De bedste poke pletter i Oahu, Hawaii

Det var flere år siden, end jeg kan lide at huske, at jeg først stødt sækken under en tur til Hawaii. Eller for at være mere præcis, jeg stødt en rund-the-blok linje af lokale venter uden en Maui supermarkedet for at købe sækken for deres julemiddagen en meget respekteret og meget velsmagende tradition på øerne.

Poke er det hawaiianske ord for at slice eller skære på tværs i stykker afhængig, jeg gætte, hvilken dialekt du vælger. I begge tilfælde sine fisk og skaldyr thats ikke så meget hakket som klippe, så stykkerne forbliver genkendeligt.

Og så er det tid til den store beslutning proteinet. Eller snarere proteinerne. For du kan mikse og matche to proteiner i de to-scooper, tre proteiner i tre-scooper og så videre. Valget er tun, spicy tun, laks, hvid tun, blæksprutter, rejer, muslinger og tofu.

Væsentlige, hvad du er bestilling er en bunke af tandsten oven på din ris. Kvaliteten er god, selv meget godt. Fisken regelmæssigt og hurtigt drejet, så du ikke synes at være at bestille et scoop thats siddet der et stykke tid. Især blandt de tun, laks og hvid tun, som for mig er de proteiner af valg.

Der er peruvianske bay kammuslinger, vilde littleneck muslinger, vilde mexicanske jumbo brun rejer, vilde San Diego sten krabber, og vilde Maine hummer viser en beundringsværdig vilje kommet for at blive væk fra opdrættede fisk, undtagen hvor det er nødvendigt.

men forudsat mere er brug for en ordentlig nat på terrassen, med en kold Angel By Pilsner i hånden, theres en sushi menu, bare for at holde sig inden for fisk og skaldyr uber alles tema nigiri sushi, sashimi, et par carpaccios, og 14 ruller, herunder en hummer sprød rulle thats en ordentlig overbærenhed.

Dette er en restaurant, jeg kaldte venner om på min vej hjem. Med rester, selvfølgelig. Lumpia den traditionelle æg roll er en væsentlig, pakket med hakket svinekød, gulerødder, selleri, løg og hvidløg, serveret med en sød og sur dypning sauce, der kunne passere for en drik; sammen med en smag for svinekød, sød er en vigtig del af kosten.

Men theres også en tun sækken ækvivalent, kaldet kinilaw, hvor der serveres tun i store tern, vendt med citron, ris eddike, løg, ingefær og jalapeos, sammen med ris bolde. Inihaw kan rime, men ellers en sine grill kylling eller svinekød spyd €”i det væsentlige satay, filippinsk stil.

Kylling eller svinekød adobo er grundlæggende lang og langsom-kogte i eddike, soja, hvidløg og laurbærblade. Sisig er en fætter af Pig and Fries, i dette tilfælde bare det hakkede svinekød maven, aromatiseret med citron, løg, hvidløg, ingefær, jalapeo, koriander â €”og toppet med en sunnyside op æg, for godhed i det.

Men jeg kan ikke tale for gaffel ske uden at komme ind i den lille del af fire filippinske Fusion retter. Theres en PinoySoul Burger, absurd god, en blanding af oksekød og chorizo med karamelliserede løg og amerikanske ost på en blød, sød brioche bolle. Med pommes frites på siden. Nigh på perfektion!

Emballeret sushi købt fra købmandsforretninger bare aldrig gjorde det for mig. Hvordan kunne det, givet nogle sublime rå-fisk så oplever Ive havde på usædvanlige japanske restauranter uden for Ottawa, hvor baren var sat meget højt? På grund af uoverensstemmelsen mellem disse nedture og diskant, jeg generaliserede, at hvis sushi var at være i fokus i et måltid, bør den nydes i en spisestue eller, endnu bedre, på en bar, udleveres af en venlig ekspert kok.

Boksen, at jeg tog hjem til min første middag var fyldt med en vifte af iøjnefaldende, la carte godbidder, der sætter pristinely frisk fisk front og center. Smukt arrangeret og stadigt bedre prøvesmagning var plader af mellemlange fede chu-toro almindelig sashimi og sugetabletter af laks mave og amberjack på ris, begge bidder af fisk brændt for at tilføje ekstra tekstur og smag, før de præcist prydet. Andre recherchà © og dragende valg omfattede japanske grynt fisk toppet med jalapeno, stribet jack toppet med stør kaviar og guld flake og gyldne threadfin toppet med søpindsvin.

I stikprøven nogle af Shinkas signatur ruller den Osaka, lavet med rød tun, laks, crabstick, avocado og sommerfuglen, hvis laks havde enten været tempura-stegt eller røget, og begge var værd deres præmie priser.

Hyaluronsyre kan levere alvorlige anti-agingbenefitsâ € ", uanset om din hud viser i aldring eller ej. Millennials bør overveje, at hyaluroninsyre for at sikre, at deres hud er tilstrækkeligt fugtet og afværge tørhed og Irritation , "siger Ted Lain, MD, en hudlæge fra Austin, Texas. "Ældre mennesker har brug for hyaluronsyre ikke kun for at hjælpe med at fugte, men også for at forsinke hudens udtynding, kløe og den samlede aldringsproces."

Vi samlede indsigt fra Costco medlemmer på Reddit for at lære præcis, hvilke snacks du skal købe på Costco. Næste gang du finder dig selv forfølger Warehouse Snack Aisles, sørg for at give disse vindere et forsøg. Så for flere shoppingtips, tjek vores liste over de 5 nye fødevarer Costco-medlemmer siger er meget vanskelige ikke at spise.

Argumenterer om, hvor den bedste poke er i Oahu er et lokalt tidsfordriv. Folk taler om poke mere end hidtil uset korruption i kommunen. Jeg har spist det stort set overalt i de 4 år, jeg har været her, fordi jeg elsker rå fisk, der er mange andre spisemuligheder, og dets bedste mad Hawaii har at byde på. Du vil ikke finde en hurtigere, friskere, smelte-i-din-mund tunfa hvor som helst i verden. Det er derfor, jeg bliver trist, når jeg ser fedt midwest turister pakker Dennys, Ihop og McDonalds. Du kan få diabetes, når du vil have hjem, hvorfor gør det her?

De har interessante smagsstoffer, som du ikke vil finde andre steder, herunder hvidløg Ahi, Rainbow Roll, Kochujang Masago. De er alle lækre, men også langt dyrere end hvert andet sted på denne liste, hvilket er svært at retfærdiggøre i betragtning af 2 og 1 på denne liste. Men hvis du er Boujee og har brug for en hel masse lort i dit poke andet end fisken er dette det perfekte sted for dig.

Deres Tako Poke er smuk, smuk, temmelig god, men tunfisken er uden tvivl det bedste i verden. Også deres ris er altid perfekt og nævner jeg sin 12 for en massiv del. Jeg gik her så meget, da jeg først flyttede til Oahu, at de blev bekymrede for mig, da jeg gik på ferie i to uger. Ikke alene tjener de den bedste Poke på Oahu, de bryr sig om din Velvære . Ono ligger lige ved siden af ​​banken og overfor mopeds direkte fra Kapahulu. Hvis du blinker kørsel forbi, vil du savne det, så vær opmærksom på chrissakes. Husk at få en Combo Poke Bowl, så du kan prøve to smag på én gang.
Nyankomne

Shop for Theater Popcorn Poppers i bedste fald køb. Find lave daglige priser og køb online til levering eller instore afhentning.

Shop for Theater Popcorn Poppers i bedste fald køb. Find lave daglige priser og køb online til levering eller instore afhentning.

Shop for Theater Popcorn Poppers i bedste fald køb. Find lave daglige priser og køb online til levering eller instore afhentning.

De bedste popcorn maker anmeldelser af vores eksperter. Sammenlign mærker og produkter på markedet med de mest omfattende produktguider

De bedste popcorn maker anmeldelser af vores eksperter. Sammenlign mærker og produkter på markedet med de mest omfattende produktguider

De bedste popcorn maker anmeldelser af vores eksperter. Sammenlign mærker og produkter på markedet med de mest omfattende produktguider

Hvad er den bedste popcorn maker at købe Firstlawcomic

Hvad er den bedste popcorn maker at købe Firstlawcomic

Her er en opskrift på hvordan man laver den mest fantastiske hjemmelavede popcorn med en enkel gryde på komfuret. Super velsmagende

Badekar Badekar vandhaner Costco

Badekar Badekar vandhaner Costco

For espresso obsessives og vanemæssige cappuccino drikkende, de bedste mælkeskummer er fundamentet til en wellrounded hjem kaffebar. Vi er skyld rundet op nogle af de bedste for alle dine athome latte og flade hvide behov.

De bedste popcorn poppere på 2022

De bedste popcorn poppere på 2022

Uanset om det er en elektrisk, komfuretop eller mikroblæselig model, vil de bedste popcorn-poppere pålideligt vise sig perfekte kerner, og nogle kan endda bruges til andre køkkenopgaver som stegning af kaffe. Fremover finder du en sammenbrud af, hvad hver popper

Vores favorit svine mørbrad opskrifter

Vores favorit svine mørbrad opskrifter

A smokysweet tør rub sikrer, at dette grillet svinemørbrad kommer ud gløderne med en fantastisk skorpe. Skiver op og serveret med en skål af

Let sennep mashed kartoffel

Let sennep mashed kartoffel

Tænk alle spuds er de samme tænker igen. Læs videre for alt hvad du behøver at vide om kartofler og hvordan man vælger de rigtige til din opskrift, finder nye ideer og inspiration med Sainsburys opskrifter.

Amazon. om bønne komfur

Amazon. om bønne komfur

Leder du efter trykkomfur, især til madlavningsbønner, så her er den bedste trykkomfur til bønner med komplet købsvejledning.

Perfekt Prime Rib Rub Recipe

Perfekt Prime Rib Rub Recipe

Easy 4 Ingrediens Classic Prime Rib Recipe Lawryys Prime Rib, der ikke kun er nemt at lave, men når færdig er en af ​​de måltider, der ser ud som om du arbejdede i timevis og

Nyankomne

Lige et øjeblik...

Lær mere

Ofte set

PumpkinSwirl Cheesecake.

PumpkinSwirl Cheesecake.

TIS sæsonen for alle ting græskar, og hvis du er en ostekage elsker, er dette opskriften på lykke denne Graham Cracker Crumb, græskar Swirl Cheesecake er en dekadent dessert, der sikkert bliver en favorit i enhver sæson

Hvad er en Birria Taco, og hvor kan jeg få dem i Vancouver

Hvad er en Birria Taco, og hvor kan jeg få dem i Vancouver

Brick Redorange og dybt beroligende, Birria kræver langsom madlavning for at give de rigeste resultater. Her er 11 steder i Salem-området for at finde det.

Quiche Florentine Opskrift quiche med spinat. Popeye ville elske det

Quiche Florentine Opskrift quiche med spinat. Popeye ville elske det

Cant vælge mellem en quiche Lorraine eller florentinske til din næste brunch Tilføj bacon og spinat til den grundlæggende fyldning for det bedste af begge verdener.

Top 7 bedste stille blender Anmeldelser 2022

Top 7 bedste stille blender Anmeldelser 2022

Skabe lækre smoothies og supper med de bedste blenders rundt

16 Bedste Blendere For Making Smoothies, skaldyr og mere i 2022 Ninja, Vitamix, Nutribullet

16 Bedste Blendere For Making Smoothies, skaldyr og mere i 2022 Ninja, Vitamix, Nutribullet

Lav let at arbejde med mad og drikke forberedelse med de øverste kanden blendere fra Russell Hobbs, Bosh, ninja, Philips, Kitchenaid og mere

De 8 bedste personlige blenders, ifølge vores strenge testning

De 8 bedste personlige blenders, ifølge vores strenge testning

Disse er de bedste personlige blenders, du kan købe online, ifølge vores tests og editor anmeldelser. Vores liste indeholder bærbare og kraftfulde personlige blenders til smoothies, knusende is og mere fra mærker som ninja og nutribullet på Amazon.

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

Pinterest understøttes ikke længere på denne browser, dvs. 6

RAINBOW COOKIE CAKE INGREDIENTS 5 æg, adskilt 1 8 ounce kan mandelmasse 1 14 kopper sukker 2 12 pinde smør, blødgjort til værelse tempera ...

Bedste køkkenknive af 2021 med kvaliteten til at vare

Bedste køkkenknive af 2021 med kvaliteten til at vare

Vores mangeårige favorit kokke kniv er skarp, stand, og behagelig at holde. Men er det stadig den bedste

Sunnys Red Velvet Trifle Parfait

Sunnys Red Velvet Trifle Parfait

Har brug for en opskrift på en velsmagende snack Prøv denne Red Velvet Trifle Opskrift til en lækker bagt behandler i dag. Stork elsker at bage.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.