Gnidning af alkohol og hydrogenperoxid er to fælles desinfektionsmidler. Deres effektivitet kan variere afhængigt af, hvordan du bruger dem og de typer af bakterier, du forsøger at dræbe.

Tilsvarende, hvad forårsager frugt fluer i huset? Det er ekstremt svært at befri et hjem for den fælles frugtflyvning. Frugtflyerne er tiltrukket af sukkerholdige, organiske materialer. Som deres navn antyder, er de almindeligt fundet infestende frugt. Frugtflyerne er imidlertid også i stand til at opdrætte i forfaldne kød, skraldespand og store spild af sodavand eller alkohol.

Lav frugtflyvespray. Bed det på de svævende frugtfluer. De vil falde til gulvet, og du kan feje dem op og bortskaffe dem. Du kan også sprøjte 91 at gnide alkohol i luften og at mætte eventuelle æg. Denne stærkere alkohol dræber dem straks og tjener som et meget effektivt desinfektionsmiddel.

Hvor længe indtil frugt flyver gå væk?

Hvorfor er frugtflugter i mit badeværelse? Selvom intet sødt er i rummet, foretrækker frugtfluer varme, fugtige steder som badeværelser. Frugtfluer kan også tiltrækkes af ethvert snavs i din vask eller brusebad. Hvis du bemærker frugtflugter i dit afløb, kan de være kloak gnats, som ser meget ud.

Hvorfor har jeg så mange frugtflyvninger?

Det er giftigt at flyve og dræbe dem om cirka 30 sekunder. Det pletter ikke, forlader ikke striber på vinduer, det er 100 effektivt, og bedst af alt, det er antiseptisk. Jeg har lige brugt nogle febreeze til at dræbe 3 fluer. Men det suger deres vinger, og de kan ikke flyve.

Kan regelmæssig eddike kill frugt fluer?

Dette indlæg indeholder affilierede links, og jeg vil blive kompenseret, hvis du foretager et køb efter at have klikket på mine links. Som Amazon Associate tjener jeg fra Kvalificering Køb. Tjek min fortrolighedspolitik for mere info.

Vi gik på ferie i sidste uge, og mens jeg rydde op før vi forlod, bemærkede jeg, at der var et tonfrugtflyvning på mine bananer. Du vil elske denne hack om, hvordan du slippe af med frugtflyerne hurtigt!

Jeg ved ikke meget om frugtflyvning, men jeg ved, at de er så irriterende og svært at slippe af med. Det sidste, jeg ønskede, var at komme tilbage fra ferie og mit hus bliver inficeret med dem. Jeg har en simpel opskrift og løsning, der fik dem alle om et par timer!

Der er ikke noget værre end at høre, at summende lydflyer gør, mens de sad hjemme. Der er en hel del typer flyver, der ligner vores hjem specielle om sommeren. Blue-flaske, husflyvninger, frugtfluer kan være en reel gener, og de bærer sygdomme, som f.eks. Asmastroenteritis og salmonella, som de overfører gennem spyt og fæces.

Hvis du får en infestation af fluer, vakuum først, rengøres bag møbler og hylder, fordi det er, hvor vi flyver som at skjule; Derefter vaskes overfladerne med en desinfektionsspray eller vådservietter for at afhente flyveæg.

Ultralydstik i skadedyrsrepeller Bare plug-in Ultrasonic Pest Repellent i en stikkontakt, og området vil blive øjeblikkeligt Beskyttet fra mus, rotte, edderkopper, myrer , Seng bugs, myg, lopper, kakerlakker og så videre. Lugtfri og sikker til hjemmet, drivhus, garage, kælder, kontor.

Spider Catcherthis Enkel og nem at bruge Insect Catcher gør det hurtige arbejde af de irriterende edderkopper eller fluer, blot dække insektet af det klare fangstrum med lukkeren Åbn, sørg for, at den er på en rimelig flad overflade, og drej det så Lukkeren falder og insektet er fanget inde i fangstrummet. Insektet kan derefter frigives udenfor.

Spekulerer du nogensinde på utroligt ubetydelige og dumme ting? Godt jeg gør. En masse. Tag dit almindelige fælles hus gnat. Hvor kom det fra? Hvorfor er det her? I mit hus ikke mindre. Og kære Herre, hvad i verden kunne muligvis være formålet med en gnat? Det er her, mine tanker har vandret til i de små små timer af denne fine mandag morgen. Jeg er sikker på, at du ikke har brug for mig til at påpege det indlysende, men for at være utroligt lille, er Gnats muligvis en af ​​de mest irriterende ting at have i vores hjem. De buzzer konstant rundt om dine ører og dit ansigt og giver illusionen om, at dit hus kan være snavsere end det er. Ingen ønsker det. De er yderst irriterende væsner. Heldigvis er det ikke så svært at slippe af med gnager.

Slip af med deres fødevareforsyning. Gnats feast primært, som så mange andre insekter, på madskrotene går du ud i det åbne. Den bedste løsning til fjernelse af Gnats er ikke at fodre dem i første omgang. Efter at have tilberedt mad, skal du hurtigt dække og fjerne leftover mad. Sørg for at tørre ned dine tællere og vaske eller sætte retter i opvaskemaskinen. BTW: Hvis dit køkken ser ud som dette, kan du have større problemer end Gnats!

Dæk dine trashcans. Hvorfor har du ikke bare sat et Gnat Motel Sign. ITH NEON LIGHTS! Du kan forhindre en GNAT-invasion ved at dække dine skraldespande i og omkring dit hus og ejendom. Hvis skraldespanden uden for dit hjem er åbne, kan Gnats feast der og på samme måde følge deres næser i dit hjem.

Kast gamle frugt. Jeg har normalt frisk frugt og grøntsager, der sidder ud i mit køkken, dette er ikke et billede af min tæller. Hvis du bemærker de brune pletter, der begynder at overtage dine bananer, går de ud! Gnats elsker gammel frugt. De fodrer og rager her, slags modbydelig.

Forlad ikke vand for at stagnere. es, dette omfatter de beskidte retter i din vask. Hæld vandet ud og vask og sæt dem væk. Også ikke over-vand dine husplanter, Gnats finder, at soggy jord et godt børnehave til deres afkom.

Lysoldisinfektionsspray. Gnats, der bor og opdrætter omkring dine husplanter, kan nemt dræbes af Lysol eller en butiksmærke desinfektionsspray. Spray direkte ind i snavs og arbejde det i og omkring den øverste jord, bruger jeg en gaffel. Det er det. Ganske enkelt og fungerer som en charme hver gang.

Lav en hjemmelavet fælde. En nem måde at slippe af med en GNAT-angreb på er med en nem og billig DIY GNAT-fælde. Gnats er yderst tiltrukket af duften af ​​eddike og gær. Find en krukke, der har et metal låg og fyld det med svarer af dele af vand og eddike. Når du har udfyldt din krukke, skal du forsegle låget og poke små huller med et søm. Forlad dåsen i et rum, hvor du normalt ser Gnats. Gnats vil flyve ind i krukken, men vil ikke kunne forlade. Hæld væsken og Gnat ud. Skyl krukke og gem for genbrug.

Hæld vegetabilsk eller olivenolie i dit køkkenvask for at fange nogen gnats, der forbliver. Gnats vil flyve ind i olien, men vil heller ikke være ude af stand til at frigøre sig selv eller bare ikke i stand til at mate efterfølgende .

Hæld en lille dosis ammoniak eller blegemiddel i din vask for at dræbe nogen gnager i den generelle nærhed. ust sørg for at lade blegemiddelet / ammoniak sidde og fortynde sig i et par timer, før du bruger vasken til ethvert andet formål, fordi blegemiddel / ammoniak er lige så skadeligt for mennesker, som det er at gnager. Dette er ikke min favorit metode.

Drain fluer eller vask møller er fuzzy, pesky gener insekter, der bor og opdrætter i det fugtige, organiske spørgsmål om køkken og badeværelse afløb. Mindre end fem millimeter lange, denne grå eller tan flyver ironisk, flyver ikke godt, men snarere flitter i jerky passer og bouts og kan ofte spottet hvile på væggene omgivende en vask.

Vask møller ofte op på dræn, der ikke bruges ofte eller er stagnerende. De vises ofte, når du kommer hjem fra en ferie, selvom de kan være lige så besværlige i køkkenet eller badeværelset, der bruges ofte.

Hvad mere, i små tal kan insekterne betragtes som gavnlige, da de nedbryder det nedbrydende vådt stof i afløb, men de kan hurtigt formere sig med en livscyklus på op til tre uger og æg, der lukker hver 32-48 timer .

Hvordan ved du, om du har drænet fluer?

Når frugt flyver bevæger sig ind, vil de bare ikke forlade og vil lægge æg i og på alt, hvad de kan finde frugt og grøntsager tilbage på tælleren, synker afløb, affaldsafgifter, tomme flasker og dåser, skraldespand og selv mops og klude.

Vi ved alle, at fjernelse af maden, slippe af med affaldsrensning, spiller en stor rolle, men vi ved også, hvad det kan lide at flytte et stykke frugt og få en sværm af frugtfluer, fylder luften kun for at undslippe dine forsøg på at dræbe dem.

Hvor skal de gå? Det er klart, at de, der flyver rundt, ikke let fanges eller dræbes, så de vil dvæle om, indtil de finder noget andet sted at lægge æg, og hele cyklussen starter igen.

2. ​​Tag en del af banan og sted inde i krukken. Det er derfor, du vil have en ren, lugtfri krukke, så banan lugten ikke overstyres af andre ikke-så-fristende lugte. Banan synes at arbejde bedst, men du kan eksperimentere.

Du vil gerne tømme krukken hver 3-4 dage, før nogen æg har en chance for at luge. Mens voksenfrugt fluer kan ikke nemt undslippe gennem hullerne, kan deres maggots meget nemt, og foruden at de er ulækkert for at se kravle rundt i krukken. Du vil ikke se disse ting, der kryber på din tæller!

Nu hvor sommeren er her, skal husejere forene med det faktum, at med varmere vejr kommer flere bugs. Ingen ønsker en infestation af nogen art, om det er myg, der suger dit blod, mens du sover eller lidt svampe gnager, der forårsager kaos på dit køkken. Så hvad kan du gøre for at slippe af med alle disse pesky skadedyr?

Sikker på, der er masser af insektafvisninger derude, men de er måske ikke de bedste for miljøet eller for dit helbred. Spring over de insekticider og skadelige kemikalier og vælg en mere giftfri, bæredygtig rute for at slippe af med Gnats, fluer, flåter og myg.

Og hvis du finder dig selv Udmattet Ved det nu fuldtidsjob at forsøge at befri dit hjem for Gnats, fluer, flåter og myg naturligvis kan du altid købe et sikkert og ikke-toksisk insekt fælde fra Zevo. Zevos flyvende insektfælde produkter blot tilsluttes til en stikkontakt; Ved hjælp af multi-spektrum lys teknologi og kropshoved tiltrækker tiltrækker denne plug-in bugs, om de er gnager, fluer, myg eller hvad du ellers kan nævne uden hjælp af kemiske insekticider og fanger dem inde med en klæbrig klæbende bagside. Kast de døde insekter væk, udskift derefter patronen.

Et kryds er en relativt lille arachnid som regel hvor som helst fra 3- til 5-millimeter lang, der er en ekstern parasit. Disse parasitter fodrer på blodet af fugle, hjorte, hunde og mennesker, hvis de får mulighed for.
Nyankomne

Hvordan man dyrker Løg til Tilføjelse Fabulous smag til alle dine yndlingsopskrifter

Hvordan man dyrker Løg til Tilføjelse Fabulous smag til alle dine yndlingsopskrifter

Nedenfor er en trin for trin guide til hvordan du regrow de afskårne ender af dine grønne løg, som vil hjælpe dig spare penge ved at give dig en endeløs forsyning allyearround.

Italiensk flåede cherrytomater i Puré

Italiensk flåede cherrytomater i Puré

Frysning cherrytomater hvordan man kan bevare somre friskhed og hvordan man brugte optøede cherrytomater i dine opskrifter.

Asparges citron saut med ahorn frø

Asparges citron saut med ahorn frø

Denne opskrift var en glad ulykke, da jeg bestilte ti bundter af asparges fra grønthandler i stedet for to. Dens en til at gøre i prime asparges sæson. Jeg gør det også om vinteren med purplesprouting broccoli

11 Kreative måder at få mere organiseret med Mason Jars

11 Kreative måder at få mere organiseret med Mason Jars

Sådan Store Tørrede Food i Mason Jars

Do Mason Jar holde tingene frisk

Do Mason Jar holde tingene frisk

Jeg indsendt dette billede på New NostalgiasFacebook Instagram, og det fik en hel del opmærksomhed Hvem vidste, at en organiseret køleskab hjælp

Hvor finder man den bedste dominikanske mad i Boston lige nu

Hvor finder man den bedste dominikanske mad i Boston lige nu

Fra Chimichurris i Jamaica Plain til Empanadas i East Boston, heres, hvor de skal hen til DominicanStyle retter, der pakker en flavorful punch.

500 intern serverfejl

500 intern serverfejl

Dominikanske Sancocho opskrift er en solid tre kødstykker fyldt med robuste smag af sazon, adobo og pakket med hjertelige bid af Yucca, plantain og majs.

Nyankomne

Stillinger om SANCOCHO Opskrift skrevet af Arturo Flizcamilo

Lær mere

Ofte set

Dominikanske ris og bønner Moro de Habichuela Negras Opskrift Sidechef

Dominikanske ris og bønner Moro de Habichuela Negras Opskrift Sidechef

En lækker saucy og duftende cubanstyle rejer creole opskrift camarones enchilados serveret over hvide ris. Et simpelt 30 minutters måltid

Hurtigt svar gør stegte løg skal køles

Hurtigt svar gør stegte løg skal køles

Lav løgene dårlige eller ej, de bliver faktisk dårlige, men de kan vare i op til 12 måneder, hvis de opbevares ordentligt. Heres den ultimative vejledning.

Er majroer og pastinakker det samme

Er majroer og pastinakker det samme

En tur til markedet viser, at rodfrugter er ikke længere kun vinteren billetpris. Her er 16 sorter, nogle fælles og nogle obskure, samt vores smagsnoter.

Du kan plante en spiret kartoffel til at vokse en helt ny plante eller skære kartoffel i stykker for at få mere end en plante. Med passende pleje vil din kartoffelplante producere mange knolde denne sæson. Der er også måder at forbedre dine kartoffelplanter chancen for overlevelse og øge din ...

Du kan plante en spiret kartoffel til at vokse en helt ny plante eller skære kartoffel i stykker for at få mere end en plante. Med passende pleje vil din kartoffelplante producere mange knolde denne sæson. Der er også måder at forbedre dine kartoffelplanter chancen for overlevelse og øge din ...

Du kan plante en spiret kartoffel til at vokse en helt ny plante eller skære kartoffel i stykker for at få mere end en plante. Med passende pleje vil din kartoffelplante producere mange knolde denne sæson. Der er også måder at forbedre dine kartoffelplanter chancen for overlevelse og øge din ...

Er disse røde bønner eller røde kidneybønner

Er disse røde bønner eller røde kidneybønner

Adzuki bønner er et spisekammer hæfte, der virker lækkert i både søde og krydrede opskrifter. Her er hvad du bør vide for at komme i madlavning med dem

Sund Power Bars Ojas Bolde

Sund Power Bars Ojas Bolde

Tahini holder i mindst et par måneder tidligere den trykte dato. Lær om opbevaring, holdbarhed, og går dårligt af tahini.

Klassisk fransk løgsuppe opskrift The Art of Food and Wine

Klassisk fransk løgsuppe opskrift The Art of Food and Wine

Den bedste fransk løg suppe, du nogensinde vil prøve, denne rige suppe er lavet med søde Vidalia løg, sherry vin, friske urter for en utrolig smagfuld suppe.

Vi bruger cookies
Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Ved at bruge hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.
Tillad cookies.