Savory ovn bagt skinke bønnesuppe

Denne Navy Bean Soup er første instans, hvor jeg så lyset Iregardsto, hvordan fantastiske bønner kan være. Vi var på et krydstogt, nyder frokost i spisestuen, og navy bean suppe var en af ​​startkurserne for dagen. Jeg prøvede det og elskede det. Smag og tekstur vandt mig bare over helt. For ikke at nævne, hvor hjertelig og fylder det er. Er det ikke sjovt med alle de mere avancerede ting på menuen den dag, jeg husker den ydmyge bønnesuppe? Det forlod helt sikkert en indtryk .

Har du lyst til, at livet er blevet lidt travle på det seneste? Jeg har altid lyst til at falde i faldet kommer med rigelig tid til at bage, nyde fodbold, og gøre falske ting som maling græskar og blive lunkraft. Men Wham - efter Halloween kommer og går, begynder Turbo Mode. Arbejdsfristerne stiger som helligdage tæt på os. Afsluttende eksamener udfylder kalendere af trætte universitetsstuderende. Du starter Agonizing over din Thanksgiving menu. Â og stryge planer til jul. Min to-do liste fik lige 10x længere. Yikes! Hvem har tid til at planlægge ugentlige menuer? Købmandsbutik? Eller endda lave mad til den sags skyld ???

Indtast denne 5-ingrediens italienske bønne gryderet. Det smiler på dig og siger slappe af. Tag en dyb indånding. Ja, venner. Det er suppe til undsætning. Jeg taler om den slags, der er billigt, let, sundt og tager minimal indsats. Denne suppe vil nære din krop med vitaminer, mineraler, magert protein og sunde carbs, som det behøver at få dig igennem det nye år. Og på toppen af ​​alt det er det fuld af varme, salte smag. Jeg ved ikke om dig, men hver do-do list virker mindre skræmmende for mig, når jeg har haft en god madoplevelse. Noget, som opfylder Mit behov for at nyde smag, aromaer, farver og selskabet med folk, jeg bryr mig om og har brug for at gøre tid til, uanset hvor hektiske ting får.

En anden yummy tilføjelse: Jeg kan godt lide at kaste ind i skorpen fra en kil af frisk parmesanost. Når jeg kommer til bunden af ​​en Hunk of Parmesan, pakker jeg rindlen i plastfolie, placerer i en lufttæt beholder og fryser til senere brug i supper. Det er et trick, jeg lærte at se hverdagens italienske med Giada på Food Network, og det tilføjer en sådan nutty dybde af smag til suppe bouillon. Har du nogen go-to middag hæfteklammer, som du kan stole på i en knivspids? Jeg vil gerne høre om det i kommentarens afsnit nedenfor!

ID elsker også at have din creationin min weeklynewsletter, så du kan uploade et billede Toinstagram med The Tag SweetCayenne5 til at blive præsenteret! Hurtige og nemme opskriftsvideoer er tilgængelige på myyoutubechannel og masser af menu inspiration på mypinterestboards.

Tilsæt tomaterne og knæk dem adskilt i stykker med en træsked. Tilsæt de gennemblødte bønner, 8 kopper kyllingelager og 1 teskefuld italienske krydderier. Forøg varmen til høj for at koge. Reducer varmen til en lav simmer og kog i 1 time med et låg på toppen og lidt Ajar. Rør lejlighedsvis.

Efter en time simmering, tilføj den hakkede kale og parmesan skal, hvis du bruger. Tilsæt vand efter behov for at tynde suppen. Fortsæt simmering, indtil kale og bønner når ønsket niveau på ømhed , ca. 30-45 minutter.

Substituting med dåse bønner: brun pølsen, og tilsæt derefter tomater, lager og italiensk krydderier. Bring til en simmer, og tilsæt derefter kale og 2 dåser af drænet Great Northern eller Cannellini Bønner. Simmer i 30 minutter eller indtil kale er ømt. Serveres varm.

Vokser op, vores familie og venner kaldte denne parabol suppe bønner eller hvide bønner og skinke. Sammen med en stor kile af cornbread og en skive rå løg er dette en tilfredsstillende en meget billig måltid.

Tid til at spise! Vores familie måltid består af kiler i smurt cornbread, skiver af rå løg og undertiden, hashbrowns eller stegepande stegte kartofler. Nogle smuldre cornbread på en tallerken og hæld suppen Bønner over det.

Dens vendte kølige her og det betyder flavorful komfort fødevarer som denne cannellini bønne, krydret pølse og grønkål suppe, der vil varme mig op! Jeg elsker at trække sig ud min hollandsk ovn og make noget, der vil gøre huset lugt lækker samt gøre nok for madrester.

Denne suppe er det! Dens kan og lækker, og jeg elsker at dens lavet i en enkelt pot for nem oprydning. Det fryser godt, så du kan gøre større partier for endnu nemmere ugedag måltider. Hvis du ikke kan lide krydret pølse, skal du bare erstatte det til en mildere pølse. Jeg kan godt lide den krydrede, fordi det hjælper smagen Cannellini bønner. Du kan altid tilføje flere urter også for en virkelig zestig smag.

Hvis du kan lide disse opskrifter, skal du overveje Zesty Opskrifter Facebook Group Wed Kærlighed til at have dig!

Easy Black Bean Soup bringer løg, gulerødder, selleri, tomater, grønne chiles, sorte bønner og cilantro sammen i en perfekt krydret vegetabilsk bouillon. Slutresultatet er en hjertelig suppe med tonsvis af smag og masser af sund ernæring.

Start med at opvarme en lille olie i en hollandsk ovn eller tung stockpot. Derefter tilsæt løg, gulerødder og selleri madlavning indtil øm. Næste tilsæt hvidløg, knust rød peber, jordet sort peber, marjoram og spidskommen. Kog i 1 minut omrøring konstant. Derefter tilsættes den vegetabilske bouillon, ternede grønne chiles og sorte bønner. Næste simmer i 15-20 minutter. Endelig top med cilantro og tjener.

Som du måske har bemærket nu, er Marjoram en af ​​mine gå til krydderier. Marjoram er medlem af Mint og Oregano familien. I udseende er det svært at fortælle Marjoram fra Oregano, men en whiff af hver, og du kan fortælle, at de er tydeligt anderledes.

Oreganos lugt og smag er mere skarp og slags muggen og jordet med en smule bitterhed. Mens Marjoram er mere mildt og sødt med mynte og woody Undertones . Jeg foretrækker virkelig Marjoram i næsten hver opskrift, der opfordrer til Oregano. Næste gang du er i butikken, hent en krukke og se, om du føler på samme måde.

Hvor mange kalorier er i toscanske hvide bønnesuppe?

Til måltid prepping og vil vide, om du kan fryse toscansk bønnesuppe? Du vil være glad for at vide, at du kan fryse bønnesuppe. Bønne og lentil fryser ligesom deres suppe base af ren eller bouillon.

Som normalt kan jeg altid forberykke alt først. Vandet og hvidløg arent vist på dette billede, så sørg for ikke at glemme dem. Start med at sauting hvidløg i den hollandske ovn indtil aromatisk og lysebrun.
Nyankomne

Karamel majs opskrift 4th juli mave fuld

Karamel majs opskrift 4th juli mave fuld

Classic Ovn Bagt Caramel Corn er en simpel opskrift at lave og nyde. Lav din egen karamel popcorn, der vil smage bedre end butik købt.

Komfur makaroni og ost

Komfur makaroni og ost

Denne stegepande mac og ost er lavet med pasta, cremet mælk sauce, og en kombination af to eller flere oste, såsom Cheddar og parmesan.

OnePot Bacon Broccoli Mac og ost Emily Bites

OnePot Bacon Broccoli Mac og ost Emily Bites

Dutch Oven makaroni og ost Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Easy Dutch Ovn Mac og Ost Camping Opskrift

Easy Dutch Ovn Mac og Ost Camping Opskrift

Denne hollandske ovn MAC ost er en god ide for en nem onepot campingopskrift. Dækket med et lag af sprød ost, vil du ikke være i stand til at få nok

3 Utroligt nem camping hollandsk ovn opskrifter Wanderera

3 Utroligt nem camping hollandsk ovn opskrifter Wanderera

Vi har trukket sammen et par onepot opskrifter til måltider, der er 100 crowd pleasers. Disse er mustmakes på din næste familie camping tur

Hollandsk kartoffel salat mix

Hollandsk kartoffel salat mix

Forskellige fuldmåltid til varme dage Vegetar kan bruge røget ost i stedet for skinke

Hollandske Hvide asparges med skinke, æg, smør og persille kartofler

Hollandske Hvide asparges med skinke, æg, smør og persille kartofler

Asparges med skinke, kogt æg, smør og persille kartofler er den traditionelle hollandske måde at tjene hvide asparges.

Bag sangen lyrics smør, BTS American Songwriter

Bag sangen lyrics smør, BTS American Songwriter

Tiktok Dynamite BTS Lyrics Emeraldlyrics, Kpoplyics5, Btslyrcz, Alienrashna, BTSanalyRicSbts DynamitedBts, Dynamitebts, Btslyrics, DynamitebtsOfficial, Dynamitebts, Btslyric

Dynamite eksplosion billeder

Dynamite eksplosion billeder

En ukontrolleret dynamit eksplosion i Kalkuner nordvestlige provins Kocaeli onsdag forårsagede vragrester at flyve højt op i luften og regn på en ...

Nyankomne

Ashley Park på sæson to af Emily i Paris, Asian American repræsentation på skærmen, og være Number One på et opkald Sheet

Lær mere

Ofte set

Dynamite Opfinder Horse Profile Form

Dynamite Opfinder Horse Profile Form

Dynamite Opfinder Horse Profile Form

Sådan Deep Fry Lumpia Opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Sådan Deep Fry Lumpia Opskrifter bedste opskrifter og relaterede opskrifter

Traditionelle filippinske Forårsrulle, en opskrift fra Allrecipes.

BTS Dyamite Lyrics Lyrics of Song

BTS Dyamite Lyrics Lyrics of Song

Lyrics for Dynamite af string breaker feat. BTS. Fordi jeg, jeg, jeg er i stjernerne i aften, så se mig bringe ilden og sæt natten op ...

Gallant Brandy Dynamite. Officiel video.

Gallant Brandy Dynamite. Officiel video.

Lyrics, Song Betings, Videoer, Full Albums Bios Dynamite., Dynamit. bedrift. Brandy

Dynamit betyder i hindi dynamit på hindi på Hindienglish. om

Dynamit betyder i hindi dynamit på hindi på Hindienglish. om

Dynamit Betydning i Hindi Lær detaljeret betydning af dynamit i hindisk ordbog med lydproktoneringer, definitioner og brug. Denne side giver også synonymer og grammatikbrug af dynamit på hindi

Boomgoesthedynamite Betydning Bedste 1 Definitioner af Boomgoesthedynamite

Boomgoesthedynamite Betydning Bedste 1 Definitioner af Boomgoesthedynamite

Find dynamit oversættelse betyder i Tamil med definitionen fra engelsk Tamil ordbog.

Bacon kylling dynamit opskrift

Bacon kylling dynamit opskrift

Dynamit Kylling er lavet med Batterfrie Crispy Chicken Chunks serveret i en seng af krydret og tangy mayo sauce. Lær hvordan man laver Dynamite Sauce.

Free24online Stream

Free24online Stream

BTS Dynamite Tropical Remix MP3 DOWNLOAD BTS bare droppet en helt ny musik med titlen Dynamite Tropical Remix. Melodien er allerede trend en tilgængelig

BTS2019 2018Dynamite2019 er dette year2019s mest streamede sang på Apple Music

BTS2019 2018Dynamite2019 er dette year2019s mest streamede sang på Apple Music

Dynamite er den tredje spor fra KPOP sensation BTS at rack op mere end en milliard YouTube synspunkter, efter succesen med Drenge Med Luv og DNA.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.