Halmen, der brød bucatini forsyningskæden

Den tykke pasta ellers kendt som "den med hullet i den" har været svært at finde over hele landet siden coronavirus pandemi i marts. Og manglen har efterladt mange forvirrede, herunder Rachel Handler, en medarbejderforfatter til New York Magazine, som undersøgte situationen og offentliggjorde sine resultater i en artikel til Grub Street.

Ifølge del Nero er Bucatini ikke så populær som pastaer som Spaghetti og Penne, og i kombination med sin komplekse oprettelsesproces blev en af ​​de første typer pasta at lide en mangel tidligere i år.

Efter at del Nero undersøgte mere alene, rapporterede han tilbage til handler sine chokerende fund. På grund af miljøet har folk brugt bucatini som strøer, i stedet for en plast halm, fortalte han hende.

Han forklarede mere: Du kan købe dem. Der er et par virksomheder, der gør dem. Du kan få din sodavand og derefter spise dit halm. Det er som at spise din gaffel eller kniv. Men pasta er ikke et klar til at spise produkt. Du skal lave mad. Så når du bruger pasta til at drikke sodavand, du drikker og spiser et ikke-klar-til-spise produkt. Du sætter dig selv i fare, fordi produktet aldrig er blevet pasteuriseret eller dræbt. Og den eneste pasta skåret påvirket er bucatini på grund af hullet.

Efter en hurtig panik over mængden af ​​rå bucatini har hun personligt spist, men så er det sikkert at sikre, at risikoen for død er "sandsynligvis en i en milliard" handler flyttet videre med sin undersøgelse. Hun blev endelig kontaktet af en talsmand med fødevare- og narkotikaadministrationen, som anerkendte Selskabets hektiske skema i godkendelsen af ​​Coronavirus vacciner, men endelig gav nogen klarhed om Bucatini-manglen relateret til et selskab, De Cecco.

Den 30. marts 2020 blev de Cecco Bucatini placeret på importalarm, fordi den var misbranded, da det ikke kunne opfylde den nødvendige identitetsstandard. Specifikt var jernniveauet i de Cecco Bucatini under det udpegede niveau som krævet i standard af beriget Macaroni, FDA-talsmand Courtney fortalte Handler.

Hvordan FDA kunne have lært om det lave jernniveau i De Cecco Bucatini involverer nogle Sopranos-lignende drama. NPA's formand Carl Zuanelli fortalte Handler, det lyder som om nogen ikke var tilfreds med De Ceccos-produktet, der kom ind og så på det og så, at det var ude af spec. FDA går ikke typisk rundt. De har masser af andre ting at gøre.

I den sidste måned, hvis du var overalt på sociale medier, kan du måske have snuble over artiklen, hvad hullet foregår? Den meget virkelige, helt bizarre bucatini mangel på 2020. Det hilariske efterforskningsstykke, som gik viralt kort efter det blev udgivet i slutningen af ​​december, søger svar på, hvorfor bucatini-formet af pasta blev næsten umulig at finde under pandemien.

Reporter Rachel Handler besluttede tidligt i artiklen NPA kunne hjælpe i sin søgen efter at forstå, hvorfor hun ikke kunne få sin elskede pasta form. NPA-formand Carl Zuanelli nævnes 15 gange i historien, hvilket forklarer intricacies af pasta mærkning, efter at handler opdaget et bestemt mærke af Bucatini var blevet blokeret fra import. Han videreformidles også, hvad medlemmerne havde fortalt ham om deres bucatini produktion: De var at skære ned på mindre populære shapeslike bucatinito mødes stor efterspørgsel efter andre former, ligesom spaghetti.

Hvad hullet sker der? den meget reelle, helt bizar bucatini mangel på

Tilbage til tegnebordet og denne gang jeg brugte mezzi rigatoni en kortere version af den traditionelle rigatoni men med en bredere diameter. Dette tillod mig at proppe den lodrette rigatoni med ricotta ost blanding, men tillod plads på toppen til enten svampe eller kødsovs og mozzarella ost. Med en fuld-størrelse springform pan, ville jeg bruge rigatoni.

Blandt de mange og varierede mangel på 2020 fra toiletpapir til hånddesinfektion - der var en, der var så underrapporteret som det var ødelæggende: bucatini. At spaghetti-lignende rør med et hul i midten. Og i 2020, det hele, men forsvandt. Vi taler med en undersøgende journalist og bucatini hengiven, der i jagten på sandheden, vadede ind i den lyssky verden af Big Pasta.

En del af årsagen er indlysende, da det ikke er en meget populær form, sendede pastaproducenter væk fra at producere det i respekt for mere efterspørgselsprodukter som spaghetti. Ligeledes er det sværere at fremstille, så det var en anden grund, at virksomheder hylder det til fordel for forskellige former. Øget efterspørgsel er en anden synder Den mest populære NYT Cooking Opskrift, Alison Romans Caramelized Shallot Pasta, foreslår at bruge Bucatini. Men disse grunde var kun en del af historien, da håndterer opdaget.

Det var sjovt at læse for italienere, at der på et tidspunkt var en mangel på denne pasta i USA. Fra New York til Chicago blev alle købmandsforretninger tilbage uden. Mange mennesker begyndte at se på internettet på grunden til, at det skete. Også en journalist ofnew York Magazine, Rachel Handler, undersøgte Case Forgrub Street. Hun fandt nogle interessante fakta og nogle tekniske ting. Blandt dem blev det faktum, at "de Ceccobucatini blev placeret på importalarm, fordi det var misbranded, da det ikke lykkedes at opfylde den nødvendige identitetsstandard, som jernniveauet, som var under det udpegede niveau som krævet i standard af beriget Macaroni," Som Anfdaspokerson fortalte Handler. Gennemse på internettet, fandt vi vores også nogle interessante historier.

Der var forskellige grunde til at forklare denne mangel i USA, som hovedsagelig skete under thepandemic. Denne health crisismade alt vanskeligere, selv produktionen og fordelingen af ​​mad. Virksomheder fokuserede mest på de ting, der betragtes som "bestselling", likespaghettiantpennepasta.

Men der er også en nysgerrig historie. Det er ikke nyt, og trenden vi vil tale om, er ikke kun relateret til det amerikanske marked. Men der er en bestemt historie, der kommer fra California: Aftermalibus plast halm, omrører, og bestikforbud trådte i kraft, besluttede en restaurant at finde en anden måde at tjene drikkevarer på. Ejeren vidste allerede, at "på grund af Theenvironment", har mange brugt Bucatini som strøer. Så han gjorde det samme; Han brugte pasta strøer i sin Malibu restaurant og sælger dem online.

Da Bucatini blev oprettet, var ideen at have et hul, der kunne tillade kogende vand at lave pastaen indefra. En fremragende sauce til at tjene denne slags pasta kunne være enten buttery saucer med grøntsager og kød, som Guanciale eller Amatriciana Sauce, er lavet med tomatsauce og svinekød Guanciale.

Sikker på, at der er mange nyheder, der flyver omkring de sidste par uger, men langt det vigtigste har været Åbenbaringen , at vi lever i virkelig foruroligende og hidtil usete gange, midt i en harrowing, skræmmende problema mangel på bucatini.

Så nej, vi har ikke været forestille os, at meget god og overraskende interessant historie bekræfter, mange købmand BUC hylder er faktisk BUC'-mindre og bar. Vi er tilbage til at pivot til kedelig spaghetti, fodgænger penne, eller måske de vilde n vanvittige korkskruer kendt som fusilli. Men de er bare ikke det samme.

Mens nogle måske har set denne mangel som et uoverstemt slag, var andre dine modige munchies staffhave på udkig efter retsmidler. Vi har positivt skurede internettet og gjort jagten efter dig. Heres hvor man skal få din elskede bucatini, fra Etsy til Eataly.

Hvis den elskede Manhattan Fine Foods Purveyor Murrays Cheesehome af vores hjemmehørende osteksperter i denne bucatini, er det nok det bedste, og var sikker på, at den højere prisliste er berettiget . Trods alt er der masser af italienske ord på pakken, så det skal være autentisk. Ustichella pasta bucatini, $ 12 for 1. pund på Murrays Ost.

Etsy er ikke bare hjem for virkelig mærkelig Beyonc Merch and Wonky Hand-Woven Wall Hangingsâ € "Det er også en markedsplads for hjemmelavede pastaer. At lave og sælge Bucatini på Etsy er gensidig hjælp. Omemade Fresh Bucatini, $ 15. 0 til 3 lbs. fra etsy sælger cristosartisanalfood.

Italiensk Pasta Company Rummo blev grundlagt i 1846, og på sin hjemmeside, nuværende pasta Patriark Cosimo Rummo siger, jeg trak min første ånde under taget af mine familys pasta fabrik i Benevento i Hjertet i den italienske region kendt for verdens fineste pasta. My Lifes Mission har altid været klar: At gøre vores bedste. Vi lever for det niveau af drama, og også denne bucatini er kun 2. 9 et pund. Ummo Bucatini, 2. 9 på Pinocchios Pantry.

FDA kan gøre meget godt ved blot at komme ud af vejen. For få måneder siden ophævede agenturet endelig en 1971 regulering af indholdet af frosne kirsebærpai. Reglerne, som ikke gjaldt for andre Fruit Pies eller endda til Unfrozen Cherry Pies, Begrænset Antallet af pletterede kirsebær, der kunne bruges i en påfyldning.

Toiletpapir, hånd Sanitizer , hår trimmere og skrivebordsstole har nogle gange været knappe under denne pandemi, og nu bucatini? Nå, ikke ligefrem blegemiddelservietter, men når New York Magazine Writer Rachel Handler bemærkede en mangel på den lange spaghetti-lignende nudel med et hul gennem midten, satte hun sig for at opdage hvorfor og har udgivet sine resultater i en artikel til Grub Street med titlen , Hvad hullet foregår?
Nyankomne

Sesame Balls Cheesy Buchi Yummy Kitchen

Sesame Balls Cheesy Buchi Yummy Kitchen

Buchi Ube er en variation af den stegte kinesiske wienerbrød. Denne wienerbrød har en belægning af sesamfrø på ydersiden gør det sprøde og dets sej indeni.

Filippinsk madlavning og opskrifter Du kan nu få Ube Cheese Buchi fra Kowloon House under et loft Din kilde til nyhedsoplysninger i Dubai, UAE, Filippinerne og International Ofw, Expats, Kunst, Mad, Opskrifter, Job, Sundhed, Videnskab, Sport mv

Filippinsk madlavning og opskrifter Du kan nu få Ube Cheese Buchi fra Kowloon House under et loft Din kilde til nyhedsoplysninger i Dubai, UAE, Filippinerne og International Ofw, Expats, Kunst, Mad, Opskrifter, Job, Sundhed, Videnskab, Sport mv

Tiktok Ube ost gær modeyeastmode. H, Kain Tayo lader EatkAINTAYO, Chibog Tayo PhChibogTayoph, PreciousHomeCafeByPrecious, theChefytttttTheChefyttTV UbeeCheese, Ubecheeeseicecream, UbecheeSeepandesal, UbecheeSepandesalDough, UbeandCheese

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Denne sprøde asiatiske slaw med tangy dressing er perfekt til alle, der leder efter lækre måder at nyde grøntsager. Prøv denne opskrift med Buchi Kombucha, friske urter og grøntsager.

Peanut Butter Buckeye Bars

Peanut Butter Buckeye Bars

Det tager kun 5 simple ingredienser til at gøre disse NoBake Peanut Butter Buckeye Bars De er rige, cremet og lækkert, og du dont engang behøver en ovn

Bud Light Victory Køleskabe til salg i 2 dage i Cleveland

Bud Light Victory Køleskabe til salg i 2 dage i Cleveland

Så jeg ved, det virker som en million år siden på grund af, hvordan tingene har fuldstændig ændret i Cleveland, men bare sidste sæson Browns var på jagt efter deres første sejr i damn nær to år. Bud Li ...

Bud Light Cooler til salg Classifieds

Bud Light Cooler til salg Classifieds

Cleveland Browns fans vil have fri øl det øjeblik, holdet vinder.

Corned beef og grøn løg ost bold

Corned beef og grøn løg ost bold

Dette er en ost bold spredning.

Buffalo Golden Cheddar Bedste Darn Kettlecorn

Buffalo Golden Cheddar Bedste Darn Kettlecorn

Find og dele hverdagen Buffalo Cheddar Popcorn Opskrift. Opdag opskrifter, kokke, videoer og HowTos baseret på den mad, du elsker.

Buffalo kylling appetitvækkere

Buffalo kylling appetitvækkere

Disse bøffel kylling pinwheels fem ingredienserne den perfekte festforretter alle vil elske. Frisk rotisserie kylling, franks buffalo sauce, grøn løg og flødeost er ingredienser, der er nemme at finde, billige at købe og perfekt til spildag.

Nyankomne

Balsamisk ristede grøntsager opskrift

Lær mere

Ofte set

Enkel men ekstra velsmagende bøffel kylling dukkert

Enkel men ekstra velsmagende bøffel kylling dukkert

. Gourmet Mustards, Dressings, Saucer, Dips, Sylet Jellies, Dessert Toppings, Gaver, Salsas, Snacks, Gavekort og meget mere

Skinny Buffalo Kylling Dip

Skinny Buffalo Kylling Dip

Min mest efterspurgte opskrift Denne Buffalo Chicken Dip Recipe er altid ved hit på fester. Lastet med chix, hot sauce, oste, dens lækre

Mac og ost med Buffalo kylling

Mac og ost med Buffalo kylling

Dette Bagt Buffalo kylling Mac og ost er super cremet med 3 oste, masser af hakket Buffalo sauced kylling og en bleu ost brødkrumme topping.

Denne crockpot bøffel kylling er super nem at lave i den langsomme komfur, og den shredded bøffel stil kylling er alsidig nok til alt fra bøffel kyllingesandwich til bøffel kylling mac og ost.

Denne crockpot bøffel kylling er super nem at lave i den langsomme komfur, og den shredded bøffel stil kylling er alsidig nok til alt fra bøffel kyllingesandwich til bøffel kylling mac og ost.

Denne crockpot bøffel kylling er super nem at lave i den langsomme komfur, og den shredded bøffel stil kylling er alsidig nok til alt fra bøffel kyllingesandwich til bøffel kylling mac og ost.

Kraft Buffalo kylling Mac og ost kalorier, carbs ernæring fakta

Kraft Buffalo kylling Mac og ost kalorier, carbs ernæring fakta

Her er hvordan man opgradere en klassisk boxed mac og ost. Prøv disse sjove ingredienser til at amp op din mac og ost som bacon, Sriracha og mere.

Bestil online Velveeta Cheesy Bowls Buffalo Style Chicken Mac, 9 oz boks på www. arliede. om

Bestil online Velveeta Cheesy Bowls Buffalo Style Chicken Mac, 9 oz boks på www. arliede. om

Bestil online Velveeta Cheesy Bowls Buffalo Style Chicken Mac, 9 oz boks på www. arliede. om

Buffalo Chicken Mac og ost Decadent Comfort Food til alle lejligheder

Buffalo Chicken Mac og ost Decadent Comfort Food til alle lejligheder

Denne Buffalo Chicken Mac og Ost opskrift ved Smokin Grillin Wit AB på YouTube viser, hvordan man tager en traditionel opskrift i en mere kompleks side skål.

Crowd tiltalende Buffalo Chicken Frikadeller med ranch har alle de varianter af buffalo hot wings, med ud den skyld i denne fingerlicking god opskrift.

Crowd tiltalende Buffalo Chicken Frikadeller med ranch har alle de varianter af buffalo hot wings, med ud den skyld i denne fingerlicking god opskrift.

Crowd tiltalende Buffalo Chicken Frikadeller med ranch har alle de varianter af buffalo hot wings, med ud den skyld i denne fingerlicking god opskrift.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.