Hvordan Chipotle forvandlede sig ved at opdrage sin tilgang til ledelsen

Grundlægger Steve Ells deltog i Culinary Institute of America i Hyde Park, New York. Derefter blev han en Line Cook til Jeremiah Tower på Stars i San Francisco, Californien. I 1993 tog ELLS det, han lærte i San Francisco og åbnede den første chipotle restaurant i Denver, Colorado, nær universitetet i Denver Campus med et 85.000 lån fra sin far.

I oktober 2006 var McDonald fuldt ud af Chipotle. Dette var en del af et større initiativ for McDonald's at afhænde alle sine ikke-kerne-forretningsrestauranter, herunder Chipotle, Donatos Pizza og Boston Market, så det kunne helt fokusere på den vigtigste McDonalds kæde.

Aktier: Real-time U.. Stock Citater afspejler handler rapporteret kun via NASDAQ; Omfattende citater og volumen afspejler handel på alle markeder og forsinkes mindst 15 minutter. Internationale aktiekurser er forsinket som pr. Udvekslingskrav. Grundlæggende selskabsdata og analytiker estimater leveret af FAKSET. Copyright 2022 Factset Research Systems Inc. Alle rettigheder forbeholdes. Kilde: Factsset.

råvarer futures: futures priser er forsinket mindst 10 minutter i henhold til valutakurskrav. Ændringsværdien i perioden mellem Open Outcry-afregning og påbegyndelsen af ​​den næste dags handel beregnes som forskellen mellem den sidste handel og den tidligere dags afregning. Ændringsværdi i andre perioder beregnes som forskellen mellem den sidste handel og den seneste afregning. Kilde: Factsset.

Funktioner - Pick up hurtigere med mobile pickup hylder og chipotlane .- eller, få din ordre leveret direkte til din dør. - Prøv velsmagende menupunkter Du kan kun få ind-app eller online. - Få dine faves hurtigere med gemt. Måltider og nylige ordrer.- Gå vanvittigt med ubegrænset ekstra lys og på-side-tilpasninger. - Lav gavekortbalance? Opdel betalingen med et andet kort. - Betal din vej med Apple Pay.- Se din Bæredygtighed Impact med Real Foodprint Metrics.- Start en gruppebestilling for at invitere dit hold i på sjov. - Gem din GO -til chipotle steder og levering adresser.

Som tager mig til Doordash-tjenesten. De kan ofte ikke finde en chauffør, jeg bor i en større by, så som en tjeneste tyder på, at de ikke har nok chauffører til at støtte efterspørgslen. Plus deres kortlægningssystem er forfærdeligt. Det er ofte unøjagtigt, plus jeg kan ikke se, at min chauffør faktisk gør flere ops, medmindre jeg ser ham gå den forkerte retning. Helt dårlig kundeoplevelse. Kørerne selv er fine, men det ville behoove dem at bruge lidt ekstra for at blive støttet af en bedre API / Levering App Oplev. Faktisk var mit måltid formodes at ankomme 25 minutter siden, men på grund af DD sin super sent. Dette er en semi-hyppig ting.

Kunder bliver uhøflige til restaurant og detail medarbejdere er ikke en ny historie. Desværre har en spærreild af Karen historier nylig været i overskrifterne, der spænder fra den ene TikTok byder på en kunde hos en Publix der blev rasende, da hendes øje i kassen linje ikke blev holdt, da hun forlod for at bruge offentligt toilet, til en anden instans på Wendy'sâ, hvor lederen havde at bruge en bullhorn til at afvise en urolig kunde.

ligner de ansatte i en Chipotle var de seneste ofre for en kundes misbrug, da en mand begyndte at klage til medarbejderne om, hvor længe han havde ventet på linje, skyder skylden forsinkelsen på tilstrømningen af online ordrer og interaktionen var udstationeret for alle at se på TikTok.

TikTok bruger saintlucy_ postet hele støder på TikTok, og det har haft 135.000-plus udsigt asof offentliggørelse. Hun addedthe billedtekst, "Karens kommer i alle former og størrelser. Uhøflig AF." Under diatribe, den vrede kunde råbte, "Klart kan du ikke selv administrere din egen frokost skift;. Det er derfor, vi er bakket op en halv time en halv time, alles venter her, og så kan vi ikke engang ordre, hvad vi ønsker på grund af de online-ordrer? det er derfor, vi sidder her!" Manden fortsætter med hans klager, kontinuerligt skælde chipotle medarbejdere, indtil en anden kunde trin i

. Lad dem være! den anden kunde, som vi ikke ser på skærmen, klokkespil i bagfra linjen. Denne sh * t er dum, vred mand svar. Så superhelt kunden kommer op med en radikal idé, fortæller manden til at gå et andet sted næste gang. Hvortil den mandlige 'Karen' reagerer, Det er præcis, hvad jeg vil gøre næste f *** ing tid, og formentlig til glæde for alle de ansatte og kolleger kunder både som forhåbentlig aldrig bliver nødt til at beskæftige sig med ham igen.

OnApril29 vi åbner ansøgninger om ourthirdaccelerator program: Aluminaries3. , En accelerator program designet til at støtte ventures fra hele landet, der er ved at opbygge bæredygtige og retfærdige fødevaresystemer.

I et forsøg på at gøre rigtig mad tilgængelig for alle, Chipotle Dyrk Foundation afholdt en syv-måneders accelerator program, der gavegrowth-trins ventures en spotlight og mentorordning fra etablerede ledere.

Spokane-baserede BernardoWills Arkitekter indgivet en pre-applikationsudvikling med byen på vegne af ejendommens ejer Større Northwest Aktiver LLC at bygge de 48,100-kvadrat-fods Millennium North Hill lejligheder på 3911 N. Wall St.

Under en travl frokost rush på en typisk Chipotle restaurant, der er 20 bøffer på grillen, og arbejdstagere forbereder massive partier af guacamole og problemfrit bytte ud pander af ingredienser. ompared til de fleste fastfood kæder, Chipotle favoriserer menneskelige færdigheder i løbet af regler, robotter, og timere. meget medarbejder kan arbejde i køkkenet og forventes at justere guacamole opskrift hvis en kasse jalapeà ± os er særligt varm.

I 2005 den amerikanske virksomhed undergik en forvandling, der ville gøre sin kultur til forskel som sin mad. Da mere end 1.000 butikker åbnet på tværs af USA, virksomheden fokuseret på at skabe et system, hvor der fremmer ledere fra inden ville skabe en feedback-sløjfe af bedre, mere motiverede medarbejdere. hat år, omkring 20% af selskabets ledere var blevet forfremmet indefra. Sidste år næsten 86% af funktionærer ledere og 96% af timelønnede ledere var resultatet af interne forfremmelser.

Grundlæggende for denne transformation er noget Chipotle kalder restaurateurprogram, som giver timeløn besætningsmedlemmer til at blive ledere tjener godt over $ 100.000 om året. Restauratører er valgt fra rækken af direktører for deres dygtighed til at styre deres restaurant og især deres personale. Når dette er valgt, de får Aone-tid bonus og aktieoptioner. Og efter at de får en ekstra $ 10.000 hver gang de tog et besætningsmedlem til at blive en generel manager.

Co-CEO Monty Moran beskrevet programmet til Quartz som en måde at skabe tyngdekraften på det ledelsesmæssige plan til at sørge for, at store ledere får mulighed for at gøre de enkelte butikker stor. De forbliver involverede træning fremragende folk i stedet for at overlade til at blive mindre effektiv mellemledere på koncernniveau.

En af chipotles først restaurateurwas Sahul Flores. Elleve år siden, Flores var 22 og en deltids-medlem besætning i Milwaukee, Wisconsin. I dag driver han mere end 60 restauranter som et team direktør. Han tilbringer sine dage gå butik til butik, taler med hver besætning, og hjælpe med at identificere fremtidige ledere.

I omkring et år gik jeg fra besætning til general manager, fra at gøre 7 bukke i timen til en god løn med fordele og alt, sagde Flores. Dens sjovt, fordi man skulle tro, i et år jeg blevet forfremmet, alle disse store ting skete, hvordan kunne du top det? Det var knap nok selv begyndelsen. Det var bare et skridt.

I efteråret 2005, en gruppe af Chipotle ledere gik ind i Milwaukee placering, hvor Flores arbejdede. ne af mændene var chipotles grundlægger, Steve Alen. En anden var Moran, som dengang var COO og er en high school ven af Alen. Moran og Alen var på rejse i hele landet til investormøder forud for selskabets forestående IPO. Ved hver butik besøg talte de til ledere og besætningsmedlemmer, begyndelsen på en proces, der ville ændre Floress liv samt chipotles bane.

Flores fortalte ham det selskab didnt underviser himhe lært på egen hånd, for det meste fra hans besætning. Han kunne godt lide at arbejde der, men var frustreret over, at lederen på en nærliggende gren blev belønnet på trods af hans butikker dårlig ydeevne.

Efter Flores udtrykte sin frustration viste Moran ham hans tidlige noter for restaurateurprogram, whichis unik blandt fast food restauranter i, at det binder løn og forfremmelse til hvor godt du mentor mennesker, snarere end butik salg.
Nyankomne

Langsomt kogte lams shanks seco de chivo opskrift detaljer, kalorier, ernæringsinformation RecipeofHealth. om

Langsomt kogte lams shanks seco de chivo opskrift detaljer, kalorier, ernæringsinformation RecipeofHealth. om

Pinche chivo opskrift, bragt til dig af folkene på cocktail kærlighed.

Chokolade mandel toffee.

Chokolade mandel toffee.

Rogers Dark Chocolate Almond Skør. En crunchy toffee med mandel skiver i hele toffee dækket af lækker fair trade mørk chokolade.

Glutenfri Chokolade Biscotti Almond Flour Ferskvandsferskner

Glutenfri Chokolade Biscotti Almond Flour Ferskvandsferskner

En simpel opskrift på AmericanStyle Biscotti Lighter og Crunchier end den typiske hårde italienske biscotti.

Mandel lag kage med blackberry buttercream

Mandel lag kage med blackberry buttercream

Denne opskrift er af Melissa Clark og tager 1 12 timer. Fortæl os, hvad du synes om det på New York Times Spise mad.

Rachel Allens Chocolate Amaretti Cake Cake Break

Rachel Allens Chocolate Amaretti Cake Cake Break

Chokolade Amaretto Cake Opskrift

Mælk chokolade amaretto likør trøfler Rene Rey

Mælk chokolade amaretto likør trøfler Rene Rey

Chokolade amaretto gin likør. Denne lækre ginlikør er en rig blanding af glat cremet chokolade og mandel. Køb fra vinrummet

Chokolade Amaretto Mousse Cake Opskrift

Chokolade Amaretto Mousse Cake Opskrift

Ingen bage cheesecake, der er lys, men meget rig tjener 12. Givet mig af en kollegium professor at dele.

Gourmet Caramel Apples.

Gourmet Caramel Apples.

Find Gourmet Caramel Apples Online på Williams Sonoma. Fejr med en godbid og orden karamel æbler til enhver lejlighed.

Nyankomne

Easy Chocolate Cake Mix bananbrød i en bundt eller to loaf pander

Lær mere

Ofte set

Cos candybar brownies.

Cos candybar brownies.

Cos candybar brownies.

Bavarian Cream vs Boston Cream

Bavarian Cream vs Boston Cream

Blød frisklavet hæver donuts fyldt med bayersk creme og toppet med vores fantastiske chokoladefudge. Tilgængelig til afhentning eller levering.

Urban Dictionary Bavarian Chokolade Cream Pie

Urban Dictionary Bavarian Chokolade Cream Pie

Denne opskrift er tilpasset fra allrecipes. om

TerraVita Chokolade bayerske fløde sort te, chokolade bayerske Cream, Black teposer, 50 teposer, pakke med 3, Zin 538.377 Walmart. om

TerraVita Chokolade bayerske fløde sort te, chokolade bayerske Cream, Black teposer, 50 teposer, pakke med 3, Zin 538.377 Walmart. om

Chokolade bayerske Cream opskrift Prøv denne Chokolade bayerske Cream opskrift, eller bidrage med din egen.

10 bedste valnød pund kage opskrifter yummly

10 bedste valnød pund kage opskrifter yummly

Få fuld sort valnød pund kage opskrift ingredienser, howTu retninger, kalorier og ernæringsanmeldelse. Vurder denne sorte valnød pund kage opskrift med 1 12 kopper sorte valnødder, hakket, 1 12 kopper smør, 8 oz creme ost, 3 kopper mel, 3 kopper sukker, 6 æg, 18 tsk salt, 1 12 tsk vanille

Lighter Fall Fare Butternut Squash Shepherds Pie og Vegan Chocolate Chip Cookies

Lighter Fall Fare Butternut Squash Shepherds Pie og Vegan Chocolate Chip Cookies

Chokolade Swirl Pumpkin Pie Opskrift med WholeGrain Crust. Sødet med ahornsirup. Perfekt til Thanksgiving eller vinterferien.

Cool Whip Chocolate One Bowl Bliss Cake

Cool Whip Chocolate One Bowl Bliss Cake

Ikke tilgængelig Køb Cool Whip Mixins Double Chocolate Brownie Whipped Topping, 8 oz karbad på Walmart.com

Pumpkin tyske Chokolade Chip Muffins opskrift

Pumpkin tyske Chokolade Chip Muffins opskrift

Græskar Chocolate Chip Muffins har en smøragtig smag, tætte konsistens, og er fulde af chokolade chips. Med Demo Video

Jul Rum Balls og 14 andre måder at lave mad med rum

Jul Rum Balls og 14 andre måder at lave mad med rum

Opret hjemmelavede rumkugler til jul med denne nemme julopskrift ved hjælp af Kitchenaid Platinum ExcactLice Food Processor.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.