål Sådan laver du Sort Eyed Peas Refreshing Forest Heed Restaurant

Er du nødt til at suge blackeyed ærter, før du koger dem, sug bønnerne, hvis du laver madlavning blackeyed ærter ...

Kan du dampe i en luftfrit kitchensnitches

Kan du dampe i en luftfrit kitchensnitches

Kokke deler 10 måder at gøre butik burger bunker smager bedre

Nyankomne

Kinesiske dampede svinekød boller

Lær mere

Ofte set

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Gulerødder, løg og selleri omfatter den klassiske blanding af franske Mirepoix grøntsager til de fleste aktier, så de passer bare godt til denne episode eller producerer 101.

Den bedste måde at opbevare Søde Kartofler Iupilon

Den bedste måde at opbevare Søde Kartofler Iupilon

Nå se Sådan Store søde kartofler, Hvor længe kan du holde søde kartofler, Bedste konserverende tips til søde kartofler. Opbevar ubehandlede cut søde kartofler

Awesome Lasagne NoBoil, nem opskrift mad. om

Awesome Lasagne NoBoil, nem opskrift mad. om

Regelmæssig Lasagne nudler uden kogning opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Kan du fryse artiskok dip forfreezing.com

Kan du fryse artiskok dip forfreezing.com

College Vegetarisk madlavning Foder dig selv og dine venner en kogebog

Hvor længe kan frosne rejer forblive i køleskabet

Hvor længe kan frosne rejer forblive i køleskabet

Hvor længe kan frosne rejer forblive i køleskabet

Kan du gøre polenta ud af Masa Harina

Kan du gøre polenta ud af Masa Harina

Bare en lille mængde krydret frisk chorizo ​​gør denne cubanske polentalike side skål mere speciel. Til denne sunde majs grød opskrift, kig efter mexicanstyle chorizo ​​snarere end den tørrede spanske sort.

Sådan bruger du en BUNDT PAN

Sådan bruger du en BUNDT PAN

Bundt kager har et ry for at være vanskelig, men med den rigtige teknik til forberedelse af panden, kan du være sikker på smukke resultater hver gang.

Er Starbucks fylde enhver kop

Er Starbucks fylde enhver kop

Yall ... blev timet. Hvis theres nogen form for linje, vi kan absolut ikke vente på dig til at komme til vinduet med din personlige kop og starte ...

Grillet ribeye med ansjos og Kapers smør

Grillet ribeye med ansjos og Kapers smør

Prøv denne opskrift på New York bøf med Kapers sennepssauce fra PBS Food.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.