Denne ferie oksekød tenderloin opskrift er fra Cookn Recipe Organizer Opskriftssamling

Når du tænker på madlavning Filet Mignon, tænker du sandsynligvis automatisk på at sautes det i en støbt stegepande med lidt smør eller bacon drypper. Måske tænker du på en perfekt bacon indpakket filet kogt i ovnen eller en kogt i tør rødvin. Så lækkert, da resultaterne af madlavning med disse filet-kærlige ingredienser kan være, er der en anden måde at lave mad på denne skæring, du kan være glemmer .

Hvilken grill fungerer bedre for filet mignon: gas eller trækul?

Grilling Filet Mignon vil normalt ikke tage mere end 15 minutter at gøre, selvom de er super tykke nedskæringer, som vores premium angus oksekød filet mignon. Hvis dine certificerede Angus-oksekød fileter er tættere på en tomme eller 1 tommer tyk, behøver de sandsynligvis ikke mere end 4 til 5 minutter. af grillning på hver side. Men tykkere nedskæringer af to inches eller mere vil kræve en grilltid på ca. 6 minutter. på hver side. Følg madlavningskortet nedenfor for at lave din filet mignon til din foretrukne doneness.

Først skal du lade dine steaks komme til stuetemperatur i ca. 30 minutter, før du griller dem. At få dem til stuetemperatur sikrer, at du får en mere jævn, grundig kok gennem denne tykke afskæring af oksekød. Derefter forvarm din grill til en høj temperatur omkring 450 grader, før du griller en filet mignon. Dette sikrer, at din bøf får en god sår, før du laver internt og forhindrer overkogning. Forvarmning på en gasgrill kan tage ca. 15 til 20 minutter, mens din kulgrill vil være klar til at rulle, når dine kuler over.

Tilføj lidt olivenolie til dine grillholdere, da din grill kommer til temperatur for at forhindre, at dine fileter stikker. Lige før du placerer dine steaks på grillen, tilføj dit valg krydderier. Salt og peber er gode valg, men Ourchicago Steak Secondingcan Giv dine fileter bare den rigtige smag boost!

For en medium-sjælden kog målet for de fleste filetædere, vil du gerne stoppe med at lave mad, når midten når omkring 125 grader. For en sjælden bøf, fjern fra grillen, når midten når 115 grader. For medium, vent til at fjerne dem fra grillen indtil ca. 135 grader. Du skal derefter lade kødet hvile i yderligere 5 til 10 minutter fra grillen for at tillade, at dens saft kan strømme tilbage gennem hver tomme for en perfekt bøfkok og tekstur.

Sådan laver du Filet Mignon til en standout ferie entre

Første ting først, køb din filet mignon bøf. Du kan få oksekød filet mignon skåret frisk til dig på en supermarked kød tæller eller slagter, som giver dig mulighed for at angive den tykkelse, du kan lide. Når du køber Filet Mignon Steak, eller oksekød Tenderloin Steaks, se efter nedskæringer med lige kanter, der er ca. 1 til 2 inches tykke. Vi finder 1 til 1 inches er den bedste filet mignon tykkelse for at få et sundt resultat. Et par retningslinjer:

Til direkte grillning: Grill filet mignon, dækket, over medium varme. Drej en gang under grillingstid som bestemt af tykkelsen af ​​din filet mignon bøf og din ønskede doneness. SE følgende timings for hvor lang tid at grille filet mignon ved direkte grillning:

Fordi Filet Mignon mangler fedt og marmorering, overveje at betjene det med en sauce eller topping for at tilføje smag og fugt. DD smag til dit kød i form af en sauce eller aromatiseret smør. Ollandaise Sauce er klassisk, eller prøv en af ​​disse aromatiserede butters, som kan laves på forhånd. Du skal blot placere en spiseskefuld smør på filet efter stående tid og lige før servering.

David og jeg røg vores første oksekød tenderloin på hans Weber Performer Charcoal Grill for et par uger siden. Efter at det langsomt røget over kirsebærtræ, afsluttede vi en varm brændende omvendt sår med friske urter og hvidløgsmør.

oksekød tenderloin er kendt som en favorit ferie, speciel lejlighed eller festskål. Det kan være ret dyrt, men mørbrad er lidt billigere, hvis du køber et helt utrimmet oksekød. På en eller anden måde formåede jeg at finde en til salg under denne skøre sæson i livet. Jeg vidste ikke, hvad vi ville gøre med det, men Ive ville altid lave mad en og greb muligheden.

David og jeg siger, at livet er for kort til at sidde og vente på en ferie eller en særlig lejlighed til at lave mad. Jeg mener, du kunne vågne op døde i morgen, og aldrig få dine læber omkring denne saftige stykke kød igen, ikke?!? Â

Oksemørbrad har lavt fedtindhold, så en revers sear giver kødet utrolig smag. Omvendt ætse er en metode til at ryge oksemørbrad at lade kødet til at tage på en dejlig kirsebærtræ smag, da det langsomt ryger. Så mørbraden brændt over ilden, mens basted med en krydderurt pensel tordenskyl i hvidløg smør. Resultatet er en sydende skorpe på ydersiden med en blodrød medium-sjældne center.

Begyndelsen vægt af vores untrimmed hele oksemørbrad var lige ved 5 pounds. Af den tid, det var trimmet, mørbrad vejede 2. pounds. Så groft 2 pounds af fedt, bindevæv, sølvspejlet , og kød blev fjernet fra mørbrad. Men de rester af fedt og kød er ikke spild. Gem dem til slibning hamburgere eller andre opskrifter såsom fajitas eller stir-fry.

langsom røg den forberedte oksemørbrad

Når steaks er klar til at lave mad, spray dem let med olivenolie og sæson godt med salt og peber. Sæt steaks på stegepanden og kog i 2 2 ½ minutter på hver side, så sør kanterne til brunet. Nu flytter stegepanden fra ovnen til ovnen og kog i yderligere 4 5 minutter.

Hvor længe skal jeg grill mørbrad bøffer?

Så nu, at vi har en oksesteg til 99, er du sandsynligvis forladt spørge dig selv, hvad med mig? Må ikke Joakim von And-og Richie Rich os få nogen rekvisitter? Nå, det ene er for dig, en hel grillet oksemørbrad, i alle dens herlige overskud!

Hvis du ønsker at vise dine dybe lommer, gå videre og købe det allerede trimmet, men du vil spare nogle dej, hvis du køber en PSMO tenderlointhat korte til skrællet, Sølv Hud, og Side Muscle tilbage på. Den slagtning ikke alle de hårde, og jeg finder det den bedste måde at virkelig kende din vej rundt i snit. Med en PSMO mørbrad, det første skridt er at fjerne den side muskel, der løber omkring 2/3 af længden af mørbrad.

Nu til den nemme del, griller. Men før vi kommer denne luns kød af grillen, den har brug for en tung belægning af salt og pepperseems som du aldrig kan få nok med oksekød. Det er bedst at lade den oksekød sidde i en halv time til og time ved dette punkt til at lade det komme til stuetemperatur, mens du prep grillen. Når ilden er klar, og grille risten er ren, en lys frakke af olivenolie er alle, der er nødvendig, før kastede mørbrad over flammerne.

Desværre, med fremførsel madlavning, min mørbrad endte mere omkring medium, men det var for lidt konsekvens , som det var stadig sindssygt lækker. Kødet, mens ikke den beefiest af de beefs, blev så utroligt glat og bud, sammenligning af som smør er temmelig apt her. For at øge smagen lidt, jeg parret det en argentinsk chimichurri sauceâ €”det er en blanding af olie, persille, hvidløg, oregano, eddike, og rød peber â €” som var lige, hvad den nødvendige kød til at ophøje det fra virkelig godt at virkelig fremragende. Af coure, blev jeg ikke spiser dette alene, og jeg kunne fortælle alle mine venner enige om storhed af mørbraden ved hvor hurtigt det forsvandt efterfulgt af anerkendelser der var hælde om sin ømhed og fremragende flavorâ €”en forholdsvis let sag, når en mørbrad er gjort på den rigtige måde på grillen.

Bill Duffel Undskyld men jeg er uenig. Opskrift ser flot ud, men alle de mørbrad jeg har gjort, kogte til 135 grader og lov til at sidde i mindst en halv time har vist sig mere i retning af Sjældne side end medium sjældne. Læsere AGT du måske ønsker at vove mere i retning af 135-140 grader interne temp. for at sikre en mellemlang sjældne doneness. Tillad altid at sidde i 20-30 minutter pakket ind i folie for at opnå en ordentlig grad af doneness. Kogte til 140 grader vil ikke forlade nogen vender deres næse på din skabelse. Selvfølgelig vores termometre måske ikke er enig, men jeg tvivler på det, da de fleste opskrifter på mørbrad opfordring til 135 som medium sjældne temp. Jeg sætter pris på de ideer, jeg får fra din blog howevever. Osted Tue, 18 dec 2022 02:59

Bemærk: Prime filet mignon vs valg snit filet er meget ens. Hvis blot starter grille filet bøffer, anbefaler jeg at bruge billigere løsning af valg og venter på at gøre prime, når du har den madlavning teknik mestrer.
Nyankomne

Air fryer ost ostemassen er en indbegrebet Wisconsin godbid. Theyre hurtige og nemme at lave med alle det midtvestlige nostalgi.

Air fryer ost ostemassen er en indbegrebet Wisconsin godbid. Theyre hurtige og nemme at lave med alle det midtvestlige nostalgi.

Air fryer ost ostemassen er en indbegrebet Wisconsin godbid. Theyre hurtige og nemme at lave med alle det midtvestlige nostalgi.

Astray Opskrifter Miss Katies diner øl svulme kylling strimler

Astray Opskrifter Miss Katies diner øl svulme kylling strimler

Find og dele hverdagen Øl Batter Kylling Bud Opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Øl saltlage kyllingevinger med klæbrig sød bøffel sauce hej grill, hej

Øl saltlage kyllingevinger med klæbrig sød bøffel sauce hej grill, hej

333 Hjemmelavede opskrifter til batterkylling fra det største globale madlavningssamfund se opskrifter til batter stegt kylling, øl batter kylling også.

10 bedste øl til brug i øl batter opskrifter

10 bedste øl til brug i øl batter opskrifter

Disse crunchy, kidpletterende kyllingefingre gør en god forretter eller et måltid, når den serveres med en skål med honeyrumsard sauce til dipping.

Luftfrit ryser slagte stegte kyllingopskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Luftfrit ryser slagte stegte kyllingopskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Luftfrit ryser slagte stegte kyllingopskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Øl voldsramte Crispy Fried Chicken Strips Opskrift af Tasty

Øl voldsramte fisk og Chips Kent Rollins

Øl voldsramte fisk og Chips Kent Rollins

Ekstraordinær kartoffel smag med øl svulme op og skinon appel perfekt til ægte fransk Fry Kartoffel Lovers

Øl voldsramte kylling lår Dette oneofakind stegt kylling er intet mindre end forbløffende Weekly Special Billede af Halls On The River Restaurant, Winchester Tripadvisor

Øl voldsramte kylling lår Dette oneofakind stegt kylling er intet mindre end forbløffende Weekly Special Billede af Halls On The River Restaurant, Winchester Tripadvisor

Duftende sprød Kerala stegt kylling er lige hvad du har brug for at lave en favorit bedre. Marinere i 30 minutter du få en uforglemmelig oplevelse.

Nyankomne

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Lær mere

Ofte set

Øl voldsramte hellefisk Tacos

Øl voldsramte hellefisk Tacos

Vi indgået et samarbejde med vores venner atHog Island Oyster Companyto bringe dig disse sprøde, flakey, flavorpacked fisk tacos til støtte for lanceringen af deres fisk Abonnement bokse.

Øl Battered Jalapeno Poppers Opskrift

Øl Battered Jalapeno Poppers Opskrift

Hvorfor vente på at bestille disse appetitvækkere på din yndlingsrestaurant, når du kan gøre dem til dig selv hjemme, er sparket af peberfrugterne godt med tilføjelsen af ​​to oste til påfyldningen.

BeerBattered Fried Kammuslinger

BeerBattered Fried Kammuslinger

Øl voldsramte Kammuslinger opskrift

10 drejninger på Hush Puppies Du aldrig forventet

10 drejninger på Hush Puppies Du aldrig forventet

Bedste Hush Puppies Opskrifter med ingredienser, nutritions, instruktioner og relaterede opskrifter

Braised Oxtail Opskrift Easy Nutrition Beregning

Braised Oxtail Opskrift Easy Nutrition Beregning

Spicy øl braised oxtail på en ristet bun med crunchy broccoli slaw. Denne opskrift er let at lave og en crowd pleaser. Perfekt til din Super Bowl-menu

Bacon spinat øl ost dip overdådige skeer

Bacon spinat øl ost dip overdådige skeer

Bountiful øl brød opskrifter med ingredienser, ernæring, instruktioner og relaterede opskrifter

Bestil ølkrus Fondant kage 3 kg online på bedste pris, Gratis DeliveryIGP Kager

Bestil ølkrus Fondant kage 3 kg online på bedste pris, Gratis DeliveryIGP Kager

Også shoppe for hjemmet haven i bedste priser på AliExpress

Ville det være fantastisk at gøre fantastiske kager lavet af øldåser Bare forestil dig hvor spændende det ville være at give denne kage til dine venner.

Ville det være fantastisk at gøre fantastiske kager lavet af øldåser Bare forestil dig hvor spændende det ville være at give denne kage til dine venner.

Ville det være fantastisk at gøre fantastiske kager lavet af øldåser Bare forestil dig hvor spændende det ville være at give denne kage til dine venner.

Ginger Beer Dato kage Ginger kage Opskrifter kagen Mistress

Ginger Beer Dato kage Ginger kage Opskrifter kagen Mistress

For lækker ale kage, som ses på søer på en plade så se vores nemme at følge opskriften her på Lakeland. Hver opskrift indeholder fotos komplette instruktioner.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.